Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 44.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 44. rész: Agardite Igazsága:

- Neeem! - kiáltotta Ametist, miközben megsemmisítette Helios. - Segíts DarkLord nagyúr! Kérlek! - kiáltotta, de DarkLord nem foglalkozott vele, egy könny lecsordult az arcán, még felordított. - Miért DarkLord nagyuram? - kérdezte, és elaprózódott végül.
- Jól vagy? - kérdezte Destroya Harleyt, segített neki felállni. - Most akkor hát kijuthatunk innen, végre hogy elpusztítottuk azt a szemetet! - a kezébe esett Helios golyó alakban. - Mi a baj kristály harcos? - kérdezte Destroya. - Veletek vagyok!
- Biztos? - kérdezte Harley, miközben összeszorította az öklét, inkább ő ment előre. - Akkor hadd legyek én elől! - belement Destroya, ám nekiütközött Harley a pajzsnak. - Micsoda? - kérdezte mérgesen. - Á már értem miért engedtél előre! - mondta mérgesen Harley. - Szóval tudtad mindvégig, hogy a pajzs még aktív igaz? - kérdezte. - Na?
- Nem tudom miről beszélsz! - mondta Destroya, miközben elfordult. - Amúgy is… Te akartad nem? Nem én ajánlottam fel! Chh! - mondta Destroya mérgesen, megjelent mögötte Helios. - Helios! Semmisítsd meg a pajzsot! - kiáltotta, ám nem ment. - Miből van ez a pajzs? Nagyon erős. - gondolta magában mérgesen, Harleyra nézett. - Hol van a testvérem? - kérdezte, kicsit aggódott, de nem mutatta ki. - Válaszolnál végre?
- A másik kastélyban emellett! - mondta Harley, kinéztek, és meglátták, hogy Agardite és DarkLord egymással szemben van. - Mi történhet ott? - kérdezte döbbenten.
- Ők szövetségesek nem? - kérdezte Destroya, elmosolyodott. - Kevesebb ellenfelünk lesz legalább! Én akarom Diamondoidot megsemmisíteni! - mondta mérgesen, majd Harley meglepődött. - Ő ölte meg az apámat…
- Áhh értem, ezért gyűlölöd a kristály bakuganokat. - mondta Harley, bólintott Destroya.
Eközben Adamék is próbáltak kijutni, de nem ment nekik, ők nem látták Agarditeékat.
- Szóval mit akarsz Agardite? - kérdezte a sötét kastélyában Diamondoid, Agardite elmosolyodott. - Már csak te maradtál, és hogyha mi is meghalunk, akkor kiszabadul Pearloid. Ugye tudod? - kérdezte, Agardite csak hallgatott. - Mi van megkukultál? Hm?
- Fogd be! - kiáltotta Agardite, most nagyon komoly volt. - Megsemmisítelek… bosszút állok! Amiért elpusztítottad a bolygómat! - mondta mérgesen Agardite. - Amiért elpusztítottad a bolygómat… - mondta újra, majd lehajtotta a fejét, DarkLord nem értette. - Nem érted igaz? Akkor gondolj csak bele, hogy szerinted én honnan származom!
- Hogyan érted ezt? - kérdezte mérgesen DarkLord, meglepődött nagyon. - Te honnan jöttél? Nem is létezett Vestroián soha sem Agardite! - mondta mérgesen. - Akkor én miből gondoltam, hogy te innen származol? - Agardite elmosolyodott. - Hát persze, hiszen te egy démon vagy! - mondta mérgesen, összeszorította a fogait. - Szóval átvertél mindvégig igaz? - kérdezte mérgesen. - Honnan származol akkor te rohadék?
- Én? Én egykoron egy királyi bakugan voltam, mégpedig Neathián! A királynő bakuganja voltam! A legerősebb neathian bakugan! Gondolom te nem emlékszel már rám, de egyszer legyőztél, és aztán megölted a mesterem! - mondta mérgesen, és gyűlölet teli szemekkel.
- Hogyan? - kérdezte nevetve DarkLord. - Te voltál, az a szánalmas bakugan? Akkor egyszerűen levertelek, most miért ne menne? - kérdezte mosolyogva. - Meghalsz!
- Én neathian bakugan voltam, igaz! De aztán valahogy elkeveredtem ide, de nem emlékeztem semmire sem! Akkor találkoztam veled… és aztán felkaroltál, hogy csatlakozzak a csapatba. Mondva, hogy kell egy ostoba is a csapatba. Akkoriban ostoba voltam igaz, de aztán… rájöttem amikor megláttam a hatalmát annak a kölyöknek, hogy ki is vagyok! Neathia királyi bakuganja, Agardite! - kiáltotta, elugrott onnan. - Most lehet hogy veszítek, de az erőm nem lesz a tied semmiképp sem, ezt megígérem neked! - kiáltott egyet. - A királynőmért, most bosszút állok! A bolygóért ahol éltem, és mindenért amit szerettem, és megsemmisítetted! Nem engedem, hogy azt a kölyköt bántsd, soha!
- Bolond vagy! Azt hiszed van esélyed DarkLord ereje ellen? - kérdezte nevetve DarkLord.
- Megsemmisítelek, még ha úgy gondolod hogy nincs ellened esélyem! - előhívta a kardját. - Ezt neked tartogatom már régóta! - mondta komolyan, elmosolyodott DarkLord. - Már nem sokáig lesz okod nevetni te szemét! - kiáltotta mérgesen.
- Hmph, majd meglátjuk! - mondta DarkLord, és megjelent a kezében egy sötét gömb. - Ősi Lord! - kiáltotta, és máris támadott. 1100G>1600G - Hogy lenne esélyed, neathian bakugan? - kérdezte nevetve, ám meglepődött. - Micsoda? Ez lehetetlen! - kiáltotta.
- Képesség: Neathian Penge! Ez a képesség deaktiválja az ellenfél minden képességét, továbbá szolgáltat nekem 500G erőt, most pedig, képesség aktiválás: Lunat Regil! - kiáltotta, megjelent mögötte egy hold-szerű gömb. - Semmisítsd meg ellenfelem!
- Mi a franc ez? - kérdezte döbbenten DarkLord, amikor elkezdett eltűnni. - Mi a… teszel?
- Hmph, semmit sem ér az ellenállás! Ez az ellenfelet az én dimenziómba helyezi! - mondta Agardite, mindkettejük feje lehajtódott, és megjelentek egy másik dimenzióban.
- Mit tettél? A lelkeinket áthelyezted ide? - kérdezte mérgesen DarkLord. - Szóval mégis csak dimenzió varázsló bakugan vagy! - mondta döbbenten. - Igaza volt Carneliannak akkor…
- Nem, az ő volt! Én nem tettem akkor semmit sem! Akkor még nem emlékeztem arra, hogy ki vagyok! - mondta Agardite, aztán felrepült. - Képesség aktiválás: Démoni Lehullás!
- Igen hullani fogsz! Sőt nem is te, hanem a fejed! - mondta nevetve DarkLord, felugrott. - Képesség aktiválás: Sötét Királyi Pajzs! - kiáltotta, így kivédte a támadást. - Most pedig, képesség aktiválás: Végtelen Szurok! - kiáltotta, és megindult a támadás Agardite felé. - Micsoda? - kérdezte döbbenten. - Hogy lehet hogy nem lett semmi bajod sem ettől, mi?
- Képesség: Démoni Ütközet! Ez a lap, megakadályozza az ellenfél képességének aktiválását, illetve ha már aktiválta, akkor a hatását. - Most pedig, képességlap aktiválás: Agardit Szórófej! - kiáltotta, megjelent egy gömb a kezei között, és támadott rögtön.
- Képesség aktiválás! - kiáltotta DarkLord, megjelent a kezében DarkLord ereje. - Az eredeti DarkLord erejével fogok lesújtani rád! - kiáltotta, felemelte a kezét, és lesújtott rá. - Most pedig, képesség aktiválás: DarkLord Mészáros! - kiáltotta hangosan.
- Áááh! - ordított fel Agardite, amikor eltalálta, ám átment rajta. - Képesség: Egy Másik Dimenzió! - mondta, megjelent DarkLord mögött. - Most pedig, végezzük el a küldetésünk! Vagy te, vagy én! - mondta Agardite, elmosolyodott DarkLord. - Hogyha alábecsülsz, akkor garantálom, hogy meghalsz! - mondta DarkLord, de az csak nevetett. - Hát rendben! - majd ekkor hátraugrott, és megjelent a kezében a speciális fegyvere.
- Fejezzük be ezt az értelmetlen harcot, állj újra az oldalamra! - mondta DarkLord, miközben mosolygott. - Hogyha nem állsz újra az oldalamra, akkor neked véged! - mondta Agarditenak.
- Soha! - mondta Agardite, megindult DarkLord felé, de valami vakító fényt látott. - Micsoda? - kérdezte döbbenten. - Speciális fegyver képességlap aktiválás, gyerüünk!
- Speciális fegyver képesség aktiválás! - kiáltotta DarkLord, visszakerültek a lelkeik a testükbe, és DarkLord ledöfte Agarditeot. - Sajnálom nagyon barátom, de ez a véged! - kihúzta belőle a kardot, és eltűntette. - A tested elpusztul!
- Áááh! - ordított fel Agardite,elkezdett rohadni a teste. - Te szemét! - kiáltotta, miközben a sebét fogta. - Nem tudtam hát végül megbosszulni a királynőmet. - gondolta szomorúan, eszébe jutott Adam, de DarkLord már közeledett felé, az erejéért.
- Nos, akkor nyertem! - mondta DarkLord. - Add át nekem az erődet! - mondta gonoszan.
- Soha - mondta, széttárta a karját, és szárnyait, majd el teleportálta magát onnan.
- Micsoda? Mégis mit akar tenni? - kérdezte döbbenten DarkLord, meg kell találnom gyorsan!
Eközben megjelent Agardite Adamék előtt, Adamék harcra készen álltak, de meglátták a sebét. Oda akartak menni hozzá, de ő elzavarta őket magától, nem engedte magát.
- Mi történt? - kérdezte Adam aggodalmasan, felé mutatott. - Hogy mi van velem?
- Elnyertétek az engedélyt, hogy mehessetek és megsemmisítsétek azt a szemetet! - kinyitotta előbb Ametist kastélyát. - Aki Ametistet legyőzte mehet is, de neked még van valami mondanivalóm! - mondta Sapphireoidnak, az nagyon meglepődött. - Nos akkor…
- Mi az? - kérdezte Sapphireoid, elkezdett zölden ragyogni. - Áááh mi eeeez?
- Mit csinálsz? - kérdezte mérgesen Adam, Sapphireoid mondta neki hogy hagyhatja.
- Átadom az erőt nektek! Az erőt amit birtoklok! Hogy aztán a sötétséget legyőzzétek vele! - mondta, miközben már alig bírta magát tartani. - Még egy kis időt engedj testem, kérlek! - ordította, majd összeesett, a földre, és ekkor széttört. - Ne feledd kölyök, hogy neked van a legtöbb esélyed, mindnyájotok közül arra, hogy legyőzd DarkLordot, de még van…
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Adam, ám ekkor eltűnt Agardite jelenléte, Sapphireoid körül is a ragyogás. - Mi történt veled Sapphireoid, jól vagy? - kérdezte aggodalmasan.
- Persze! - mondta Sapphireoid, ám megérezte, hogy az erőszintje megnövekedett. - Az erőszintem megnövekedett 900G-re! - mondta döbbenten, meglepődtek mindnyájan. - Hm…
- Agardite áldozata… sokat segít azt hiszem. - gondolta Adam, ekkor Craighék melléálltak. - Mi az srácok? - bíztatták mindnyájan, és elindultak ki…
- Adam, figyu, le fogjátok győzni Glennel őket! - mondta Faith bíztatóan, de Glenn elfordult.
- Azt hiszem, nem én leszek a második aki kiemelkedik hatunk közül! - mondta Glenn. - Hanem Harley lesz az! - átgondolták mindannyian hogy miért is…
- Igen, igazad lehet! - mondta Lynn, persze inkább ez testvéri igazságadás volt. - De… hogyan fog felemelkedni. Hiszen Adam bakuganja Sapphireoid már megerősödött, de…
- Mi van, ha nem is DarkLordra céloz a prófécia? - kérdezte Craigh. - Lehet hogy egy olyan ellenfélre céloz, akiről nem is sejtenénk hogy létezik! - mondta Craigh, Adam hátbavágta.
- Ostobaság! - mondta nevetve Adam. - Szerintem biztosan hogy DarkLord az, meglátták Harleyt, amint felfelé néz, és ott van fent Destroya miközben harcol DarkLorddal.
- Mi a fene történt amíg nem voltunk itt? - kérdezte Faith, odafutottak Harleyhoz, aki nagyon aggódott. - Mi a baj Harley? És mit keresett veled Destroya? Hogyhogy együtt…
- Jött megállítani DarkLord tervét, el akarja pusztítani a Földet! - meglepődött mindenki. - Destroya ment megállítani az ETS-t, amivel meg akarja tenni DarkLord.
- Akkor megyek én is! - mondta Adam, befutott a kastélyba gyorsan a nővére után. - Nővérem… azt hiszem az anyánk sántikál valamiben, így nem bízom rád soha sem ezt!
- Honnan tudták meg? - kérdezte DarkLord, majd rájött. - Óh Helios, szóval ti mondtátok el mi? - kérdezte nevetve DarkLord. - Már lehetetlen hogy megállítsátok, pár perc múlva beindul! És elpusztítja a Földet, az összes emberrel együtt! - mondta ördögi hangon. - Hm! Ostoba emberek, látom ide jöttetek, de előbb még Helisora lesz egy kis dolgom, hehehe!
Eközben Destroya futott felfelé, Adam pedig végül sikeresen utolérte. Destroya megállt.
- Hát rendben vagy! - mondta Destroya, elkezdett előtte futni Adam. - Mire készülsz Adam? Azt hiszed le tudod állítani? - kérdezte, miközben mögötte futott.
- Anya tervez vele valamit, ugye? - meglepődött Destroya, elmosolyodott.
- Látom okos kölyök. - gondolta magában. - Nem tervez semmit sem anya! - mondta, amikor felértek, meglátták hogy a fegyver már tölt, ekkor nagy nehezen odaengedte Adam. - Lássuk csak! - a BakuDestroyerből kihúzott egy zsinórt, és bedugta a gépbe gyorsan. - Fel kell tudnom törni a rendszerét, hogy leállítsam! - mondta mérgesen, megjelent egy laptop szerű gépezet belőle. - Lássuk mit tudott ez az Ametist. - meglepődött. - Ahhoz képest, hogy egy bakugan készítette, ez a védelmi rendszer nagyon is fejlett. - mondta.
- Hmph… Ne becsüld alá a bakuganokat! - mondta mérgesen Sapphireoid, de elhessegette.
Eközben Helios és DarkLord elkezdtek harcolni, de Helios rögtön a falba csapódott bele.
- Mint legutóbb, most is veszteni fogsz! És a társadat megölöm! - mondta nevetve DarkLord, megjelent a kezében egy sötét kard, de nem a speciális fegyvere volt. - Most viszont, nem vételek el! Most te is meghalsz, nehogy visszatérj egy másik társsal pár év múlva!
Ám megjelent a kastély tetején Harrison és Sarine, majd bedobták Black Knightot és Crystal Medusát. Meglepődött DarkLord, hogy ilyen összetartók a jelenlegi kristály pusztítók.
- Nocsak, nocsak nocsak! Mindhárman egyszerre akartok meghalni? - elmosolyodott, megjelent Black Knight mögött, rögtön egy csapással kiütötte. - Hmph, gyengék!
- Gondolod? - kérdezte Helios, eközben Faithék csak nézték, és aggódtak hogy mi van Adammel. - Képesség aktiválás: Nap Meteor! - kiáltotta, telibe kapta DarkLordot.
- Hogy haladsz Destroya? - kérdezte mérgesen Sarine, de az nem válaszolt. - Értem, szóval még dolgozik az ügyön. - gondolta magában. - Gyerünk Medusa! Képességlap aktiválás!
Ekkor Helios és Medusa egyszerre nekiment DarkLordnak, az viszont kivédte a pajzsával.
- Na, hogyan haladsz Destroya? - kérdezte Adam, Destroya elmosolyodott. - Végeztem, ég veled! - megfogta a gépet, és el teleportált azzal együtt.
- Tudtam hogy terveznek valamit! - gondolta mérgesen Adam, majd ekkor kinézett az ablakon, és meglátta, hogy DarkLord nagyon mérges lett. - A végső harc, kezdődik…

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!