Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 46.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 46. rész: Lucranoid és DarkLord:

- Nos akkor, kivégezlek benneteket! - mondta DarkLord nevetve, előjött DarkLord erejének a kardja. - Mégpedig az ősi DarkLord erejével foglak megsemmisíteni benneteket! - eghallotta Lucranoid hangját. - Nem akarod hogy megtegyem?
- Hadd szórakozzak majd én is! - mondta Lucranoid, elkezdett nevetni. - Nos akkor kristályosok, lássuk mit tudtok! - mondta Lucranoid, ám nekiment Rubanoid. - Hm, látom nem tudsz várni! - mondta mosolyogva, előjött a botja. - Képesség aktiválás: Hádész Csóva! - egy nagy sötét tűzgömb indult meg az ellenfele felé. 1000G>1600G - Most pedig lássuk csak, képesség aktiválás! Hádész Halál!
- Áááh! - kiáltotta Emerald Dragon, amikor telibe kapta. - Lucranoid nagyon erős! - mondta aggodalmasan Emerald Dragon, megjelent a smaragd lándzsa a kezében. - Képesség aktiválás: Smaragd Lándzsa! - így kivédte Lucranoid csapásait.
- Ugyan már! Mit érsz te ellenem? - kérdezte Lucranoid nevetve, elmosolyodott, ez a mosoly gonosz volt, megjelent a kezében egy sötét gömb. - Képesség: Sötét Világvége! - elkezdett mozgolódni a föld. - Hehehe! Elpusztultok!
- Mi a fenét tervezhet ez a banya? - kérdezte mérgesen Faith, miközben Amber aggódott. - Mi a baj Amber? - kérdezte aggodalmasan, de az megrázta a fejét. - Craigh, Glenn, jól…
- Persze, én jól vagyok! - mondta Glenn, miközben felálltak Emerald Dragonnel. - Ez a bakugan igazán erős Emerald Dragon, vigyázzunk vele mindenképp! - mondta komolyan.
- Igen, hiszen ő az igazi DarkLord egykori boszorkája volt. - mondta Emerald Dragon, feltette a hátára Glennt. - Hmm… Nyerni fogunk ellene, aztán segítünk a többieknek! - felrepült a többiek mellé. - Rubanoid, kelj már fel!
- De Craigh elvesztette az eszméletét! - mondta Rubanoid, miközben próbálta ébresztgetni.
- Rendben vagyok Rubanoid! - mondta Craigh, miközben felébredt. - Gyerünk, repüljünk fel, lent sokkal nagyobb veszélyben vagyunk! - Rubanoid ekkor bólintott, felrepültek.
- Nos akkor vázoljuk a helyzetet! A többiek, Adam és Harley nincsenek itt! - mondta Lynn. - Szóval ők a főgonosz ellen harcolnak, miközben mi az egykori leggonoszabb bakugan boszorkáját akarjuk legyőzni! Hmm, mennyi az esélyünk őszintén?
- Nagyon sok hogyha összetartunk! - mondta Turquoise, mindnyájan bólintottak. - Akkor hát, kezdjük a csatát, és győzzük le ezt a szemetet! - nevetett Turquoise.
- Hmph! Milyen lényegtelen kis férgek, mégis azt hiszik, hogy számítanak! - mondta nevetve Lucranoid, ám meglepődött, mert megjelent mögötte Rubanoid. - Még nem adod fel? - kérdezte nevetve. - Gyors vagy, de gyenge! - megjelent felette egy kereszt. - Sötét Ómen aktiválás! - megindult Lucranoid felől milliónyi kis fekete nyíl Rubanoid felé. - Micsoda? Karmazsin Védelem? - kérdezte mérgesen. - Hogyan tudtad kivédeni a Sötét Ómenem? - a Korund Agyar megsebezte az arcát. - Mit tettél te féreg? - közben visszaemlékezett az igazi DarkLordra. - „Ő olyan erős volt… mindig megvédett mindentől. Nem úgy mint az utána következő két DarkLord. - gondolta. - Diamondoid amióta megtudta, hogy ő DarkLord örököse, nem becsül semmire sem. Csak most, amikor már a barátai elbuktak… Az igazi DarkLord lovagias volt, és hogyha bakot lőttem, nem hibáztatott engem, ezekszerint, az akkori tisztelet miatt a mostani DarkLordok gonoszsága ellenem, a büntetés.” - Pusztulj! - kiáltotta, majd megfogta a botját és megjelent a tetején egy sötét gömb. - Képesség aktiválás: Pyrus Gyilkos! - ellökte a gömböt, és telibe kapta vele Rubanoidot. - Ég veled Rubanoid! - megérezte valahogyan, hogy Turquoise rá céloz. - Micsoda? Rubanoid még él? - kérdezte döbbenten, amikor Rubanoid felkelt. - Ugyan már! Semmi esélyetek, jobb ha feladjátok! - újra célozta Rubanoidot, de Turquoise telibe találta. - Hogy a francba mersz te engem megtámadni mi? Most megsemmisítelek! - kiáltott mérgesen. - Haljatok meg mind!
- Amber gyerünk! - kiáltotta Faith, Amber ekkor előreugrott. - Képességlap aktiválás: Földtál Pajzs! - megijedt Glenn, féltette Faithet, és jó oka is volt rá. - Áááh, Ambet! - Ambert felborította a csapás. - Ez lehetetlen, ez a boszorka erős…
- Ne hívjatok állandóan boszorkának! - mondta mérgesen Lucranoid, feltöltődött egy gömb a botjára, majd hátraugrott. - Pusztulj most te! - mutatott Glennre. Lynn akart eléjük ugrani Turquoiseal, ám megjelent Amber és Faith. - Micsoda? Meg akartok…
- Most véged! - mondta Faith mérgesen, felmutatott egy képességlapot. - Képességlap aktiválás: Vörösfény Lobogás! - kiáltotta, így kivédte a támadást egyszerűen, és megindultak Lucranoid felé. - Most pedig, képességlap aktiválás: Ragadós Borostyán!
- Rendben van Faith, legyőzzük! - mondta Amber, felugrott Lucranoid elé, aki tiszta transzba esett, hogy még élnek. - Pusztulj, te ocsmányság! - kiáltotta, tágra nyílt az ő és Lucranoid szeme is. Lucranoid körmeiből karmok lettek, s megkarmolta. - Áááh!
- Hogy ez meg mi? - kérdezte nevetve Lucranoid, ám tágra nyílt a szeme, és megjelent lila energia Amber körül. - Megsemmisítelek ezzel a méreggel, belülről, hehehe!
- Azt nem engedjük, Turquoise gyerünk! - kiáltotta Lynn, felmutatott egy képességet: - Képességlap aktiválás! - megindult a türkiz ágyú. - Gyerünk Turquoise, süsd el rögtön a Teknős Ágyút! - megtette. - Hm!
- Mit hümmögsz? - kérdezte nevetve Lucranoid, a csapás elé tartotta Ambert. - Végetek! - Amber leesett eszméletlenül. - Most pedig, már csak ketten maradtatok, reménytelen hogy ketten győzzetek! - mondta mosolyogva, feléjük tartotta a botját. - Add fel, könnyebb lesz mindenkinek, higgyétek el! - megjelent egy nagy gömb előtte. - Képesség aktiválás: Hádész Króm! - megindult milliónyi sötét tű a gömbből Emerald Dragon felé. - DarkLord nagyúr, győzni fogok, érted!
- Ez a dolgod nem? - kérdezte mérgesen DarkLord. - Akkor hát végezd a munkád, ha nem győzedelmeskednél, az lenne a baj! Ne jelentsd be a győzelmed előre, te ostoba szolga!
- Micsoda? Ostoba szolga? - kérdezte döbbenten Lucranoid, mérges lett. - Áááh! - ordította egyet, majd hatalmas lett az ereje, megjelent a kezében egy méregzöld labda. - Végetek! - ordította, és azok leestek a földre. - Képesség: Halálos Gravitáció! Ez a képesség nem engedi az ellenfélnek, hogy megmozduljon, akkora gravitációval hat rá! Most pedig kérdeznék valamit, miért akarjátok kiszabadítani olyan nagyon Pearloidot, hiszen nem is ismeritek! - mondta mosolyogva Lucranoid, nem értették mire akar kilyukadni. - Miért harcoltok? Miért vagytok itt? Mi értelme mindennek? - kérdezte Lucranoid. - Hiszen a nagyuram már nem tervezi a Föld elpusztítását, akkor miért? Hiszen Pearloid nem az, akinek hiszitek! - meglepődött, körbevette a négy bakugan. - Mit terveztek? - előremutatott, és a Halálos Gravitáció újra lehúzta őket a földre.
- Akkor is legyőzünk te boszorka! - mondta Amber, miközben próbált felkelni, de nem ment még neki. - Legyőzünk téged, és megsemmisítünk! - kiáltotta hangosan, Lucranoid nevetett.
- Ne nevess te rondaság! - mondta Faith, miközben ő is próbált felállni, végül sikerült.
- Emerald Dragon, ha Faithéknek ment, akkor nekünk is! - mondta Glenn, elkezdtek felállni. - Gyerünk Emerald Dragon meg kell tennünk mindent! - felálltak ők is. - Emerald Dragon, ki kell végeznünk! - Emerald Dragon bólintott.
- Micsoda? A Halálos Gravitációnak ellenálltok? - kérdezte döbbenten. - Le…he…tetlen!
- Nem az! - mondta Lynn, felállt ő is Turquoissel együtt. - Megsemmisítjük!
- Igen Lynn, megsemmisítjük, és együttes erővel! - mondta Turquoise, támadásra készen állt. - Gyerünk, meg kell semmisítenünk! - kiáltotta, és elkezdett összetörni a páncélja megint.
- Rubanoid, ki ne maradjunk a bunyóból! - mondta mosolyogva Craigh, ő is felállt, Rubanoid is megpróbált, és végül sikerült neki is. - Rubanoid, együtt a többiekkel…
- …nincs esélye Lucranoidnak arra, hogy legyőzzön minket! - mondta Rubanoid nevetve.
- Nem! Nem fogjátok a sorsotokat beváltani! - a botja széttört, és megjelent körülötte rengeteg kard. - Végső képesség: Hádész Utolsó Ítélete! - kiáltotta.
- Neeem! - kiáltották mind a négyen, megjelent a kezükben a végső képességlapjaik. - Végső képességlap aktiválás! - kiáltották mindnyájan, majd ekkor megindult a támadásaik Lucranoid ellen, Lucranoid mindvégig nevetett, ám tágra nyílt a szeme. - Nyerünk!
- Nem lehet! - kiáltotta Lucranoid, amikor rájött, hogy a támadása gyengébb. - LEHETETLEN! - ordította hangosan, becsapódtak a támadások. - Ha felálesztitek Pearloidot, akkor… mindennek… - kiáltotta volna az utolsó szót, de elcsuklott a hangja. - Sajnálom DarkLord nagyúúúr! - nyúlt volna az ég felé. - Már nem láthatom az igazi újjá születésedet. - elkezdett zuhanni, és végül felrobbant. Leszálltak oda Rubanoidék, s visszaalakultak egyszerre golyó alakba.
- Hogyan jussunk most el segíteni Adaméknek? - kérdezték a fiúk, majd a lányok elindultak. - Jajj ne, csak ne gyalog! - mondták együtt a fiúk, ekkor mérgesen hátranéztek a lányok és a fiúk nagy nehezen beleegyeztek. Elindultak, és elkezdtek futni, de nem bírták sokáig, így elég sokszor megálltak, eközben a harc…
- Meghalt Lucranoid! - mondta mérgesen DarkLord, sötét energia vette körbe. - Igaz gyűlöltem azt a nőszemélyt, de azért mégis csak DarkLord énemhez tartozik! - elmosolyodott, megindult Diamondoid felé. - Nos testvérem, most meghalsz! - odaért hozzájuk. - Előbb te, aztán a mestered, Sapphireoid és a kölyök! - felemelte a kardját, de meglepődött nagyon.
- Képesség aktiválás: Dimenzió! - kiáltotta Diamondoid, széthasította ezt a mű-dimenziót, és kiugrottak belőle. - Miért akarod annyira megtenni? Valóban gonosz lettél?
- Én a jóért harcolok! - mondta DarkLord, elmosolyodott. - Te viszont oldalt tévesztettél! - mondta Diamondoidnak, az nekiment. - Mi a fenét csinálsz? Ugye nem azt a képességedet akarod használni? - meglátta hogy Harley Sapphireoidon van. - Szóval azt a képességet! - mondta Diamondoid, elkezdett nevetni. - Azt akarod, hogy te légy a mártír, aki mindenkit megment? Szánalmas vagy! - lendített egyet a lábán, és belerúgott Diamondoidba, aki így elvesztette lendületét. - Mi ez az erő amit közeledni érzek? - kérdezte döbbenten, megpillantotta Glennéket. - Ti?! - kérdezte mérgesen. - Nem merültetek ki eléggé? - kérdezte gyűlölet teli pillantással.
- Faith és Craigh! Meg Lynn és Glenn! - kiáltotta Harley és Adam boldogan. - Gyerünk hát!
- Indulj Pyrus Rubanoid! - kiáltotta Craigh, megjelent előtte Rubanoid. - Hmph, Rubanoid, segítenünk kell Adaméknek! - felmutatott egy képességlapot. - Képességlap aktiválás: Korund Agyar, gyerünk hát! - kiáltotta, de nem sérült meg DarkLord.
- Turquoise, mi semmisítjük meg, vagy senki! Mi hatan! - bedobta. - Képességlap aktiválás! - kiáltotta. - Türkiz Ágyú! Gyerünk, semmisítsd meg ezt a szörnyet!
- Emerald Dragon, már eleget pihentél hogy most harcolj egy kicsit! - mondta Glenn, és bedobta. - Most pedig, képességlap aktiválás: Smaragd Lobogás! - kiáltotta hangosan. - Előre!
- Végül mi is! Amber, segítsünk mindenkinek! Adaméknek, Glennek, és a bakuganoknak! - bedobta Ambert. - Képességlap aktiválás! - felmutatta a lapot. - Vörösfény Ragyogás!
Megindult a négy támadás, becsapódott, telibe kapták pontosan DarkLordot, de mindnyájan meglepődtek, elmosolyodott DarkLord, és felemelte az ujját gyorsan.
- Képesség aktiválás! - kiáltotta DarkLord, megjelent egy kis sötétség az ujja hegyén, és csapások sorozatával kiütötte Rubanoidékat. - Milyen szánalmas! - mondta nevetve DarkLord, elfordult tőlük. - Előbb nőjetek fel a feladathoz, hogy megsebezzetek! - mondta nevetve DarkLord, aztán Sapphireoidék felé nézett. - Ami titeket illet, ti már felnőttetek ehhez a feladathoz, így hát, megsemmisítelek benneteket! - eltűntette a kardot. - Nos, az igazi DarkLord ereje nem szükségez ahhoz, hogy ellenetek használjam! Megsemmisítelek benneteket a saját erőmmel! - előretartotta a kezeit. - Képesség aktiválás: Bombázó Gardna! - odacsapott Sapphireoidéknak. - Hehehe! - nevetett hangosan DarkLord. - Mi a franc?
- Képességlap aktiválás: Szivárvány Zafírsugár! - kiáltotta hangosan Adam, majd támadtak.
- Mi is segítsünk Diamondoid! - kiáltotta Harley, felmutatott egy képességet. - Képességlap aktiválás! - támadott rögtön Diamondoid.
- Azt hiszitek ez elég? - kérdezte Diamondoid, és elmosolyodott. - Képesség aktiválás: Sötét Királyi Pajzs! - kivédte a támadást, de meglepődött. - Mi? Hogyan? - kérdezte döbbenten, megjelent körülötte a két bakugan. - Mi?
Eközben Lucranoid megjelent Pearloid kristálya körül, szóval mégsem halt meg végül…
- Nem haltam meg hál istennek! - mondta, miközben nagy nehezen megtartotta magát a botjával. - De nem sokára, újjá születsz DarkLord nagyúr… már annyira várom. - felemelte a kezeit. - Nézd nagyuram, még élek!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!