Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 45.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 45. rész: A Múlt Története:

- Micsoda? - kérdezte idegesen DarkLord, miközben leküzdte magáról Crystal Medusat és Heliost. - Kölyök, most meghalsz! - ordította mérgesen az ablakon keresztül, s felemelkedett. - Megsemmisítelek a várral együtt! - megjelent a kezében egy fehér gömb. - Képesség aktiválás: Igazi Erő! - a kastély megsemmisült, de Sapphireoid és hátán Adam túlélték. - Szóval még éltek? Kezdődjék a végső harc! - mondta mosolyogva DarkLord, eközben Sarineék felszívódtak a Perseusszal.
- Hm, hát végül sikerült megszerezni annak a féregnek a fegyverét. - mondta Sarine, miközben Harrison ideges volt, mert DarkLord rögtön kiütötte Black Knightot. - Akkor hát, kezdődhet is a terv első fázisa, elkezdhetjük klónozni a gépet, aztán a második fázis, mwhaha!
- Hehehe! Már nincs segítség Hat Kristály Csapat! - hátraugrott, mert Sapphireoid majdnem eltalálta. - Hm, még ne ilyen gyorsan! Nem akarok ilyen könnyedén nyerni! - jelentette ki, idegesek lettek Adamék. - Nana! Az idegesség sem megnyerő a harcban! - mondta mosolyogva, leugrott eléjük. - Nos válaszoljatok nekem egy kérdésre: Miért olyan fontos nektek megmenteni a világot? Vestroiát főleg nem értem, a Föld pedig romlott! - mondta DarkLord, de egy pillanatig nem válaszoltak. - Látjátok? Nincs válasz a kérdésemre! Azt jelenti a semmiért harcoltok! - mondta nevetve.
- De igen! - mondta Adam, előlépett, meglepődött DarkLord. - A kérdéseidre a válasz az, hogy ez a mi feladatunk, a sorsunk! - DarkLord elmosolyodott. - Értelmetlen lenne mást mondani, hiszen ez így van! A sorsunk akkor kezdődött, amikor Sapphireoid a Földre érkezett! - elkezdett őrülten nevetni DarkLord. - Látom nem hiszel a sorsban, az jó, mert én sem, de ez így van akkor is!
- Nem hiszek a sorsban! És a sorsotok akkor az lesz, hogy megsemmisítselek bennetek! - mondta nevetve, aztán megjelent Diamondoidék mögött. - Testvérem, hiszel a sorsban még? - átalakult bakugan alakba Diamondoid. - Hehehe! Még mindig olyan gyenge vagy mint egykor! Hiszen, eddig nem is láttalak, és semmivel sem lettél erősebb! - megjelent újra előttük. - Nos kedves Hat Kristály Csapat, azt hiszem eljött az ideje annak, hogy befejezzük ezt a csatát, háborúnak nem nevezhető, hiszen ti hatan vagytok, mi meg rengetegen voltunk, hehehe! Mi az testvérem, min gondolkodsz? - kérdezte nevetve. - Csak nem a múlton rágódsz még mindig? - megjelent mögötte egy bakugan. - Emlékszel még rá? - kérdezte, amikor megjelent a bakugan. - Ez itt Lucranoid, ő mesélt nekem még régen DarkLord hatalmáról! - Lucranoid elmosolyodott. - Lucranoid és DarkLord régen ismerték egymást! - előrelépett Lucranoid. - Mi az? - kérdezte mérgesen DarkLord, majd Lucranoid elmosolyodott. - Hm, tervezel valamit?
- Lucranoid? - kérdezte Diamondoid mérgesen. - Ez az a bakugan, aki átállította a testvéremet! - gondolta magában mérgesen Diamondoid, majd visszaemlékezett. - „Régen harmóniában éltünk DarkLorddal, azaz akkor még ő is egyszerű Diamondoid volt.
- Diamondoid testvér! Ki az a bakugan ott? - kérdezte DarkLord egy nap, de Diamondoid nem figyelt rá, végül odament. A bakugan egy női bakugan volt, aki ekkor rámosolygott. - Egy női bakugan… - mondta döbbenten. - Milyen szép. - pedig Lucranoid szíve mélyén sötét volt, mint a korom. - Hé, te bakugan ki vagy? - kérdezte, miközben ott volt a réten virágot szedni. - Hé, azt a virágot ne tépd le! - kiáltotta, de a bakugan letépte. - Miért tetted ezt?
- Hm, milyen kis butus bakugan vagy! - mondta, amikor ránézett. - A nevem Lucranoid, és te vagy DarkLord örököse! - DarkLord meglepődött. - Nem is tudod ki az a DarkLord? Még réges-régen, ő győzedelmeskedett a Dragonoid felett… igaz a Dragonoid el tudta zárni, de végül meghalt! - nevetett őrülten Lucranoid. - Akarsz még ilyen történeteket hallgatni? - DarkLord bólintott, aztán visszament Diamondoidhoz. - Milyen ostoba és naiv, épp megfelelő lesz, hogy ő legyen DarkLord, hehe!
- Hol voltál? - kérdezte Diamondoid mérgesen, s DarkLord elmesélte. - Lucranoid? - kérdezte Diamondoid döbbenten. - Mit keres itt az a boszorka? - kérdezte hangosan. - Grr…
- Mi a bajod Lucranoiddal testvérem? - kérdezte DarkLord mérgesen. - Pedig sok történetet tud, azt mondta! - mondta DarkLord, elfordult. - Én a történelem megszállottja vagyok, tudod jól! - mondta DarkLord, elfutott onnan. Nem sokkal ezután, egy nap két ellenséggel kerültek szembe, és végül csúnyán leverték őket, meg akarták őket ölni, ám DarkLord meghallotta Lucranoid hangját, felemelte a fejét, és ott volt. - Lucranoid? - kérdezte döbbenten DarkLord, odahúzta DarkLord fejét magához.
- Akarod tudni mi mindent tehetnél DarkLord erejével? - kérdezte Lucranoid mosolyogva, megmutatott neki egy illúziót, egy illúziót amely egy szebb világról szólt. - Látod? Erre lehetsz képes a nagyuram erejével! - mondta Lucranoid, elmosolyodott.
- Igen, már értek mindent! - mondta lehajtott fejjel DarkLord, Lucranoid felé próbált nyúlni. - Kérlek, add át nekem az erőt, az erőt amivel győzedelmeskedhetek, és 180°-al megváltoztathatom a világot! - könyörgött szinte, átadta Lucranoid az erőt, amit kért, és ekkor elkezdett átalakulni. - Én vagyok mostantól, DarkLord Diamondoid, a jövő Vestroiájának az ura! - mondta, amikor átalakult, felugrott és egy csapással elintézte az ellenségeit. - Milyen hatalom ez? - kérdezte döbbenten, amikor meglátta hogy sötét lett a teste. - Szóval most, gonosz lettem? - kérdezte döbbenten. - De eddig azt hittem, hogy a sorsom az, hogy a fény bakuganjaként védelmezzem Vestroia és a bakuganok rendjét, akkor… Ez az én igazi sorsom, ugye Lucranoid? - kérdezte, az bólintott. - Rendben, akkor ég veled testvérem, és most elkezdem a csapatomat felderíteni, és megsemmisítem Pearloidot, a hamis uralkodót! - Lucranoid mosolyogva eltűnt.”
- Hm, mit is mondhatnék! - mondta Lucranoid, megjelent egy bot a kezében. - Most pedig, ti előbb megsemmisültök! Nem engedem hogy bántsátok DarkLord nagyurat! - elteleportálta messzire Craighet, Faithet és Glennt meg Lynnt.
- Nos, mi maradtunk ti akik felemelkedtek, és én! - mondta mosolyogva DarkLord, elkezdett a levegőben lépkedni. - Nos, nos, nos! Lássuk mire vagytok képesek! - Lucranoid felé nézett. - Vigyázz magadra Lucranoid, még meg is ölhetnek azok! - Most pedig, mi kezdjük az élvezetes harcunkat! Egyenlőre nem hiszem hogy segítségül hívom DarkLord kardjának erejét! - megjelent mögöttük. - Képesség aktiválás: Fekete Lyuk Ágyú! Micsoda? 1800G az összerőtök? Sapphireoid ereje megnövekedett? - kérdezte döbbenten, közben elvétette a célzást. - Na mindegy, 2100G már az erőm! Így is kiütlek titeket egyszerűen! - mondta, ám körbefogták Adamék. - Mi?
- Képességlap aktiválás: Hiper Sebesség! - kiáltotta Adam, nekiment Sapphireoid rögtön. - Sapphireoid vigyázz! - kiáltotta Adam, elmosolyodott DarkLord, de Diamondoid megjelent gyorsan Sapphireoid előtt. - Harley? - kérdezte döbbenten Adam.
- Nyugi, rendben lesz! - mondta Harley, bólintott, és elmosolyodott. - Gyerünk Diamondoid! Képességlap aktiválás! - felmutatta a Primert. - Ha nem sikerül kivédeni, ekkor még ott van a Zafír Reflektor is, szóval nem probléma. - mondta Adamnek.
Ám eltűnt a szemük elől DarkLord, mert megértette hogy mit terveznek, fellélegeztek kicsit, azt hitték, hogy feladni készül DarkLord, de közel sem jártak az igazsághoz, megjelent egy gömb a semmiből, benne volt a mosolygó DarkLord, majd feléjük mutatott.
- Képesség aktiválás: Pajzstörő Rakéta! - megindult rengeteg sugár az ellenfelei felé. - Semmisítsd meg őket drága támadásom! - mondta nevetve, de meglepődött. - Micsoda? - kérdezte mérgesen. - Szóval még éltek mi? - visszajött a támadása. - Lehetetlen! - mondta mérgesen, amikor belecsapódott a pajzsába amit az előbb emelt a saját támadása. - Sötét Királyi Pajzs! - mondta utólag, mérges lett nagyon. - Szóval a Zafír Reflektor mi? - kérdezte DarkLord. - Hát rendben, hogyha így akartok játszani! Dimenzió Gyémánt! - felszívódott a semmibe. - Hehe!
- Mi a fene ez? - kérdezte Diamondoid döbbenten. - Ez a képesség egy tiltott képesség… N…
- Csak nem azt akarod  mondani hogy nem használhatom? - kérdezte visszhangzó hanggal, megindult milliónyi kicsi sugár mindenhonnan ellenfelei felé. - Na mi lesz most?
- Képesség aktiválás! - kiáltotta Diamondoid, eltűnt Sapphireoiddal. - Tiltott képesség: Dimenzió Gyémánt, megengedi a használójának hogy egy másik dimenzióba lépjen, amelyiket ő jelöli ki, ez csakis harcra használható, tehát dimenzió utazásra semmiképp! - meglátták, hogy ott van DarkLord, és megindultak felé.
- Nem győzhettek le, hát ezt olyan nehéz megérteni? - kérdezte miközben a fejét fogta, annyira unatkozott már. - Képesség aktiválás: DarkLord Csóva! - megindította a támadást, és elsöpörte Sapphireoidot, de Diamondoid még mindig állt. - Mit tervezel tenni öcsém? - kérdezte nevetve. - Talán le akarsz győzni? Akkor meg kell majd ölnöd, és te képes lennél ilyen szörnyűséget tenni, a saját testvéreddel? - kérdezte nevetve. - Emlékszel még miért is lettem ilyen? Nem Lucranoid miatt, hanem te miattad! Csakis te miattad, és mert persze nekem ez rendeltetett! - elmosolyodott. - Látom, nem érted! - mondta csalódottan DarkLord, megjelent mögötte egy tükör, az igazság tükre, ahhogy ő nevezte. - Tessék, lásd hogy mire akarok kilyukadni! - megjelent egy jelenet az életükből, amikor akart valamit DarkLord, de Diamondoid…
„ - Diamondoid, kérlek, segítenél nekem edzeni? - kérdezte a testvérét, de akkor az rá sem figyelt. - Miért nem segítesz nekem sosem edzeni? - kérdezte szomorúan, megjelent Lucranoid. - Lucranoid, te akarsz segíteni nekem edzeni? - kérdezte mosolyogva, az bólintott. - Remek! Akkor a testvéremet hagyom a fontos dolga miatt, te meg mesélsz nekem!
- Hát persze kicsi DarkLordom! - mondta mosolyogva Lucranoid, Diamondoid oda sem figyelt. - Hehehe… Sokkal jobban azzal van elfoglalva, hogy megállítsa DarkLord feltámadását, mint hogy foglalkozzon az én kicsi DarkLordommal. - gondolta Lucranoid.
- Mit csinálsz? - kérdezte mérgesen Diamondoid, amikor meglátta hogy Lucranoid rátámadt a testvérére. - Ugye Lucranoid nem hiszed, hogy engedem bántani a testvéremet? - kérdezte.”
- Látod? Te sosem segítettél, mindig mindent elrontottál, ami nekem fontos volt! - mondta DarkLord mérgesen, készült támadni. - Megsemmisítelek, és köszönöm azért, hogy elhanyagoltál, bár azt sem tudom hogy miért! De akkor is köszönettel tartozom, hehe!
- Fogd be! - mondta mérgesen Diamondoid. - Te azt hiszed hogy olyan könnyű volt nem figyelnem rád? Megmondták a bölcsek még régebben, hogy te leszel az új DarkLord, nem akartam nekik hinni, aztán megpróbáltam minden óvintézkedést megtenni, hogy sose ébredjen fel DarkLord hatalma, és sose emésszen fel téged, de amikor Lucranoid elkezdett körülötted settenkedni, tudtam hogy már közeleg a nap, amikor belőled DarkLord lesz, én… sajnálom!
- Nincs szükségem a sajnálatodra, sem rád! - mondta gyűlölet teli arccal DarkLord, megjelent a kezében egy árnyék kard. - Most pedig megsemmisítelek, képességlap aktiválás! Dimenzió Vágó Penge! - megnőtt a penge, és lesújtott testvérére, de az megtartotta a pengét. - Micsoda? Mi a franc? - kérdezte döbbenten, megfordult a penge. - A fenébe, az az ostoba Sapphireoid! Még élsz, te csótány?
- Hát persze hogy élek, és nem vagyok csótány! - elkezdett pörögni. - Képességlap aktiválás: Kék Tornádó Extrém! - kiáltotta, majd ekkor elsuhant DarkLord mellett. - Érzed már a hatalmat? - kérdezte Sapphireoid, DarkLord meglepődött nagyon.
- Mi a fene? Hogyan lehetsz ilyen erős? Hiszen még nem is használod a hatalmat amit Agardite adott! - mondta mérgesen. - Te egy erős, és hatalmas bakugan lehetnél, ha mellém állnál! Állj mellém! - kiáltotta, ám újra támadott Sapphireoid. - Hát rendben, akkor megsemmisítelek! - sötéten kezdett izzani a páncélja. - Képesség aktiválás! - kiáltotta, és elkezdett a dimenzióban megjelenni mindenhol kicsi gömböcske. Elkezdtek sötéten szikrázni. - Ez az igazi DarkLord egyik képessége, az Árnyék Béklyó! - kiáltotta, ekkor elkezdett minden kis gömbből villám kitörni. - Villám Formáció! - minden villám ellenségei felé indult meg. - Elpusztultok most…
- Mi ez az erő? - kérdezte Sapphireoid döbbenten, nem tudott onnan tapodtat sem mozdulni.
- Tűnj onnan! - kiáltotta Diamondoid, megjelent a kezében egy gyémánt kard. - Képesség aktiválás: Védelmi Formáció! - kiáltotta, így nagy nehezen sikerült kivédeni, de már lihegett. - Ahh, eltalált egy-kettő. - térdre borult. - Teeestvérem!
- Mit akarsz? - kérdezte DarkLord nevetve, miközben lenézően bámulta a testvérét, miközben az próbált felállni. - Milyen szánalmas, sajnálom egyáltalán hogy testvérek vagyunk, te megtagadod a hatalmamat, így neked sincs erőd! Egy gyenge szánalmas szolgának való sem vagy! - ám megpillantotta Sapphireoidot amint közeleg felé. - Te pedig lehet erősebb lettél, de nem lettél erős! - megfogta Sapphireoid lábát, és testvérének dobta. - Lucranoid elintézi a társaitokat, én titeket, hát akkor ki marad ellenem? - nevetett.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg