Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 48.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 48. rész: Egyszervolt Bakugan:

- Mi történik most? - kérdezte döbbenten Adam, amikor az égen megjelent egy vörös és egy fekete gyűrű. - Micsoda? Nem ébred fel Pearloid? - meglátta Lucranoidot. - Hogyan? - kérdezte döbbenten. - Te boszorka, még mindig élsz?
- Hehehe… Hát nem nyilvánvaló? - kérdezte nevetve Lucranoid, elkezdett mosolyogni. - Hamarosan eljön az ideje, hogy feltámadjon az én uram, DarkLord, hehehe!
Megjelent Pearloid kristályán egy utolsó csík, így beterítették a színes csíkok mind, és elkezdett remegni a föld. Repedezett Pearloid kristálya, végül széttört.
- Hát végre, ismét szabad vagyok! - mondta Pearloid, kilépett, és fény lett egész Vestroiában. - Én vagyok, Pearloid, a bakuganok uralkodója! - meglátta Lucranoidot, és elmosolyodott. - Hat Kristály Csapat, mindent láttam, és büszke vagyok… - az ég is kitisztult, eltűnt a két gyűrű, majd közelebb ment Adamékhez. - Nos…
- Most hogy kiszabadultál Pearloid, akár vissza is küldhetsz minket a Földre! - mondta Glenn.
- Hehehe! - nevetett Pearloid, mosolygott végig. - Nos, ezt a mondatot inkább Adamtől vártam volna! Látjátok? Ott van Lucranoid, már ismeritek, és arra vár, hogy feltámadjon az igazi DarkLord… hogyha ez megtörténik, számomra még lehetetlen, hogy legyőzzem… hiszen Lucranoid és DarkLord, ha egymás mellett van, akkor az én erőm csökken! - odament Adamékhez, és átlépett felettük. - Hm, segítenetek kell, megtalálni a Halál Magját! Miután megtaláltuk, egyesíteni kell a Fény Magjával, hogy…
- Elnyerjük az Élet Magját! - mondta Harley, de elég gyanakvóan nézett Pearloidra. - Akkor… Mikor indulunk el megkeresni DarkLordot? - Pearloid felmutatott.
- Képesség aktiválás: Igazság Fénye! - megmutatkozott a sötétség kicsit, egy pillanatra. - Láttad Lucranoid? Ott van a mestered! - Lucranoid bólintott, Adam és Glenn meglepődött. - Mi a baj Adam? - kérdezte döbbenten.
- Miért bólintott Lucranoid? - kérdezte Faith, meglepődött Adam, hogy feltűnt neki. - Hiszen, Lucranoid gonosz, és te olyan voltál mintha parancsot adtál volna neki, nemde?
- Hmph, ugyan már! - mondta Pearloid, elmosolyodott és lehajolt. - Én nem vagyok gonosz, hogyha arra célzol! - elkezdtek futni oda ahol Lucranoid van.
Pearloid megállt, megfordult. Leült, és elkezdett mesélni a többieknek.
- Réges-régen, amikor még én fiatal voltam, volt egy prófécia, amelyet Wiseoid mondott nekem. - visszaemlékezett. - „Te vagy a fény, és a sötét, te döntöd el melyik légy, ha fény leszel, elbuksz hamar, ha sötét, akkor később. De a hatalmad más lesz mint akarod. Amelyiket jobbnak látod, úgy dönts, Syc vagy Pea!” Syc vagy Pea legyen? A Syc gonoszt, a Pea jót jelent bakugan nyelven. Ez egy különleges ősi nyelv, amelyet nem sokan tudnak! - elmosolyodott, és felmutatott. Gonosz vigyor jelent meg a száján. - Amikor felnéztem az égre, és megláttam ott a fény bakuganját, úgy döntöttem én leszek Pea, azaz a jó, a fény! - mondta, s felállt. - De volt egy bakugan, aki a Syc utat választotta, így ő lett az ellenfelem, Sycalixnoid volt a neve… egy sötét, gonosz bakugan. Az ereje akkora volt mint az enyém, jóval kisebb mint az igazi DarkLordé, de jóval nagyobb mint a testvéredé Diamondoid! - mondta mosolyogva. - Hehe!
- Szóval erről van szó? - kérdezte Adam. - De most Lucranoid tervez valamit… szóval siessünk! - bólintott Pearloid, sötéten kezdett mosolyogni, miközben futottak. - Nagyon furcsa Pearloid! - meghallotta a fejében a többiek gondolatát.
- Igen… egyetértek! - mondta Craigh, miközben bólintott is. Pearloid azonban nem zavartatta magát. - Álljunk meg! - a többiek meglepődtek. - Pearloid, furcsa vagy!
- Micsoda? - kérdezte Pearloid, megjelent mögötte Lucranoid, és megfordult. - Hehehe! - nevetett őrülten, átváltozott, egy sötét bakuganná. - Hm, én vagyok…
- Sycalixnoid! - kiáltotta, és bólintott Pearloid. - Mit tettél Pearloiddal? - kérdezte mérgesen. - Mit tettél a jóságos vezetővel, aki a bakuganokra fényt hozott? - mérgesek lettek.
- Hmph! Látom ostobák vagytok, mint a bakuganok! - mondta nevetve Pearloid, miközben visszaváltozott. - Sosem létezett Sycalixnoid, vagy Pearloid, hanem csak én magam! Az igazság az, hogy az egész ősi háborút csak azért rendeztem, hogy én kerüljek a bakuganok élére! Sycalixnoid vesztett végül, és Pearloidként kerültem a trónra, de nem gond, mostantól, nem kell tettetnem hogy jó vagyok! Megszerzem tőletek a Fény Magját, az Élet Magjáért!
- De még meg kell szerezned a Halál Magját! - elmosolyodott Pearloid, és nevetett. - Mi a baj? - kérdezte mérgesen Adam,  megjelent egy sötét gömb.
- Látjátok ezt a mellkasomban? Ez itt a Halál Magja! - mondta nevetve. - Mindvégig én birtokoltam! Nem fedtem fel csak későn DarkLord Diamondoidnak, amikor már késő volt, így döntött úgy, hogy lepecsétel a barátaival, nem megsemmisít! Nem tudta ellopni tőlem a Halál Magját, elpusztítani sem akarta, én meg nem akartam odaadni!
- Francba! - mondta Lynn mérgesen, elfordult. - De mi a francot akarsz tenni most?
- Most? - kérdezte nevetve Pearloid. - Először is megszerzem a Pearl Quetzalt! - elindult arra amerre Lucranoid volt. - Lucranoid, megtaláltad?
- Igen nagyuram! - mondta Lucranoid, elmosolyodott, és felbukkant egy kard a mellette levő kőben. - Az ostoba Diamondoid által otthagyott DarkLord erő, most az egész itt van…
- Rendben, köszönöm Lucranoid! - mondta mosolyogva Pearloid, felemelte a kezét, és egy villám lecsapott körbe a Pearl Quetzal körül. - Az enyém lesz… - mondta mosolyogva, megfogta, és minden erőlködés nélkül kihúzta. - A kard ami engem választott! - mosolygott, Lucranoid is elmosolyodott. - Lucranoid, itt az időd!
- Gyerünk Rubanoid, győzzük le ezt a szemetet! Adam, Harley, ti találjatok ki valamit! - mondta, majd bólintottak. - Glenn, Lynn…
- És én is! - mondta Faith, megjelent mellette Amber hátán. - Elintézzük őket!
- Nem, csak lefoglaljuk őket, a mögöttünk állók a felemelkedettek! - mondta Glenn. - Ők tudják csak elintézni Pearloidot! - felvettek egy harci alakzatot, de… - Mi?
- Hehehe! - nevetett Pearloid. - Szánalmas Lucranoid, már nincs rád szükség! - mosolygott.
- Micsoda? - kérdezte Lucranoid, miközben a botját előre tartotta. - Ne! - átlőtte Pearloid. - Miért DarkLord nagyúr?  - kérdezte miközben zuhant. - Miért árultál el?
- Mert nincs rád szükség! És mert nem én vagyok az első DarkLord! - mondta mosolyogva. - Most pedig halj meg békében! - kiáltotta nevetve, a Halál Magja elkezdte elszívni Lucranoid felszabaduló erejét, végül eltűnt Lucranoid, csak a pálcája maradt utána. - Bosszantó volt nemde? - ekkor nevetni kezdett. - Most ti jöttök! - mondta.
- Gyerünk Rubanoid! Védekezzünk! - kiáltotta hangosan Craigh. - Képesség aktiválás, Karmazsin Védelem! - Rubanoid megfordult, hogy védekezhessen.
- Képességlap aktiválás! Földtál Pajzs! - kiáltotta hangosan Faith. - Védekezz Amber te is!
- Emerald Dragon, próbálj védekezni! Képességlap aktiválás: Smaragd Lándzsa! - mondta Glenn, de aggódott, hogy Pearloid nem olyan erős mint gondolják, hanem annál is erősebb.
- Mi is Turquoise! - kiáltotta Lynn, ám Turquoise feldobta magát, mert látott valamit.
- Képesség aktiválás! - mondta Pearloid, mindnyájan meglepődtek, megjelent egy sötét gömb az ujjain. - Pusztító Magány! - kiáltotta, elmosolyodott, végül kiütötte Rubanoidékat. - Ennyik voltatok? Milyen szánalmas. - mondta nevetve. - Akkor hát… Ti jöttök, kik felemelkedtek a többiek közül! - hátraugrott hirtelen. - Mi a franc volt ez? - kérdezte döbbenten, meglátta maga előtt Sapphireoidot és Diamondoidot. - Nahát… Máris harcba szálltok ellenem? Azt hittem kicsit pihiztek! - mondta nevetve. - No de sebaj, annál hamarabb foglak elintézni titeket! - felemelte a kezét, és felmutatott az égre a mutató ujjával. - Képesség aktiválás: Gyöngyszem Hullató! - megindult milliónyi robbanó gyöngyszem feléjük. - Ezek nem egyszerű gyöngyszemek, ezek megsemmisítenek titeket! - mondta nevetve. Ám meglepődött. - Ó!
- Kék Tornádó, képességlap! - mondta Adam, elkezdett nevetni Pearloid. - Ez a lap könnyedén visszaveri az ellenfél képességeit, így őt éri a kár, és mi semmit sem fogunk…
- Gondolod? - kérdezte nevetve Pearloid, megjelent mögötte. - Az ember nem érdekel, de a Fény Magját akarom! - mondta Pearloid, s nevetett. - Nos, add át önként, és úgy meghalsz igaz, de a barátodat nem fogom bántani! - ám elrúgta magától Sapphireoid. - Mi a francot csinálsz te ostoba? Azt hiszed győzhettek ellenem? Ellenem… akit még sosem győzött le senki sem? - kérdezte nevetve. - Szánalmasak vagytok! - ám telibe találta a Hittel Diamondoid. - Mit merészelsz? - elkezdett a szeme vörösen lángolni. - Most megsemmisítelek te szánalmas! - megjelent egy rózsaszín gömb a kezében. - Képesség aktiválás! Gyöngyszem Romboló! - Diamondoidnak dobta. - Micsoda? - kérdezte, amikor kivédte Diamondoid. - Add fel, halj meg! - mondta.
- Nem, soha! - elmosolyodott Pearloid, felugrott Diamondoid, az egyik csapás elől. - Hú ez közel volt! - mondta Harley. - Nos akkor… Képességlap aktiválás: Barátság! - kiáltotta, és rögtön támadást indított Pearloid felé. - Most pedig, képességlap aktiválás: Bátorság! - mutatta fel , de Pearloidnak meg se kottyant.
- Majd mi! - kiáltotta Sapphireoid, elkezdett pörögni. - Hiper Sebesség! - kiáltotta, majd ekkor nekiment Pearloidnak, és ekkor ellökte onnan, és a földre esett. - Nos, ennyi volt?
- Hmph! Szánalmas! - mondta sötéten Pearloid, el teleportált hirtelen. - Ti sem vagytok semmivel sem jobbak mint azok akiket az előbb oly’ egyszerűen kiütöttem! - megjelent Sapphireoid mögött, és fejen rúgta. - Kiszedem belőled valahogyan, a Fény Magot! - megpróbált a mellkasához érni, de Diamondoid elrúgta onnan. - Diamondoid, te akarsz az első lenni? - megjelent a csuklóján sötét energia. - Képesség aktiválás: Bénító Vipera! - így megbénította Diamondoidot és Sapphireoidot. - Most már az enyém az lehet egyszerűen az erő, amire szükségem van!
Ám ekkor elsuhant mellette egy sugár, ami a háta mögül jött, meglátta, Rubanoid volt.
- Szóval te akarsz elsőnek meghalni? - elmosolyodott. - Rendben, akkor legyen! - elindult Rubanoid felé, de előbb Craighet tervezte megölni. - Há!
- Nem! - kiáltotta Adam, megjelentek előtte, Harleyékkal együtt. - Nem engedem… nem engedjük hogy bántsátok őket! - mondta Adam, eközben visszaalakult Rubanoid golyó alakba. - Speciális fegyver, idézés! - kiáltotta, közben elkezdte nyomkodni a BakuCrystalat. - Jöjj Zafír Vágó! - kiáltotta hangosan Adam, odadobta Sapphireoidnak.
- Azt hiszitek a Pearl Quetzal ellen van esélyetek? - megjelent a kezében újra a kard. - Ha így harcoltok, akkor én is! - elkezdte feltölteni azt.
- Diamondoid, készülj! - kiáltotta Harley, előhívta a speciális fegyverüket. - Gyémánt Élet erősítés! - kiáltotta hangosan, megjelent a kard Diamondoid kezében. - Igaz, eléggé le vagyunk gyengülve, de nem baj! Le fogjuk győzni akkor is!
- Le vagytok gyengülve? - kérdezte Pearloid nevetve. - Akkor hát, itt a vége a harcunknak, azt hiszem! - az arca komorrá vált. - Képesség aktiválás: speciális fegyver: Pearl Quetzal, Quetzal lesújtás! - kiáltotta, majd a kardjából megindult egy sötét, madár alakú energia, és az amikor becsapódott, egy hatalmas robbanás keletkezett. - Ezt a támadást nem élhettétek túl! - mondta nevetve,  meglepődött, hogy még a levegőben vannak. - A Quetzalom erejét senki sem élheti túl! - meglátta, hogy beálltak egy furcsa pózba. - Micsoda? A Fény Magjának aktiváló kulcsa?
- Bizony, a testvérem elmondta! - mondta mosolyogva Diamondoid, megpörgette a kardját, és a Fény Magja Sapphireoid felé nézett. - Gyerünk Sapphireoid, te is aktiváld!
- Rendben! - kiáltotta hangosan Sapphireoid, megpördítette ő is a kardját, és egy vonalban volt a mag két része, egy sugár összekötötte őket, elkezdtek Sapphireoidék felragyogni. Begyógyult minden karcolásuk. - Ez az! Ez az erő…
- Csodálatos! - mondta döbbenten Adam, amikor észrevette, hogy mi is történt. Megjelent Rubanoidék felett is a fehér fény, és meggyógyította a sebeiket. Diamondoid is meggyógyult. - Nos akkor Pearloid, újult erővel nézhetünk szembe veled!
- Nevess csak Sapphireoid! - mondta Pearloid mély gyűlölettel a hangjában. - Nem sokáig teheted már meg! - gonosz vigyorral mondta, elkezdte a kardját feltölteni, de most sötét energiával. - Hidd el, most nem az én erőmet, sem a Quetzalomét fogom használni! Hanem az igazi erőt, amelyet DarkLord használt! - mondta, ekkor szikrázni kezdett a kardja.
- Elintézzük? - kérdezte Diamondoid, Sapphireoid bólintott. - Gyerünk hát fiúk!
Bólintottak a fiúk, felragyogott a Fény Magja, és elkezdtek körözni egymás körül Sapphireoid és Diamondoid, nekimentek gyorsan Pearloidnak, becsapódás előtt azonban, mindhárman aktiválták a speciális fegyver képességeiket, berobbant a három támadás, és Craighék meglátták. Mindnyájan aggódtak, hogy mi lett a vége…

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg