Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 47.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 47. rész: A Fény Magja:

- Nos akkor, kezdjük el az igazi harcot! - a kezében egy sötét gömb. - Micsoda? - kérdezte döbbenten. - Mi a francra készülsz? - kérdezte döbbenten Diamondoidot, megpördült, és mindkettőjüket elrúgta magától. - Ostobák! Hozzám nem érdemes közel jönni!
- Észrevettük! - mondta mérgesen Sapphireoid miközben felkelt. - Mi van a speciális fegyverünkkel? - kérdezte döbbenten Sapphireoid, Diamondoidra nézett de ő sem értette. - Annál a szemétnél van biztosan! - gondolta magában, miközben DarkLord mosolygott. - A speciális fegyverrel biztosan legyőzhetnénk, de így… esélytelen lenne…
- Sapphireoid, ne add fel a reményt! - mondta Diamondoid, felálltak mindketten.
- Áhh, még harcolni akartok! - mondta DarkLord nevetve, megjelent körülötte rengeteg kicsi sötét gömb. - Képesség aktiválás! - kiáltotta, villámok indultak meg. - Micsoda? Ti kis férgek! Hogyan tudtátok kikerülni? - meglátott egy gödröt. - Óh értem, szóval odabújtatok! - mondta mérgesen, felemelte a kezét. - Képesség, sötét meteor! - elkezdett az égből milliónyi sötét gömb hullani. - Végetek! - kiáltotta, ám meglepődött. - Micsoda? - kérdezte döbbenten. - Ez lehetetlen! - meglátta, hogy alatta is van egy gödör, amikor Sapphireoid eltalálta. - Lehetetlen! - elugrott onnan. - Ilyen gyenge trükkökkel nem fogtok legyőzni! - újra felemelte a kezét. - Sötét Meteor újra! - kiáltotta.
- Képességlap aktiválás! - elkezdett forogni és visszaverte a képességet. - Most pedig, hogy a képessége felé tart, egykönnyen elintézhetik Harleyék…
- Micsoda? Egykönnyen elintézni? Engem? - kérdezte DarkLord nevetve. - Na ne vicceljetek! - betalált a sötét meteor, de meg sem kottyant neki, majd Diamondoid is eltalálta a Hittel. - Mit ért ez testvérem? - kérdezte nevetve. - Képesség aktivál! Fény Áradat! - kiáltotta, ezzel elvakította Diamondoidot. - Miért akarod megmenteni Pearloidot? Hiszen ő csak hatalomra tört! - mondta mérgesen, ám Sapphireoid megsebezte. - Te kis szemét! - eltalálta Sapphireoidot.
- És te mit csináltál? - kérdezte mérgesen Diamondoid, miközben kinyitotta a szemét. - Testvérem, hogyha Pearloid egy gonosz zsarnok, akkor te mégis mi vagy?
- Régen én is azt hittem, hogy rosszabb volt DarkLord, mint Pearloid, de nagyot csalódtam! - megjelent a kezében egy sötét szablya. - Exlish! - k felemelte a kezét, és lesújtott testvérére, ekkor elrúgta azt. - Azt hiszem itt a vége mindennek!
Majd ekkor elindult Diamondoid és Harley felé, hogy megölje őket, de ekkor eltalálta valami.
- Mi ez? - kérdezte döbbenten, majd ekkor meglátta, hogy Sapphireoid a levegőben van. - Ó már értem, szóval fentről akarsz rám lesújtani! De te ahhoz kevés vagy! - mondta, majd ekkor felemelte a kezét. - Gonosz Villámoook! - kiáltotta, majd ekkor egy nagy villám belecsapott Sapphireoidba, és a földre esett. - Fájdalom és szenvedés, ez az erő ami az enyém! - mondta, majd ekkor elmosolyodott. - Tudom is hogyan okozhatnék még több fájdalmat! - majd ekkor elindult Craighék felé, hogy őket pusztítsa el. - Képesség aktiválás: Armageddon Lándzsa! - kiáltotta, majd megjelent a kezében egy szigonyszerű lándzsa. - Most pedig, pusztuljatok!
- Neeem! - ordította Sapphireoid, közben megjelent a szája előtt egy nagy gömb. - Végső képesség aktiválás! - kiáltotta. - Zafír Herkules Mozdulat! - ezzel telibe találta DarkLordot.
- Diamondoid, kellj fel! - kiáltotta hangosan Harley, felkelt, és megjelent egy képességlap a kezében. - Képességlap aktiválás: Csendesség! - megindította a támadást.
A kettő támadás összeolvadt, DarkLordnak nem volt ideje a védekezésre, ekkor berobbant a két támadás, gyorsan odamentek Adamék a többiekhez, DarkLord sehol…
- Mi a fene volt ez az erő? - kérdezte döbbenten DarkLord, megérezte amint DarkLord ereje hívja. - Értem… - megjelent a kezében a sötét kard. - Ezzel fogom megsemmisíteni őket! - mondta gyűlölettel, megjelent a maradék kastély tetején. - Hm!
- Micsoda? Még élsz? - kérdezte Diamondoid döbbenten. - Hát rendben van, akkor megsemmisítünk! - de egyet csapott DarkLord, és telibe kapta vele a testvérét. - Mi ez a hatalom? - kérdezte döbbenten, mosolyogva leugrott elé DarkLord. - Ne, tedd…
- Hehehe! Ez pontosan hatalom! - elkezdett nevetni. - Most pedig, képesség aktiválás! Villanó Holdfogyatkozás! - a szájából kijött egy sugár. - Hát nem ennivaló támadás? Most pedig, képesség aktiválás: Fantom Gladiátor! - feltöltötte a kardját, és milliónyi sugár indult meg Sapphireoid felé, aki éppen védte a többieket. - Micsoda? Zafír Reflektor? - elmosolyodott. - Gyors! - megjelent előtte egy pajzs. - Végül képesség aktiválás: Csendes Végzet, Hasító Roham! - kiáltotta, majd pengéket kezdett szórni ekkor Sapphireoid felé.
- Nem! - kiáltotta Harley, majd megjelent előtte Diamondoid. - Képességlap aktiválás: Pajzs!
- Kivédted? - kérdezte nevetve DarkLord, felemelte a kardját. - Képesség aktiválás: Villám Szonda! - megindította a támadást, és elsöpörte vele Diamondoidékat. - Milyen szánalmas. A prófécia szerint kettő felemelkedik, és legyőznek! De hát, akkor még kell várnunk 100 évet újra! - mondta.
- 100 év? - kérdezte döbbenten Adam, aztán elmosolyodott. - Nem kell várnod addig, mert most le fogunk győzni! - alattuk a föld elkezdett ragyogni, és elkezdett remegni, végül feltört Sapphireoid fegyvere. - A speciális fegyvered! - mondta Adam. - Remek, kapd el gyorsan Sapphireoid, ezzel legyőzzük! - mondta mosolyogva Adam.
- Rendben! - mondta Sapphireoid, majd megindult, de ekkor DarkLord is megindult gyorsan.
- Nem szerezheted meg a speciális fegyveredet! - kiáltotta mérgesen, ám telibe kapta egy sugár. - Diamondoid! - mondta mérgesen, majd elindult felé. - Őt kell megsemmisítenem! - gondolta magában. - Csak ő tud legyőzni, és azt nem engedhetem! - odarepült, és elkapta Harleyt. - Hagyd magad elpusztítani, vagy a társadnak vége! - ám elkezdett fényleni alatta a talaj, remegett, aztán ellökte onnan a kard. - Mi?
- Hehehe! - nevetett Diamondoid, amikor elkapta a kardot. - Nos, most mindketten megszereztük a kardot, mit lépsz erre DarkLord? - kérdezte Diamondoid nevetve. - Félj!
- Mitől? - kérdezte DarkLord, elmosolyodott. - Mitől kéne félnem? - kérdezte. - A jók mindig győznek nem? - kérdezte, eközben a sötétség minden szikrája eltűnt Vestroiáról, meglátták a kopár Vestroiát, amelyről eltűnt az élet minden jele, már csak ők voltak, és a kapszulákban a sötét bakuganok. - Ez micsoda? - kérdezte döbbenten. - Lehetetlen! - megfogta a fejét. - Hehehe! Ez a világom, amit én teremtettem, DarkLord! - mondta mosolyogva, nekiment Diamondoidnak. - Megsemmisítelek DarkLord igazi erejével te féreg! - kiáltotta, elkezdtek csatázni az kardjaikkal. - Nagyon jó kardforgató vagy, de nem eléggé! Hozzám nem vagy elég jó! - feltöltődött a kardja. - Speciális fegyver képesség aktiválás! - elkezdett sötéten szikrázni. - DarkLord Sötét Éjszaka Kard… Gejzírcsapááás! - kiáltotta.
- Áááh! - kiáltotta Sapphireoid, megjelent Diamondoid előtt. - Gyerünk Adam!
- Igen! - felmutatott egy képességet. - Képesség aktiválás: speciális fegyver képességlap: Zafír Dupla Vágó Kitörés! - összecsaptak. - Lássuk melyikünk fegyvere az erősebb! - összecsaptak újra és újra, de nem bírtak egymással. - Nagyon erős vagy DarkLord! - mondta Sapphireoid.
- Te viszont nem! - mondta DarkLord, felkiáltott, és egy nagyot csapott Sapphireoidra, és az elrepült. - Nos, most te jössz testvérem! - kiáltotta, és csapni készült.
- Speciális fegyver képességlap aktiválás! - kiáltotta Harley, összecsapott Diamondoid és DarkLord. - Gyémánt Fény Élet Penge! - kiáltotta, és berobbant.
- Lehetetlen! Mi ez az erő? - kérdezte DarkLord, megjelent testvére mellett Sapphireoid. - Szóval akkor ez lesz a végső összecsapás? - kérdezte nevetve. - Rendben, akkor meghaltok! - elkezdett nevetni őrülten. - Speciális fegyver képesség aktiválás: DarkLord Sötét Éjszaka Kard… Halál! - lecsapott vele gyorsan. - Gyerünk!
- Gyerünk, egy egységes támadást! - kiáltotta Diamondoid, megjelent Harley kezében a végső képessége. - Végső képességlap aktiválás: Végső Csapás! - kiáltotta hangosan. - Gyerünk! Most te is Adam! - megindult Diamondoid. - Elpusztítjuk!
- Igen! - mondta Adam komolyan, felmutatta a végső képességlapját. - Gyerünk! Támadjunk Harleyékkal együtt! - együtt csapódtak be DarkLordba.
- Micsoda? - kérdezte döbbenten DarkLord, próbálta visszatartani őket a kardjával, ám berobbantak mindhárman, és DarkLord elrepült onnan, nem önszántából. - Áááh! - végül megállt a két lábán. - Megsemmisítelek titeket! - kiáltotta mérgesen, megjelent a mellkasában valami. - Látjátok ezt a ragyogó követ a mellkasomban?
- Az a te ajándékod! - mondta Diamondoid. - Az áldásod! - DarkLord elmosolyodott. - A Fény Magja! - mondta Diamondoid mérgesen. - Szóval magadba olvasztottad? - kérdezte mérgesen. - Hogy tehettél ilyet? Hogy?
- Hm, mégiscsak nem kerülhet rossz kezekbe, nemde? - kérdezte nevetve. - Nos, akkor, a végső összecsapás mi közöttük lesz! Én a fény magjával, ti pedig ketten! Lássuk ki nyer!
- Mi ez a fény magja? - kérdezte Adam és Harley, a bakuganjaik mérgesek voltak miatta.
- A Fény Magja, egy mag, amely Vestroiát élteti, kicsiny barátaim! - mondta mosolyogva DarkLord, a Fény Magja felé nyúlt. - Fény mag képességlap aktiválás: Pusztító Gyűrű! - kiáltotta, majd ekkor megjelent körülötte rengeteg kicsiny fekete gyűrű. - Pusztuljatok! - kiáltotta, és megindította a csapást! - A Fény Magját nem meritek támadni!
- Így van… hiszen az Vestroia magjainak egyike. - gondolta magában Diamondoid. - De… hogyha a testvéremnél marad, soha nem lesz fény Vestroiában. - gondolta Diamondoid, elé állt Sapphireoid. - Mit csinálsz? - kérdezte döbbenten Diamondoid. - Ne tedd! Nee!
- Adam, mi a fenét csináltok? - kérdezte Harley mérgesen. - Ezt nem tehetitek meg értünk…
- Nem csak értetek tesszük! - mondta Adam. - A világért! - kiáltotta Adam, elsöpörte őket onnan, Diamondoidék mögé jóval. - Sapphireoid, tudod mit kell tenned!
- Igen! - felragyogott. És kezdte átadni minden erejét Diamondoidnak.
- Micsoda? - kérdezte DarkLord. - Szóval átadod minden erőt az ostoba testvéremnek? - kérdezte nevetve DarkLord, elkezdett szikrázni a keze. - A végső összecsapás!
- Gyerünk Harley, és Diamondoid! - kiáltották Sapphireoidék, Diamondoid hátán megjelent egy zöld szárny, Sapphireoid golyó alakba visszaalakult. - Harley, induljatok most!
- Igen! - megindultak, a golyókat amiket DarkLord szabadított rájuk egyszerűen kivédte Diamondoid a kardjával, ami tele volt Sapphireoid erejével. - Most!
- Nem érdekes! Akkor hát megsemmisítelek titeket a Fény Mag erejével! - a mag elé tette a kezét. - Fény mag képesség: Fény Sugár! - megindította a támadást.
- Képességlap aktiválás! - kiáltotta Harley és Adam, felragyogott világoszölden Diamondoid. - Ragyogó Egység! - előretartotta Diamondoid a kardját, megállíthatatlan volt, kivédte a Fény Sugarat, beledöfte a kardját DarkLordba.
- Ez nem lehet! - mondta döbbenten DarkLord, elejtette DarkLord kardját. - Gratulálok testvérem, beteljesítettétek a próféciát, ti lesztek akik legyőzik a sötétséget végleg! - mondta DarkLord, de valamilyen ragyogó helyre kerültek. - Ez itt a lelkem… sosem voltam gonosz, csak ezt kellett tennem. A sors, ahogy Lucranoid mondaná. Itt véget ért az utam! - előretartotta a kezét, és elkezdte átadni az erejét véglegesen Diamondoidnak. - Meg se szólalj, biztosan csak le akarsz hordani, amiért ilyen ostoba voltam!
- Nem te ostoba! - elkezdett könnyezni. - Sajnálom hogy így lett vége… - mondta szomorúan. - De mi ez az erő? - kérdezte döbbenten, DarkLord elmosolyodott. - Ugye nem az életerőd maradéka? - tágra nyílt a szeme. - Nem! Még megmenthetnélek! - megrázta a fejét DarkLord, vissza alakult golyó alakba Diamondoid, de nem vett észre semmilyen változást. - Miért testvérem?
- Mert ez volt a sorsunk könyvében! - mondta DarkLord, elmosolyodott, és megjelent mellette Diamondoid és Sapphireoid kardja. - Ami eddig ezeket illeti… most…
- Mit tervezhet? - kérdezték Craighék, amikor felébredtek, majd felkeltek. - Menjünk oda Adamékhez! - nehezen odafutottak. - DarkLordot… legyőztétek?
- Igen! - mondta Adam szomorúan, nem értették, hogy miért ilyen szomorú mindkettő fiú.
- A Fény Magja a jutalmatok! - kivált a testéből, és kettétört. - A kardotokba juttatom az erejét, hogy amikor megszerzitek az Élet Magját, és megosszátok a többiekkel a hatalmas erőt, amelyet az tartogat. - mindnyájan azt kérdezték, hogy „Élet Magja”? - Vestroia ősi magja, amely élettel látja el Vestroiát, 300 éve szétszakadt két részre, a Fény és Halál magjává! Ha a Halál Magját megszerzitek, Vestroiát felélesztitek! - feloszlott a teste ekkor, Diamondoid nagyon szomorú volt, ám ekkor az égen megjelent egy vörös gyűrű.
- Hehehe! Hamarosan eljön a végső harc ideje! - kiáltotta Lucranoid, amikor megjelent előttük.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg