Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 49.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 49. rész: Utolsó Összecsapás:

- Micsoda? - kérdezte döbbenten Pearloid, becsapódtak, és egy nagy robbanás keletkezett. Craighék aggódtak nagyon. - Hehehe! - hallatszott Pearloid nevetése, eltűnt a füst. - Ostobák! - felragyogott a Halál Magja. - A Halál Magja már nagyon éhes. - elkezdett ragyogni fényesen. - Halál mag képesség aktiválás! - kiáltotta hangosan, egy nagy sugarat indított meg a Halál Magja. - Pusztító Fergeteg! - kiáltotta, és elpusztította az egész földet ami alatta volt.
- Még élünk, ne félj! - felrepültek. Meglepődött nagyon Pearloid. - Nem adjuk fel! Soha! - megindultak felé. - Speciális fegyver képesség aktiválás! - megjelent mögötte Harley és Diamondoid is, bólintott.
- Speciális fegyver képesség! - kiáltotta, felemelték a fejüket, és a remény ragyogott a szemükben, elkezdett Pearloid nevetni,  ellökte magától őket egyszerűen, azaz azt hitte. - Most véged! - meglepődött Pearloid, amikor megfordultak. - Gyerüüünk!
- Micsoda? - kérdezte Pearloid döbbenten. - Hmph… Szánalmas! - felugrott. - DarkLord ereje, jöjj hozzám! - a Pearl Quetzal felragyogott. - Speciális fegyver képesség aktiválás! Pearl Quetzal Ultima! - megindult rengeteg Quetzal a kardjából, és felrobbantak mind Sapphireoidék előtt. - Milyen csalódott vagyok… Azt hittem értek valamit, de ti is ugyanolyan unalmas ellenfelek vagytok mint a testvéred, DarkLord Diamondoid! - mondta Diamondoidnak, Diamondoid rájött…
- Te voltál az… - mondta mérgesen, lehajtott fejjel. - Te voltál, aki ránk küldte azokat a bakuganokat, amikor ő DarkLord lett, igaz? - kérdezte mérgesen, Pearloid nevetni kezdett. - Te szemééét! - a kardja sötéten kezdett izzani. - Egy új speciális fegyver képesség? - kérdezte döbbenten, ám elkerült egy fényes helyre. - Hol vagyok… én? - kérdezte kíváncsian, meglátta a testvérét, ott állt mögötte. - Te?
- Igen! - mondta DarkLord, gúnyos mosoly jelent meg az arcán. - A bosszú rossz út! - felállt. - Nos Diamondoid testvérem, hogy legyőzzétek ezt a rohadékot, igénybe kell venned az erőmet… - Diamondoid bólintott. - Ennyi? Semmi visszakozás? - kérdezte döbbenten, illetve elmosolyodott. - Az az ember nagyon jó hatással van rád… De amikor az Élet Magját megszerzitek, egy bizonyos időn belül vissza kell térnetek ide, hogy nehogy felboruljon Vestroia rendje, értesz engem?
- Igen! - mondta Diamondoid, készült menni, de DarkLord még próbálta marasztalni.
- Még valami! - komolyra váltott az arca. - Hogy megszerezzétek a Halál Magját, ki kell szedni valahogyan Pearloidból, ha elpusztul Pearloiddal együtt, Vestroiának vége! - bólintott, és testvére eltűnt onnan. - Győzzetek fivérem, gyerünk!
- Igen! - mondta Diamondoid, amikor felébredt. - Mi fogunk győzni! - megjelent a kezében egy fénygömb. - Megsemmisítelek ezzel! - kiáltotta, s elkezdett pörögni. Pearloid meglepődött, hogy mi ez az újult erő. - Pusztultj Pearloid!
- Jajj ne viccelj! - mondta nevetve, magaelé tette a kezét X alakban, aztán kilőtt egy sötét sugarat. - Képesség aktiválás! Halál Mag Robbanás! - ezzel telibe találta Diamondoidot, aki a földre esett ezután. - Milyen szomorú. - mondta nevetve, odament, de Sapphireoid ekkor oldalba vágta. - Micsoda? - eldobta Sapphireoidot.
- Héé, kevesebbet dobáltasd már magad! - mondta Adam mérgesen, miközben kapaszkodott.
- Majd ha te nem leszel ennyire ostoba, kevesebbet fogom, nyugi! - mondta gúnyosan. - Szerinted direkt dobáltatom magam? - kérdezte ordítva, lerakta Adamet egy magasabb szirtre. - Maradj itt akkor! - odafutott Diamondoid, és lerakta Harleyt.
- Itt leszünk! - mondta Harley, bólintott, aztán felrepültek a bakuganjaik. - Diamondoid, gyerünk! - megfogott egy képességet. - Képesség aktiválás: Hit! Majd aztán Erő! - szétcsúsztatta a képességlapokat. Diamondoid próbálkozott, de újra ellökte magától Diamondoidot, ám megjelent mögötte Sapphireoiddal.
- Micsoda? - kérdezte nevetve. - Újra az együttes támadással akartok próbálkozni? - kérdezte nevetve. - Hehehehe! Milyen szomorú vég lesz a tiétek! - megjelent a kezében egy sötét gömb. - Pusztuljatok! - elrúgták Sapphiroidék. - Mi?
- Most pedig… - kezdte Adam. - …végső képesség… - …aktiválás! - kiáltották egyszerre. Megindult újra Sapphireoid és Diamondoid egyszerre, megindultak ellenfelük felé.
- Ch! Ez piti ügy! - mondta nevetve Pearloid, körbe körülötte megjelent egy pajzs. - Végtelen Pajzs! - kiáltotta, ám azt áttörték, és betalált a támadás. - Micsoda? Lehetetlen! - elugrott gyorsan, mielőtt még Diamondoid elérhette volna a magot. - Szóval ezt akarjátok? - kérdezte nevetve, a Halál Magjára mutatott. - Mag képesség aktiválás! - sötét erőt engedett a magba, megindított egy sugarat. - Nem használ? - kérdezte döbbenten, eltalálták újra, és Sapphireoid majdnem kirántotta a magot. - Túl veszélyes ez a mód! - elkezdett nevetni, kijött belőle a mag, és megállt előtte. Elkezdte sötét energiával tömni, majd ekkor azt szétrepedt, egy hexagonális forma alakult ki, egyesült újra a testével, és akkor a teste teljesen átalakult. - Hehehehe! Elnyerem a végső formám most, csak nektek megmutatom! - a kristály lerepedezett róla, és csak a csontjai maradtak. - Én vagyok, Sycalixnoid Ultima Forma! - kiáltotta hangosan, elkezdett nevetni.
- Milyen szörnyeteg lett belőle! - mondta döbbenten Sapphireoid. - Most vajon mennyire erős? - kérdezte, elmosolyodott Sycalixnoid, és elkezdtek borzongani. - Már a mosolya megijesztett… - mondta döbbenten. - Mi ez az erő? - megjelent mögötte. - Szóval hátba akarsz támadni? - megpróbált belerúgni.
- Korántsem! - mondta nevetve, felragyogott a Halál Magja. - Pusztulj! - kiáltotta hangosan, egy sugár a Halál Magjából eltalálta Sapphireoidot, de Diamondoid elkapta. - Hm! Milyen ostobák vagytok! - elmosolyodott. - Együtt lenni egyszerre… nem meggondolatlan? - kérdezte nevetve, felmutatott. - Képesség aktiválás: Pokolbéli Csapás! - egy óriási gigantikus villám lecsapott ellenfeleire. - Milyen szánalmas! De akkor, hogy kicsit megerősödjetek, elkezdem irtani a barátaitokat… Hátha azután kicsit megerősödtök! - megindult Glennék felé.
- Francba, nem bírok felállni, a félelemtől! - mondta Faith ijedten, miközben a többiek próbálták onnan elhúzni. - Adam, Harley, kérlek, győzzétek le! - dobbantotta egyet Pearloid, és majdnem alatta beszakadt a föld. - Mi a fene? Egy dobbantással… - mondta ijedten, végül felállt. - Nem érdekel, segítünk nekik!
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Craigh, bedobta Faith Ambert. - Akkor mi is Rubanoid. - felemelkedett Rubanoid, ekkor Lynn is bedobta Turquoiset és Glenn is Emerald Dragont. - Le kell győznünk! - mondták mind, és nekimentek.
- Sapphireoid, Diamondoid, jól vagytok! - kiáltották Adamék, miközben leereszkedtek hozzájuk. - Sapphireoid, olyan rosszul nézel ki! - mondta szomorúan Adam, Harley sem volt boldogabb semmivel. Elrepült mellettük Rubanoid, a hátán pedig ott volt Craigh. Amberék is elrepültek mellettük. De újra felkeltek, bólintottak, újra és újra ugyanaz lett a vége. Pearloid már kezdte nagyon unni, széttette a karjait.
- Végső képesség aktiválás! - kiáltotta, megjelent előtte, mögötte, alatta és felette egy pecsét. - Káosz Neptun! - kiáltotta, és egy sötét kör kiütötte Rubanoidékat. - Most pedig, mindnyájan meghaltok! Már nem tudtok engem elszórakoztatni! - ám Harley és Adamék felálltak, és sötéten néztek rá. - Mi ez a nézés? - kérdezte mérgesen. - Idegesítő…
- Most, véged! - kiáltotta Adam. - A barátainkat nem bánthatod, még ha minket le is győzöl! - felragyogott a BakuCrystala. - Gyerünk, Sapphireoid! - kiáltotta hangosan. Sapphireoid felragyogott, a labda alakja átváltozott. - Módváltás?
- Én vagyok… Devil Sapphireoid! - kiáltotta, amikor átalakult. - Szóval ez Agardite ereje?
- Micsoda? Agardite ereje? - kérdezte döbbenten. - Lehetetlen… Ez ugyanaz az Agardite… akivel én csatáztam még 200 évvel ezelőtt? - meglepődött. - Értem már… szóval ő az!
- Gyerünk Diamondoid! - kiáltotta Harley, az ő BakuCrystala is felragyogott, majd Diamondoid is. - Módváltás! - kiáltotta Harley, majd ekkor Diamondoid fele DarkLord Diamondoid fele volt. - Micsoda? - kérdezte Harley döbbenten. - Szóval ez az az erő amit…
- A testvérem, adott! - kitárta a szárnyait ami közben nőtt. - Én vagyok Hybrid Diamondoid! - felszállt Sapphireoiddal az égbe. - Legyőzünk!
- Hehehe! Megmutatom én nektek mi az igazi hatalom! - egy újabbat lőtt a Halál Magjából. - Pusztuljatok! Új a ruhátok, de még mindig ugyanazok a csótányok vagytok! - nevetett őrülten, ám Sapphireoid egyszerűen kivédte a sugarat a kezével.
- Mi volt ez a szánalmas támadás? - kérdezte Sapphireoid, hátraugrott, és kiterjesztette a démonszárnyait. - Pusztulj! Megmutatom milyen egy igazi képesség! Galaxis Tornádó! - eltalálta Pearloidot, egyszerűen eltörölte az aktív pajzsát.
- Most pedig én! - mondta Diamondoid, csapott a szárnyával párat. - Képesség aktiválás: Sötét Fénypenge! - odacsapott vele rendesen Pearloidnak.
- Milyen erősek lettetek hírtelen! - felemelte a kardját. - Végső speciális fegyver képesség aktiválás! - a kardja felizzott. - Pusztuljatok! - ordított.
- Nem! - felragyogott a Fény Magja. - Képesség aktiválás: Ultima Pajzs! - kiáltották, így egyszerűen kivédték a támadást. - Ideje véget vetnünk ennek! - elkezdett újra izzani a BakuCrystal és előjött egy fegyver belőle.
- Micsoda? - bedobták. Agardite és DarkLord kardjai voltak, megfogták Diamondoidék, és Diamondoid megjelent Pearloid mögött.
- Mit terveztek? - kérdezte Pearloid mérgesen, elkezdett a Halál Magja izzani. - Rendben van, akkor végső összecsapás mi? - kérdezte, megjelent előtte és mögötte két-két pecsét. - Végső mag képesség aktiválás! - megindította a csapást.
- Végső képesség aktiválás! - kiáltotta Sapphireoid, elkezdte forgatni a kardokat, eltűntek, és megjelent előtte egy háromszög-szerű tábla. - Galaxis Romboló!
- Én is! - kiáltotta Diamondoid, ő is elkezdte forgatni a kardokat, s megjelent előtte egy kör alakú tábla. - Hibrid Gömb! - eldobta a gömböt a tábla felé. Pearloid elégedetten nevetett, ám a csapásait elpusztították. - Gyerüüünk! - kiáltották hangosan.
- Ch! Képesség aktiválás! Áttörhetetlen pajzs! - ezzel egyszerűen kivédte. - Hehehe! Mit értek? - kérdezte, ám megfogták a kardjaikat Sapphireoidék, és egy óvatlan pillanatban ledöfték. - Mi… a franc? - kérdezte mérgesen. - Lehetetlen! - elkezdett zuhanni. - Már értem, miért volt szükséged mindig Lucranoidra! - Diamondoid kitépte belőle a Halál Magját. - Neeem! - Sapphireoid kettéhasította. - Hogyan… történhetett ez? Mikor hibáztam? - a földbe beleállt, és szétporladt. Felragyogott a Halál Magja, és Rubanoidék is visszaalakultak Sapphireoidékkal golyó alakba, ám a két kardból kijött a Fény Magja. Egyesült a Fény és Halál, így megszületett az élet. Belement az Élet Magja mindnyájukba, és felrepültek.
- Szóval végül sikerült nekik… nekünk! - mondta Adam, Harley bólintott, a többiek is odafutottak, és gratuláltak. Rubanoidék mind felragyogtak, és Vestroia teljesen átalakult. - Nem a mi érdemünk igazából, hanem Sapphireoidéké! 300 év sötétség után ez a fény, meglepő lesz a bakuganoknak! - visszatért minden bakugan. Vestroia élete újra olyan lett mint 300 éve. Megjelent Crystal Admiral. - Te is élsz? - kérdezte boldogan Adam, bólintott, és lerepült melléjük.
- Végül sikerült hát legyőznötök DarkLordékat, de hol van az urunk… Pearloid?
- Pearloid sosem létezett igazából! - mondta Sapphireoid, amikor leszállt.
- Így igaz! - mondták a többi bakuganok. - Most mi vagyunk Vestroia élete, fénye! - mondták együtt.
- Szóval ő is egy DarkLord volt. - gondolta Crystal Admiral mérgesen. - Akkor eljött a búcsú perce? - kérdezte Crystal Admiral, majd bólintottak. - Hogyan juttok majd haza, mi?
- Még nem tudjuk! - mondta Glenn, elkezdtek susogni. - Hogy a fenébe fogunk, hm?
- Nos… Nem tudjuk! - mondta Adam mosolyogva, mindenki padlót fogott. - Most…
- Mi van? Nem tudod? Te vagy a vezetőnk! - mondták a többiek mérgesen, mindenki nevetni kezdett. Most hogy Vestroián béke honol, és minden bakugan visszatért, aki meghalt a 300 év során, kivétel DarkLordék… Lucranoid és Pearloid, azaz Sycalixnoid. - Mi ez?
- Majd mi hazaviszünk titeket! - mondták Sapphireoidék, elköszöntek, el teleportálták társaikat. - Még ne mondjuk el nekik, majd később! - mondta Sapphireoid.
Pár nappal később, Adam unottan nézett ki az ablakon, és gondolkodott valamin, nagyon…
- Mi a baj Adam? - kérdezte Sapphireoid, de Adam először meg sem hallotta. - Adam, hallod?
- Ja bocsi! - mondta Adam, elmosolyodott. - Craighnek mint ígértem hazahoztam, és az édesanyja nagyon örült hogy újra láthatja, meglepően csak pár óra telt el aközött hogy mi eltűntünk és hogy visszajöttünk… mint ígérte bocsánatot kért a testvérétől. -  elmosolyodott, miközben a képet nézte. - Lynn, Glenn és Faith elmentek együtt Mr. Daerkishez, hogy Glennel kibékítsék, végül sikerült. Meg is ölelték egymást. Harley és Lynn pedig mostanában egyre többet találkoznak, azt hiszem van valami közöttük… de én… egyedül vagyok! - elkomorodott a tekintete. - Hol lehetnek anyáék? Miért… nincsenek itt velem?
Eközben a Földhöz közel a Perseuson figyelte Vestroia eseményeit Sarine mosolyogva.
- Szóval ők győztek végül! - elmosolyodott. - Rendben, de nem sokáig lehet ilyen békében mindenki! Mwhahaha! Hehehehe! - kacagott őrülten Sarine magában.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!