Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BLFF 30.

Shinigami Krónikák: 30. Rész: Marino0:

„Aizen legyőzése óta eltelt egy kis idő, a hollow-k újra megjelentek, és az emberek a Rukongaiból egyre többen tűnnek el. Talán visszatért Aizen? Vagy egy új ellenfélre lehet várni? Még senki sem tudja, de az arrancarok létező problémák, az Ég Köve és a Tengerek Köve, ha egyesül azzal az átkozott tükörrel, talán olyas valami történik, amire még nincsen felkészülve, senki sem! Az emberek, shinigamik most ugyanúgy veszélyben vannak…”
- Yamamoto főkapitány, a tegnap történtekről be kell számolnom! - bólintott a főkapitány, majd elkezdett beszélni Byakuya. - Nos… A három „idegen shinigami” arrancarok voltak, csakúgy mint ahogy sejtettük, illetve kiderült valami Teruról… - Yamamoto elég türelmetlen volt. - Ő egy… Vaizard! - mondta komolyan Byakuya, Yamamoto egy ideig hallgatott.
- Akkor hát… Segítséget kell kérni Urahara Kisuketől, és a vaizardoktól, hogy megtanítsák neki irányítani erejét. Byakuya kifordult az épületből, ugyanis neki nem volt kedve ehhez. - Szóval a Teru kölyök egy vaizard? Érdekes… - gondolta magában Yamamoto. - De akkor…
Eközben Teru, és Kodoku gyengélkedett. Hagesii elég furcsa volt mostanában, nagyon elvonult, visszahúzódó lett, és aggódott valamiért, túlságosan is aggódott. Kodoku ébredezett.
- H-hol vagyok? - kérdezte Kodoku, de nem bírt felkelni. - Hagesii? - kérdezte döbbenten. - Hol van az a szemét? - kérdezte mérgesen, Hagesii most is elkalandozott, oda sem figyelt.
- Micsoda? - kérdezte Hagesii. - Bocs, most másra figyeltem, megismételnéd amit mondtál?
- Hát persze, minden más fontosabb mint rám figyelni! - mondta mérgesen. Az nem aggasztotta hogy nem tud felkelni, de az annál inkább, hogy a karját sem tudja mozgatni. - Lehet, hogy többet nem tudok zanpakutout használni rendesen? - kérdezte magától ijedten. - Szóval… Hol van az a szemét? - kérdezte mérgesen, majd Hagesii elmosolyodott. - Gyűlölöm… Az összes hollowt és arrancart! - mondta gyűlölettel a szemében. - Elpusztítóm!
- Kodoku… miért vagy ilyen? - kérdezte Hagesii, majd átgondolta a terveit. - Kodoku, tudod hogy honnan származok? - kérdezte elég elhalkuló hangon. Kodoku nem értette, hogy mire akar kilyukadni. - A hely neve… Marino. A Tengerek Világa! - jelentette ki Hagesii.
- Hogyan? - kérdezte döbbenten Kodoku. - Tengerek Világa? Szóval akkor tényleg nem innen származol? De ezt miért pont most mondod el? - kérdezte, majd Hagesii elfordult. - Mi a…
- A te és Teru segítségét szeretném kérni, hogy megmentsétek a Marino életét… ugyanis arrancarok támadták meg, hogy megszerezzék a Tengerek Kövét! - mondta mérgesen.
- A Tengerek Köve mi? - kérdezte Kodoku, majd visszaemlékezett az Ég Kövére. - De… ez nem fog menni! - mondta Kodoku, Hagesii nagyon meglepődött, hogy ezt mondja. - Én nem tudok együtt dolgozni azzal… a lénnyel! - mondta mérgesen, miközben próbálta a karját a felemelni. - Francba! A francba! - gondolta magában mérgesen, amikor ez nem sikerült.
- Olyan csökönyös vagy! - mondta mérgesen Hagesii. - Mindig azzal foglalkozol hogy…
- HOGY? - kérdezte üvöltve. - Mi az? Mi az hogy mindig azzal foglalkozom HOGY?
- Ezt is túlreagáltad, látod? - kérdezte Hagesii, majd kifordult a szobából, de Kodoku…
- Várj… - mondta sötéten. Hagesii megállt. - Nem tudom a karomat mozgatni! - mondta mérgesen. Hagesii meglepődött. - Lehet, hogy a kimagasló kardhasználatnak annyi!
- Micsoda? - kérdezte Hagesii döbbenten. - Talán hallotta azt, amit Unohana kapitány mondott? - kérdezte magában. - Nem… az lehetetlen! Akkor még biztosan, aludt…
- Mi a baj? - kérdezte Kodoku, majd elfordult. - Ugyan, engem ne sajnálj! Menj csak Teruhoz.
- Biztosan? - aggódott érte nagyon Hagesii, de bólintott. - Hát rendben, akkor… még találkozunk! - ekkor eltűnt. - Teru… vajon felébredtél már? Veled is meg kell beszélnem…
- Teru… Ha törik ha szakad, megöllek! - gondolta az ágyán ülve Kodoku, végül úgy döntött, hogy felkel, és kinéz hogy mi történik. - Az igazi fájdalom, nem is a karomban van… hanem az önbecsülésemen… Hiszen legyőzött olyan könnyedén. A Tenno Kamit is épp hogy meg tudtam menteni! Alig volt már reiatsum, hogy széllé alakuljon! Francba! - kiáltotta, amikor a falba vágta a fejét, meglátta Rukiát, amint jön arra felé. - Rukia? Mi a francot keresel itt?
- Hát… Rokon vagy nem? - kérdezte Rukia, majd előre mutatott egy fazekat. - Na meg hoztam egy kis levest is, gyerünk egyél! Vagy belenyomom a fejed! - leszedte a fedőt.
- M-mi a fene ez a leves? - kérdezte ijedten Kodoku, amikor az szétmarta a tányért. - Ö…
- Ó ugyan már! Nem olyan rossz… Mayuri kapitánnyal úgy gondoltuk készítünk neked egy kis levest! Hollow-hús leves a neve! - mondta mosolyogva Rukia. - Hmm… belegondolva…
- Mayuri? - kérdezte Kodoku. - Milyen ked… - végül meggondolta magát. - Az az a rondaság, azzal a fáraómaszk-szerű fejjel és az ostoba hanggal? - kérdezte ijedten Kodoku. - Mi az…
- Hallottam ám, mindent! - mondta Mayuri. - Pedig hoztam egy kis lúgot… mert túl savas lett a leves, de ezek után lehet hogy magam fogom a levest ledugni a torkodon! - mérges volt.
- Tényleg! Lúg kell! - mondta mosolyogva majd talált végül egy kis mosóport. - Mit keres ez itt? Mármint… Ennek nem a mosodán a helye? - majd elhúzta a függönyöket. - A mosoda?
- MIVAN?! - kérdezte mérgesen Kodoku. - Mi az hogy a mosoda? - kérdezte döbbenten.
- Sajnálom, de a 4. osztagnak nem volt pénze mindenre. - mondta Unohana. - Így hát úgy döntöttünk. - Azaz csakis én, mwhahaha! - Hogy ide helyezünk át. Ó, Mayuri kapitány? - fordult oda hozzá. - Talán egy kis gyógyszert hozott? Hogy meggyógyuljon a beteg?
- Unohana kapitány… hát persze! - szikrázott közöttük a levegő. - Hiszen maga nem tud elég jó gyógyszereket előállítani, - ahhoz csakis én és az osztagom ért, a 4. osztag nem ér semmit!
- Most jobb lesz Mayuri kapitány, hogyha távozik! - mondta Unohana mosolyogva. - Pápá!
- Cöhh! Bosszantó nőszemély! - mondta mérgesen Mayuri. - No de sebaj, majd megeszem én a levest! Vagy az a quincy, hogyha találkozgatna Nemuval még esetleg. - gondolta Mayuri.
- Rukia… - kezdte Kodoku, miután elment mindenki. - Teru egy vaizard igaz? - Rukia nem tudta mit mondott. - Tudtál róla már egy ideje, vagy sejtetted te is, igaz? - mérges lett. Majd felemelte a karját és a falba vágta. - Ááh! - kiáltott fel, ekkor az elkezdett vérezni újra.
- Ne idegeskedj, látod az nem tesz jót! - majd odafutott hozzá, és egy gyógyító kidouval kicsit segített rajta. - Szívesen! És most mennem kell, majd későbbiekben beszélünk még, értetted?
- Persze… - mondta Kodoku szomorúan. - A karom, most már jobban fáj mint eddig, remek… ügyes vagyok! Bár lehet, hogy csak eltúlzom a problémát, és nincs is baj igazából.
Eközben Hagesii azt várta, hogy Teru is felkeljen. Rukia bement a gyengélkedőre, Teruhoz.
- Ó, itt vagy? - kérdezte Hagesiitől döbbenten. - Akkor lehet, nem is kéne zavarnom! - De Hagesii azt akarta, hogy maradjon. - Tudom, hogy meg akarja ölni… - mondta. - Nem lehet…
- Semmit sem tenni ellene. - gondolta magában Hagesii. - Ki kell őket majd békíteni, segítesz? - Rukia próbált oda sem figyelni. - Hahó! Halihó… Rukia! - mondta Hagesii. - Hé!
- Nem tudom, ez nem tűnik valami jó ötletnek… tekintettel, hogy azért nem ide hozták Kodokut, hogy nehogy megölje Terut… - Teru pont ekkor ébredt fel, Rukia ijedten nézett rá.
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Teru. - Miért… miért akar megölni? - kérdezte ijedten. - Majd ekkor megszólalt a fejében újra a hang! - Te szemét, te voltál… tettél vele valamit?
- Hehehe! - nevetett a hollow énje. - Természetesen, majdnem megöltem, hehe! - nevetett.
- Te szemét! - gondolta, miközben a fejét fogta és elkezdett sírni. - Miért történik velem ez? - kérdezte szomorúan. - A sebeim… teljesen begyógyultak. - döbbent rá, amikor a tükörbe nézett. - Hiszen… az a fickó átlőtt azzal a ceroval, mégis teljes mértékben meggyógyultak… - Mennyi idő telt el? Ugye nem normális, hogy ennyi idő alatt felépültem a sérüléseimből?
- Az az igazság… hogy csak mentális sérüléseid voltak… - mondta Rukia. - Semmilyen fizikai sérülésed nem volt! - ezen nagyon meglepődött Teru. - Mi a baj Teru? Talán…
- Most… hagyjatok! - mondta, felizgatta magát nagyon azon amit Rukiáék mondtak. - Most… hagyjatok, kérlek! - mondta őrült tekintettel. - Takarodjatok innen! - üvöltötte mérgesen. - Mit tettem? Mit tettem? - kérdezgette magában. Majd elkezdett sírni. - Nem vagyok… gonosz.
- Komolyan aggódom, hogy mi lesz ezzel a kettővel. - mondta Rukia aggodalmasan Hagesiinek. - Mi a baj Hagesii? - kérdezte döbbenten. Hagesii rázta a fejét, hogy semmi baj sincs, de Rukia látta hogy van, s nem hagyta békén. - Na, mondd már el, hogy mi a baj!
- Mi egy csapatba tartozunk, egyszerűen csak nagyon aggódom értük, érted? Ennyi…
- Nem hiszem, hogy erről lenne szó! - mondta Rukia. - De most visszamegyek az osztagomhoz! - Hagesii bólintott. - Ez a csapat szétoszlik, hogyha nem találnak újra rá, miért is voltak együtt. Hogy győzzenek, s erősítsék egymást, de lehet hogy értelme sem lenne…
Eközben a Las Nochesben dúlt a csata Nelliel és a shinigami között. Nelliel próbálkozott.
- Próbálkozz csak ostoba nőszemély! - mondta a shinigami, majd elmosolyodott. - Ellenem semmi esélyed sincs! - mondta nevetve. - Nos… feladod, és meghalsz békében? - egy pajzs volt körülötte, amellyel Nelliel minden csapását kivédte. - Hallod amit mondok? Te kecske!
- Fogd be! - kiáltotta mérgesen Nelliel, nem is gondolkodott, megjelent a szája előtt egy cero. - Pusztulj! - kiáltotta hangosan, majd megindította a cerot. - Micsoda? - döbbent meg, amikor az ellenfele egyszerűen kézzel hárította. - Te most viccelsz velem ugye? - kérdezte dühösen.
- Én soha sem viccelek harcban! - mondta mosolyogva a shinigami. - Most pedig… Pusztulj! - mondta kegyetlenül, és elrakta a zanpakutouját. - Erre nem lesz szükség ellened, hehehe!
- Ennyi lebecsülsz? - kérdezte mérgesen Nelliel, majd felemelte a lándzsáját. - Lanzador Verde1! - kiáltotta hangosan, majd lecsapott a shinigamira, de az valahogy hárította. - Hogy?
- Hogyan? Hmm… Nézd meg a kezeim! - megjelent 1-1 barna penge a kézfejénél. - Ez a különleges képességem, a Gyakshin Jaiba2! Hehehe! - meghosszabbította a pengét ekkor. - Most pedig, ég veled, mindörökre! - kiáltotta, és megindult rögtön. Azonban ez kevés volt Nelliel Gamuzája ellen, ugyanis felugrott és kikerülte egyszerűen. - Mi van? - kérdezte.
- Hm! Most pedig, amiért lebecsültél, szörnyű büntetésben lesz részed! - mondta Nelliel, és felüvöltött. Elkezdett futni a shinigami körül, majd cerokkal bombázta, végül amikor már porfelhő volt a helyén, megnyugodott, és leállt. - Ennyi lett volna? Semmi voltál, ost… ááh!
- Hehehe! Ennyi volt? - kérdezte nevetve a shinigami. - No, de sebaj, most végzek veled, és nem lesznek fájdalmaid! - Nelliel a földön volt, megnyalta az arcát a shinigami, majd lecsapott rá. - Eltévesztettem volna? - ekkor kifutott a kis Nelliel a porfelhőből. - Óóóh…
- Segítség! Segítsen valaki! - kiáltotta Nelliel ijedten, amikor meglátta, hogy le akarja vágni.
- Nem fog segíteni… senki! - mondta nevetve a shinigami, ám ekkor megjelent valaki. - Mi?
- Nel? - kérdezte döbbenten, a kék hajú arrancar. - Mi a francért támadtál rá erre a fickóra? - kérdezte mérgesen a férfi. - Na jó kölyök, innen lépünk! - Grimmjow Jaegerjaquez. - Ch!
- Szóval… Grimmjow! - mondta mosolyogva a shinigami. - Mit akarsz Drackes? - kérdezte.
- Úrnőm, jelentést hoztam Marinoból, még mindig nem találtuk meg, amit kerestünk. A hercegnő egyszerűen nem képes elmondani. Mit tegyünk vele, hogy szóra bírjuk, úrnőm?
- Hehehe! - mosolygott a shinigami, majd Drackes felé fordult. - Tégy vele amit akarsz, felőlem meg is kínozhatod, de ameddig élve kell, nem ölheted meg! - bólintott az arrancar.
Eközben felkelt Kodoku, és kiment, amikor kiért, meglátta, hogy Hagesii és Teru beszélnek.
- Megnyugodtál Teru? - kérdezte Hagesii, az bólintott. - Akkor el szeretném mondani, hogy a világom, ahonnan jöttem, Marino veszélyben van! Ugyanis az arrancarok megtámadták, egy kincsért, amit a Tengerek Kövének hívnak… Ezt akarja a vezetőjük, de még ismeretlen okból!
- Hogyan? De… akkor segíteni kell a világodon! - mondta Teru. - Menjünk, és mentsük meg!
- Várj! - mondta Hagesii. - És Kodoku? Szerinted ő belemenne egykönnyen, hogy velünk… nem is! Veled együtt jöjjön? - kérdezte Hagesii, majd Teru elfordította a tekintetét. - Látod?
- Igen… igazad van! - mondta Teru szomorúan. - De… meggyőzzük Kodokut, ugye? - kérdezte mosolyogva. Hagesii nem válaszolt, elég kínos csend volt ez. - Mi a baj, Hagesii?
Ekkor megfordult, és meglátta, hogy ott van mögötte Kodoku, miközben a karját fogja.
- Egyszer… elpusztítalak… amikor el kell! - mondta Kodoku gyűlölettel a hangjában.
- Micsoda? - kérdezte Teru, megdöbbent azon amit mondott Kodoku. - Miért vagy ennyire…
- Mert egy szörnyeteg vagy! - mondta mérgesen. - Az a feladatom, hogy a magadfajta szörnyetegeket megsemmisítsem! - majd elindult az első osztag épülete felé. - Mit akarsz?
- Én… bocsánatot kérek, de… nem tudtam irányítani, amit ő tett. - mondta szomorúan Teru.
- Bocsánatot? - kérdezte dühösen Kodoku. Megfogta a másik kezével a kardot. - Rendben, nem bocsátok meg! - megpróbálta ledöfni, Teru nem is ellenkezett, de Hagesii megállította.
- Ne tégy olyasmit, amit későbbiekben megbánnál barátom! - mondta Hagesii higgadtan, amikor visszatartotta a kardot. - Most szépen tedd vissza a kardot Kodoku, rendben van?
- Hát persze! - mondta Hagesiinek, majd elfordult. - Látom te is ennek a szörnyetegnek az oldalán állsz! Azt hiszem, többet nem akarok veletek egy küldetésre menni! - továbbment.
- Ezt hogyan érthette? - kérdezte Hagesii és Teru. - Ugye nem arra célzott hogy… na ne!
Utána futottak, és egyszerre léptek be Yamamotohoz, Kodoku szemtelenül előretört.
- Yamamoto főkapitány… - kezdte volna, de az mérgesen, lesújtóan nézett rá. - Én… sze…
- Most éppen teázok, muszáj volt megzavarni? - kérdezte mérgesen. - Na de mondjad akkor!
- Nem akarok továbbiakban együtt dolgozni ezekkel a… velük! - meglepődtek mindnyájan.
- Nincs vita! - mondta Yamamoto. - Továbbra is egy csapat maradtok, és együtt fogjátok a küldetéseket elvégezni. Együtt hárman, ti nagyon eredményesek vagytok… szóval így jó.
- De én… nem akarom! - mondta mérgesen Kodoku, Yamamoto reiatsuja elhallgattatta.
- Fogd be, most! - ordította. - Holnap Urahara Kisukehoz fogtok menni, és edzeni fogtok, ugyanis úgy tűnik más nem fogja tudni megmenteni a Tengerek Világát. Minap vészh…
- Ostoba vénember! - kiáltotta Kodoku, aztán kiment az épületből mérgesen. - Ostoba vénség!

Orihime főző-showja: Álmodom?

- Miért nem lehet soha egy normális showm? - kérdezte mérgesen Orihime, miközben vitte a friss, - hat hónapja lejárt - hozzávalókat. - Nahát, nincs senki sem, senki nem akadályozza meg! - majd felvette a köténykéjét, és bement. Felkapcsolódott a fény. - Köszönöm, Ishida?
- Igen, és vagy aki a fényeket kezeli! - eközben lövöldözött felfele nyilakat, hogy világos legyen. - Hogyha valakit eltalál, akkor bocsánat! - Mayurit telibe kapta mind. - Hoppá…
- Te ostoba quincy! - kiáltotta, ekkor megjelent Mayuri előtt Kenpachi, és mint kidobó ember, kivitte. Orihime elmosolyodott. - Jól van! De bosszút fogok még állni ezért! - kiáltotta.
- Begyújtanád a tűzhelyet Hinamori? - kérdezte mosolyogva Orihime, majd meglátta, hogy Hinamori lehúzza a maszkját. - Hitsugaya kapitány? - kérdezte döbbenten. - Jajj ne!
- Hopp… a zanpakutoum mirelittűzhelyt csinált a tűzhelyből! Amúgy azért akartam kiadni magamat Hinamorinak, hogy nehogy az a rohadt Aizen felvegye az alakját. - Aizen, ott vagy!
- Shirouka, én vagyok az… - mondta Hinamori mosolyogva. - Aizen! - majd ledöfte. - Hehe!
- Ez eddig a legjobb műsor! - mondta Orihime, amikor elkészült a tajszinhabos paradicsomos csirkével, amihez csinált egy kis bab-borsó-lencsefőzeléket, és aztán turmixgépben összeaprította az egészet. Ishida leesett, és kitört a nyaka, Hitsugaya holtan esett a földre. - Ez nagyon jó műsor volt, senki sem tette tönkre! Olyan mintha álmodnék… Várjunk… - mondta gúnyosan. - Fogadjunk ez egy álom. - mondta mérgesen, majd felébredt. - Egy kórház? Hogyan…
- Ehh… Mayuri kicsit túl bosszús volt. - mondta Ishida. - Így csakis rajtad keresztülment a Konjiki Ashisogi Jizou. De nézd a jó oldalát, neked nem kell megégned, mint Onigumonak, hogy olyan pók alakú heged legyen! - megmutatta Orihimének.
- Te jó ég! - kiáltotta Orihime, majd végül felébredt. - Huhh… ez is csak álom volt. Mi? A Konjiki Ashisogi Jizou?

0Marino jelentése: (ezesetben:) Tengerek Világa(spanyol)
1Lanzador Verde jelentése: Zöld Lándzsás(spanyol)
2Gyakshin Jaiba jelentése: Gyakshin Penge

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?