Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BLFF 32.

Shinigami Krónikák: 32. Rész: Viento y Dolor0:

„Aizen legyőzése óta eltelt egy kis idő, a hollow-k újra megjelentek, és az emberek a Rukongaiból egyre többen tűnnek el. Talán visszatért Aizen? Vagy egy új ellenfélre lehet várni? Még senki sem tudja, de az arrancarok létező problémák, az Ég Köve és a Tengerek Köve, ha egyesül azzal az átkozott tükörrel, talán olyas valami történik, amire még nincsen felkészülve, senki sem! Az emberek, shinigamik most ugyanúgy veszélyben vannak…”
- Hehehe! - nevetett Shinji, amikor felkelt. - Mi vagyunk a vaizardok, akik majd segítenek neked edzeni, a hollow éned irányítása miatt! - kiáltotta, levették a többiek a maszkjukat.
Bemutatkoztak mindnyájan, aztán Teru is, végül leugrottak mellé a levegőből gyorsan.
- Nos, nos, nos! Szóval te vagy az a vaizard, mi? - kérdezte Hiyori, kissé gúnyos hangsúllyal. - Urahara, mit állsz ott? Nem kéne kiszolgálnod a vendégeidet? - az mosolyogni kezdett. - Nekem ne mosolyogj, te idióta! - Shinji próbálta lenyugtatni, de nem igazán ment neki.
Eközben a többiek Kodokuról kérdezték Terut, hogy ki ő, és mit csinál jelenleg egyedül.
- Hadd magyarázzam el! - mondta Hagesii, amikor odament. - A nevem Kourihahen Hagesii, Teru egyik barátja vagyok, az a fiú ott Kuchiki Kodoku, a másik barátja. - mosolygott végig.
- Áhh, értem! - mondta Mashiro, majd Kensei felé fordult. - U-gye… Kensei? - elkezdte simogatni, de Kensei elhúzódott. - Jól van Kensei… Akkor elmondok valamit. - nem érdekelte. - Hát rendben, akkor elmondom, hogy… - befogta a száját gyorsan. - Engedj el!
Kodoku a Tenno Kamival beszélt, semmi kapcsolata nem volt a külvilággal mindvégig.
- Nos akkor, mi az amit meg kell tanulnom a bankai előtt? - kérdezte Kodoku, letört ekkor a Tenno Kami maszkjának az alja, s elmosolyodott, aztán beleszürcsölt a teába. - Et finom…
- Hmph! - ennyit reagált Tenno Kami, aztán felállt. - Mint mondtam, ez az edzés nem lesz semmi! Fájdalommal teli… A szél nem csak úgy fúj. Valakinek irányítania is kell. A Marinoba készültök nem? Gondolj bele, mi lenne hogyha te megindítanál egy hideg szelet!
- Megfagyna mindenki, aki ott van? - kérdezte döbbenten, komor lett az arckifejezése, ekkor eltűnt a teaparti. - Mi lesz az első feladat, hogy megtanuljam irányítani a szelet, teljesen?
- Azt hiszed, csak a szél hőmérsékletére céloztam? - kérdezte nevetve az előtte álló zanpakutou szellem. - Ugyan! Nem csak a hőmérsékletét, hanem az irányát is meg kell tudd határoznod! Teljes mértékben a szolgád lesz a szél! Viszont… neked az elsődleges problémád nem az, hogy nem tudod irányítani a szelet, hanem hogy nem tudod használni… - Kodoku jobb kezére mutatott, az pedig megfogta. - Hmph! Milyen piti ügy! Kicsit fáj, na és kit érdekel? - kérdezte érzéketlenül. Kodokut felhúzta ezzel kissé. - Hehehe. Mi a baj kölyök?
- Nem érdekel? - kérdezte mérgesen. - Te rohadék! - kiáltotta. - Ki a franc vagy te? Mi?
- Hehehe! Majd megtudod, ha kell! - elmosolyodott, előre lépett rögtön. - Kelj fel, mert harcolni fogsz, hogy megtanuld irányítani a fájdalmat! A fájdalmat, amely a tested kínozza!
- Hogyan érted ezt? A fájdalmat irányítani? És amúgy is, kivel harcolnék? Nincs itt más cs…
- Csak te és én! - mondta Tenno Kami, aztán megjelent egy kard a kezében. - Tenno Kami… a kardjaink neve, az a kérdés, hogy képes vagy-e a fájdalmon felülkerekedni! - nevetett.
- A fájdalmon… a karomban? - kérdezte, amikor megjelent mellette a Tenno Kami. - Rendben! - kiáltotta, aztán megfogta, de alig bírta tartani. - Akkor is megteszem! - gondolta, és maga elé tartotta. - Gyerünk Tenno Kami, lássuk mit tudsz tenni! - az nem cicózott.
- Hogyha ezt akarod! - nekiment rögtön Kodokunak, kicsit sem kímélve. - Mi van? Mi a baj? - kérdezte Tenno Kami, miközben alig bírta visszatartani Kodoku. - Nem megy már egy kézzel? Milyen szomorú! - a másik kezén a mutatóujjával Kodoku felé mutatott. - Hehehe.
- Mire készülhet? - kérdezte magában, gyorsan elugrott onnan. - Egy szélsugár? - megdöbbent. - Szóval a Tenno Kaminak a kardra semmi szükség, hogy irányítsa a szelet.
- Ne beszélgess magaddal, inkább harcolj! - megjelent mögötte ellenfele, és újra támadott. - Hm, mi a baj? Túl gyors vagyok? - hátraugrott. - Fáj a karja, nem tud felé kerekedni. De… Hogyha nem képes rá, nincs oka élni. - gondolta magában. - Mutass valamit, ez unalmas!
- Mutassak valamit? - kérdezte Kodoku, nagyon fájt a karja, nekiment rögtön Tenno Kami, és alig bírta visszatartani. - A karom… - kiáltotta. Tenno Kamit kicsit sem érdekelte. - Te szemét! - ordította, Tenno Kami elugrott gyorsan onnan. - Grr! - mérges volt nagyon. - Most legyőzlek, de nem a jobb karommal! - átdobta a másik kezébe a kardot. - Hanem a ballal!
- Ugyan már! - szólalt meg Tenno Kami. - Ez szánalmas próbálkozás! Mit tudsz tenni egy olyan karddal, ami jobb kézre specializálódott? - megtámadta, és elkezdte lefele nyomni. - Egy kézzel fogod… nagy bátorság, nem gondolod? Hiszen… Várjunk! A másik keze ha…
- Byakurai! - kiáltotta Kodoku, majdnem eltalálva a Tenno Kamit. - Heh! Ch! Nem engedem, hogy megölj! - Tenno Kami csak mosolygott azon amit mondott. - Nem kell az a gúnyos mosoly, úgyis legyőzlek! - ledöfte Tenno Kami. - Micsoda? - kérdezte döbbenten. - Ez nem…
- Fejezd be az ostobaságokat! És harcolj férfiként! - kiáltotta hangosan, már nagyon mérges volt. - Rendben van, azt hittem már aktiválni fogom a shikait, de te egy makacs ostoba vagy!
- Mit mondtál? - kérdezte Kodoku mérgesen, most már azért is a bal kezével akarta megcsinálni. - Támadj csak! - kiáltotta. Tenno Kami megjelent előtte, és lecsapott, épp hogy ki tudta védeni, szikráztak a kardok. - Hogy lehet ilyen erős? - kérdezte döbbenten. - Ez az! - kiáltotta, majd sikerült ellökni Tenno Kamit, de erre nem számított. - Hogyan? Ááh! Mi a…
- Milyen gyenge mesterem van! - mondta Tenno Kami szégyenkezve, amikor egy nagyot hasított Kodoku mellkasán, aztán ledöfte. - Kevés, nagyon kevés a próbálkozás! - ordította.
- Ááh… - alig bírt Kodoku állni, amikor Tenno Kami kihúzta belőle a kardot. - Hagyd abba!
- Azt mondtad, minden fájdalmat vállalsz, hogy elnyerd a bankait, nemde? - majd elgondolkodott Kodoku. - Most meg min gondolkodsz? - kérdezte unottan Tenno Kami. - Vállaltad, a próbát amit én találtam ki, hogy igazi shinigami-zanpakutou kapcsolat alakuljon ki közöttünk! Így hát, viseld az ígéreted terhét! - Kodoku… ne dühből harcolj, hanem élvezd!
- Micsoda? - kérdezte döbbenten, amikor meghallotta Tenno Kami gondolatát. - Élvezetből harcoljak? - meglepődött Tenno Kami is, hogy hallotta a gondolatát. - Igen… a jobb kezemmel kell győznöm ellened! - elmosolyodott, begyógyult a nagy vágás. - Ez az én belső világom, még csak most jöttem rá… hogy itt te nem győzhetsz le! - elkezdett nevetni. - Lássuk! Mit is jelent, hogy irányítsd a fájdalmat! - átdobta a bal kezéből a kardját, a másikba.
- Szóval végre megértetted, amit neked akartam tanítani? - kérdezte Tenno Kami. - Hmph! De ez korántsem elég! Nem… ez kevés ahhoz hogy tudd is használni ezt a tudást! Elkezdődik az igazi edzés! Hogyan? - kérdezte, amikor megvágta Kodoku a maszkját. - Nem törődik azzal, hogy majd szétszakad a fájdalomtól. - Kodoku! Érzed a fájdalmat? - kérdezte röhögve.
- Fogd be! - mondta nevetve. - Ostoba! Mit akarod terelni a témát. Erősebb vagyok most, mint te! - belehasított a fájdalom a karjába, de nem mutatta ki. - Most pedig, fejezzük be ezt a gyerekes edzést! - kiáltotta, aztán felemelte a karját. - Shikai, vágd szét az eget Égi isten!
- Nincs szükségem shikaira, ellened! - mondta Tenno Kami, majdnem eltalálta egy szélpenge. - Mi? Hogyan tetted? - kérdezte döbbenten, amikor majdnem ledöfte. - Mégis csak erős?
- Azt hitted gyenge vagyok mi? Nagyon lebecsültél, zanpakutoum! - amikor ezt hallotta Tenno Kami, elámult. - Nagyon tisztellek, de ez itt a vége! - kiáltotta. Tenno Kami dühös lett.
- Becsülsz? - kérdezte mérgesen. - Rendben, akkor hát mutasd mit tudsz, a teljes erőddel sújts le rám, de figyelmeztetlek, ha nem sikerül eltalálnod, akkor meghalsz! - kiáltotta hangosan, hirtelen eltűnt. - Találd ki hol vagyok, és ha sikerült elintézned, tovább léphetünk innen!
- Hol a francban lehet! - kérdezte Kodoku, miközben erőt gyűjtött egy nagy csapásra. - Értem már… Szóval most széllé változott. Bárhol lehet! - gondolta, de eszébe jutott valami. - Hmph! Fúj a szél, de hol, ez a lényeg igaz? - kérdezte, és rájött végül. - Itt vagy! - nekiment, az meglepődött nagyon, azonban nem volt elég Tenno Kami ellen. - Ez kevés? Akkor hogyan…
- Már mondtam, irányítsd a fájdalmat! - megindította a kardot, hogy levágja Kodoku karját. - Mutasd meg, a fájdalmad erejét, vagy még nagyobb lesz! - kiáltotta hangosan. - Értetted?
- A fájdalmam ereje mi? - kérdezte Kodoku, elég ostoba arckifejezéssel. - Nem probléma! - válaszolt elszántan, és felkelt. - Mi ez az energia? - kérdezte, amikor a kard dobogott. - Mi…
- A fájdalmadat most már átérzi a kardod is! - mondta Tenno Kami, ekkor elugrott, és a jobb karját kezdte szorongatni. - Hehehe! Szóval emiatt hisztizel? - kérdezte, a szánalom ott csengett a hangjában. - Ez semmi, ahhoz a fájdalomhoz képest, amit a zanpakutouk élnek át!
- Ne papolj! - kiáltotta mérgesen Kodoku, és nekiment, de az vissza tudta szorítani. A kardjaik csak csattogtak, és szikráztak, ahogy támadták egymást, és védték magukat. - Mi ez az áramlás? - kérdezte, amikor hátraugrott. A kardjába áramlott valamilyen erő. - Tenno…
- Áááh! Velem ne törődj! - üvöltötte, miközben fájdalma volt. - Shikai! Pusztítsd el! - eltűnt a kard e pillanatban, majd a levegő összegyűlt előtte egy gömbben. - Hehehe! Megsemmisülsz!
- Lássuk, mit tudsz ez ellen tenni! - vörösen kezdett izzani a kard, és felemelte, a Tenno Kami megindított egy nagy sugarat felé, amely szélből állt. - Nagekiiiii no Seen1! - kiáltotta, és a földre csapott, egy nagy sugár indult meg, összecsaptak, és végül Tenno Kami került ki vesztesen, de Kodokut is találta a szél, és egy helyre estek. - Hé, Tenno Kami! Legközelebb ne pofázz ennyit, néha idegesítő vagy! - elkezdtek mindketten nevetni. - Milyen voltam?
- Remekül átmentél az első próbán! Elsajátítottad az utolsó shikai technikát! - majd felemelte a kardját. Kodoku becsukta a szemét. - Most meg mit félsz? Azt hiszed bántalak? Jól nézünk ki! Mi a… baj? - kérdezte, de az elfordult. - Arra gondolsz, amit korábban mondtam neked?
- A zanpakutouk, tényleg szenvednek attól, hogy a shinigamik harcolnak velük? Végülis… megértem. Hiszen a zanpakutoukat születésüktől csak harci eszköznek használjuk fel.
- Nem! - kiáltotta Tenno Kami, Kodoku meglepődött. - Nem mindenkivel van így! Én boldog vagyok, hogy a te társad lehetek. Hiszen én sosem éreztem úgy, hogy te kihasználnál!
- Voltak hullámvölgyek nemde? - kérdezte, majd elmosolyodtak. - De mi mindvégig és…
- Örökre társak leszünk! - mondták mindketten egyszerre. Megjelent újra a teaparti.
- Ülj le Kodoku! - mondta Tenno Kami nyugodtan, az pedig leült. - Nos, az első szint készen van, most már nem csak hideg szelet tudsz a kardodból. A karod, már nem fáj, ugye?
- Micsoda? - kérdezte Kodoku, észre sem vette hogy már nem fáj a karja. - Nahát, tényleg!
A vaizardoknak eközben Urahara felszolgált egy kis teát, páran nem kértek, de Hiyori igen.
- Urahara, ez túl sós! Csak nem azért ezt adtad ide? - kérdezte mérgesen. Oda nyújtott egy másikat, de a fejébe borította. - Így már jó lesz! - mondta mosolyogva. - Akkor… Összpontosíthatunk rád! - mutatott Teru felé, aki kicsit megijedt. - Nem kell félni!
- Hachi! - szólalt meg Kensei, a jó húsban lévő öregebb vaizard felé fordult. - Gyerünk!
- Rendben van Kensei! - mondta Hachi, majd összerakta a kezeit, és megjelent egy kidou Teru körül. - Ne félj! Ez segít majd kihozni a hollow énedet, hogy megpróbáld irányítani azt!
- Máris? - kérdezte Teru. - Nem lehetne egy kis idő, vagy valami? - elég ijedt volt, de meghallotta a fejében a hollow énjét. - Fogd be! - gondolta mérgesen, de az nevetni kezdett.
- Hehehe! Össze kell most csapnunk! Hogy meglássuk melyikünk az erősebb! Nos, kezdjük!
A szegényesebb kuchiki-ház környékén történt valami, egy sötétben ülő férfihoz érkeztek a ninják, amelyeket korábban Yuusuke bérelt fel. Elmosolyodott a férfi, mikor meglátta őket.
- Hol van Kuchiki Yuusuke? - kérdezte a ninják vezetője, de a férfi nem válaszolt. - Válaszolj, vagy a menten megöllek! - nevetni kezdett, és ledöfte majdnem a ninját. - Mit akar tőlünk?
- Hehehe! Látom, megértettél, kis féreg! - mondta, majd pénzért ment. - Tessék, amit Yuusuke megbízásáért kapnak, de az már nem fontos! Hanem meg akarom bízni önöket!
- Igen? Nos mivel? - kérdezték, oda dobott eléjük még egy halom pénzt. - Mi a fene ez?
- Öld meg Kuchiki Kodokut, a ház jelenlegi vezetőjét, annak ürügyében, hogy az apja nem fizetett ki! - meghajoltak a ninják, aztán eltűnt. - Kuchiki család vezetése engem illet, nem pedig azt az ostoba kölyköt! - gondolta mérgesen a férfi, aztán eltűnt a sötétségben, nevetve.
- Te? - kérdezte Teru ijedten, amikor meglátta hogy Hiyori lesz az ellenfele. - Mást nem le…
- Hé! Mi bajod van azzal, hogy én vagyok az ellenfeled? - kérdezte gúnyosan Hiyori. - Talán félsz egy lánytól? - megjelent a kezében a maszkja. - Kezdjük inkább! - kiáltotta, de ekkor.
- Mi ez? - kérdezte mindenki döbbenten, elkezdett az ég repedezni, és széttört végül. - Kik…
- Ezek kik lehetnek, egy idegen sem tudhat erről a helyről! - gondolta Urahara mérgesen.
- Majd mi elintézzük őket! - kiáltotta Tessai, majd felbukkant mellette Jinta és Ururu is.
A ninják voltak azok, akiket az egyik Kuchiki bízott meg, és rögtön Kodoku felé indultak.
- Ki a fenék ezek az alakok? - kérdezte Love, majd elindultak Roseal. - Te sem tudod?
- Hmm… Ismerem ezeket! - mondta Rose meglepően. Hachi leengedte a falat Teruék körül, majd Hiyoriék is megindultak a ninják felé. - Őket felbérelik mások, tehát, direkt vannak itt!
- Valaki felbéreli őket? - kérdezte döbbenten Urahara. - Óóh… Értem. - mondta, majd maga elé tartotta a legyezőjét. - Szóval valaki Kodokura akarta őket küldeni, hiszen felé támadnak!
Kodoku érezte, hogy valami nincs rendben, így kinyitotta a szemét, meglepődött hogy ninják veszik körbe, de a vaizardokra kezdtek támadni, mivel ők útban voltak. Kodoku nem értette.
- Mi a franc folyik itt? - kérdezte döbbenten Kodoku, majd elugrott a kunaiok elől, amely felé záporzott. - Értem, szóval rám támadtok, akkor az ellenségem vagytok! - előhúzta a kardját. Hagesii és Teru meglepődtek. - Ban… kai! - hangosan üvöltötte, a ninják megijedtek, mindenki meglepődött. - Hehe… csak vicceltem! - mondta mosolyogva, mindenki padlót fogott, a vaizardok mellé ugrott. - Hé, segítetek elintézni őket? - kérdezte, bólintottak.
- Nocsak, nocsak! Kuchiki puccs? - kérdezte a ninják legfőbb vezetője a trónján. - A ninjáim készen állnak, hogyha ilyen nagy a fizetség.

Shinigami jelentő: Byakuya háza(vagy mégsem?):

- Vááá, de cukik lettek a Mr. Hínár sütijeim! - mondta Byakuya, kinézett az ablakon, és megpillantotta hogy a háza készen van. - Akkor lássuk csak, mit ügyködött a női tanács.
- Végre készen van az első Seiretei Női Wellness Központ! - mondta gonoszan Matsumoto, lányok, mire várunk? Próbáljuk hát ki! - Renjiék hallották ezt, és ezért felmásztak a tetőre.
- Na de Renji, és Hanatarou! - mondta Kyouraku, felnézett hogy mit leselkedhetnek. - Nem szép dolog… - megijedtek, főleg Hanatarou, így bepottyant. - hogy nem hívtatok meg ide!
- Hanatarou! - mondta Matsumoto, kicsit agyára ment a meleg víz. Rámászott Hanataroura. - Hé várjunk, neked miért van ilyen kis melled? Te fiú vagy? - kérdezte döbbenten. - Hé!
Kitört a balhé, szegény Hanatarounak repülnie kellett, megérkezett végül Byakuya is.
- Mi a… - kérdezte döbbenten Byakuya. - Női Wellness? - kérdezte sötéten, a lányok megálltak az ajtóban, miközben köntös volt rajtuk. - A női gyűlés mégis hogyan képzelte?
- Hát de Kuchiki-taichou… nem mondta hogy milyen legyen az épület. - kibuggyant Matsumoto melle, Byakuya egyre idegesebb lett. - Jajj ne… a bankait ne! - sikoltott.
- Bankai! Senbonzakura Kageyoshi! - lerombolta az épületet, a lányokról meg a köntös leszakadt. Elkezdtek sikoltozni. Kyouraku mosolyogni kezdett, és leugrott Byakuya mellé.
- Hogy maga milyen perverz, Kuchiki-taichou! - mondta Kyouraku, megveregette a vállát.

0Viento y Dolor jelentése: Szél és Fájdalom(spanyol)
1Nageki no Sen jelentése: Fájdalom Sugara

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?