Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 50.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 50. rész: Kihívás:

- Szóval hát ti győztetek végül, Hat kristály Csapat! - mondta gonosz vigyorral Sarine, miközben a Perseuson ült, a Földhöz közel, és Vestroiát figyelte. - Hát rendben van… de örüljetek, míg örülhettek, hehehe! Hiszen hamarosan… hamarosan eljön a vég mindörökre!
Pár hónappal később… Egy lakásban szól a vekker, valaki épp kidobja az ablakon mérgében.
- Na de Adam, vigyázhatnál jobban! - mondta Sapphireoid, majdnem eltalálta Adam a vekkerrel. - Amúgy is, ébredj felfele! - mondta mérgesen, befogta Adam orrát.
- Hé mit csinálsz? - kérdezte mérgesen Adam, a nagy faliórára nézett. - MII?! Már ennyi az idő? Megígértem Faithnek hogy ma nem kések el, francba, a francba, a francba! - mondta, miközben kiugrott az ágyból, átöltözött, és egyebek. Eszébe jutott a múlt…
Eközben Faith csak várta, várta és várta. Ott volt a sulihoz nem messze egy játszótéren.
- Ahhj! Az az ostoba már megint késik! - gondolta magában mérgesen. - Amber, ha miatta elkésünk, megölheted! - mondta mérgesen, Amber csak nevetett rajta. - Azt mondta, hogy most nem fog elkésni, erre… Grrr! Hol a francban lehet már megint?
Adam épp vette fel a cipőjét, miközben egy fánk volt a szájában, és felvette a táskáját.
- Várjunk, elfelejtettem valamit! - eszébe jutott a kulcs. - Áhá! Ez volt az! - bezárta az ajtót, elindult. - Mindenkinek rendben van az élete, Glenn és Faith járnak, bár mostanság kevesebbet találkoznak… Lynn és Harley kapcsolata is összejött, illetve Craigh több barátot szerzett. De én? Én még mindig ugyanott vagyok, mint amikor pár hónapja találkoztam Sapphireoiddal. Mióta legyőztük Sycalixnoidot vagy Pearloidot, mit tudom én… nem igazán értettem úgysem, azóta nem harcoltunk egyszer sem, és Sapphireoid visszaváltozott még akkor… Agardite erejét jelenleg nem használjuk, így még megvan biztosan! - Héé Faith, itt vagyok! - mikor odaért, Faith egy lexikonnal fejbe vágta. - Most miért? Nem is késtem annyit! Máskor az első óráról majdnem lekések…
- Os… to… ba! - mondta mérgesen Faith, újra fejbe vágta a lexikonnal. - Úgy volt, hogy még elolvassuk ezt a lexikont is, nem? - kérdezte mérgesen. - Na de mindegy, most legalább nem késünk el miattad az iskolából! - bementek az épületbe. - Új osztálytermet kaptunk, hová mész Adam? - kérdezte nevetve Faith, elfordult Adam. - Gyere, már érdeklődtem hogy hol van a terem! - elkezdett futni Adam elől.
- Ostoba lány! - gondolta Adam, elkezdte üldözni. - Mindig ezt csinálja, lehord aztán kinevet. - gondolta, majd elmosolyodott. - Mint én, ő sem fog soha sem változni!
Amikor Faith belépett a teremben, meglátta amint ott ül az ablakban Harley is, miközben integet.
- Faith, na csak, nem késtél el! - mondta nevetve. - Jó reggelt! - odafutott hozzá Adam. - Meglepetések reggele! Te sem késtél el! Csak nem Sapphireoidnak köszönhető? - adott neki egy barackot Adam. - Jó-jó nem gúnyolódok tovább!
- Amúgy jó reggelt! - mondta mindenkinek Adam. - Sapphireoid, te légy csöndben. - suttogta, megjött a tanárnő is, aki majdnem szívrohamot kapott, amikor meglátta Adamet.
- Adam?! - kérdezte döbbenten, miközben lehúzta a szemüvegét, nem akart hinni a szemének. - Mit keresel itt? - kérdezte döbbenten. - Ma nem aludtál el? Ezért kapsz osztályfőnöki dicséretet! - mondta nevetve, s mindenki elkezdett nevetni, Adam meg csak unottan nézett. - Nos, most hogy ezzel a problémával végeztünk, ellenőrizhetjük az osztálylétszámot.
Egész nap azon gondolkozott Adam, hogy mi lehet az anyjával és Destroyával, de nem jutott sehova, aztán miután vége lett az iskolának, Faith odafutott hozzá, és odaadta a telefont.
- Telefon? Nekem? - kérdezte Adam. - Ki az? - meghallotta hogy Glenn az.
- Te ostoba! Miattad majdnem elkésett Faith! - Adam beszólt neki. - Mit mondtál? - kérdezte mérgesen. - Na de mindegy, nem is ezért hívtalak titeket! Jó lenne egy összejövetel, a Chuusuu-kastélyban! - elmosolyodott Adam.
- Rendben! - letette a telefont. - Faith… A város olyan mint régen volt, nemde? - Faith bólintott. - Pár hónap alatt felépítették az egészet… de…
- Ott az ETS Destroyánál, nem? - kérdezte aggodalmasan Harley, Adam bólintott. - Én is aggódom emiatt, hiszen az a fegyver képes elpusztítani a Földet… azzal a kezében, az a boszorka kitudja, hogy mit fog majd te… ááh! - ekkor Faith a lábára lépett. - Bocsi Adam…
- Nem baj… - mondta szomorúan Adam, leültek a padra. - Hee? Már ennyi az idő? - kérdezte döbbenten. - Jajj ne! Glennék már biztosan a Chuusuu-kastélyban vannak!
- Micsoda? Lynn, a gyönyörű vár ránk és nem szóltál? - kérdezte mérgesen Harley. - Tee!
Ekkor a suliból kifutott Craigh, integetett. - Amúgy Craighre vártunk? Hoppsz…
- Hát… Kb. - mondta Adam, elkezdett nevetni, pacsiztak Craighel. - Nocsak, a barátaiddal mi van? - kérdezte Adam, Craigh nem válaszolt. - Ugye…
- Semmi olyasmi! - mondta Craigh, elmosolyodott. - Csak ugye ma Glennékkel kell találkoznunk, egy ilyen alkalmat ki nem hagynék! - mondta Craigh, elindultak a Chuusuu-kastélyba. Mikor odaértek, meglátták hogy az ajtók nyitva vannak.
Mikor bementek, már Glenn ott várta őket a szörny formában lévő Emerald Dragonnel.
- Adam, egy visszavágót akarok, szóval most harcolni fogunk! - Adam elkezdett mosolyogni. - Szóval, benne lennél egy jó kis visszavágóban? - kérdezte újra.
- Természetesen! - Lynn ekkor odament Harleyékhoz. - Ti maradjatok hátul, Sapphireoid?
- Rendben van! Örömmel elverem újra Emerald Dragont! - majd ekkorelkezdett kacagni.
- Még hogy te? - kérdezte Emerald Dragon. - Na ne röhögtess! Előbb alakulj át inkább!
- Glenn veszteni fog! - mondta Lynn, ez Glennt kicsit érzékenyen érintette, a többiek bólogattak. - Most miért? Ez az igazság! - mondta Lynn, hátast dobtak.
- Bakugan fel! Gyerünk Ventus Sapphireoid! - kiáltotta Adam, amikor bedobta bakuganját. - Mint pár hónapja! - elmosolyodott. - Csak most 900G Sapphireoid ereje! - előremutatott egy képességlapot. - Képességlap aktiválás: Lecsapó Tornádó! 900G>1100G Na mit szólsz Glenn, erőlködsz, vagy máris feladod?
- Ugyan! Mi? Soha! - mondta nevetve Glenn, előre mutatott egy képességet. - Gyerünk, képességlap aktiválás: Smaragd Lándzsa! Most pedig, képességlap Smaragd Bumeráng! 950G>1300G Na mit szólsz? Egy új képesség! - mondta mosolyogva Glenn. - Micsoda?
- Képességlap Zafír Tánc! Ez a képesség, Sapphireoid erejét az ellenfél erejére emeli, továbbá megemeli azt 600G erővel! Most pedig… - elmosolyodott. - Módváltás! - kiáltotta, meglepődött mindenki. - Jöjj Ventus Devil Sapphireoid! - kiáltotta. 1900G>2000G Képességlap aktiválás: Démoni Lándzsa! - megjelent Sapphireoid kezében.
- 300G-t ellopott tőlünk? - kérdezte mérgesen Emerald Dragon. - Vágjunk vissza most!
- Képesség! - kiáltotta Glenn. - Mégsötétebb stílus: Sötétség Robbanás! - kiáltotta hangosan. - Ezer G-erőt elvesz az ellenféltől! Az azt jelenti, hogy 600G-vel vezetünk!
- Valóban? - kérdezte mosolyogva Sapphireoid, elrúgta magától Emerald Dragont, és megpördült. - Fúziós képesség aktiválás: Hasító Penge, Végtelen Halálos Szélroham! - Emerald Dragont átlökte a kastély falain, majdnem kirepült. A kint álló emberek mind figyelmesek lettek a hatalmas zajra. - Bocsánat!
- Micsoda erő! - mondták mindnyájan, megjelent Glenn előtt Emerald Dragon golyó alakban, és Glenn életereje 100 lett. - Micsoda? - kérdezte döbbenten. - Ez lehetetlen! - összehúzta szemöldökét. - Szóval ez lenne Agardite ereje?
- Pontosan! - mondta mosolyogva Adam, elkezdett közeledni, de az portállapot dobott. - Nem akarod feladni? - Glenn elkezdett nevetni. - Most meg mi…
- Elfelejtetted, hogy mi sosem adjuk fel? - kérdezte Glenn, felmutatott három képességet egyszerre. - Végetek van! Tripla képesség aktiválás! Gyilkos Érintés, Taroló Darkus és Smaragd Csapás! - megnőtt az ereje 1300G erővel. - Nos?
- Gyerünk Sapphireoid! - felmutatott egy képességet. - Zafír Reflektor aktiválódj! - kiáltotta, és 1250G erővel vezetett Sapphireoid, megindult ellenfele felé. - Na most mit léptek barátocskám? - kérdezte nevetve Adam, elmosolyodott.
- Legsötétebb stílus! - eltalálta Sapphireoidot, de az tovább haladt.
- Micsoda? - kérdezték mindnyájan döbbenten, amikor Sapphireoidot meg sem sebezte, így kiütötte Emerald Dragont, és leesett Glenn elé. Glenn minden élete lecsökkent. - Lehetetlen!
- Hmph! Már nem volt esélyed! - mondta Sapphireoid, nekiment mérgesen Emerald Dragon labda formában. - Jajj tudod, hogy viccelek! - Adam odament Glennhez, és kezet fogtak. Glenn és Lynn elindultak egy ajtó felé, majd kinyitották, és eléjük tárult egy nagy, vacsoraasztal, és meglepődtek mindnyájan.
- Ez a mienk? - kérdezte döbbenten Adam, csorgott a nyála. - Ez nem lehet igaz ááh…
- Hé, te nem ehetsz! - mondta Glenn, Adam, a sarokba állt, és elkezdett sírni.
- Csak viccelt te ostoba! - mondta Lynn, Adam odaszaladt az asztalhoz. - Gyerünk! Mindenki szedhet! - mondta Lynn mosolyogva,  szedett mindenki amit akart. - Adam, te most komolyan annyit fogsz megenni? - kérdezte döbbenten, amikor meglátta, hogy milyen rakás ételt szedett össze, elkezdett bólogatni Adam teli szájjal.
- Igen… Adam sosem változik! - mondta Craigh mosolyogva, mindenki nevetett ekkor.
Eközben a Perseuson figyelte őket Sarine, miközben mosolygott, nevetni kezdett hirtelen. Megnyomott egy gombot, hívatta Destroyát illetve Harrisont is, megfordult.
- Szóval itt vagytok? - kérdezte, bólintottak. - Hogyan halad a terv Destroya?
- Készen van a Kristály Pusztító Rendszer, a CTS! - elmosolyodott Sarine.
- Akkor hát… Hamarosan kihívhatjuk a kölyköket, amint eléri a 36 órát a számláló. Hehe!
- Anya… miért? - Sarine értetlenkedett. - Miért nem akarod, hogy végre boldogok legyünk együtt a testvéremmel? Miért nem megyünk vissza most, mi?
- Mert… az apádat meg kell bosszulnunk! - mondta mérgesen, de Destroya is ideges lett. - Amúgy is, honnan veszed 100%-ra hogy az apád gyilkosa, DarkLord meghalt véglegesen?
- Mert a testvérem megsemmisítette, és én bízom benne! - Harrisonnak ez a mondat nagyon fájt. - Harrison… te mindig is az én öcsém maradsz, szóval ne légy mérges Adamre többet!
- D-Destroya! - mondta döbbenten, elmosolyodott Harrison. - Sarine úrnő…
- Tik-tak-tik-tak! - mondogatta Sarine, megjelent a képernyőn a 36 óra. - Nos akkor… Adam és társai, fontos bejelenteni valóm van! - mondta ördögi mosollyal, megjelent ekkor egy nagy képernyő a Chuusuu-kastélyban, felálltak ekkor Adamék mind.
- Micsoda? - kérdezték mindnyájan, kivétel Adam, ő csak ült, és nézett még mindig rá.
- Nocsak kisfiam, meg sem szólalsz? - kérdezte nevetve, Adam felállt mérgesen.
- Mit akarsz? - kérdezte mérgesen, az asztalra csapott. - Elegem van abból, hogy már szinte félek, hogy mit tervezel! - mondta mérgesen, a többiek nagyon meglepődtek.
- Hehehehe! - nevetett őrülten Sarine, megjelent a BakuCrystaljukban az óra.
- Mi a fene ez? - kérdezték Adamék, elmosolyodott Sarine, és válaszolni készült.
- Ez egy visszaszámlálás, a legutolsó tervemre! Kihívlak titeket kristály harcosok! - meglepődtek. - Mégpedig egy versenyre! Hogyha nem vigyáztok, és letelik az idő, akkor vége a bakuganjaitoknak! És sajnos a Földnek is, hiszen a CTS elpusztít minden kristályt! Így igaz vége lesz a Földnek, de bosszút állhatok minden kristály bakuganon! - mondta őrült tekintettel, elkezdett nevetni. - Na mi lesz? Már most feladjátok? Vagy esetleg megpróbálkoztok azzal, hogy megállítsatok? Bár kétlem hogy menne…
- De menni fog, legyőzünk! - mondta Adam mérgesen, megfogta Sapphireoidot. - De várjunk… hol a fenében vagy? - őrült arcot vágott az anyja újra. - Hm?
- Hehehe! Az már a ti dolgotok, hogy megtaláljatok! - eltűnt a képernyő. - Destroya, Harrison! Készüljetek a harcra, a végső harcra a Hat Kristály Csapat és a Kristály Pusztítók között! - végig mosolygott, és elindult megnézni a CTS-t.
- Megőrült, azt hiszem… - mondta Destroya szomorúan, Harrison vigasztalta.
- Ez teljesen megőrült! - mondta mérgesen Adam, a többiek bólintottak. - És most, hogyan fogjuk megtalálni? - kérdezte mérgesen, Glenn hívott egy helikoptert. - Most hova fogunk menni? - kérdezte Adam, Glenn nevetni kezdett.
- Nos… hmm… Haza megyünk! Apa emberei meg tudják találni a helyet, ahonnan a jel jött!
- Értem! - mondta Adam, Craigh próbált megszólalni, de nem figyeltek rá. - Mi az? - kérdezte Adam mérgesen, meglátta hogy Craigh volt az. - Sajnálom, bocsi!
- Nem baj! Most feszült vagy! - mondta Craigh, leszálltak, és Craigh újra próbálta elmondani amit talált, de nem figyeltek rá. - Remek… egy csomó időt elfecsérelnek a semmire! - gondolta magában mérgesen. Hat óra alatt a kutatók megtalálták a jelet. - Az űrben! - mondta Craigh, felmutatott egy csillagra, már sötét volt. - Ott vannak!
- Mii? Igaza van a kölyöknek! - mondta Ms. Tanaka, a kutatási csoport vezetője. - Honnan…
- A BakuCrystal kijelzi hogy honnan jönnek a bejövő jelek! - mondta Craigh fáradtan. - Ch!
- Te okos vagy! - mondta mosolyogva Faith. - De hogy fogunk eljutni oda? - kérdezte, mindenkinek a fejében csak ez járt.
- Hehehe! - nevetett Sarine, miközben nézte a gépet, a CTS-t. - Hehehe! Elpusztul ezen a világon, minden kristály! - mondta őrült tekintettel.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!