Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BLFF27.

Shinigami Krónikák: 27. Rész: Nueva Historia0:

„Aizen legyőzése óta eltelt egy kis idő, a hollow-k újra megjelentek, és az emberek a Rukongaiból egyre többen tűnnek el. Talán visszatért Aizen? Vagy egy új ellenfélre lehet várni? Még senki sem tudja, de az arrancarok létező problémák, az Ég Köve és a Tengerek Köve, ha egyesül azzal az átkozott tükörrel, talán olyas valami történik, amire még nincsen felkészülve, senki sem! Az emberek, shinigamik most ugyanúgy veszélyben vannak…”
A madarak csicseregtek a Kuchiki ház felett, a Rukongaiban, miközben Kodoku kint ült a teraszon, és a kék eget bámulta. Ekkor odarepült a vállára egy színpompás madár, amely elkezdett csicseregni. Kodoku elmosolyodott, odatartotta az ujját, ráugrott a madárka.
- Egy hét telt el azóta, hogy Arturoval megvívtuk a harcot… - gondolta Kodoku, miközben elrepült a madárka, egy lombos fára, közel a házhoz. - De nem értem… mi lehetett az az erő, amit Teru használt! - gondolta mérgesen, majd ekkor a mellette lévő asztalra vágott. A madarak ijedten elrepültek a fáról. - Tenno Kami azóta nem szólt hozzám, hogy elmondta a bankaiom titkát. - gondolta szomorúan. - Biztosan, amiért elbuktam. - ám, meghallott egy hangot. - Mi ez a suttogás? - meglátta a zanpakutouját. - Óh, értem! - mondta, és odament érte. - A reiatsum kevés ugye? Ezért nem hallom a hangod… - gondolta, majd felállt. - A kölykök hol vannak, „nagyapa”? - kérdezte. - Ő olyan mintha a nagyapám lenne… hiszen sokat voltam vele. - mondta, miközben egy vénemberre nézett. - Már süket is kicsit… - gondolta mosolyogva. - Öreg, hol vannak a kölykök? - kezdett aggódni értük. - Mi a baj?
- Hollowt érzek! - mondta a vénember, Kodoku meglepődött. - Micsoda? - kérdezte döbbenten. - Hogy hollow? Itt a Rukongaiban? Mi a fenét keres itt? - az öreg elkezdett főzni tovább. - Grr… - ekkor kiszaladt a házból, majd megjelentek a kölykök. - Hé, jól vagytok? - bólintottak, de ekkor észrevette, hogy az egyikük hiányzik. - Hol van Yuu? Hol van… Hé!
- Azt hiszem, hogy elkapta a hollow! - ekkor felnéztek, és valóban ott volt a kezében. - Mentsd meg Yuut! - mondta, a többiek is kérlelték de ő nem tudtam hogy mit tegyen. - Tesó!
- Francba! - gondolta mérgesen. - A reiatsum még nem tért vissza rendesen! Azt hiszem, még erősebb kidoukra sem vagyok képes. - ám bólintott végül, a kölykök fejét megsimogatta, és elindult a Tenno Kamival. - Tenno Kami, segítened kell most! - a szívében hallotta a hangját. - Rendben! - kiáltotta, már mindenki bezárkózott addigra. - Te szemét hollow engedd el Yuut!
- Hogy kit? - kérdezte a hollow, egy férfi hollow volt, de a hangja elég nyávogós. - A lányok szépsége kell, hogy nagyon szép adjuchas lehessek majd! - mondta nevetve. - Add ide a szépséged, kölyök! - mondta, s kinyitotta a száját, valamilyen energia jött a kislányból.
- Kodoku, kérlek seegííts! - mondta Yuu, nyúlt felé, ám ekkor elájult. Kodoku mérges lett.
Eközben Rukia és Unohana beszélgettek Teru ágya mellett, arról, hogy hogyan merülhetett ki.
- Nem értem, hogyan győzhette le egyáltalán Arturot. - mondta mérgesen Rukia, Unohana bólintott. - Unohana kapitány, maga szerint, mi volt az a hatalmas energia, amely Teruból…
- Azt hiszem, hogy ő egy vaizard! - mondta Unohana, Rukia nagyon meglepődött. - Az a sötét energia, amely olyan hatalmas volt, mindenképp hollow-erő volt, vagy olyan szerű erő, amelyet a hollowk használnak! Teru, egy vaizard, de míg erről meg nem bizonyosodunk, ez…
- Titok, természetesen! - mondta Rukia, majd Terura nézett. - Érdekes, Ichigo is egy vaizard, de… Ez az erő hatalmasabb volt, mint Ichigo ereje bármikor is! - ekkor kinyitotta a szemét Teru, Rukia odaugrott. - Felébredtél, végre! - mondta sziporkázva, ám ekkor, Teru megfogta… - Hé, mit csinálsz a melleimmel? - kérdezte, Teru pedig ki akarta nyitni a száját.
- Kicsik! - jelentette ki Teru, egy pillanatig hatásszünet volt, majd Rukia jól fejbe vágta. - Hé!
- Hé? Mi az hogy hé? - kérdezte Rukia mérgesen. - Álmodban, vagy nem tudom, lehet fent voltál, megfogod a melleimet, és még azt mondod hogy „Hé!”? Nem is tudom mit keresek itt!
- Hát, én sem igazán! - mondta Teru, majd ekkor az arcát kezdte fogdosni. - Mi volt az… - kérdezte magában, amikor visszaemlékezett. - Mi volt az a maszk, ami megjelent rajtam? - kérdezte döbbenten, ám ekkor meghallott valami hangot a fejében, hogy „Én voltam, ostoba!”. - Ki volt az? - kérdezte mérgesen, Rukia nagyon meglepődött. - Bocs, csak képzelődtem azt hiszem! - de ekkor, valamilyen nevetést hallott a fejében. - Fejezd be! - kiáltotta, Rukia nem értette semmit, majd Teru felállt, és elindult a mosdó felé. - Fogd be!
- Jó, jó! Ha így állunk, ezt mondd! - mondta Rukia duzzogva, ám Teru összeesett e pillanatban. - Teru! - kiáltotta, s egyedül visszafektette az ágyba. - Jól vagy? Összeestél!
- Persze, jól vagyok! - mondta Teru, miközben a fejét fogta. - Csak megfájdult kicsit a fejem!
Ukitake és a harmadik tisztei épen beszélgettek, amikor Nemu megérkezett, meglepődtek.
- Ukitake kapitány! - mondta Nemu, minden érzés nélkül, így sosem tudták hogy jó, vagy rossz hírt hoz, bár Mayuri küldte, akkor már jó hír nem lehet. - Ukitake kapitány, a Rukongait egy hollow támadta meg, Kuchiki Rukia van most annak a körzetnek a védelmére, nemde?
- Rendben, értettem! - mondta, Nemu bólintott és elment. - Kiyone és Sentarou, keressétek meg Kuchiki Rukiát, és mondjátok el neki, hogy vészhelyzet van! - elkezdett ekkor köhögni.
- Kapitány, biztos abban, hogy mindkettőnket elküld? Valakinek vigyázni is kell magára. - mondta Kiyone aggodalmasan, ám ekkor elé ugrott Sentarou. - Tünés innen, Sentarou, most!
- Kiyone, mégis miért akarsz ennyire nyalizni? Egyértelműen hogy én fogok itt maradni…
Ukitake már kezdte nagyon, de nagyon unni, hogy állandóan veszekedik a két shinigami.
- Nem kell senkinek sem vigyáznia rám! Menjetek, ahogy mondtam! - kijött a sodrából.
- Igenis! - mondták, látták hogy nem lehet Ukitakeval vitázni. - Ez is a te hibás Kiyone!
- Már miért lenne az én hibám, te ostoba? - kérdezte mérgesen, majd ekkor elkezdett közöttük szikrázni a levegő. - Versenyezzünk! Amelyikünk hamarabb elér Rukiahoz, az lesz az igaz harmadik tiszt! - elkezdtek villám-sebesen futni, közben azt ordítozták: Rukia, merre vagy?
- Rukia? - kérdezte döbbenten Renji. - Hmm, valamiért Rukiát keresik, érdekelne hogy miért!
Elkezdte őket követni, Kiyoneék megijedtek tőle, amikor elkezdett gyorsan utánuk futni.
- Hé, várjatok! - kiáltotta Reni, de féltek tőle Kiyoneél valamiért. - Miért futnak ezek előlem?
Végül egyszerre találták meg Rukiát, majd elmondták neki, hogy mi a helyzet. Rukia meglepődött, amikor Renji is megérkezett: Renji nagyon mérges volt Sentarouékra.
- Ti ostobák! - mondta mérgesen, majd ekkor lefejelte őket. Ruki csúnyán nézett rá ezután.
- Te vagy az! - mérges lett ő is, és leütötte Renji. - Renji mindig felbosszant. - gondolta mérgesen. - De a 10. körzetet megtámadta egy hollow? Az hogyan lehetséges? - kérdezte magában. - Teru? Mire készülsz? - kérdezte, amikor meglátta, hogy az fel akar kelni.
- Megyek veled! - mondta Teru, ám ekkor összeesett. - Ááh! - ordított fel. Nagy nehezen felállt. - Nem engedhetem, hogy azt a körzetet lerombolja az az ostoba hollow! - mérges lett.
- Nem engedhetem, hogy ilyen állapotban harcolj! - mondta Rukia, Teru végül beleegyezett. - Renji, he! Kelj fel! - mondta, amikor belerúgott. - Te maradj itt, és vigyázz Terura! Hallod?
- Igenis! - mondta Renji, majd megállt az ajtóban. - Bosszantó Rukia! - gondolta magában.
- Kodoku, vajon már ott van? - kérdezte magában. - Napokkal ezelőtt, azt mondta hogy ott akar felépülni! Mondjuk megértem. - gondolta. - Urahara viszont nagyon fél attól, hogy a gonosz, amely az Ég Kövét és a tükröt megszerzi! A Tengerek Köve, még nincs felderítve, így nem tudjuk pontosan, hogy hol is van. Ebből még bajok is lehetnek. - gondolta aggodalmasan. Meglátta a kapuban Jidanbout, majd intett, az kinyitotta az ajtót rögtön.
- Jidanbou már régen látott Rukia, meg akarja kérdezni, hogy jól vagy-e? - kérdezte.
- Kösz, de most dolgom van, majd ha visszafelé jövök! - mondta Rukia, és integetett, mosolygott Jidanbou. - Hmph, ez az a hollow? - kérdezte döbbenten, amikor meglátta. - Kodoku?! - kérdezte, mert meglátta hogy ott van a hollow kezében. - Megfagyasztani… nem tudom még, előbb meg kell mentenem Kodokut! - gondolta, aggódott nagyon Kodokuért.
- Mi volt ez a hang? - kérdezte Kodoku döbbenten, ott volt a karjai között Yuu, így nem tudott hozzá férni a hollow. - Rukia? - kérdezte döbbenten. - Remek, ő elintézheti! - meghallotta ekkor a Tenno Kami hangját. - Értem… szóval készen állunk! - mondta mosolyogva.
- Mégis mire álltok készen? - kérdezte a hollow nevetve. - A halálra? - kérdezte sikoltva, majd nevetni kezdett. - Pusztuljatok! - kiáltotta, de ekkor Kodoku aktiválta a shikaiat. - Micsoda?
- Tenno Kami… - mondta, majd hangosan kiáltott fel ekkor. - Vágd szét az eget! Égi Isten! - így levágta a hollow kezét, majd bólintott. De a shikait már nem bírta fenntartani. - Francba!
- Lehetetlen! - kiáltotta a hollow mérgesen, megpróbált nyúlni felé, de Rukia elrúgta gyorsan. - Milyen szerencse, és szét lány, és tele van fiatalsággal! - mondta mosolyogva a hollow. - Kellesz nekem! - kiáltotta, és elkapta Rukiát. Ám meglátta Rukia melleit. - Ezek… kicsik!
- Micsoda? - kérdezte Rukia mérgesen, majd ekkor szikrákat szórt a szeme. - Rendben van, akkor megsemmisítelek! - mondta, és megfogta a Sode no Shirayukit. - Táncolj, Sode no Shirayuki! - kiáltotta, majd ekkor megváltozott a kardja, a jól ismert shikai alakjába. - Hehehe! - mosolygott Rukia, majd ekkor kiugrott a hollow kezéből. - Már azt hittem hogy valaki most az egyszer nem fog a hiánnyal szivatni, de tévedtem! - mondta mérgesen, majd a kardját a hollow felé mutatta. - Pusztulj! - mondta, majd elkezdett nevetni, már kezdte Kodokut is megijeszteni. - Tsugi no Mai! - kiáltotta, közben hátraugrott. - Hakuren! - kiáltotta a végét, ekkor egy nagy csapás megindult a hollow felé, de az elugrott könnyedén, majd eltűnt csak úgy. - Hogyan? - kérdezte döbbenten Rukia. - Fenébe, nem sikerült megsemmisítenem!
- Köszönjük Rukia a segítséget! - mondta mosolyogva Kodoku, Rukia is mosolygott. - Te is köszönd meg szépen a hölgynek, Yuu! - mondta mosolyogva Kodoku, majd Yuu bólintott.
- Köszönöm szépen, hogy megmentettél minket! - mondta Yuu, majd elpirult. - Tessék! - mondta mosolyogva, és odaadott Rukianak egy szép virágot. - Ezzel a virággal a hajadban szép leszel! - mondta mosolyogva. Rukia elvette, majd a hajába tette. - Nagyon jó így!
- Biztos vagy benne? - kérdezte mosolyogva Rukia. - Köszönöm! - Kodoku meghívta magukhoz, hogy nézzen be. - Rendben van, akkor benézek, de nem maradhatok sokáig!
- Úgyis ritkán voltál itt ezelőtt nem? - kérdezte Rukiától. Rukia bólintott. Mikor az öreg Kuchiki meglátta, csókolta Rukia kezét. - Rukiának is marad a kajából? - kérdezte.
- Micsoda? Marad-e? De hát az rengeteg! - mondta, ám ekkor meglátta, hogy rengetegen vannak az asztalnál. - Te jó ég, ekkora a Kuchiki család? - kérdezte döbbenten. - Nem tudtam! - mondta mosolyogva. Mikor belépett az ebédlőbe, nem nagyon örültek neki. - Én azt hisze…
- Nem, itt maradsz! - mondta Kodoku, a családja viszont csúnyán nézett. - Én vagyok a ház vezetője, így hát van beleszólásom, azt hiszem! - mondta mérgesen, majd bólintottak, de végig az ebéd alatt csúnyán néztek rá és Rukiára. - Rukia, gyere! - suttogta, majd felálltak. - Erre van a terasz, nagyon szép a kilátás, itt nyugodtan ehetünk! - mondta boldogan. - Tudod… itt kiskoromban is nagyon sokat voltam, az édesanyámmal voltam mindig itt… és néztük az eget, a felhőket, még azt is ahogy a szél mozog. - Rukia meglepődött, a legutóbbin. - Mi az?
- Ahogyan a szél mozog? - kérdezte Rukia. - Nagyon szerethetted édesanyád. - szomorú lett.
- Igen, szerettem őt, de már nincs itt. Így hát egyedül üldögélek mostanában, vagyis igazából nem… itt vannak a madarak! - megjelentek akkor a pompás színű madarak. Rukia meg akarta érinteni az egyiket, de akkor elrepült. - Várj, ezt nem így kell! - mondta mosolyogva. - Tessék! - összemorzsolt egy kis kenyeret, majd Rukia kezébe adta. - Tessék, csalogasd ide!
Rukia bólintott, és figyelmesen nézte, hogy mit fog tenni a madárka, végül odarepült hozzá.
- Nézd, milyen aranyos! - mondta Rukia mosolyogva, miközben megsimította a madárka tollát. - Kodoku… még mindig nem tért vissza a reiatsud? - kérdezte, majd elfordult Kodoku.
- Nem értem, hogy miért regenerálódik ilyen lassan! - gondolta magában mérgesen, bólintott.
- Az Ég Gömb miatt van! - mondta Rukia. - Az Ég Gömb rengeteg reiatsuval látta el a tested, még ha nem is érezted. Mikor ellopta Arturo, igaz hogy a bankaiod felszabadult, de a reiatsud lecsökkent minimális szintre, most pedig addig regenerálódik, míg vissza nem áll az akkori szintre! - Kodoku már kezdte érteni. - Vagy valami ilyesmi! Urahara mesélte, szóval nem sokat értettem belőle. - mondta, majd ekkor felállt, és odaadta a tányért Kodokunak. - Köszönöm a meghívást, de most már mennem kell azt hiszem! - mondta Rukia, de megállította Kodoku. - Mi a baj, Kodoku? - kérdezte, majd visszafordult. - Mit akarsz?
- Mi volt az, az erő, amelyet Teru használt Arturo legyőzésekor? Lehet rosszul emlékszem, de egy hollow maszk volt a fején… Lehet hogy ő is egy arrancar, vagy egy hollow esetleg?
- Nem tudom, mire gondolsz! - mondta Rukia, majd visszaemlékezett arra amit Unohana mondott. - Lehet el kéne mondanom? - kérdezte magában Rukia. - Nos, tudod arról van…
Ekkor Kodoku a szavába vágott, majd a tányért eltörte véletlenül. Elég ideges volt Kodoku.
- Hogyha ő egy hollow, akkor meg kell semmisítenem! - mondta mérgesen, Rukia végül rájött, hogy még nem kell elmondani neki. - Rukia? Dolgod van, menj csak hogyha akarsz!
- Rendben! - mondta Rukia, miközben bólintott. - Komolyan gondolja azt hiszem! - gondolta aggodalmasan Rukia. - Hogyha kiderül, hogy vaizard, ki fogja megállítani Kodokut? Senki!
Eközben a Huceo Mundoban, farkasszemet nézett a gonosz shinigami és Nel Tu. Nem támadtak még, csak farkasszemet néztek, ám ekkor felemelte a kardját Nelliel de ellenfele nem, még csak a kardjához sem nyúlt, kicsit zavarta Nelliel, de végül maga felé mutatott.
- Jelentsd ki, Gamuza1! - kiáltotta hangosan, majd ekkor átalakult, egy ember és kos-szerű mutáns volt a resurrecciónja, majd elmosolyodott. - Azt hiszed, hogy van egy kis esélyed is?
- Hmph! Ostoba tehén! - mondta nevetve, ideges lett ekkor Nelliel, majd felugrott. - Micsoda? - kérdezte döbbenten. - Most meg mit tervezel? - elmosolyodott, majd felmutatott. - Pusztulj!
- Ez meg mi? - kérdezte Nelliel döbbenten, amikor elsuhant mellette egy sugár. - Nem talált! - ám tévedett, ugyanis a shinigami nem is őt támadta. Az elmosolyodott. - Miért moso… mi?

Orihime főző-showja: Elmarad a Show?

- Tüttürüttütüttürü! - mendegélt Orihime a stúdió felé. - Azt szeretem, hogyha a zöldségek frissek! - mondta mosolyogva. Paprika lejárat ideje: 2011-01-10. - Hmm… A július 4.-ei műsor ma igazán jó lesz! Sült pacalt készítek bolognai szósszal, amellyel megrakom a csoki tortát! - amikor meglátták a stúdióban, meglepődtek. - Most meg mi a baj, fiúk? - kérdezte.
- Tu-tudod… Elmarad a mai műsorod! - mondta mosolyogva az egyik fiú. - Most mi az?
- Miért? - kérdezte sírva Orihime. - Miért marad el? - kérdezte. - Miért, miért? - megjelent ekkor egy férfi mellette, majd megnyalta. - Ennyire látszik rajtam, hogy egy főzőműsort…
- Hogyha gondolod, akkor jelentkezhetsz a szépség versenyre, amit mostanra rendeztem!
- Tényleg? - kérdezte Orihime sziporkázva. - Okké! - mondta mosolyogva, majd a kezébe adott egy… „ruhát.” - Ez most komolyan egy láthatatlan ruha? - kérdezte döbbenten. - Akkor fel is veszem rögtön! - mondta, majd ekkor leöltözött, és felvette. A stúdiósok orrából megeredt a vér.
- Ostoba! - gondolta magában a férfi. Pont egy ilyen kell, bezzeg az a laposmellű… ch!
- Mit bámulsz? - kérdezte Rukia mérgesen. - Talán bajod van azzal hogy lapos vagyok?
- Igen! - mondta a férfi, majd ekkor nekiment Rukia egy fakarddal. - Áh! - kiáltotta, majd ekkor átalakult a hollowvá akivel a részben harcoltak. - Hopsz! - mondta döbbenten.
- Szóval te vagy az? - kérdezte ördögien Rukia. - Hát jó, most felaprítalak! - mondta gonoszan. - Belőled lesz a kaja!
- Neee! Ments meg nagymell! - kiáltotta, amikor odafutott Orihiméhez.
- M-mi? Orihime? Miért nincs rajtad semmi?
- Nem, látod? Itt van rajtam a ruha, ez egy láthatatlan ruha! - ekkor hátast dobott mindenki.
- Most meg mi a baj?

0Nueva Historia jelentése: Új Történet(spanyol)
1Gamuza jelentése: Antilop Lovag

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?