Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BLFF 33.

Shinigami Krónikák: 33. Rész: Oscuridad0:

„Aizen legyőzése óta eltelt egy kis idő, a hollow-k újra megjelentek, és az emberek a Rukongaiból egyre többen tűnnek el. Talán visszatért Aizen? Vagy egy új ellenfélre lehet várni? Még senki sem tudja, de az arrancarok létező problémák, az Ég Köve és a Tengerek Köve, ha egyesül azzal az átkozott tükörrel, talán olyas valami történik, amire még nincsen felkészülve, senki sem! Az emberek, shinigamik most ugyanúgy veszélyben vannak…”
- Szóval! Mit akartok srácok? - kérdezte a ninjákat, de azok csak támadtak, nem válaszoltak. - Hm, ha ezt akarjátok! - a vaizardokkal összenézett, majd felugrottak. - Gyerünk, intézzük el őket! - kiáltotta, majd a Kaze Kizamival támadott. - Nocsak, melyiktök a vezető? - majd meglátta az egyiket, hogy vörös kendője van. - Ahha… Szóval ott vagy mi? - leugrott mellé, megpróbálta ledöfni, azonban az megállította. - Mi a franc? - megdöbbent, hogy elkapta.
- Hmph! Fiacskám, hogy engem megüss, hamarabb kellett volna születned! - mondta nevetve, aztán egy jól irányzott ütést mért rá. - Most pedig, végzek veled! - felemelte a kardját, megpróbálta ledöfni, de Kodoku azt kiáltotta „Várj!”. - Mi van? - kérdezte döbbenten.
- Miért próbáltatok megölni? Mindnyájan felém jöttetek, szóval? Mit akartok tőlem, mi?
- Utálok hazudni! - gondolta magában mérgesen. - Azért, mert az apád még tartozik nekünk! És kérem tőled, hogyha pedig nem adod, akkor végzünk veled! - elkezdett nevetni Kodoku.
- Francokat fizetek! Főleg azt nem, amit a vénember hagyott hátra! - kiáltotta, aztán nagy nehezen elugrott onnan. - Vaizard? - kérdezte döbbenten, amikor Rose elé ugrott. - Mit…
- Majd én végzek ezzel! - mondta mosolyogva. - Nos… Te vagy a vezér, nemde? Akkor végzek veled! - a ninja elkezdett körülötte gyorsan futni, ő úgy tett, mintha nem látná. - Milyen régen is használtam már a zanpakutoumat! - beleszúrt a levegőbe, s eltalálta.
- Micsoda? - kérdezte a ninja, majd ezután összeesett. - Ninják, el! - kiáltotta, és valami kézjel-féleséget formált, így a halottak is eltűntek. - Ha én nem is, de legalább ők…
- Téged kivallathatunk legalább! - mondta Hiyori, ám az felrobbant. - Mi a fene volt ez?
- Ninják, akik pénzért dolgoznak! - mondta Urahara. - Az aggaszt, hogy ez a csapat, nem tipikusan pénzbehajtónak tűnt. - gondolta, miközben nem mutatta az aggodalom egy apró jelét sem. - Kodoku, igazán okos ötlet volt, amikor azt mondta, hogy bankai! Jól átverte őket.
- Igen, tök jó volt! - mondta Teru, aztán odament hozzá, és a kezét nyújtotta. - Mi a baj?
- Cöhh! - Kodoku mérges arcot vágott, minden szó nélkül otthagyta Terut. - Nos, folytassuk!
- Már megint ez a hang! - kiáltotta Teru a fejében, amikor szomorú lett. Elkezdte szorongatni a fejét, és sötét energia jelent meg körülötte. - Hehehe! - nevetett, amikor megjelent az arcán a maszk. - Megölök… mindenkit! - kiáltotta hangosan, de elkezdett kiterjedni az átalakulás, Teru testére. Egyre izmosabb lett, és falfehér, végül a maszkja is kicsit átalakult. - Végre, megmutathatom az igazi hatalmam! - a vaizardok megijedtek kissé, Urahara is meglepődött.
- Teru… nyugodj le! - mondta Hagesii, s közelebb ment, de az eldobta messzire. - Áh, Teru!
- Szóval ti olyanok vagytok mint ez a fiú! - mondta Hollow Teru. - Akkor lássuk az igazi erőt! Hogy melyikünk az erősebb! - nekiment Shinjinek. - Pusztulj, te nyomoronc, nem bírom a képed! - Shinji elkerülte minden támadását. - Akkor lássuk, a Gran Bola Cerot, nos? Tetszik?
- Ez így nem lesz jó! - gondolta Shinji, végül felugrott, és előhúzta a Sakanadet1. Omolj össze… Sakanade! - kiáltotta, és átalakult a kard. - Fordított világ! - suttogta, amikor elkezdett forogni az ökle körül a kard. Meglepődött Hollow Teru, amikor megfordult az ég és a föld.
- Most pedig, mi jövünk! - kiáltotta Hiyori, amikor már a Kubikiri Orochi2 shikaiban volt. - Hogyan? - kérdezte döbbenten, amikor ellenfele megfogta a kardot, és csak úgy eldobta.
- Össze akartok zavarni, mi? - kérdezte nevetve Hollow Teru. - Az nem úgy járja, megsemmisítelek benneteket! - megjelent a következő Gran Bola Cero a kardja tetején.
- Majd én megállítom! - kiáltotta Rose, aztán nekiment. - Shikai, játssz, Kinshara3! - elég halk és nyugodt volt, végül elkapta az ostorral Hollow Terut. - Gyerünk, nyugtassátok le gyorsan!
- Megcsinálom! - mondta Hachi, miközben Mashiro és Kensei vitáztak. - Kidou… Gyerünk!
- Ez meg mi akar lenni? - kérdezte nevetve Hollow Teru. - Óóó, a hollowizáció elleni kidou? Milyen kár, hogy már nem működik! - Hachi meglepődött, hogy Hollow Teru kitört egyszerűen. - Hehehe! - akkor most mutatok valamit, amit még soha sem láthattatok, testvéreim! - Kodoku figyelte mindvégig, de nem tett semmit sem. - Yami Raimaru4, vesd ki szikráidat! - kiáltotta, azonban Shinji kiverte a kezéből a kardot. - Te féreg! - ceroval majdnem eltalálta. - Ti férgek! - kiáltotta, amikor megjelent a feje felett körbe rengeteg cero.
- Lehetetlen! - mondta döbbenten Kensei, majd Mashiro is megtekintette. - Meg kell állítani!
- Majd én! - mondta Mashiro mosolyogva, megjelent a maszk a fején. - Lássuk mit tudsz! - nekiment, ám ekkor eltalálta mindegyik cero, és Kenseiék mellé esett. - Ez az alak erős!
- Hehehe! - nevetett őrülten Hollow Teru. - Ki lesz a következő áldozata, a Corona Ceronak5?
- Corona Cero mi? - kérdezte Hiyori, amikor a fejére húzta a maszkot. - Mindjárt kapsz tőlem te olyan koronát, hogy kétfelé áll a szemed! - kiáltotta mérgesen, így nekiment Hollow Terunak. - Hogy? A kezével hárítja a zanpakutoum? - kérdezte döbbenten. - Ostoba, balfék!
- Corona Cero! - kiáltotta hangosan, megjelent a keze körül a rengeteg cero, ezzel eltalálta Hiyorit. - Hmph! Milyen szánalmas volt. - mondta nevetve. Shinji és Kensei megindultak.
- Ja igen, ez a megfordított világ már amúgy is nagyon idegesített! Ideje végeznem veled! - eltűnt hirtelen, de csak a kardjáért ment. - Nos hát, akkor kis kínzást is akarok! De előbb… - ledöfte egyszerűen Kenseit. - Nem veled fogok szórakozni, nyomi fej! - mondta Shinjinek, és eldobta egy sziklába. - Hanem veled! - Rose meglepődött, amikor felbukkant előtte.
- Hogy mi? - kérdezte döbbenten. - Ááh! Engedj el! - kezdett fuldokolni a szorítás miatt.
- Óóh, ez a csúnya maszk útban van! - mondta mosolyogva Hollow Teru, és odatartotta a kezét. - Akkor kicsit semmisítsük meg, nemde? - kérdezte nevetve. Elkezdte bombázni Rose maszkját, végül az letört. - Ez a tekintet… a kedvencem! - őrült volt, de belekezdett a még rosszabb szokásába. - Nos, hogyan csúfítsam el ezt a szép arcod? Talán… Lyuggassam ki?
- Te rohadék! - ennyit tudott mondani Rose, aztán megpróbálta eltörni a maszkját. - Franc!
- Most aztán bepipultam! - mondta mérgesen Hollow Teru. - Az arcodnak, mindjárt vége!
- Nem! - kiáltotta Kodoku, majdnem levágta Teru karját, de az elengedte Roset. - Csak azért segítek, mert ti is segítettetek amikor a ninják jöttek! - megpróbált rá lecsapni Teru, de megállította a Tenno Kamival, a kezét előre tette hirtelen. - Meg kell ölnöm téged, érted?
- Úgysem tudnád megtenni! A byakuraial sosem tudnád eltalálni életveszélyesen a barátod!
- Ki mondta, hogy az a célom? - kérdezte mosolyogva Kodoku, amikor eltalálta a maszkot.
- Te… féreg! - ordította a hangosan, s megjelent a kezén több Gran Bola Cero. - Gran Bola Corona Cero! - ordította. - Ez a jelenlegi legerősebb cerom, a kombinálása a kettőnek!
- Ez erős! - kiáltotta Hachi, de végül sikerült kivédenie. - Meg kell állítanunk, minél előbb!
Teru lelki világában dúlt a harc, legbelül, a hollow énje ellen. Harcoltak, de Teru állt rosszabbul, ezt jobban nem is tudta volna más tanúsítani, mint hogy hollow alakban volt.
- Te rohadék, miért vagy bennem egyáltalán? - kérdezte mérgesen Teru, miközben szorongatta a hollow énje. Az nem válaszolt, nem is akart válaszolni. - Győzzelek le, mi?
- Úgysem tudsz! - mondta nevetve a hollow énje, aztán lelökte a ház tetejéről. - Zuhanj csak… a sötétségbe! - kiáltotta, aztán utána ugrott. - Itt a sötétségben, én vagyok az erősebb! - elégedett volt az állással. - Mi a baj, felkelni sem tudsz? - kérdezte gúnyosan. - Megöllek!
- Nem! - kiáltotta Teru, amikor megfogta a kardot, amellyel le akarta döfni. - Nos akkor, kezdjük rendesen! - kiáltotta, és hátraugrott. Mosolyogtak mindketten. - Kezdem élvezni ezt a macska-egér játékot! - eltűnt a hollow elől. - Amikor leestem onnan, mintha valamilyen erő…
- Erő? - kérdezte a hollow mögötte. - Ez az én erőm! Nem értem, miért tudod te is használni!
- Mert egyek vagyunk! - mondta Teru, megpróbálta onnan lejjebb taszítani, egy szakadékba.
- Hmph! Innen lejjebb, csak akkor lökhetsz, hogyha legyőzöl! De nem tudsz! És ez a bökkenő. - mosolygott. - Minek is mondtam el ezt az értékes információt? Hmm… Mert számodra lényegtelen, hehehe! - nevetett őrülten, majd megfogta Terut. - De én, bármikor lelökhetlek innen! Így hát vigyázz, mert még a végén ott fogod lent végezni! Pusztulj!
- Pusztulj! - kiáltotta a vaizardoknak hollow Teru. - Mi a baj? Kifáradtatok talán? - nevetett.
- Noba, Claude, Ririn! - kiáltotta Urahara, majd azok testet váltottak. - Gyerünk, nekünk kell elintézni őket! - bólintottak, s megindultak Teru felé. Claude felvette Kodoku alakját. - Nem tudják egyedül elintézni, úgyhogy… segítenem kell nekik! - mosolygott Urahara, és előhúzta a zanpakutouját. - Nem gondoltam volna hogy ilyen piti ügy miatt kell majd használnom!
- Piti ügy? Ne gúnyolódj velem! - Ririnék nem bírták már tovább, elájultak. - Ennyi volt egy módosított lélek? Szánalmas! - mondta nevetve. - Na mi van? Nem mer senki sem jönni?
- Nake, Benihime6! - kiáltotta Urahara, és telibe kapta Terut. - Hogyan? - kérdezte döbbenten, mikor a cero majdnem eltalálta. - Hoppá, a Nake kevés lesz ellened? Meglepő, hogy kevés.
- Miért is? - kérdezte mérgesen hollow Teru. - Na nem baj… Megöllek, ha nem használsz ellenem bankait! - Urahara elfordította a fejét. - Mi a baj? Nem tudsz még bankait? Szán…
- Itt nem erről van szó… csak nem akarja használni! - kiáltotta egy női hang a háta mögül.
- Hogyan? - kérdezte döbbenten hollow Teru. - Ki a franc vagy te? - elindult felé gyorsan.
- Hmph! Ostoba! - kiáltotta Yoruichi, ekkor Urahara fejére lépett, onnan felugrott. - Bocsi, csak meg kell állítanom! - Urahara mosolygott. - Hogyan? - meglepődtek mindketten.
- Megfogtam a lábad, hmm, eltörjem? - kérdezte nevetve, főleg amikor Yoruichi megijedt. - Olyan jó látni, ahogy félnek az emberek tőlem! Hehehe! - megpróbálta eltörni, de annak sikerült a szorításból kitörnie. - Milyen kevés! - elég csalódott volt. Közben dúlt a harc.
- Nocsak, megerősödtél? - kérdezte döbbenten hollow énje Terutól. - Válaszra sem méltatsz?
- Nincs szükségem, hogy válaszoljak, te magad is tudod, hogy mi történik velem, nem?
- Milyen igazad van! Rád pont ezért nincs semmi szükség! Szemét vagy! - kiáltotta, megpróbálkozott a lelökésével, de nem ment neki. - Ch! Azt a szakadékot, csak úgy a drámaiság kedvéért, Tartarosnak neveztem el, ahova Uránusz és Gaia fiait vetették!
- Gyenge tudásod van, gondolom nem tudod végig! - mondta Teru, megpróbálta kibuktatni ellenfelét, de nem ment. - Túl stabilan áll ez a rohadék. - gondolta magában mérgesen.
- Mi a baj, Teruka? - kérdezte mosolyogva a hollow énje, amikor fellökte. - Most pedig, kicsit a lelkedbe gázolok ha nem baj! - rátaposott. - Nyalogasd a lábam, gyerünk, mi lesz már? - belerúgott Teru fejébe. - Hmm? Ennyi volt? - nevetni kezdett őrülten, ám érzett valamit. - Mi a fene történt? - megdöbbent, amikor ledöfte a Teru. - Te patkány! - mondta mérgesen.
- Meg kell állítanunk, minél előbb! - mondta Hiyori mérgesen, amikor felkeltek. - Gyerünk vaizardok, használjunk együtt cerot, hátha úgy sikerül letörnünk a maszkját! - helyeseltek.
- Majd mi lefoglaljuk! - mondta Kodoku, aztán mellé ugrott Urahara illetve Yoruichi. - Kezdhetjük? - kérdezte, Yoruichi és Urahara rögtön elugrott onnan, ekkor nekiment Terunak.
- Mit tervezel ostoba? - kérdezte nevetve a hollow Teru. - Rendben van! Megöllek előbb téged! Most mit számít, nemde? - őrülten nyújtogatta a nyelvét, majd megjelent a Gran Bola Corona Cero a karján. - Támadás! - ordította, amikor megindította a támadást. - Háháhá!
- Ostoba! - mondta Kodoku, és előretartotta a kardját. - Otsu Sike, Kaze Tate! - kivédte, s nekiment karddal Terunak, aki kivédte egyszerűen. - Lehetetlen… hogy ilyen könnyedén…
- Tünés onnan kölyök! - kiáltotta Yoruichi, majd elugrott Kodoku. - Shunkou7! - támadott.
- Mi a franc ez? - kérdezte unottan Teru, egyszerűen csak megfogta Yoruichi kezét, és eldobta. - Hmph! Ha le akartok győzni, előbb valami keményebbet mutassatok! - felemelte a kardját, megjelent a tetején a jól ismert gömb. - Gran Bola Cero! - meglendítette a kardot.
- Vaizardok, most! Cero! - kiáltották a vaizardok, majd megindították az egységes cerot.
- Hogyha ez a kettő összecsap, semmit sem fog érni. - gondolta Kodoku, odaugrott a Gran Bola elé. - Újra Tenno Kami! Otsu Sike, Kaze Tate! - kivédte, aztán a magasba felugrott.
- Mit terveztek? - kérdezte hollow Teru, nem igazán értette. - Hmph! Nem győztök le!
- Benihime, mi következünk! - mondta Urahara nyugodtan, szépen lassan, komótosan. - Benihime! Akai Kesshuu8! - megjelent egy vörös kristály a vaizardok ceroja előtt, s egyesül vele, aztán eltalálta egy sugárral Teru maszkját, amely elkezdett letöredezni. - Működik!
- Micsoda? Ezt terveztétek mindvégig? - kérdezte meglepetten hollow Teru. - Ááárgh!
- Nocsak, a barátaidnak sikerült a hollow maszkot eltűntetni az arcodról! - mondta gyűlölettel Terunak a hollow énje. - Most eltűnök, de ne feledd, hogy még találkozunk, és amikor újra itt leszünk, egyikünk vesztesen fog a szakadékba esni, egyúttal meghalni! - eltűnt a sötétségbe.
Teru teste visszaalakult teljesen, aztán összeesett, nem volt eszméleténél még, Kodoku a levegőben volt, aztán lendített magán, s megindult Teru felé, a kardjával, Hagesii észrevette.
- Mit csinálsz? - kérdezte mérgesen Hagesii, kivédte az Umidomo no Ousamaval a támadást.
- Meg akarom akadályozni, hogy még egyszer ilyen történjen! - újra próbálkozott a ledöféssel, azonban a kimenetele ugyanaz lett. - Hát rendben, akkor előbb mi nekünk kell harcolnunk!
- Ha ezt akarod, akkor nagyon vigyázz, még megfulladsz a saját csökönyösségedben, hallod?
Yoruichi felkiáltott, ideges volt amúgy is, és hogy Kodokuék vitatkoztak, így még jobban.
- Rendben, hagyjuk! - mondta Kodoku, megpördítette a Tenno Kamit, aztán a hüvelybe belehelyezte, elhaladt Hiyoriék mellett, leült a kőre, hogy edzenek tovább. - Mehet Tenno Kami? - kérdezte magában, a kard nem szólalt meg, hanem megjelent a lelkében. - Mi ez?
- Ez lesz a második próbád helyszíne! - egy tengerparton voltak, megjelent Kodoku kezében Tenno Kami, aztán a kard szelleme eltűnt. - Ne feledd, hogy most a hő változás a fontos!

Shinigami jelentés: Az átkozott könyv:

- Ugyan már! Nanao nem tud kísértettörténetet! - kezdődött az egész történet, Matsumoto ezen kijelentésével. - Jahh de… elborzaszt maximum a könyvektől, hahaha! - be volt rúgva.
- Már pedig tudok! - mondta Nanao mérgesen, aztán elkezdett mesélni. - Még Kyouraku-taichou mesélte egyszer. Létezik a 8. osztagnak egy titkos könyvtára, ahol van egy titokzatos, átkozott könyv, amely elnyel mindenkit, aki a közelébe megy! - mesélte, a többiek már aludtak. - Ez nem vicces. - mondta mérgesen. - Mindig is az volt az álmom, hogy egy könyvben élhessek. - mondta elpirulva. A többieket nem ébresztette fel, meg akarta keresni a 8. osztag titkos könyvtárát. - Áhhá, erre lesz az! - mondta, ám ekkor lezáródott az ajtó. - Mi?
- Melleket ki! Egy képet, aztán léphetsz be! - szólt Kyouraku hangja a hangszórókból.
- Micsoda? - kérdezte mérgesen Nanao, végül kidoukkal bombázva kinyílt az ajtó. - Lássuk csak, milyen könyvtár is ez. - mikor meglátta a könyveket. - Felnőtt könyvek? Kyouraku-taichou! - mondta mérgesen. - Hát rendben, akkor inkább megyek innen. - azonban leesett egy könyv. - Jajj ne… ezekhez a könyvekhez ha hozzáérek, még megrontanak! - ekkor beszívta a könyv. - Nee! - kiáltotta sírva. - Nem akarok ilyen könyv része lenni!
Pár perc múlva, Kyouraku odafutott.
- Na csak, nincs itt senki. - megpillantotta a könyvet. - Remek, ezt az Icha Icha Paradiset régóta kerestem! - mondta mosolyogva, amikor kinyitotta, Nanao ordítozott benne. - Nanao? - kérdezte mosolyogva. - Szóval te voltál az? Remek, így képekkel illusztrálva, még érdekesebb lesz!
- Nee! - sikoltotta Nanao.

0Oscuridad jelentése: Sötétség(spanyol)
1Sakanade jelentése: Ellenlöket
2Kubikiri Orochi jelentése: Lefejező Kígyó
3Kinshara jelentése: Arany Só Fa
4Yami Raimaru jelentése: Sötét Raimaru
5Corona Cero jelentése: Korona Zéró(spanyol)
6
Nake, Benihime jelentése: Énekelj, Karmazsin Hercegnő
7Shunkou jelentése: Villám Sírás
8Akai Kesshuu jelentése: Vörös Összpontosítás

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?