Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BLFF 29.

Shinigami Krónikák: 29. Rész: Verdad0:

„Aizen legyőzése óta eltelt egy kis idő, a hollow-k újra megjelentek, és az emberek a Rukongaiból egyre többen tűnnek el. Talán visszatért Aizen? Vagy egy új ellenfélre lehet várni? Még senki sem tudja, de az arrancarok létező problémák, az Ég Köve és a Tengerek Köve, ha egyesül azzal az átkozott tükörrel, talán olyas valami történik, amire még nincsen felkészülve, senki sem! Az emberek, shinigamik most ugyanúgy veszélyben vannak…”
- Muerte Cero! - kiáltotta Liang hangosan, megindult rögtön Kodoku felé a nagy roham.
- Hogy a francba kerüljem ezt ki? - kérdezte dühösen, felugrott gyorsan, és megpördítette a kardját. - Vágd szét az eget… Égi Isten! - megjelent a shikai a kezében. - A pajzs nem tudná kivédeni, akkor hát erre lesz szükség… - elmélkedett. - Hatsu Sike, Kaze Kizami! - kiáltott fel, elkezdte lóbálni a kardját maga előtt, így egyszerűen megsemmisítve minden felé közeledő cerot. - Most pedig… te következel! - mondta mérgesen, ám Liang mosolygott.
- Meg sem tudsz sebezni! - kiáltotta. - Hogyan? - kérdezte döbbenten, amikor a karja vérzett.
- Nos… Én a széllel bármekkora sebességre szert tudok tenni, hogyha a reiatsum bírja! - mondta nevetve, ám érzett valamit, és letérdelt. - Mi a fene? Mi ez? - amint magára nézett, megértette, Liang eltalálta az előbb egy ceroval. - Lehetetlen! - kiáltotta mérgesen. - A reiatsum… mi történt? - kérdezte, Liang nem válaszolt. - Szóval, nem akarsz válaszolni?
- Extracción Cero1! - mondta, majd felnézett az égre. - Ez a cero, hogyha eltalál egy ellenfelet, elszívja annak a reiatsuját, míg rá nem jön. Aztán az én gyógyításomra fordítja, tehát egy kis trükk, hogy újra rendben legyen a testem! - a sebe begyógyult rögtön. - Hehehe! Jelenleg, azt tervezem, hogyha érdekel, hogy megöllek! - kiáltotta nevetve, őrült tekintetett vágott közben. Az arcához tette a kezét, vízszintesen, az elé pedig a kardját függőlegesen. - Lássuk, hogy mit teszel, ez ellen! - kiáltotta nevetve, amikor feltöltődött a kardja. - Hehehe! División! - egy nagyot hasított. - Ez a technika, az energiámat arra használja fel, hogy a levegőben, egy suhintással képes legyek egy nagy energiájú penge létrehozására! Pusztulj! - és suhintott.
- Ugyan már… nem győzhettek ellenünk! - mondta Chi, miközben Hagesii próbálta visszatartani a kardjával. - A medve erejét nem tarthatod vissza! - kiáltotta, aztán elrúgta onnan Hagesiit. - Milyen nyeszlett vagy! Inkább lássuk mit tud a másik. Meglepődött amikor a testvére elrepült mellette. - Hm? Mi történt Zhou? - kérdezte, Zhou felkelt rögtön. - Cöhh!
- Nem vagy te olyan erős fiacskám, mint gondoltam! - mondta Zhou Terunak. - Cero! - mondta, miközben előre mutatta az ujját. Fellőtt az égbe. - Lássuk, hogy kerülöd, ezt!
- Mi a franc? - kérdezte Teru döbbenten, amikor a földbe csapódott mellette egy cero. - Visszatérnek ide? - kérdezte Teru, épp hogy elugrott a következő elől. - Ez a fickó, kemény! Raimaru, készen állsz? - gyorsan felemelte a kardját. - Szikrázz! - kiáltotta, aztán mintha leállt volna az idő. Elkezdett szikrázni őrülten a Raimaru, mintha mondani akart volna valamit. - Micsoda? Mi ez? - kérdezte döbbenten, amikor meglátott valamit, egy óriási villámot. - Értem! - majd elugrott a legutóbbi cero elől. - Most végetek van! - mondta, és elmosolyodott, felnézett az égre. - Raimaru, készülj! - komolyra váltott a tekintete. - Volt Kyoukan2! - a kard őrült szikrázásba kezdett. - Most! - kiáltotta hangosan, óriási villámok csaptak le a felhőkből.
- Hogyan? - kérdezte mérgesen, majd elrántotta onnan Chi. - Majdnem eltaláltál, te féreg! - üvöltötte, megsimította a kardját. - Tűnj innen Chi, most! - felemelte a kardját. Az eltűnt, vörös porrá alakul. Ekkor vörös pengék nőttek a testéből, és vörös szőr jelent meg rajta, a maszkja az egész fejét beborította, amely meghosszabbodott. - Üvölts, Zorro! - kiáltotta, négykézlábra állt. - Most megtudod az igazi hatalmam! - Hagesii megpróbált nekimenni.
- Nem úgy van az! - mondta Chi, és elrúgta onnan könnyedén, aztán magával húzta messzebbre. - Mit képzelsz? Beleavatkozol férfiak harcába? - nevetni kezdett. - Ellened tuti nem kell használnom a resurrecciónomat! - meglepődött, amikor megjelent mellette Hagesii.
- Úgy gondolod? - kérdezte gúnyosan, majd egyet Chi fejébe rúgott. Meg sem rebbent. - Meg sem sérült? Hogy lehet ez? - bemosott neki egyet. - Áhh! - kiáltotta, majd felugrott gyorsan.
- Hehehe! - nevetett Chi, aztán előretartotta a kardját. Megvágta az ujját, elkezdett ömleni a vér, előre tartotta a véres kezét. - Bala! - egy nagy csapás eltalálta Hagesii shikaiát. - Nocsak, kivédted? - kérdezte döbbenten. - Rendben van hát, akkor mutasd mit tudsz tenni ellenem! Azaz… előbb megmutatom, mi ellen is kell harcolnod! Oso, kiengedlek! - kiáltotta. - Törj ki a ketrecből! - elkezdett átalakulni, szemei mint egy vadállaté, megjelent rajta barna szőr, a maszkja pedig körbe nőtt a fején, és a fogai megnőttek. - Ez az én resurrecciónom! Gráááh!
- Nocsak, Chi és Zhou már fel is használta a resurrecciónját! - mondta Liang. - De én nem fogom, hanem végzek veled egyszerűen, ebben az alakban! - lassan odasétált Kodokuhoz, majd a kardjával felemelte a fejét. - Kérj bocsánatot, mielőtt még megsemmisítelek! Hehe!
- Miért tenném? - kérdezte Kodoku mérgesen, erőlködni kezdett, és nagy nehezen fel emelte a kardját, ám elrúgta a kezét Liang. - Francba… már csak egy esélyem maradt, egy kidout kell használnom! - érzett valamit, oda sem figyelt, hogy Liang megfogta a kezét. - Mit tervezel?
- Hehehe! Eltörjem, vagy bocsánatot kérsz? - kérdezte, de mosolygott továbbra is. - Nos?
- Grr! - lehajtotta a fejét Kodoku, a többiek most odafigyeltek. - Soha! - kiáltotta, és elmosolyodott. - Byakurai! - átlőtte vele Liangot, végül sikerült elugrania, de túlságosan kifáradt. - Az Extracción Cero miatt… úgyis hamar begyógyítja a sebeit. - gondolta.
- Mit merészeltél! - kiáltotta mérgesen Liang, elindult Kodoku felé, nagyon gyorsan futott.
- Milyen gyors. - gondolta magában Kodoku, miközben már a fejét is alig bírta tartani. Ám meghallotta ekkor a Tenno Kami hangját. - Tenno Kami? - kérdezte döbbenten. - Ne adjam… fel? - felugrott hírtelen, meglepődtek mindnyájan. - Pusztulj, te tetű! - egy nagyot hasított.
- Ahh… Ez… megsebzett! - mondta döbbenten Liang, amikor elkezdett vérezni. - Lehetetlen! - kiáltotta őrülten, majd felemelte a lábát. - Resurrección, hörögj Hámster! - egy nagy füst keletkezett, amikor elült a füst, nem volt sehol sem Liang. - Itt vagyok, ti ostobák! - mondta.
- Mi? - kérdezte Kodoku, aztán lenézett. Ott volt rengeteg hörcsög, olyanok voltak mint az átlagos hörcsögök, csak a szeménél volt csontmaszk. - Heh… milyen kis hörcsög lett belőled!
- Ostoba! - mondta nevetve Liang, eltűnt a szeme elől. - Itt vagyok! - mondogatta, végül rengeteg lett belőle. - Én vagyok jelenleg az egyik leggyorsabb arrancar. - gondolta gonoszan.
- Hogy lehet, hogy már több van belőle? Szaporodik? - kérdezte döbbenten. - Nem… lehetetlen! Akkor… meg hogy a fenében! - megharapta Liang, de mire odacsapott, már nem volt sehol sem. - Értem! - gondolta. - Szóval olyan gyors, hogy nem tudom követni a szememmel! - megindult felé a cerok zápora. - Francba! Honnan jön? - kérdezte döbbenten. - Lehetetlen, hogy minden irányból! - végül annyi ideig gondolkodott, hogy átlőtte, mindegyik! - Több volt? - meglepődött, majd ekkor a térdét is átlőtte. - Áhh! - letérdelt. Már nem bírta.
- Nos, elég volt? - kérdezte a pimasz arrancar. - Akkor akár, ki is végezhetlek, ideje lenne!
Eközben Hagesii sem bírt a medvével, Terut pedig lenyomta a földre a róka. Rosszul álltak.
- Chi, tegyünk mi is pontot a végére! - mondta nevetve Zhou, leugrott Teruról, az felállt. - Most meghalsz, garantálom! - megjelent a szájában egy vörös gömb. - Carmesí Cero3! - elkezdte szórni a sugarakat maga elé, rengeteg eltalálta Terut. - Hehehe! Szánalmas!
- Ááh! - kiáltott fel Teru, és hátraesett ekkor. - Azt hiszem, itt a vége, igaz? - kérdezte.
- Pusztulj te is, mint a barátaid! - kiáltotta Chi, megjelent a szája előtt egy kis gömb. - Cero!
Teru miközben nem volt eszméleténél, egy újabb csatába csöppent, nem érezte a fájdalmat, ami a testét érte, csak az ürességet, de azt a lelkében, megjelent előtte újra az az alak…
- Te vagy az, megint? - kérdezte mérgesen Teru, majd bólintott a hollow énje. Nevetett. - Mi… - nem tudott megszólalni. Próbált, de nem ment neki, ekkor elkezdte rázni a fejét.
- Jobb így, hogy csendesebb vagy! - mondta mosolyogva a hollow énje. - Most én fogok irányítani! Nem halhatsz meg nekem, te ostoba! - mondta, majd nekiment. - Használd a kardod! Ha le akarsz győzni! - kiáltotta mérgesen. - De valamit tarts észben, hogy én megállíthatatlan vagyok! - ordította, amikor átdöfte a kardjával Terut. - Nocsak, gyenge!
- Ááh! - kiáltott fel Teru. - Hogy kerülsz te egyáltalán belém? - kérdezte mérgesen. - Hm?
- Neked semmi közöd sincs ahhoz! - mondta nevetve. - De most, kezdődjék, a buliiiim!
Nagyon meglepődött Zhou, és a társai, amikor megjelent a maszk Terun, és felordított.
- M-mi a franc ez? - kérdezték döbbenten. - Ő is egy hollow? Nem… egy arrancar? Lehetetlen! Ő egy Vaizard! - mondták nevetve. - Legyőzzük mi hárman! - Hagesii meglepődött. Teru mosolygott a maszk alatt. - Mit nevetsz, mutasd meg mit tudsz!
- Valóban érdekel? - kérdezte nevetve. Kodoku nem lepődött meg, de hosszan bámulta. - Végetek, máris! - feltöltődött sötét energiával a Raimaru, és egy nagyot hasított a két arrancaron, azok rögtön elpusztultak. - Hol van a harmadik? - kérdezte nevetve, majd egy cero eltalálta. - Óh, ott vagy! Tudsz cerot, akkor mutatok neked valamit! - mondta nevetve, sötét energia áramlott Teru zanpakutoujába. - LÁSSUK! - ordította, majd megjelent egy gömb a hegyén. - Gran Bola Cero4! - kiáltotta, és megindította a cerot. Ám egyszerűen kikerülte Liang.
- Megfizetsz, amiért bántottad a társaimat! - kiáltotta Liang mérgesen, majd nekiment. - Pusztulj, te szemét! - megjelent körbe Teru körül vagy húsz gömb. - Ceeero! - kiáltotta Liang.
- Szánalmas! - mondta Teru mosolyogva de eltalálta a maszkját. - Mit merészeltél, kis féreg? - Liang elkezdett körülötte körözni, és nekiment egy cero újra. - Ott vagy! - kiáltotta, s hasított.
- Neeeeem! - kiáltotta fel Liang, amikor kettévágta. - Ez fááj! - fájdalmasan ordított Liang, végül eltűnt. Azonban nem tűnt el Teru hollow énje, sőt, még szórakozni akart egy kicsit.
- Szórakozni akarsz mi? - kérdezte mérgesen Kodoku, gyilkos volt a tekintete. - Teru… te…
- Mi vagy te… Teru? - kérdezte döbbenten Hagesii, elindult felé Teru. - Ne… ne bántsd!
- Hehehe! Mi lenne hogyha elszórakoznék veletek egy picit? - kérdezte furcsa hangsúllyal.
- Te szemét! - kiáltotta Kodoku, és ott termett előtte. Azonban az egyszerű legyintéssel ellökte egy falnak. - Ááhh! - A sebeim így is fájnak… De nem engedhetem, hogy tovább éljen, egy ilyen lény! - Pusztulj, Teru! - kiáltotta, és megpróbált a maszkjába döfni egyet. - Akkor ha így nem megy, majd kard képességével! Toku Sike, Tou Happou! - de nem használt semmit sem.
- Milyen csalódás, azt hittem hogy a „barátaimnak” van egy kis, legalábbis minimális ereje, de hát, tévedni emberi dolog! - elmosolyodott. - Pusztulj! - megragadta Kodoku nyakát, felemelte, elkezdte szorongatni. - Mondjuk… mi lenne ha puszta kézzel eltörném a nyakad? Hmm? Vagy… van jobb ötletem! - megfogta Kodoku karját, és elkezdte a sebeket nyomni.
- Áááh! - üvöltött a fájdalomtól Kodoku. - Fejezd be… kérlek! - mondta fájdalom teli hangon.
- Hmph, rendben! - mondta Teru, majd felnézett. - Mi lenne, ha letépném a végtagjaid, mii?
- Fejezd be, te rohadék! - kiáltotta Kodoku, és erőt vett magán, ellökte a lábával megától, de a Tenno Kami ott maradt Teruhoz közel. - A Tenno Kami, ne! - kiáltotta, Teru odament a kardhoz. Elkezdte feszítgetni, mintha el akarná törni. - Ne… merd, megtenni! - ordította.
- Miért? Talán lesz valami? Semmi! Hogyha eltörik egy zanpakutou, a tulajdonosa nem hal meg, de miért van az, hogyha egy shinigami meghal, akkor a zanpakutouja is? Mi? - majdnem eltörte, ám eltűnt a kezéből hírtelen. - Teleportált? A kard? - kérdezte döbbenten. - Óh, széllé válik, és eljut a használójához, nagyon okos! - gondolta. - Akkor, hogy öljelek meg? Kodoku!
- Majd én öllek meg! - kiáltotta Kodoku, és shunpoval eltűnt. Teru viszont csak mosolygott. - Miért mosolyog mindig? - majdnem eltalálta egy cero. - Lehetetlen, hogy lásson! - megjelent előtte. - Hogyan? - ekkor a vállába vágta a kardot, így majdnem levágta a karját. - Áááh!
- Hehehe! - nevetett őrülten Teru. - Pusztulj! - kiáltotta, és belerúgott rengeteget. Hagesii odaszaladt Kodokuhoz, hogy jól van-e. - Ahh… Uncsi ellenfelek vagytok… Akkor hát itt a vége! Gran Bola Cero! - kiáltotta, de egy byakurai eltérítette. - Ki a franc volt az? - kérdezte.
- Én voltam! - mondta mögötte Byakuya. Meglepődött a gyorsaság miatt eléggé Teru. - Nos…
- Nos… Szóval te vagy az! - mondta nevetve. - Kuchiki Byakuya, a 6. osztag kapitánya, mi?
- Hmph! Szóródj szét, Senbonzakura! - a kardja pengéje szétvált a már jól ismert szirmokká. - Pusztulj! - kiáltotta, amikor az összes szirom megrohamozta Terut, de azt meg sem karcolta. - Mi lehet ez? Teru egy vaizard lenne valóban? - megdöbbent nagyon. - Ó, értem… szóval akkor ez nem lesz elég! Megmutatok valamit, amit még senki sem látott, soha! - majd elé tartotta a markolatot, és ahol a penge lenne, ott elkezdett spirális alakban a szirmok tömkelege körözgetni. - Senbonzakura: Zakura Ryuu Bola5! - kiáltotta hangosan, de Teru is támadott!
- A Gran Bola Cero ellen, nem tehetsz semmit sem! - kiáltotta Teru, majd elmosolyodott. - Pusztulj! - kiáltotta hangosan. - Hehehe! - nevetett, amikor összecsaptak. Byakuya technikája abból állt, hogy a cseresznyeszirmok átalakultak egy sárkányformába, amely megindult az ellenfél felé, közben egy lila gömb megjelent a szájába. - Micsoda? Nem csak a sárkány? - kérdezte döbbenten. - N-nem lehet! - kiáltotta döbbenten, megjelent rajta pár vágás. - Ááh!
- Jól vagy? - kérdezte Hagesiit Byakuya, majd bólintott. - Kodokuval elbántak rendesen. - mondta döbbenten. - Elég meggyötört az arca. - gondolta. - Ami meg azt illeti, Teruról ne szólj semmit, ha lehet! - bólintott Hagesii. - Mi lett az arrancarokkal? - kérdezte kíváncsian.
- Mindet megölte Teru, azaz az a valami… - mondta, miközben elfordult. - Most mi lesz?
- Nem tudom… remélem majd Yamamoto nem akarja megöletni Terut… - mondta mérgesen Byakuya. - Hanatarou, hol vagy? - kérdezte, majd előjött a 4. osztagos vékony fiúcska.
- I-itt Kuchiki kapitány! - mondta. Majd odarángatta Byakuya. - Ku-ku-kuchiki kapitány…
- Fogd meg Terut, és vidd, én majd viszem Kodokut! Nem hinném, hogy a saját lábán bírna menni… Hagesii, te… bírsz menni? - kérdezte, aztán az bólintott. - Teru, túl erős volt ahhoz képest, hogy sima vaizard, Urahara segítségét kell majd kérnünk, azt hiszem. - gondolta mérgesen.

Orihime főző-showja: Kísérleti Alany:

- Üdvözlöm önöket, itt az Orihime főző-showjában! Ma mit is fogunk főzni… - ott ült egy székben Ishida. - Áhh igen, megvan a mai recept. - Rántott Quincy Mi? Ez tévedés!
- Hogyan? Rántott Quincy? Ki tehette oda azt a papírt? - kérdezte magában, majd rájött, és a szemüvegét kezdte bizgerélni. - Csakis egyetlen személy lehet az esedékes… Az a rondaság volt, a… a… - elpirult ekkor. - Guminő „apja”. - megjelent mögötte Mayuri. - Tudtam!
- Hehehe… Majd főzök én! - mondta Mayuri, aztán arrébb lökte Orihimét. - Lássuk csak, főzök én neked te quincy! - Ishida ekkor beállt mellé. - Remek, még közel is vagy! - megjelent a kezében egy injekció! Úgy döntöttem, te leszel újra a kísérleti alanyom!
- Hogyan? Már voltam a kísérleti alanyod? - kérdezte mérgesen. - Hé, ugye nem rejtegettél el semmit sem bennem? - kérdezte mérgesen. Mayuri elmosolyodott, megpróbálta beledöfni az injekciót.
- Naa… Ne ellenkezz quincy! - mondta, majd megjelent nála egy gomb. - Hát jó, ha nem így akarsz átalakulni, valamivé ami mindenkinek tetszene, majd így! - megnyomta a gombot, és ekkor Ishida egy bohóc lett. - Hopp… Ez nem az a gomb volt. Akkor itt kell lennie annak… - megnyomta, ekkor a tűzhely és a serpenyő életre kelt, és rátámadt Ishidára. - Hmm, ez sem!
- Mi a fene? - kérdezte Ishida mérgesen. - Ezt ugye pontosan így tervezted? - kérdezte mérgesen.
- Nem tudom miről beszélsz Quincy… az élő tűzhely és serpenyő, csak egyszerűen utálják a bohócokat! De hol lehet az az ostoba gomb?
- És a műsorom? - kérdezte Orihime, majd neki is szembe kellett néznie a serpenyővel. - Segítség!
- Hm? - kérdezte Nemu miközben takarodott. - Itthon hagyta Mayuri nagyúr az átalakítóját!

0Verdad jelentése: Igazság(spanyol)
1Extracción Cero jelentése: Elszívó Zéró(spanyol)
2Volt Kyoukan jelentése: Volt Óriás
3Carmesí Cero jelentése: Karmazsin Zéró(spanyol)
4Gran Bola Cero jelentése: Nagy Labda Zéró(spanyol)
5Zakura Ryuu Bola jelentése: Nincs

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?