Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BLFF 28.

Shinigami Krónikák: 28. Rész: Misión0:

„Aizen legyőzése óta eltelt egy kis idő, a hollow-k újra megjelentek, és az emberek a Rukongaiból egyre többen tűnnek el. Talán visszatért Aizen? Vagy egy új ellenfélre lehet várni? Még senki sem tudja, de az arrancarok létező problémák, az Ég Köve és a Tengerek Köve, ha egyesül azzal az átkozott tükörrel, talán olyas valami történik, amire még nincsen felkészülve, senki sem! Az emberek, shinigamik most ugyanúgy veszélyben vannak…”
- A reiatsum végre olyan mint régen volt! - gondolta az Arturos incidens után két héttel Kodoku, miközben felébredt. - Tenno Kami, a bankaiomat tudom használni mostanában?
- Lehetetlen! - mondta Tenno Kami, és meglepődött Kodoku. - Nem sajátítottad el, az a bankai egy tökéletlen bankai volt, hogy használd az eredetit, sajátítsd el! - mondta neki.
- Értem, akkor elsajátítom! - mondta komoly tekintettel Kodoku, ekkor elkezdett nevetni Tenno Kami. - Nyugodj meg, tudom hogy nem lesz könnyű, de majd Urahara segítségét…
- Nem! - mondta Tenno Kami mérgesen. - Ezt egyedül kell megtenned, minden segítség nélkül! - pár pillanat múlva lenyugodott Tenno Kami. - Szóval… mikor kezdhetjük, mi?
- Majd, most meg kell látogatnom Terut! Elvileg még ott van a 4. osztag épületében! - Tenno Kaminak nem tetszett ez az ötlet. - No meg, Hagesiit sem láttam két hete! - felkapta a kardját, és kifutott a házból. - Sziasztok! - mondta mosolyogva, elköszönt a rokonaitól. - „Nagyapára” bíztam a házat, ameddig nem leszek itthon. - gondolta Kodoku, miközben végigrohant a Rukongai utcáin. - Hagesii? - kérdezte döbbenten, amikor megpillantotta a barátját maga előtt.
- Kodoku? Hát végre felépültél? - kérdezte mosolyogva Hagesii. - Nekem semmi bajom sem volt! Szóval addig küldetésen voltam a hatodik osztaggal! Teru is lassacskán jól van már!
- Máris? - kérdezte Kodoku döbbenten. - Az hogyan lehet? - kérdezte mérgesen. Hagesii rázta a fejét, hogy nem tudja. - Tényleg, jut eszembe! Te már elsajátítottad a bankaiod? - kérdezte.
- Hát az az igazság, hogy nem igazán! - mondta. - Még nem is próbáltam, de az Umidomo no Ousama nem is beszél annyit velem, mint a Tenno Kami veled! - majd ekkor összehúzta a szemöldökét. Csak néztek egymásra, miközben madarak repkedtek az égen. A felhők is haladtak szépen lassan, és ekkor kicsi, gyenge szellő indult meg. A madarak kompenzálták, majd továbbrepültek. - Hát nem szép az idő? - kérdezte mosolyogva Hagesii, Kodoku bólintott. - Hmm… Akkor elmenjünk Teruhoz? - kérdezte, majd elindultak együtt hozzá.
- De várjunk! Neked nem épp küldetésed van? - Hagesii elmosolyodott. - Értem, szóval már végeztél! - mondta Kodoku, aztán továbbhaladtak. - Hagesii, azt mondtad hogy nem innen származol! Sem a Seireteiből, sem a Rukongaiból, és még Karakurából sem, akkor… honnan?
- Ugyan… ne légy kíváncsi, majd megtudod! - mondta mosolyogva Hagesii, de aztán komor lett a tekintete. Kodoku furcsállta, de inkább nem tette szóvá, végül odaértek a 4. osztaghoz.
- Hali! - mondta Teru, amikor meglátta a barátait. - Látom jól vagy Kodoku! - mondta mosolyogva, de Kodokunak eszébe jutott az a pillanat, amit látott, Arturo legyőzésekor. - Mi a baj Kodoku? - kérdezte, elég érzékeny volt mostanában, hiszen nem értette ő sem mi az a hang a fejében. - Még ez is! - gondolta mérgesen. - Rájött a titkodra. - suttogta a hang.
- Mi volt az a maszk, amikor legyőzted Arturot? - kérdezte mérgesen Kodoku, majd ekkor megfogta a ruhát Teru nyakánál, és a falhoz nyomta. - Te egy hollow vagy? - mérges lett.
- Ne légy ostoba! - mondta Hagesii, majd szétszedte őket. - Kodoku, Teru még fel sem épült!
- Nem érted… egy hollow-maszk volt az arcán, amikor legyőzte Arturot, nem tudom hogy micsoda, de azt hiszem, hogy meg kell ölnöm! - de végül nem tudta megtenni. - Válaszolj!
- Én magam sem tudom! - mondta Teru, majd ekkor megfogta Kodoku kardját. - Gyerünk, ha tudod, akkor tedd meg! - mérges volt, de ő maga sem értette, mi az a hang a fejében, azt hitte hogy megőrült. - Te ostoba, mit csinálsz? - kérdezte a fejében a hang. - Kuss! Fogd már be!
- Micsoda? Meg sem szólaltam! - mondta döbbenten Kodoku. - Hmph! Én elmegyek innen!
- Hé! Várj Kodoku! - kiáltotta Hagesii, kint utolérte. - Miért voltál ilyen ellenséges, csak egy ostoba maszk miatt? - kérdezte mérgesen, majd ekkor elfordult Kodoku. - Válaszolj, gyerünk!
- A szüleimet hollowk ölték meg, igen, ez a „munkaköri leírásban benne van”, de akkor sem tudnám megbocsátani, hogyha ő egy hollow, vagy azzal kapcsolatos lény! - mondta mérgesen, Hagesii hírtelen megértette. Csend volt, csak a madarak csicsergését lehetett hallani, és amint egy sas elkapott egy kisebb madarat. Amikor elkapta, a kismadár fájdalmasan felcsicsergett, a sas pedig boldogan felkiáltott. - Látod? A sas elkapta a kismadarat, a többi elfogadta, neked is… ezt kéne tenned, nem gondolod? - kérdezte, elfordult Kodoku, majd elindult. - Most…
- Most elmegyek innen! Majd holnap találkozunk! - elindult a 6. osztag épületébe, ott találkozott Byakuyával. - Áh, Byakuya! - mondta, majd elmosolyodott. - Megkérdeznélek…
- Mégis miért? - kérdezte unottan Byakuya. - Az ostobaságaiddal hétfőn reggel tíz és délután öt között lehet közölni! Ott van az ajtómon, a Byakkun lelkisegély-szolgálat nyitva tartása! - Ahhrg! Az az ostoba Yachiru! - gondolta magában mérgesen. - Azt akarta hogy nyissam meg!
- Te mit tennél, hogyha az egyik shinigami, akivel még jóban is vagy, kiderülne hogy egy hollow? Akkor… mit tennél? Megölnéd, vagy talán próbálnál neki segíteni, vagy valami…
- Miért engem kérdezel? - kérdezte Byakuya, majd felé fordult. - Ismertem egyszer valakit, akit meg akartam ölni, és ő is ilyen hollow maszkot viselt, sőt… nem egy ilyet ismerek, de nem akarom megölni őket! Persze, kivétel ha a hollow megszállta, mert akkor menthetetlen!
- Kétlem… - mondta, de nagyon meglepődött azon, amit Byakuya mondott. - Most bemegyek a szobámba! - mondta, majd ekkor bement. Ekkor meglátta ott Yachirut. - Mit csinálsz kölyök? - kérdezte, ekkor megnőtt Yachiru reiatsuja, és meglepődött Kodoku. - Micsoda?
- Engem nem kölyközhetsz le! - mondta mosolyogva, majd megjelent mellette. - Vagy meghalsz! - mondta halálosan komolyan hangosan, Kodoku kissé megijedt. - Vicceltem!
- Ha-ha! - mondta gúnyosan Kodoku, majd kitessékelte Yachirut a szobájából. - Tenno Kami! - Kiáltotta, majd ekkor kihúzta a hüvelyből. - Bankai! Mutasd magad, bukott isten! Hakaitekina Tenno Kami! - kiáltotta, majd ekkor nem történt semmi. - A tökéletlen bankai, csak egyszer használható? - kérdezte a Tenno Kami, majd bólintott. - Hmm, akkor minél hamarabb el kell majd kezdeni az edzés! - nevetett Tenno Kami. - De most aludnom kell!
Másnap újra találkozott Hagesiivel, majd felmentek Teruhoz, Kodoku bocsánatot kért.
- Már teljesen felépültem! - mondta Teru, miközben már a shinigami ruhája volt rajta. - Raimaru is rendben van! - felmutatta, majd bólintottak a többiek. - Kodoku, amúgy nem haragszom, én magam sem tudom, hogy mi történt akkor velem, semmire sem emlékszem.
- Hogyan? - kérdezte Kodoku. - Nem emlékszel? Lehet hogy megszállt valami hollow, nem?
- Kétlem, akkor még mindig bennem lenne, nemde? - Kodoku belátta, hogy ebben igaza van.
Ekkor kimentek, majd elindultak a 6. osztag fele, de ekkor megjelent Kiyone és Sentarou.
- Ti? - kérdezte mérgesen Kodoku, bólintottak, majd ekkor elindultak az első osztaghoz.
- Yamamoto főkapitány, hivatott minket? - bólintott Yamamoto, majd egy koppantott a botjával. Megjelent közben még pár eddig nem látott shinigami is. - Ezek meg ki a fe…
- Ők nemrég érkeztek a Seireteiből, azt mondják, hogy a Hueco Mundoban voltak fogva tartva, de megmenekültek! No de… most a küldetés a Lelkek Világának egy kívül eső részére szól, ahol erőteljes gillianek jelentek meg! - meglepődtek Kodokuék. - Őket intézzétek el!
- Rendben! - mondták Kodokuék, és az idegen shinigamik is. - Ti is velünk jöttök? - kérdezte.
- Persze! - mondták mosolyogva, a falfehér shinigamik. Hárman voltak, az egyik egy barna hajú, a másik egy szőke, a harmadik pedig egy vörös. Elég sötétek voltak, nem szólaltak meg feleslegesen, csak amikor nagyon szükséges volt. - Akkor indulhatunk? - elhaló volt a hangja.
- Persze! - mondta Kodoku, majd elindultak. - Hmm, merre lehet az a hely, amelyről Yamamoto főkapitány beszélt? - majd ekkor Hagesii és Teru egy irányba mutattak. - Te jó ég… mennyi gillian! - mondta döbbenten. - Hol a francban van az a három shinigami?
- Nem tudom! - mondta döbbenten Teru. - Az előbb még itt voltak, nem? - kérdezte. Elrepül mellette e pillanatban egy cero. - A gillianek észrevettek! Az nem jelent, semmi jót sem!
Elkezdett záporozni feléjük a cerok zápora, majdnem eltalálta őket, de megúszták végül.
- Majd én kivédem, ti meg támadjatok! - mondta Kodoku, a többiek bólintottak. - Gyerünk!
- Szikrázz! Raimaru! - kiáltotta Teru, majd ekkor Raimaru átalakult a shikai alakjába. - Gyerüünk! Inazuma Zesshou! - kiáltotta Teru, majd megindított a támadást ellenfelei felé.
- Áraszd el, gyerünk Umidomo no Ousama! - elkezdte forgatni, majd ekkor átalakult a kard. - Genshino Umido Kyouda! - kiáltotta, s megindított egy nagy hullámot a gillianek felé.
- Micsoda? Nem hatott rájuk? - kérdezte döbbenten Kodoku, közben jöttek feléjük a cerok. - Tenno Kami, vágd szét az eget! - shikai alakba átalakult a Tenno Kami. - Gyorsan Tenno Kami, Otsu Sike, Kaze Tate! - kiáltotta, ezzel egyszerűen kivédte a cerokat. - Úgy tűnik, hogy nekünk kell megsemmisíteni őket! - bólintottak a többiek, aztán felugrottak. - Hatsu Sike, Kaze Kizami! - kiáltotta, és megindított szélpengéket, amellyel összetörte a maszkjaikat.
- Rendben, akkor most én jövök! - kiáltotta Teru, majd beledöfte az egyikbe a Raimarut. - Rai Hashi! - kiáltotta, ezzel elpusztította a gilliant. - Még mennyien vannak ezek? - mérges volt.
- Francba! Ezek túl sokan vannak! - mondta mérgesen Hagesii, egy helyre ugrottak. - Mit… csinálnak ezek? - kérdezte döbbenten, amikor a gillianek elkezdték felfalni egymást. - Fujj!
- Ezek adjuchassá akarnak alakulni! - mondta Teru, a többiek bólintottak, és felugrottak. - Gyerünk, egy vihar kombót nekik! - megindítottak egy-egy támadást. - Vihar kombó, pusztítsd el őket! - kiáltotta Teru, ám nem az történt amire számítottak. - Hogyan lehetséges?
- Valami kivédte, de micsoda? - kérdezte Kodoku döbbenten, majd ekkor megpillantotta a három furcsa shinigamit. - Ők voltak! - kiáltotta, mérges lett nagyon, azok meg csak nevettek.
Végül, már csak egyetlen gillian maradt, ekkor az elkezdett átalakulni, mindnyájan meglepődtek, és végül egy sünhal-szerű adjuchas lett belőle. Elkezdett nevetni, őrülten.
- Hát nem szépséges lettem? - kérdezte nevetve. - Megérte a lányok szépségét ellopni, hehe!
- Te vagy az, aki meg akarta ölni Yuut? - kérdezte Kodoku mérgesen, de a sünhal nevetett.
- Természetesen! - mondta nevetve. - Miért? Talán problémád van vele? - nekiment Kodoku rögtön. - Azt hiszed nyerhetsz ellenem? - kérdezte mosolyogva. - Tüskelövés! - kiáltotta, és egy fél méteres tüske átlőtte Kodokut. - Ááh! - kiáltotta fel, ekkor elkezdett lilulni a sebe. - Mérgezett tüskék? Milyen okos! - mondta, rögtön odafutott Hagesii, és odatartotta a kardját.
- Jobban vagy? - kérdezte Hagesii, bólintott Kodoku, de még le volt gyengülve a méreg miatt.
- Intézzük el Hagesii! - kiáltotta Teru, majd odaugrott Hagesiihez. - Indulhatunk? - kérdezte, mosolyogva bólintott és felugrottak. A sünhal mosolyogni kezdett, tüskéket lőtt felé. - Grr!
Ekkor egy szökőárat indított meg Hagesii, amibe Teru villámot vezetett, megindult a sünhal felé. Azonban az kicsit sem aggódott, ugyanis megjelent a tüskéin egy-egy cero, elsütötte!
- Micsoda? - kérdezték döbbenten a fiúk. - Mennyi cero! Ez lehetetlen! - kiáltották mérgesen.
- Hehehe! - nevetett a sünhal, majd ekkor elkezdett pörögni. - Pusztuljatok! - kiáltotta hangosan. - Taroló görgeteg! - neki akart menni Kodokunak, de az felugrott, és vágott egyet. - Lehetetlen! - fájdalmasan ordított fel, ekkor beszívta egy garganta, leugrottak a „shinigamik”.
- Szóval legyőztétek a szolgáinkat! - mondta az egyik, majd elkezdett nevetni. - Nos akkor…
- Megmutatjuk az igazi alakunkat! - kiáltotta a másik kettő, lerántották magukról a shinigami ruhát, kiderült, hogy mindhárman arrancarok. - Mwhaha! Yamamotot is könnyen átvertük…
- Én vagyok Zhou Jiang! - kiáltotta az egyik, amelynek hosszú vörös haja volt. - A resurrecciónom, Zorro1! - mondta, miközben előremutatta a kardját. - De nincs rá szükség!
- Az én nevem, Chi Lee! - mondta a nagydarab barna hajú, miközben előremutatta a kardját. - A resurrecciónom az Oso2! De mint Zhounak, nekem sem lesz szükségem rá, hehehe!
- Végül pedig én! - mondta nevetve a harmadik, amelynek szőke haja volt, és mosolygott mindvégig. - Az én resurrecciónom a hámster3! - mondta mosolyogva továbbra is. - Nos…
- Minket a vezetőnk küldött, hogy megsemmisítsünk előbb titeket, aztán pedig, a lelkek Világát! - kiáltották, és megálltak Kodokuék előtt. - Megsemmisítünk titeket, engeditek?
- Soha! - mondta Teru, majd elkezdett futni a harmadik felé, amely elmosolyodott e pillanatban. - Micsoda? - kérdezte döbbenten, amikor az egy cerot küldött feléje. - Mi?
- Ostoba! - kiáltotta mérgesen Kodoku, amikor ellökte onnan, így telibe találta Kodokut a cero. - Ez nagyon erős volt! - kiáltotta, majd megindult a szőke felé gyorsan, elhúzta onnan.
- Ó, te leszel akkor az ellenfelem? - kérdezte Kodoku, miközben bólintott. - Hehehe! Liang Ling a nevem! - mondta nevetve. - Hogyha érdekel a resurrecciónom, akkor mutass valamit!
- Rendben van! - mondta mérgesen Kodoku, majd megjelent Liang mellett, miközben belerúgott. Liang meg sem érezte, de hátramutatott. - Áhh! - kiáltotta, épp hogy el tudta kerülni. - Akkor hát, „Kezembe a szelet, levegő üres lett, kezemben a szél, ellenség már nem él!”. - kiáltotta, és telibe kapta vele Liangot, de nem hatott semmit sem. - Micsoda? Ez…
- Ennyit tudsz? - kérdezte nevetve Liang, majd felmutatta a kardját. - Egyedi képességemet megmutatom! Az én, saját Muerte Ceromat! - kiáltotta nevetve, majd felemelte a kezét, és az ég felé mutatott. - Muerte Cero4! - kiáltotta őrülten, majd fellőtte a cerot, ekkor fent szétvált rengeteg cerora, és megindult mindegyik Kodoku felé. - Pusztulj el! - kiáltotta őrülten.
- Mi a fene? - kérdezte döbbenten Kodoku. - Ez nem lehet! - kiáltotta mérgesen. Elkezdett shunpoval próbálkozni, de mindig irányt váltottak a cerok. - A fenébe, a shikai kell máris?
Eközben Hagesii és Teru, együtt próbáltak szembenézni a maradék két ellenféllel, bólintottak.
- Mit szólnál testvérem, ha elintéznénk, egy egységes ceroval őket? - ekkor támadni készültek, vajon Yamamoto rájött, hogy kik is ők, vagy tényleg nem lesz segítség ellenük?

Orihime főző-showja: Ulquiorra és Ichigo:

- A mai műsorban tonhalat készítek, csokiöntettel és eperfagyival, amelyre ráöntök egy kis paradicsomszószt! Először is, Ulquiorra, begyújtaná nekem a gáztűzhelyt, légyszííí!
- Azt nem inkább Szayeltől kéne kérned? Végülis ő a forró! - mondta unottan Ulqiorra.
- Hé, hallottam ám! - kiáltotta Szayel a nézőtérből elég mérgesen.
Ekkor megérkezett Ichigo is, és rögtön nekiment Ulqiorrának, hogy mi a francot keres ott.
- Na tessék, kellett a forróságról beszélni! - mondta Ulquiorra, ám ekkor Orihime kedvesen nézett rá. - Jó, nem ölöm meg… nagyon! - mondta gonosz vigyorral Ulquiorra. - Pusztulj!
- Nem! Rajtam nem kell verekedni! - mondta Orihime.
- Enyém lesz, enyém lesz mondom! - kiáltotta Ichigo mérgesen.
- Nem, mert majd az enyém lesz! - kiáltotta Ulquiorra.
- Mondom fiúk, ne verekedjetek rajtam! - mosolygott Orihime.
- Ki a franc mondta, hogy rajtad verekszünk? Csak egy hamburgert akartam venni, aztán jött ez a szemét, hogy vegyen egy hambit, és összevesztünk rajta! - mondta mérgesen Ichigo.
- MII? - kérdezte mérgesen Orihime, majd kidobta őket az ablakon. - Na akkor folytassuk!
- Nem hiszem! - mondták az orvosok, majd ekkor elhurcolták egy elmegyógyintézetbe.
- Nahát… maga olyan ismerős! - mondta Orihime. - Csak nem maga… Aizen? - kérdezte.
- De… és már mióta várom annak a rohadék Ulquiorrának a segítségét!

0Misión jelentése: Küldetés(spanyol)
1Zorro jelentése: Róka(spanyol)
2Oso jelentése: Medve(spanyol)
3Hámster jelentése: (Arany)hörcsög(spanyol)
4Muerte Cero jelentése: Halál Zéró(spanyol)

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?