Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BLFF 34.

Shinigami Krónikák: 34. Rész: Siguiente Ataque0:

„Aizen legyőzése óta eltelt egy kis idő, a hollow-k újra megjelentek, és az emberek a Rukongaiból egyre többen tűnnek el. Talán visszatért Aizen? Vagy egy új ellenfélre lehet várni? Még senki sem tudja, de az arrancarok létező problémák, az Ég Köve és a Tengerek Köve, ha egyesül azzal az átkozott tükörrel, talán olyas valami történik, amire még nincsen felkészülve, senki sem! Az emberek, shinigamik most ugyanúgy veszélyben vannak…”
- Egy nap telt el Teru kis akciója óta. - gondolta Kodoku, miközben figyelte ahogyan alszik Teru. - Ma fogom folytatni a bankai tanulását. Hmph! Menni fog, érzem a zsigereimben! - végül elaludt. - H-hol vagyok? - kérdezte döbbenten, meglátott egy arrancart. - Mi a fene?
Felébredt rögtön, ijedt volt az arca, nem értette miért álmodott egy arrancarról, nem is ismerte. Tenno Kami mosolygott a belső világában, talán ő valamit tudott az arrancarról, másnap: a vaizardok készen álltak hogy segítsenek edzeni Terunak, azonban nagyon félt.
- Mi lesz, hogyha újra el fog szabadulni a hollow énem? - kérdezte, aggodalmaskodóan.
- Akkor megöllek! - mondta Kodoku a távolból, Hiyorit már túlságosan is idegesítette. - Hm?
- Hé te! Ne légy ennyire bunkó, vagy belelépek a szádba! - ordítozta mérgesen Hiyori. - Hé!
- Ch! - ennyi volt a reakciója Kodokunak, majd elfordult, s leült folytatni az edzését. - Mi az?
- Ch? Mi az? - kérdezte Hiyori mérgesen. - Most már komolyan idegesítesz, hallod-e? Bunkó!
- Tenno Kami! - meglátta, odafutott hozzá. - Hé! Mi volt az az arrancar tegnap az álmomban? - még mindig aggódott az álma miatt, a Tenno Kami semmit sem válaszolt. - Mi a baj? - megjelentek a helyen ahol előző napon, a második edzés helyszínén. - A tengerpart, megint!
- Az edzésed, most elkezdődik! Tegnap csak egy gyenge hullámot kellett visszatartanod, sikeresen teljesítetted, azonban most, valami komolyabb lesz az ellenfeled! - csettintett egyet. - Emelkedj fel, Jég Szelleme! - suttogta, hideg lett a levegő, és elég komor színe lett mindennek. - Ezt a harcot egyedül kell megvívnod, persze a kardban ott leszek, de így nem segíthetek, különben nem ér semmit sem! Ne feledd, ha meghalsz, egy hollowvá fogsz változni! - meglepődött nagyon Kodoku. - Ég veled, biztosan sikerülni fog! - bíztatta.
- Hát persze, de mi ez a jég szelleme? - megemelkedett a víz e pillanatban, és megjelent egy fej, maszk volt rajta, Kodoku már látta ezt a fejet, de hol? Beugrott neki végül, amikor megmutatta magát teljesen a „Jég Szelleme”. - Ez az! Arrancar az álmomból! - megdöbbent.
- Hehehe! - nevetett őrülten az arrancar. - Elpusztítalak, és enyém lesz a tested! - kiáltotta nevetve, előhúzta a kardját. Óriási volt. - Nocsak, milyen pici vagy, a saját lelkedben!
- A saját lelkemben… - gondolta Kodoku. - Mi a francot keres itt ez a ronda arrancar?
Eközben Teru és a vaizardok felkészültek az edzésre, megnyugtatták, hogy nem lesz semmi.
- Rendben van! - mondta elszántan Teru, Kodokura nézett, majd Hagesiire, az pedig bólintott. - Kodoku… irányítani fogom ezt a szörnyeteget, hogy aztán megküzdjünk, és rájöjj arra, hogy én nem vagyok olyan szörnyeteg! - megjelent körülötte a „dobozka”, majd beugrott Kensei.
- Én leszek most az első ellenfeled! 7 percenként fogjuk cserélni egymást! - mondta komolyan. - Hogyha nem vigyázol, még meghalsz! - elkezdett mosolyogni. - Kezdhetjük!
- Hogyan? - megdöbbent Teru, hogy máris a földön van. - Nem, nem uralkodhatsz el! - kiáltotta magában. A szeme már kezdett sötétedni. - Áááh! - ordította. - Raimaru, szikrázz!
- Ha te úgy, akkor én is! - mondta Kensei, előhúzta a kardját. - Fújd el! Tachikaze1! - összecsaptak. A szél simán legyőzte a villámot. - Hmph! Milyen gyenge! Mutasd a hollow éned! - fejbe vágta Terut. - Ellenáll neki, de… nem bíz már sokáig! Még van 5 percem.
- Te rohadék! - mondta mérgesen Teru, megjelent a maszk az arcán. - Most meghalsz! Raimaru, Yami Ze… - dobbant egyet a szíve, már nem volt többé Teru. - Nocsak, sikerült neki visszatartani egy másodpercre! - Hogyan? Hogy sikerült neki? Valaki segítette mi?
- Ez meglepő, én sem értem, hogy tette. - gondolta Kensei. - Még nincs gyakorlata ehhez. - Mindegy, harcoljunk! - kiáltotta hollow Terunak, összetörte egyszerűen a maszkját. - Kelj fel kölyök! Újra kell próbálnod! - kiugrott a dobozból, és beugrott a helyére Mashiro. - Gyerünk!
- Rendben van, kapitány! - elkezdett nevetni. Teru nekiment, azonban kikerülte. - Mi volt ez? Kensei, ez a kölyök gyenge! - mondta gúnyosan, azonban Teru majdnem ledöfte. - Értem, hogyha érzelem ingadozása van, egyszerűbben jön elő a hollow énje. - Mutasd mit tudsz!
Teruban belül egy harc dúlt, felugrottak a Tartarostól, ekkor megjelent a sötét ködből valaki.
- Te? - kérdezte hollow Teru döbbenten, mikor megpillantotta az alakot aki megjelent. - De…
- Hmph! Engedelmeskedj a kölyöknek, mert szüksége van rád! - mondta a sötét alak, majd kiugrott onnan, Teru is meglepődött. - Óh igen! Itt van Arturo Plateado! - nevetett sötéten.
Kodoku az arrancarral nézett közben szembe. Az túl erős volt neki, jégből volt az egész.
- Jég Szelleme, mi? - kérdezte mérgesen Kodoku. - Milyen erős! - mondta döbbenten, majd hátrafordult. - Lássuk csak, mennyi az esélye annak, hogy sikerül elmenekülnöm? Körülbelül semennyi! Akkor… le kell győznöm! - Otsu Sike, Kaze Tate! - ordította, mikor megindult felé rengeteg jégszilánk. - Hogyan? - eltalálta mindegyik. - Lehetetlen! - letérdelt a fájdalom miatt. - Értem… A forró szelet kell használnom ellene, különben nem tudom megsebezni!
- Mi a baj? Talán nem erre számítottál? - kérdezte csalódottan az arrancar. - Csak mert én sem! Valami keményebb ellenfélre számítottam, de hát az élet és a halál csalódás! - nevetett. - De nem gond, úgyis még van időm jócskán! Elszórakozhatom veled még egy ideig, nem?
- Meghalsz! - kiáltotta Kodoku, felemelte a kardját, a fájdalma újra a kardba gyűlt össze. - Birino Sike, Nageki no Sen! - A kardom utolsó vihara! - gondolta, amikor lecsapott vele.
- Köszönöm, a fájdalmadat! - nevetett őrülten az arrancar, amikor elnyelte. - Azt hitted mindegy milyen forró széllel támadsz ellenem? Akkor felvilágosítalak! Nem! Nem mindegy!
- Ó a francba! Még erősebb lett! - gondolta döbbenten. - Valahogyan meg tudom semmisíteni! A forró szél, irányítanom kell a szél hőmérsékletét, de hogyan? - majdnem eltalálta az arrancar. - Ez közel volt! - mondta halkan, azonban jött a következő támadás. - Csudába!
- Ez betalál! - kiáltotta az arrancar, azonban végül megállította a Tenno Kamival. - Egy karddal megállítottál? Hmph! Milyen szánalmas vagy! - felugrott, kiderült hogy nem is olyan nagy, kicsit összement. - Csak azért tűntem olyan nagynak, mert megszívtam magam a vízzel!
- Értem, el kell vonnom a vizet a testéből a forró levegővel! - gondolta döbbenten. - Hogyha sikerül a forró levegő, már irányítani fogom a szél hőmérsékletét, de az irányát? Hogyan?
- Ne gondolkozz lényegtelen dolgokon! - mondta a Tenno Kami, Kodoku bólintott. - Valamit nem árultam el, a szelet, amelyet a zampakutoud kibocsát, az érzelmeiddel van kapcsolatban!
- Az érzelmeimmel? - kérdezte döbbenten. - Érzelmekkel… Hmm… De akkor ha dühös…
- Én most nem a rossz érzésekre gondoltam, mint a düh, irigység, és egyebek, hanem a szeretet, gyűlölet, kedvesség! - suttogta, az arrancart már idegesítette nagyon a dumálás.
- Befejeztétek? - kérdezte nevetve, amikor lecsapott újra. - Mi a franc történik? - megérezte, hogy Kodoku valami olyanra gondol amely melegséggel önti el a szívét. - Elmondjak valamit? Már összeomlott az a kép! A családodnak vége! - megindított szilánkokat újra.
- Igazad van! - gondolta Kodoku, letérdelt ekkor. - A családképnek vége… az eszménynek… Nem lehet hogy… Ááh! - átdöfte egy óriási szilánk. - Ez… Fáj! - hangja elcsuklott, a keze pedig nem mozdult. - Kezdek… megfagyni! - mondta ijedten. - Nem engedhetem hogy…
- Hogy? - őrülten nézett az arrancar, nőtt ekkor két szárnya, és felemelkedett. - Enyém leszel! Megeszlek, a tested pedig az irányításom alá kerül! - nevetett őrülten, amikor nyúlt oda.
- Nem adhatom fel… - gondolta Kodoku, miközben a szemei is befagytak. - Nem adom fel! - kiáltotta, és elkezdett a jég lepattogni róla. Meglepődött az arrancar, elhúzódott onnan.
- Lehetetlen! - ordította az arrancar mérgesen. - Nem lehet, hogy a jegemet elpusztítottad!
- De igen! - mondta gyűlölettel az arcán Kodoku, megjelent mögöttük Tenno Kami is, aggódott hogy mi történik most, nem értette, a gyűlölettől hogyan tudja Kodoku irányítani.
- A szelet, hogyan tudja irányítani? A gyűlölet olyan eszmény, amelyet én elutasítok! - kiáltotta. - Nem is gyűlölet van a szívében! - megdöbbent, hátra nézett Kodoku. - Gyerünk…
- Elintézlek! - üvöltötte az arrancar, nekiment a kardjával. - Mi a franc vagy te? Visszaverted… a támadásom? - hátraesett. - Milyen erős lett hirtelen. - megijedt Kodokutól.
- Pusztulj! - mosolygott Kodoku, amikor ezt ordította. - Most! - felmelegedett a levegő az arrancar körül, elkezdett olvadni. - Vége van a harcunknak! - gondolta, s elfordult onnan.
- Koránt sincs így! - mondta az arrancar, egy cero eltalálta. - Még nem végeztünk egymással Kuchiki Kodoku! - felemelte a kardját, az elolvadt rögtön. - Olvadj fel! Guerreros de Hielo2! - elkezdett átalakulni, végül egy jégember szerű valami lett belőle. - Ez a resurrecciónom!
- Értem! - mondta Kodoku, amikor megfordult. - Szóval most újra használnom kell a forró szelet? - kérdezte döbbenten, megjelent mögötte az arrancar. - Mi a neved? Mondd el nekem!
- Miért? Úgyis meghalsz! - mosolygott az arrancar. - A nevem, Kuchiki Kodoku! - nevetett.
- Hogyan? - megdöbbent Kodoku, amikor ezt mondta az arrancar. - Az én vagyok, hogyan lehetnél te is Kuchiki Kodoku? - az arrancar ledöfte egy jégpengével gyenge pillanatában.
- Én vagyok a szíved hidege! Mikor olyan hűvös vagy, én csak erősödöm, és erősödöm! Egyszer megsemmisítelek… ez volt a célom mindig is! - nevetett őrülten. - Mi a baj? Hm?
- Te vagy a hűvösség a szívemben? - kérdezte döbbenten. - Értem… - gondolta szomorúan. - Akkor jófej vagy! - mondta mosolyogva, meglepődött az arrancar. - Sajnálom hogy végeznem kell veled! - ledöfte az arrancart, most hogy egymásban voltak a kardjaik, nem tudták melyikünk kezdjen. - Hogyha nem vagy elég elszánt, meghalsz már most! - felhúzta kicsit.
- Milyen ostobaságokról regélsz itt nekem? - kérdezte ellenfele, megrántotta a jég pengét, majdnem leszakadt Kodoku karja. - Végzek veled! - kiáltotta, de végül elugrott Kodoku.
- Nem fáj csöppet sem! - gondolta, megértette miért. - Szóval csak megfagyasztotta azt a részemet, el akar nyelni! De nem fogom engedni! - üvöltötte, s felemelte a kardját. - Gyere!
Arturo és Teru hollow Teruval nézett szembe. Teru nem értette, hogy Arturo miért áll ott.
- Nem érted? Neked segítek, ostoba! - mondta Arturo mérgesen, aztán megjelent hollow Teru mögött. - Véged is van! - nem ment ledöfni. - Lehetetlen! Gyorsabb mint én? - elkapta hollow Teru kardját. - Hmph! Mégsem vagy gyorsabb mint én, csak nem összpontosítottam rendesen!
- Engedd el a kardom, vagy megsemmisítelek! - megérezte, hogy mögötte van Teru, aztán elmosolyodott. Megrántotta a kardot, így megvágta Terut és Arturot egyszerre. - Meghaltok!
- Nem! - kiáltotta Teru, megmentette Arturot, ám leesett a sötét szakadékba, sőt mi rosszabb történhetett volna, megcsúszott, a Tartaros felett tartotta magát. Arturo pedig a hollow énjével harcolt. - Áááh! - megcsúszott a keze, és a Tartarsba belezuhant végül. Arturo észrevette.
- Ostoba! - elrúgta hollow Teru kardját, s megjelent az energiaszárnya, hogy megmentse Terut, végül sikerült neki, de ő magát lehúzta a Tartaros sötétje. - Vigyázz kölyök, hallod?
- Igen! - kiáltotta, miközben haladt felfele, végül a Tartarosból kijutott. - Már megint támadsz? - végül kikerülte, azonban a kard beleállt a mellkasába. - Nem… uralkodhatsz el!
- Már miért nem? - kérdezte nevetve. - Úgysem segít senki! - nevetett őrülten. - Ostoba Arturo megdöglött miattad! Hehehe! - a szeméből eltűnt a fény, amikor meglátta, hogy a Tartarosból kiemelkedik Arturo. - Lehetetlen, hogy túléld a Tartarost! - üvöltötte ijedten, hátrálni kezdett.
- Meghalsz, amiért meg akartál ölni! - üvöltötte Arturo, nagyon gyors lett, gyorsabb mint valaha. Kodoku helyzete viszont nem volt ilyen fényes, ugyanis nem bírt el az arrancarral.
- Milyen erős, és gyors! - mondta döbbenten, amikor ledöfte rengetegszer, elkezdett újra befagyni. - Ez fáj! - üvöltötte, amikor már az egész mellkasa jeges volt. - Elég volt, fejezd be!
- Ne, adhatod fel! - üvöltötte a Tenno Kami az egyik hegyről a távolban. - Most meghalsz, vagy megtanulod mit kell tenned, de nem adhatod fel! - mérges volt nagyon. - Tedd a dolgod!
- Igazad van! - zengte be a helyet Kodoku hangja, az arrancar megijedt. - Lehetetlen mi? Ezt akartad mondani? - kérdezte mosolyogva. - Pusztulj! - felemelte a kardját, és megindította a támadást, de az egyszerűen kikerülte. - Óh szóval erről van szó? - kérdezte mosolyogva.
- Mi az? Csak nem rájöttél valamire? - kérdezte, megdöbbent amikor eltalálta egy széllökés.
- Véged van! - kiáltotta, amikor mutatott előre tartotta a kardját, és egyet suhintott a levegőben. Elkezdett ömleni az arrancarból a vér. - Itt a vége, arrancar! - ordította hangosan.
- Áááh! - fájdalmasan felüvöltött az arrancar, és kezdett szétesni, megjelent mögötte a Tenno Kami, és előretartotta a karját. - Rendben, nagyuram! - átalakult egy karddá az arrancar.
- Nos, legyőzted a 2. szintet, így már képes vagy használni a shikai szintet normálisan! - elkezdett gondolkodni. - Hmph! Akkor jöhet a bankai edzés, az utolsó szint, amit megtaníthatok neked! A bankai az a szint, amely után nekem nincs mit tanítanom!
- Majd később, ha lehet! - mondta Kodoku, miközben lihegett. Eltűnt a tengerpart, és az üresség jelent meg. - Most meg mit csinálsz? - kérdezte mérgesen. - Hol vagyunk most?
- Ez itt az üresség, amely a lelkedben van! Ez az a része, ahol mi meg fogjuk vívni a magunk csatáját, hogy végül meglásd az arcom, az igazi bankai titkát! - mosolygott a Tenno Kami.
- Micsoda? Mi harcolni fogunk? De miért? - kérdezte ijedten, majd elkezdett hátra lépni. - Miért most? Nem lehet várni egy kicsit? Én pihenni akarok most… - csak hátrált és hátrált.
- NEM! - üvöltötte Tenno Kami. - Most pedig, megmutatom hogy ki is vagyok igazából! - felemelte a kardját. - Én nem vagyok isten! - mosolygott, leszakadt róla a páncél, miközben fújt körülötte a szél. - Bankai! Hakaitekina Tenno Kami! - egy nagy sötét alak lett belőle, csak a maszkja volt már meg. - Hehehe! Én egy démon vagyok, nem pedig isten! Véged van!
- E-egy démon? - kérdezte Kodoku döbbenten, még tovább hátrált. - Hogyan lehetsz démon?
- Az élet kérdései, nemde? - kérdezte nevetve. - No mindegy, megsemmisítelek, így válaszolhatok neked!

Shinigami jelentő: Hamupipőke és a törpe?:

- A héten egy előadást rendezünk az új, Shinigami Színházban! - kiáltotta Rukia, majd lerajzolta a műsort. - Tessék ez lenne az! - nyuszikat rajzolt össze-vissza, de… nem igazán lehetett érteni, hogy mit is rajzolt pontosan. - Karakurában olvastam még ezekről a történetekről, a címe: Hamupipőke és a… - mennyi is volt? Hmm… - az egy törpe!
- Egy? Mi az hogy egy törpe? - kérdezte Hitsugaya, mindenki ránézett, és elkezdett nevetni. - Ki lesz az egy törpe? - majd elkezdtek jobban nevetni. - Nem… Én nem leszek a törpe!
Pár óra múlva: Hitsugaya már be volt öltöztetve törpének, elég durcásan nézett Matsumotora.
- Szóval, miután az anyósa kidobta a házból hamupipőkét, elmegy egy kosárral amiben gombákat szed, hogy megölje majd a nagymamáját, így örököljön egy házat, de arra nem számít, hogy ezek a gombák nem mérgezőek! Út közben találkozik a törpével! - majd Hitsugayara mutatott. Nagy nehezen odament. - A törpe ekkor becsapja, és elszedi a gombákat. A lány megijed, ugyanis nem akarja, hogy szegény törpe meghaljon.
- Ne tedd törpe, ó az istenért kérlek! A nagymamám haldoklik! Neki szedtem ezeket!
- Most az én szövegem jön? - kérdezte mérgesen Hitsugaya, a közönség susogott közben.
Pár óra múlva, már majdnem vége lett az előadásnak, ám ekkor tűz ütötte ki a színházban.
- Hé… mindenki elaludt? - kérdezte Rukia mérgesen. - Pedig… ez egy igazán csodálatos dráma volt!
- Ez dráma? Ja, olyan rossz volt hogy tragédia! - mondta Ichigo, amikor felállt. - Ebben hol volt Hamupipőke? Anyós? Nagymama? Te jó ég… nem hogy rajzolni nem tudsz, még a…
- Mit akartál mondani? - kérdezte mérgesen, SoiFon is aludt, ám majdnem rászakadt egy gerenda.
- Ment meg, Yoruichi-sama! - kiáltotta SoiFon, megjelent Yoruichi, s megmentette.
- Látod? Ilyen egy tündérmese! - mondta gúnyosan Ichigo.

0Siguiente Ataque jelentése: Következő Támadás(spanyol)
1Tachikaze jelentése: Földszakító Szél
2Guerreros de Hielo jelentése: Jég Harcos(spanyol)

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?