Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BLFF 40.

Shinigami Krónikák: 40. Rész: Ilusión:

„Aizen legyőzése óta eltelt egy kis idő, a hollow-k újra megjelentek, és az emberek a Rukongaiból egyre többen tűnnek el. Talán visszatért Aizen? Vagy egy új ellenfélre lehet várni? Még senki sem tudja, de az arrancarok létező problémák, az Ég Köve és a Tengerek Köve, ha egyesül azzal az átkozott tükörrel, talán olyas valami történik, amire még nincsen felkészülve, senki sem! Az emberek, shinigamik most ugyanúgy veszélyben vannak…”
- Mester! - kiáltotta Hagesii boldogan, mikor egy vízsugár eltérítette Grinx támadását.
- Mester? - kérdezték döbbenten a többiek, megláttak egy vén embert. - Szóval rá gondolt…
- Szóval visszajöttetek ha? Ilyen keveset küldött az öcsém? - meglepődtek Kodokuék. - A nevem Yamamoto Genryuusai Mizugochi! A kardom pedig a Poseidon Nami! - Grinx ideges lett, hogy egy vénember megállította. - Már régóta vártam erre az örömteli időre, hogy megsemmisítselek téged! - Grinx mögött megjelent egy cero. - Szóval ceroval próbálkozol?
- Hmph! Bolond vénember, mit keresel itt? Úgy tudtam hogy Drackes király már kinyírt!
- Mit… merészeltél mondani? - kérdezte mérgesen Hagesii, eltűnt hírtelen róla a vér. Meglepődött Grinx. - Most megöllek! Shikai! - aktiválta a shikaiát újra. - Megöllek!
- Ugyan már! - megjelent előtte a cero, a háta mögül eltűnt, a mestere meglepődött, mint ő. - Na mi van? Mit tervezel? Megölsz engem a magad feláldozásával? Vagy az öreg áldozza fel magát érted? Lehetetlen, hogy mindkettőtök megmeneküljön! - Pusztulj, lovagocska!
- Nem! - kiáltotta az öreg, megjelent előtte, előre mutatta a szigonyt, az pedig elszívta ellenfelének támadását. - Hehehe! - nevetett őrülten Mizugochi. - Ennyi tellett tőled?
- Ostoba vénember! - mondta Grinx, mikor megjelent mögötte. - Meghalsz! - egy nagyot hasított a hátán, mintha az meg sem érezte volna. - M-mi? Egy vénembernek már meg kellett volna rég halnia egy ilyen nagy sebzéstől! Akkor te hogy állhatsz itt? - megijedt egy kissé.
- Úgy, hogy amikor te megszülettél, már képzett shinigami voltam! - felemelte a kardját, és egy vágott ellenfele arcán, az felsikoltott. - A szépséged letűnt, Grinx! Már nem lehetsz mire büszke! Gyenge és ronda vagy! Egyszóval szánalmas! - újra lecsapni készül, ám az megállította a kardjával. - Nocsak, mégsem vagy olyan harmatgyenge mint gondoltam? Hmph! Hasztalan ellenem bármily próbálkozásod! - ledöfni próbálta, ám mehvágta.
- Nem fogsz megölni, te vénség! - őrülten nézett, s felemelte a kardját. A szájába rakta az elejét, majd annyit mondott: Könnyezz, Pulpo! - folyékonnyá vált a kardja, és elkezdett átalakulni. A maszkja óriási lett, csápjai nőttek. Polippá alakult hirtelen. - Hehehe! A resurrecciónom ellen esélyetek sincs, hallasz vénség? Elsöpörlek egyszerűen! - a tapadókorongjaiból megindultak fonalak Mizugochi felé. - Meglepődtél? Ezek a fonalak elszívják a reiatsudat, és aztán egy gyilkos erejű ceroval szétporlaszthatlak, mwhaha!
- Hagesii, segíts a mesterednek, gyorsan! - kiáltották a többiek, ám elkapta Grinx a fiút.
- Francba! Mester, rendben leszel? - kérdezte aggodalmasan Hagesii, de az moccanni sem tudott, úgy szívta el az energiáját a ronda polip. - Mester, próbáld megsemmisíteni! Mester!
- Fiam… hogyha én most meghalok, kérlek, mint Marino utolsó shinigamija védd meg a barátaiddal a világot, és mentsétek meg a hercegnőt! - pár könnycsepp jelent meg Hagesii szemén, de rögtön eggyé vált a vízzel. - Most pedig te polip, intézzük el a dolgunkat egymással! - felemelte nagy nehezen a szigonyát. - Shi Horu! Ledöfte ezzel az arrancart.
- A halál döfés mi? Semmit sem ér? Az én bőröm ellen nem ér semmit! - nevetett őrülten. - Most pedig halj meg békében vénember, szánalmas gyönge vénséég! - egy nagyot csapott az egyik csápjával, de az még túlélte, mi több levágta a csápot. - Mi a fenét képzelsz magadról? - összeszorította az egyik csápjával, s tintát lövellt a szájába, az kénytelen volt végül lenyelni.
- Milyen szánalmas vég számomra! - mondta szomorúan Mizugochi, és elájult hírtelen.
- Hehehe! - nevetett őrülten Grinx, majd összerobbantotta Mizugochi csontjait, aztán egy ceroval még megjutalmazta. - Most pedig te következel… tanonc! - ám nem volt sehol sem Hagesii. - Mi a franc? Hova a fenébe tűnhetett ez az ostoba? - mérges lett hirtelen. - Grr!
- Itt vagyok mögötted, ronda dagadt polip! - elkezdett pörögni, belerúgott nagy erővel. - Ez volt a Ciklon Rúgásom! De még van egy két trükk a tarsolyomban, amelyet az öreg nem ismert! - elkezdett újra pörögni, egyszer csak eltűnt. Grinx próbálta megtalálni, de nem ment.
- Gyáva rohadék! - kiáltotta Grinx, miközben nem találta. - Miért bujkálsz előlem? Félsz?
- Fogd be! - megjelent mögötte, szétszakadt a feje, milliónyi kis polip indult meg. - Ez mi…
- Ez az én Ikra Lerakó képességem! Magamban kikelthetem önmagamat száz példányban, és aztán hogyha a fejemet támadják, elengedhetem őket, hogy megsemmisítsék az ellenfelet, nem szuper? Induljatok kicsikéim, megsemmisíteni az összes csótányt, támadjatok mooost!
- Grr! - mérgelődött Hagesii, elkapta az egyik kisebb polip. - Ez ilyen pici? Gyönge mint te! - gondolt Grinxre. - Egy öregembert képes voltál megölni… nem bocsátom meg neked, de azt sem, hogy eltárultad a királyi családot! - elkezdte vagdosni a polipokat, ám azok rákapcsolódtak Kodokuékra. - Ez nem jó… újra tervez valamit, nem semmiért küldte rájuk…
- Milyen unalmas! - mondta Grinx. - Hogyha csettintek, a barátaid életének vége van, felrobbannak veled együtt! - körbevették Hagesiit a polipok. - Tulajdonképp mire is várok? Egyszerű lesz titeket megsemmisítenem nem? - kérdezte mosolyogva. Csettintett egyet. - Ti még éltek? - meglepődött ezen fejleményen. - Lehetetlen, hogy éljetek! - kiáltotta őrülten.
- Köszönjünk a vért eltávolítottad a tintával! - mondták Teruék, de hátrébb küldte őket Hagesii. - Szóval te akarod legyőzni ezt a nyomott arrancart? Rendben van, megérdemled…
- Igen… ez az én feladatom! Csakis az enyém! Meg kell bosszulnom a mesteremet! - nekiment Grinxnek. Az eléggé megijedt, amikor széthasította a fejét, ám felrobbant, s megjelent egy sokkal emberibb polipszerű Grinx. - Ahogy gondoltam, az álca volt!
- És ha az volt? Ez min változtat? Most sokkal gyorsabb és erősebb vagyok! - előrenyújtotta a karját. - Cero! - kiáltotta, megindult milliónyi kis vízszínű cero, így látni sem lehetett pontosan. - Na mi baj Hagesii, nem látod a ceroimat? Talán… be fogok találni? Hehehe…
Eközben felébredt a hercegnő, és nagy fájdalmai voltak, elvolt homályosodva a látása.
- Szóval felébredtél ki hercegnő! - mondta Drackes, miközben egy gömbben az események alakulását figyelte. - Grinx hamarosan elintézi a kis lovagodat, nézd csak meg jól, végetek!
- Hagesii… - suttogta fájdalmasan a hercegnő, aztán elájult. Drackes csalódott volt kicsit.
- Hmm… Szóval kis hercegnő ennyire képes? Milyen szomorú… - őrült képet vágott, öltögette a nyelvét. - De ha Grinx megsemmisíti, akkor mi lesz? Mi élvezetem lesz hmm? Végül is a vénséget már kinyírta, hmm… Meg kell állítanom, bár nem muszáj, a tengerek köve kell mindenképp, nem a vér! - de nagyon meg akart már ölni valakit, régen gyilkolt.
- Mit teszel hogyha most telibe talállak? Azon kívül persze, hogy szétszakadsz apró pici darabokra! - őrült volt Grinx, még így is lehetett érezni, hogy rajta volt a maszk. - Hááh?
- Megsemmisítelek! - dacoskodott Hagesii, elkezdte pörgetni a kardját, s visszaverte könnyedén a cerokat. - A víz alatt a kardomat nem lehet megsebezni, hiszen irányítja a vizet, így megfordíthatja annak áramlását. Tekintettel, hogy a te ceroid mind víztöltetek voltak, így könnyedén átvettem felettük az irányítást, és most vajon hol vannak? Talán feléd közelednek?
- Te mocsok! - kiáltotta mérgesen Grinx, elugrott onnan, Hagesii elmosolyodott. - Miért mosolyogsz? - robbant ekkor. - Hogy a francba találhattak el a visszavert ceroim? - kérdezte.
- Úgy, hogy nem visszavertem, mint mondtam én irányítom! - megjelent Grinx mögött, megpróbálta megölni, ám az kivédte egy vízpengével. - Nem adod fel most? Már unlak!
- Hmph! Milyen arrogáns! - mondta Grinx, majd elrúgta magát onnan, a víz felsőbb rétegeibe. - Ide nem mersz jönni ugye? - de megjelent mögötte Hagesii, ledobta a tengerfenékre. - te átkozott! - kiáltotta dühödten, Kodokuékra akart támadni, de már késő volt. - Micsoda? - ellökte a barátaitól Hagesii. - Te féreg! - elkezdtek kardozni, míg végül az övé eltűnt. - Nincs már energiám? De hát kiszívtam minden energiát abból a vénségből! Meggyőződésem volt, hogy az elég lesz legalább a harc végéig, de akkor… - Hagesii előtte termett. - Könyörülj!
- Nem! - kiáltotta Hagesii, aztán egyet hasított, az arrancar kettészakadt. Próbált felé nyúlni, de nem ment neki, végül az felszívódott, megjelent azonban Grinx mágus öltözékében. - Mi…
- Az egy illúzió volt ostoba! - mondta Grinx lenézően, Hagesii meglepődött, de boldog lett.
- Akkor az is illúzió volt hogy az öreg mestert megölted? - próbált reménykedni benne, de…
- Nem igazán! - mondta nevetve Grinx, majd lemutatott. - Ugyanis az nem volt álom, az a valóság volt, hehehe! Most pedig, elkezdjük az igazi harcunkat! - felemelte a kártyáját, majd átalakult egy energiapengévé. - Na most akkor, elkezdődik a mi igazi harcunk, kis lovag!
- A harcunk… Grinx, mindig is gondoltam, hogy te leszel az aki elárulja majd a királyunkat!
- Hmph! Dehogy gondoltad, ezt már csak utólag mondod, gyűlöltelek mindig is! Semmi alapja nem volt, hogy te vigyázz a hercegnőre, én akartam lenni a lovagja, de te megjelentél, kis patkány! Most megbosszulom amit tettél! Idejöttél és mindent felborítottál, nem bocsátok meg! - elsuhant mellette, és megvágta a pengével, ám érzett valamit. - Mi a franc volt ez?
- A víz, nem emlékszel? Irányítjuk, de már elmondtam párszor! És tudd meg! Én sem fogom megbocsátani, hogy elárultad Marinot, a királyi családot, és a hercegnőt! - felemelte a kardját, megpróbálta levágni ellenfelét, ám nem sikerült neki. - Mi a franc ez? Egy mágikus páncél?
- Pontosan, ahogyan mondod! - egy újabb kártyát vett elő. - Bot jöjj elő! - átalakult a lap. - Most pedig, sötét mágia semmisítsd ellenfeleimet, hogy elnyelje őket a feneketlen sötét!
- Cöhh! A mágiás ellen immunis vagyok! - mondta Hagesii. - Már legyőztelek egyszer régen, ismerem minden sötét mágia trükködet, kivétel azt az illúziót, de nem hiszem hogy más újat tanultál volna, a te tudásod nagyon… hogy is mondjam. Hmm… túlságosan korlátozott! - ám ekkor átlőtte egy sötét sugárral. - Ezzel az illúzióval nem fogsz meggyőzni, hidd el nekem!
- Illúzió? Ez valóban az? Vagy csak te gondolod úgy nem? - majd csettintett, s elkezdett ellenfelének sebe savasan égni. - Hehehe! A sav szétégeti a tested, minél jobban próbálod elhitetni magaddal, hogy ez nem a valóság! - odalépkedett a fájdalmasan felordító Hagesiihez. - Nos kis lovag, most mondd meg szépen, hogy hol a Tengerek Köve, aztán pedig boldogan meghalhatsz, a te kis hercegnőddel! - Hagesii lefejelte, hátraesett a varázsló. - Te rohadék! - elvesztette az illúzió felett az irányítását, kiderült hogy Hagesiinek semmi baja. - Meghalsz!
- Szóval a tengerek köve kéne mi? Mire kell az a te mesterednek, az espadanak mi? Mire?
- Nem tudom… de biztosan valami gyönyörű dologra, amivel erőt adhat nekem, egyszerű szolgának is! Ezért akarom megtudni, hol rejtegetitek a Tengerek Kövét lovag? Mondd el!
- Soha! - mondta Hagesii, még mindig ellentmondott ellenfelének. - Hogyha megölsz, sem fogom elmondani neked! - ez a mondata tetszett Grinxnek legjobban, így az úgy döntött hogy meg is teszi! - Na mi a baj Grinx? Talán nem vagy elég erős, hogy megnyerd ellenem a csatát? Félsz igaz? Te mágus… neked csak egyetlen képességed van, az illúziók, szánalmas!
- Takarodj innen te rohadt kölyök! - mondta a feje felett, megpróbálta egy pengekártyával kettévágni, de megállította az Umidomo no Ousamaval. - Cöhh! Remek! Ez a kópia kártyája, így lemásolom a zanpakutoud! - meg is tette, így összecsapott a két Umidomo no Ousama.
- Azt hiszed legyőzhetsz a saját kardommal? - kérdezte mosolyogva Hagesii. - Ez egy igazán ostoba gondolat, mivel a kidoukhoz nem értek, de a zanpakutou használatom mértéktelen! Így hát, kidoukat nem tudok, de hogyha kardról van szó, könnyedén győzök bárki ellen, persze van aki ellene nem, de a többség ellen igen! Te inkább kidou típusú lennél, hogyha shinigami lehetnél, így azzal a karddal esélyed sincs ellenem, érted? - meglepődött nagyon Grinx.
- Mire akarsz kilyukadni? Szerinted nem vagyok elég jó, hogy karddal legyőzzelek? - Teruék csak bámultak még bénultan, már beszélni sem tudtak. - Cöh! Nagyon alábecsülsz lovagocska! - mondta mosolyogva, nekiment rögtön, különösebben nem erőltette meg magát ellene Hagesii. - Tényleg nem lennék olyan jó kardhasználatban? Ugyan már… Legyőzlek! - vérben volt a szeme. - Legyőzlek! - ordította, megrepedt a pengéje a kardjának. - Micsoda?
- Ennyi volt az egész, látod? - kérdezte Hagesii, újra mosolyogni kezdett, lehajolt, s alulról támadott, súlyosan megvágva Grinx testét. - Végeztem veled ezzel a vágással! - újabbat hasított, Grinx szeme sötét lett. Kodokuékról a vére lepattogzott, és így szabadok lettek.
- Átkozott légy te lovag! - mondta gyűlölet teljes tekintettel Grinx, miközben aláhullott. Mikor leért a földre, felrobbant a teste, épp hogy megmentette Mizugochiét Hagesii.
- Mesterem… Meghalt! - mondta szomorúan Hagesii, miközben átölelte, felébredt ekkor a vénember. - Hát te élsz? - kérdezte mosolyogva, felkelt Mizugochi, majd felpofozta.
- Hogy a francba hihetted, hogy meghaltam ostoba kölyök! - felkelt gyorsan az üreg, majd odament a többiekhez. - Nahát, ti erősebbnek tűntök mint Hagesii, hmm… gyertek, a rejtett házamhoz, ott majd beszélgethetünk arról, hogy mi történt pontosan itt, elmondok mindent!
- Rendben! - mondták mindnyájan, lopakodva kellett menniük, ugyanis tele volt a hely rengeteg hollowval. - Mi a franc ez a hely? Hollow tanya? - kérdezte mérgesen Kodoku.
- Psszt! - mondta Teru, Kodoku bólintott. - Hmm… Ezen a helyen annyi hollow van, amennyit még sosem láttam. Szóval egy espada ennyire erős? Hogy ekkora sereget irányíthat?
Mikor odaértek egy kőhöz, Hagesii mestere előhúzta a zampakutouját, s bedugta, megnyílt egy kapu. Mutatta hogy induljanak be oda, meg is tették, lezáródott mögöttük a kapu rögtön.
- Wow… milyen szép ez a hely! - egy föld alatti ház volt, nem volt ott víz, mintha akvárium lenne, csak épp kívül volt a víz. - Elnézést, de már rég foglalkoztat, hogyan lélegezhetünk odakinn? Hiszen a vízben senki sem tud lélegezni, mi mégis… - az öreg megfordult.
- A Tengerek Köve lát el minket oxigénnel, hogyha megtalálják, mindnyájan meghalhatunk!

Urahara vegyesbolt: Panaszkönyv:

- Urahara, mi történhetett az új lélek epilálómmal, hiszen annak a nőnek sürgősen szüksége van rá, különben nem tud elmenni, el akarja csábítani a Rukongai-beli férfiakat, segítsen!
- Nincs ezzel semmi baj! - mondta a wc-ből kiszűrődő hang, meg sem akarta nézni, Rukia elment, másnap is megjelent, ám kicsit fel volt villanyozva, hozta vissza a cuccokat. - Mi a baj Kuchiki-chan? - kérdezte mosolyogva Urahara, Rukia nagyon ideges volt jelenleg.
- Hmph! Méghogy mi? Megrázott az a szellem epiláló! Maga ostoba, mindent rám tukmált, erre egyik sem működik! Na jó most visszahoztam kérem vissza mindennek az árát!
- Ururu, gyere! - mondta Urahara mosolyogva, megjelent a kislány egy óriási ágyúval, amelyet Rukia felé tartott. - Ururu, elmondanád Kuchiki-channak, hogy nem veszünk vissza árút, amit már eladtunk, vagy hogyha nagyon erősködik, mi lesz a végeredménye?
- Ühüm! Akkor megöllek! - mondta Ururu, Rukia megijedt. - Nos, vissza akarod vetetni?
- N-nem! De hol a panaszkönyv? - kérdezte, majd megmutatta Urahara. - Miért ilyen készséges Urahara? - megnézte a könyvet, s semmi nem volt benne. - De hogyan lehet ez? Várjunk…
- Ururu, segíts neki kitalálni! - mondta mosolyogva Urahara.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?