Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BLFF39.

Shinigami Krónikák: 39. Rész: Revés0:

„Aizen legyőzése óta eltelt egy kis idő, a hollow-k újra megjelentek, és az emberek a Rukongaiból egyre többen tűnnek el. Talán visszatért Aizen? Vagy egy új ellenfélre lehet várni? Még senki sem tudja, de az arrancarok létező problémák, az Ég Köve és a Tengerek Köve, ha egyesül azzal az átkozott tükörrel, talán olyas valami történik, amire még nincsen felkészülve, senki sem! Az emberek, shinigamik most ugyanúgy veszélyben vannak…”
- A Langis Aegis! - mondta ijedten Ryuagma, elkezdett hátra lépdelni. - Te ostoba kölyök, azt hiszed nyerhetsz ellenem? Még bankaiod sincs! - Kodoku elmosolyodott. - Ne mosolyogj azon amit mondok, te kölyök! - felemelte a kardját. - Bankai! Niji no Wando5! - a kardja szétvált hét részre, és meghosszabbodott, egy hosszú pálca lett, a végén az élekkel. - Ez a bankaiom, azonban ennyiben nem merül ki. A föld alatt pengék helyezkedtek el! Amelyeket hangeffekttel irányíthatok akárhogyan! - mindenki meglepődött. - Na mi a baj, ostobák!
- Szánalmas bolond! - mondták a többiek neki. - Ezzel a képességgel semmire sem mehetsz!
- Valóban? - nevetett őrülten, a fölbe csapott a pácával, megindult egy penge családja felé.
- Rohadék! - mondta Kodoku, miközben kivédte a suhanó pengét. - Hogy mered ezt megtenni? - megjelent alatta is egy. - Ó a francba, ezt nem fogom tudni kikerülni! - egy byakurai kivédte. - Ti? - kérdezte tőlük, amikor hátranézett. - Hiszen a döntéseim szer…
- Szerintünk helyesen döntesz, és elfogadjuk innentől! - mondták a háta mögött állók.
- Rendben! - kacsintott Kodoku, ledöfte e pillanatban rengeteg penge a föld alól. - A túróba!
- És most… bevégzed a sorsod! Bankai technika: Niji-Shoku1! - a pengék a botról eltűntek, helyette egy gömb jelent meg. - Megsemmisíteni! - milliónyi gömböt lőtt a gömbből. - Háhá!
- Itt még nincs vége! - suttogta Kodoku, ellenfele meglepődött, hogy még mindig él. - Most… eljött a véged! - eltűnt a porfelhő körülötte, ott volt Teru és Hagesii. - Igaz azt mondtam nincs szükség segítségre, de nem baj! Elintézünk majd mi! Te nagyszájú vénember! - ideges lett Ryuagma. - Mi a baj? Talán kicsit rosszul esett a vénemberezés? - gúnyos vigyor kísérte.
- Te… te… rohadt kölyök! Most megöllek a saját kezemmel! - a pálcájára visszajöttek a pengék. - Megsemmisítelek, a színek rohamával! Bankai technika: Iro no Kougei2! - a pengék elkezdtek növekedni, megjelent rajta egy páncél, a teste növekedett. Egy szörnyeteg lett belőle. - Háháhá! A színek rohama átalakít egy gigantikus harcossá, amely megsemmisít mindent, illetve mindenkit aki és ami az útjába áll! - felemelte a botját, két penge lett a szárnya, két penge a kezeibe ment, a maradék pedig a fejére nőtt rá. - Itt a vége Kodoku!
- Ó a francba! Ez lehetetlen! - mondta ijedten az egyik Kuchiki. - Mekkora lett, fuss el!
- Bolondok vagytok? - kérdezte nevetve Kodoku. - Legyőzzük a vénembert! Igaz? - fordult barátai felé, azok bólintottak. - Akkor készülődjünk! Előbb védekezünk, hogy kiismerjük!
- Rendben! - mondták a fiúk. Lecsapott Ryuagma, azonban egyszerűen kivédték. - Gyenge!
- Akkor ezt kapjátok ki! - kiáltotta hangosan, felemelte mindkét kardját. - Mizu no Hi Bureeedo3! - megjelent az egyik pengén víz a másik tűz, egyesítette őket, így támadott. - Mi?
- Hmph! Ha tudjuk, hogy ilyen gyenge vagy, nem pazaroljuk ilyesmire az erőnket! - mondta Teru, bár kicsit elbízták magukat. - Mi a franc ez? - feltört milliónyi tüzes penge a földből.
- Teru, mi a francnak húztad fel? - kérdezte idegesen Hagesii, Kodoku még mindig mosolygott. - Mi az Kodoku? Talán tervezel valamit? - Umidomo no Ousama dobogott.
- A vihar trió megmutatja mit tud! - nevetett Kodoku, felemelte a kardját. - Megöljük együtt!
- Óh igen! - felelték barátai. Felemelték ők is a kardjaikat, össze helyezték, majd elkezdtek egy szöveget kántálni: - Szél és remény, pusztítás légy, villám villan az égen, a víz sodorjon el téged! Vihar ereje elénk jöjj, hogy ellenfeleinket mind megöld! - egy nagyot csaptak a földre. Felrobbant minden kard a földben, amely Ryuagmahoz tartozott, meglepődött az erő láttán.
- Lehetetlen! Mi ez a hatalmas erő? - kérdezte mérgesen. - Pisisek ilyen erőt birtokolnak, a világ nincs rendben! - ordította, a „szarvai” elkezdtek ragyogni. - Hakai no Houn! - szikráztak a pengék az egész testén, mindegyik átadta a fején lévő középsőbe az energiát. - Dögöl…
- Befejezni! Ontsd ki fényed, Shashin Komyuniti4! - a legvénebb Kuchiki a két csapás közé ugrott, egyszerűen eltűntette a támadásokat. - Ostoba kölykök! - kiáltotta mérgesen, meglepődtek. - Mi a francot csináltok? Meg akarjátok ölni egymást? Ryuagma, téged száműzünk innen! Menj ahova akarj, te meg… - fordult Kodoku felé, meghúzta a fülét. - Ha még egyszer ilyet csinálsz, meghalsz! - elég komoly volt, aztán lenyugodott. - Öhm… valaki egy kis levest? - egy kicsit padlót fogott mindenki, majd békésen bement, Ryuagma elment.
- Hmph! Azt hiszem, még hallunk felőle! - mondta aggodalmasan az egyik Kuchiki. - Nem?
- Kétlem! - Kodoku biztos volt benne, hogy nem látja többet. - Neki van önbecsülése, büszkesége, és egoista a legfölsőbb szinteken! - bement a vénség után. - Hallod amúgy, tetszik a zanpakutoud! - nem igazán értette az öreg hogy miről is beszél. - Nem emlékszel?
- Nem tudom miről beszélsz Kodoku fiam. - közben belekortyolt a levesbe. - Egy kis éjszakai leveset, ha már mindenki ébren van? - benne voltak, Kodokuék úgy döntöttek, hogy a Seireteibe visszatérnek, miután ettek. Elköszöntek mindenkitől, Kodokunak sok szerencsét kívántak rokonai. - Vigyázz magadra fiam, apád büszke lenne rád, és édesanyád is! Ez biztos!
- Köszönöm, öreg! - mondta Kodoku, elmosolyodott, aztán elfordult és mentek a Seireteibe. - Hagesii, mit akartál mondani a Marinoról pontosan? Miért kell odamennünk együtt? Hm?
- Mert… A világomat ugyebár megtámadták az arrancarok, egy kőért, a tengerek kövéért, amely a Marino életét adja! A víz abból a kőből ered, hogyha eltűnik, a Marinonak vége!
- Az Ég Köve már az övé! - mondta Teru aggodalmasan. - Vajon mi lesz, hogyha megszerzi a második követ is? Talán elpusztítja a világokat? Vagy irányítani akarja? Ááh megfájdult a fejem! - fejét fogta, odaértek a Seireteibe, már várták őket Ukitakeék. - Mi a baj taichou?
- Teru, Kodoku és Hagesii, üzenet érkezett a Marinoból, sürgősen a főkapitányi épületbe kell mennetek! - erre egy „Rendben” volt a válasz, odamentek a főkapitány épületéhez gyorsan.
- Üdvözöllek titeket, hallom minden rendben van most már köztetek! - mondta Yamamoto a maga öreges hangján. - Azonban aggasztó üzenet érkezett a Marinoból, olyan, amely nem hagy halasztást! A hercegnőt elrabolta egy 10-es számú arrancar, tudjátok mit jelent ez?
- 10-es? - kérdezte döbbenten Hagesii. - Az egy espada, nem egy nuumeros! - mérges lett.
- Espada, ha? - kérdezte Kodoku, felnézett. - Egy espada, de mi mit tehetünk hárman?
- Ti fogtok elmenni, és elintézni őket! - meglepődött a három fiú, ezen mondat hallatán.
- Hárman? - kérdezte Teru. - De… az öngyilkosság lenne, hisz egy espada nemde? A legerősebb arrancar ami létezik, hogyan győzhetnénk le, mi hárman? A kapitányokkal…
- A kapitányokra itt van szükség! Az arrancarok beszivárogtak a Seireteibe, nem lehetünk elég óvatosak ha elküldjük a Gotei 13-at! Így… titeket fogunk elküldeni, és nincs vita!
- Akkor hát mi hárman mentsük meg majd a világomat? - kérdezte Hagesii, aggódott hogy mi lesz majd ebből. - Rendben, fiúk amikor akarjátok indulhatunk! - Teru már indulni akart.
- Én benne lennék hogy most rögtön induljak! - mondta nevetve Teru, mérgesen nézett Kodoku. - Mi a baj Kodoku? Nem tetszik a helyzet? - Kodoku elfordult még tőle is.
- Még van dolgom, majd később indulhatunk! Beszélnem kell valakivel minél gyorsabban!
- Rendben! - mondta Hagesii, szomorú volt. - A hercegnőt elrabolták, nem tudtam megvédeni. - gondolta mérgesen, magát okolta amiért elkapták a hercegnőt. - A hercegnő védelme az én feladatom, felesküdtem a királyi családnak, de ők most már halottak, csak a hercegnő maradt.
- Mi a baj Hagesii, mintha elgondolkodtál volna valamin. - mondta Teru, nem értette mi a baj.
- A hercegnő… védelme az én feladatom volt. De eljöttem ide, hogy erős shinigamikat szerezzek, akik segíthetnének! Én vagyok a Marino legerősebbje! - önmarcangolásba kezdett.
Eközben Kodoku és Rukia találkoztak. Kodoku közelebb lépett, akart kérni valamit a lánytól.
- M-mi a fenét akarsz Kodoku? - kérdezte Rukia, miközben elpirult. - Mi a fenét csinálok én?
- Azt, hogy míg nem leszek itt, figyelnél a családomra? Kérlek… tedd meg! - kérlelte Rukiát.
- Óh hogy csak ennyi? - kérdezte Rukia, kicsit megkönnyebbült. - Rendben van, megteszem!
- Köszönöm szépen! - mondta Kodoku, s elfordult. - Amúgy miért pirultál el az előbb, hm?
- Áhh semmi! - mondta szabadkozva. - Inkább húzzál a Marinoba, rendben van? És győzz!
- Alap! - mondta Kodoku, integetett a távolból, végül eltűnt Rukia szeme elől. - Nos akkor fiúk, indulhatunk! - rögtön indultak, miután odaért. A többiek megkérdezték még utoljára hogy biztos-e. - Természetesen! - előretartotta Hagesii a kardját, megjelent egy vízi kapu.
- Indulás! - kiáltották mindhárman, beugrottak, mikor megérkeztek, meglepődtek Teruék, ugyanis víz alatt voltak, ott úszkált körülöttük rengeteg hal, azonban történt valami…
- Mi a franc történt? - kérdezte a Drackes nevű espada, mikor jeleztek neki. - Hogyan? Szóval megjöttek a kis hősök mi? - nevetni kezdett. - Hercegnő nézd csak, ki jött meg! A te lovagod!
- Hagesii? - kérdezte szomorúan a hercegnő, egy székhez volt kötözve. - Miért jöttél vissza? Ostoba! - gondolta magában. - Hogyha te itt vagy, már veszélyben van a Tengerek Köve!
- Talán hirtelen eszedbe jutott, hol is van a tengerek köve? - kérdezte Drackes. - Hogyha így van, itt hagyjuk ezt a világot, és békén hagyunk téged! Hogyha nem mondod el, meghalnak!
- Rendben… haljanak csak! A világomat meg fogom védeni! Ááh! - sikoltott, amikor az espada elkezdte a nyakát szorongatni. - Kérlek! Engedj el, te… rohadék! - kiáltotta fájdalmasan. Végül elengedte az, hiszen még szüksége volt rá. - Nem szerzitek meg a követ!
- Gondolod? - kérdezte nevetve az espada, újra szorongatni kezdte. - Kicsit megszorongatlak! - megjelent egy sötét alak mögötte. - Hehe! Szóval itt vagy Grinx, a mágus! Intézd el őket!
- Grinx, állj újra az én oldalamra! - kiáltotta a hercegnő. - Grinx… a mi mágusunk voltál!
- Ez ostobaság! Sosem voltam a ti oldalatokon, Lunella hercegnő! - nevetett Ginx végig, épp hogy ki tudta mondani egy nagy nevetés előtt. - Megölöm a kis lovagodat és társait, a mágikus erőmmel! - az arca előtt elhúzta a kezét, majd felszívódott. Lunella aggódott.
- Jajj Hagesii, miért kellett visszajönnöd? - megfogta a kezét Drackes. - Mit akarsz most?
- Eltöröm az ujjaidat egytől egyig, hogyha nem fogod most rögtön elmondani, hol a francban van az a rohadt Tengerek Köve! - Lunella elfordult, majd megrángatta a karját. - Fájt, nem?
- Engedj el, te szörnyeteg! - sikította, elengedte, nem is értette miért. Megjelent egy pajzs a hercegnő körül. - Most nem tudsz hozzámérni! Így nem bánthatsz! - Drackes mérges lett.
- Meghalsz! - megpróbálta ledöfni, sikerült is neki. - Na mi a baj kislány? - elájult a hercegnő. - Rendben van, akkor most nem tudom kikérdezni, addig is, lássuk mit tud ez a Grinx alak!
- Üdv, idegenek! - mondta mosolyogva Grinx, mikor felbukkant Kodokuék előtt. - Mit…
- Grinx, üdvözöllek! - Hagesii, Grinx meglepődött, hogy ilyen ostoba. -  Hogyhogy élsz?
- Épp hogy sikerült megmenekülnöm azok a fickók elől. - mondta szomorúan, majd elmosolyodott. - De most meghaltok! - kiáltotta, egy lap jelent meg a kezében. Eldobta, penge éles volt, és milliónyi lett belőle. Megvágta vele Kodokuékat. - Végetek van! - csettintett, felrobbantak. - Mi a franc? - megdöbbent, hogy Kodoku kivédte a zanpakutoujával a támadást. - Lehetetlen, hogy egy szél típusú zanpakutouval kivédd! Akkor hogyan?
- Hmph! Minek nézel te engem? - kérdezte Kodoku. - Ez vérlázító! Megöllek most rögtön!
- Nem! Majd én! - mondta Hagesii. - Ez az én ügyem! Grinx te szemét, te voltál aki kiadtad a királyi család titkait, igaz? - Grinx csak mosolygott. - Értem, szóval tényleg te voltál az!
- Nos, vagy igen, vagy nem! Lássuk mit fejlődtél, pici lovag! A hercegnőd már ott vár a kastélyban, de eljutsz odáig? Hmm? - megjelent egy bot a kezében. - Megsemmisítelek! A sötét mágiám ellen nem tudsz tenni semmit! - nevetett őrülten, elkezdett átalakulni. - Én egy arrancar vagyok mostantól! - a botja átalakult egy karddá. - Nos, így is képes vagy legyőzni?
- Egy Nuumeros! - mondta Kodoku. - Ez neked semmi sem lesz Hagesii! - bólintott barátja.
- Óh így gondoljátok? - kérdezte nevetve Grinx. - Varázscero! - megjelent egy sötét cero az ujján, majd eltűnt. - Na? Hol van a cero? Tudjátok honnan fog lecsapni? Gondolom nem…
- Hagesii, mögötted! - mondta Teru, Grinx meglepődött, elmosolyodott Teru. - Ott van!
- Értem… szóval a reakciómra voltál kíváncsi? - kérdezte mérgesen. - Én, sajnálom amit tettem! Megbántam, nagyon! - majd odament Hagesiihez, megjelent az ujja hegyein cero.
- Hagesii! - kiáltotta Teru, meglátta hogy mit akar tenni Grinx, ám lerepültek a kezei. - Mi?
- Te szemét, féreg! - mondta Kodoku, ő vágta le Grinx kezeit. - Most meghalsz, véged van!
- A kezeim… levágtad őket! - fekete vére volt, rájuk spriccelte, nevetni kezdett. - Győztem!
- Miről beszélsz? - kérdezte mérgesen Teru, nem tudott mozdulni. - A véred… megbénított?
- Óh igen! - szikrázott a csuklójánál, majd kinőtt a keze, ám most egy gigantikus karmos kéz volt. - Hehehe! Előbb kibelezzelek benneteket, vagy talán semmisítselek meg rögtön? De abban meg mi az élvezet? - elmélkedett. - Rendben, akkor játsszunk egy kicsit! - megijedtek. - A félelmet imádom! - csettintett, megjelent egy forgó kerek valami, és kikötözte oda őket. - Lássuk mennyire tudok célba dobni! Eddig csak egyszer próbáltam ki, akkor is meghalt valaki! - rángatózni kezdtek. - Nem-nem! Hogyha rángatóztok, annál biztosabb hogy eltalállak titeket, amely ugye nagyon szerencsétlen eset lenne! - mérgesen ordítoztak. - Hogyha felidegesítettek, akkor biztosan hogy eltalállak titeket. Látom megértettétek! - kezdte volna meglendíteni a kezét, ám ekkor egy vízsugár eltalálta. - Micsoda? Ki a franc volt?
- Mester? - kérdezte boldogan Hagesii, Grinx megijedt. - Félj Grinx, a mesterem elintéz!
- Mester? Mi az hogy mester? - kérdezték a fiúk döbbenten, megjelent Grinx mögött egy öregember. - Szóval ő róla van szó? - egy nagy szigony volt a kezében, a zanpakutouja.
- Hagesii, nahát csak hárman jöttetek, mit képzelt Yamamoto? Hogy ennyi elég lesz? Ostoba! Mindig is ilyen zsugori volt ő… hiszen már csak olyan mint én… a testvérem! - meglepődtek Kodokuék, amikor ezt mondta.

Orihime főzőshowja(?): Tollhasogató:

 - Glugluglu! - bejött Orihime, aki még mindig liba volt. Megjelent mögötte Nel is. - Gluglu!
- Nyahát, a jiba akaj műsojt tajtani! Na majgy ény! - kiment pár percre, majd megjelent egy bűzölgő mókussal, aki körül legyek repkedtek, és kukacok másztak ki belőle. - Égett mókus toalettpapír szószban! Ez a mai receptünk neve! Tehát, először is kell egy lábas! - egy magnóról ment az egész, felvetette valakivel. - Belelelelelelelele… - Fjancba a magnyóval! Tyehát, az utyolszó lépész… A díszítész! - ránézett Orihimére, és gonoszan kezdett nézni.
- Gluglu! - megijedt a liba, elkezdett futni előle, szegény liba nem tudta hogy képtelen repülni, felugrott, elkezdett csapkodni a szárnyával, ám a földre esett végül. - Gluglu!
- Tyehát kész isz! - majd odament gyorsan egy férfihez, hogy kóstolja meg. - Nyaa jécci!
- Előbb kóstolja meg a liba! - mutogatott Orihiméra, nagyon megijedt akkor.
- Gyeje igye jiba! - kiáltotta, végül sikerült elkapnia, ledugott a torkán egy kanállal.
- Glu! - ennyit tudott mondani, a tollai feketék lettek, és kilehelte a lelkét.
- Játtya? Ez nagyon jó! - mondta, és egy kanállal odatartotta a férfinak, amikor az elkezdett nemleges választ adni, átalakult a szexi-nő espada alakjába. - És ha így? - megnyalta az ujját.
- Bocs, ez ellenem nem használ!
- Miért pont ilyet kellett kifognom? - kérdezte magában mérgesen.
- Várjunk csak… Miért glu-glut mondtam? - kérdezte a liba. - A pulykák szoktak glu-gluzni!

0Revés jelentése: Irányváltás(spanyol)
1Niji Shoku jelentése: Színes Szivárvány
2Iro no Goukei: Összes Szín
3Mizu to Hi Bureedo: Viz és Tűz Penge
4Shashin Komyuniti: Fény Közössége
5Niji no Wando jelentése: Szivárvány Bot

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?