Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BLFF 35.

Shinigami Krónikák: 35. Rész: Artículos0:

„Aizen legyőzése óta eltelt egy kis idő, a hollow-k újra megjelentek, és az emberek a Rukongaiból egyre többen tűnnek el. Talán visszatért Aizen? Vagy egy új ellenfélre lehet várni? Még senki sem tudja, de az arrancarok létező problémák, az Ég Köve és a Tengerek Köve, ha egyesül azzal az átkozott tükörrel, talán olyas valami történik, amire még nincsen felkészülve, senki sem! Az emberek, shinigamik most ugyanúgy veszélyben vannak…”
- Szóval végeztek a ninjáinkkal? - kérdezte mérgesen a vezetőjük, majd elmosolyodott végül. - Akkor be kell vetni a Hryuuran csapatot! - mindegyik ninja, amely a színe előtt volt megijedt. - Mi a baj? Miért féltek? - kérdezte, megjelent a pillanatban egy 5-tagú ninja csapat.
- Mit akar úrnő? - kérdezte a Hyruuran vezetője, a neve Ryuu volt, és vörös volt a haja. Mellette állt szinte pár centire az egyetlen lány tag, Mizuoshi akinek szőke melíros kék haja volt. Mögöttük állt egy barna és egy zöld hajú, és végül leghátul egy hosszú hajú elég különc alak. Aert, Wyke és Sandaa. Meghajoltak mindnyájan, nevetni kezdett a fő ninja, felnéztek.
- Ne legyetek ennyire merevek! - mondta, majd felállt. - A célunk Kuchiki Kodoku, jó pénzt kapunk, ha megsemmisítjük, szóval rátok lesz szükség! - bólintottak. - Azonban, vannak felesleges emberek ott, példának okáért a vaizardok, Urahara Kisuke illetve Yoruichi Shiouin!
- És azok a személyek? - mutatott Ryuu Terura és Hagesiire. - Őket is meg kell ölnünk, vagy mi? - bólintott mesterük. - Igenis mester, de akkor kell egy pecsételő osztag, amellyel meggátoljuk, hogy az utunkba álljanak! - helyeselt előttük álló, aztán elindultak rögtön.
- Ryuu, szerinted sikerülhet megállítani őket? A célpont nem aggaszt, de Urahara Kisuke képességeit már ismerjük, nem? - Mizuoshit aggasztotta ez a furcsa megbízatás. - A Kuchikik között még sosem volt ilyen, mi van hogyha ez csak csapda a ninja klán ellen? - Ryuut nem érdekelte. - De Ryuu… Hogyha ez csak egy csapda, akkor megölnek minket, a többiek…
- Azért élünk, hogy meghaljunk, nem? - kérdezte Aert, mikor melléjük ugrott. Mizuoshi elfordult. - Na de Mizuoshi! Ne légy ilyen, tudod hogy a mesternek szenteltük az életünket, ő képzett ki minket egyes elemek megtanulására! Te a víz, az egyik legerősebb elem, nemde?
- Igazad lehet! - mondta Mizuoshi, de elfordította a fejét, közben hátranézett. - Sandaa nem változik, mindig magányos… de most megtalálja azt hiszen a méltó ellenfelét, vagyis…
- Még soha sem találtam megfelelő ellenfelet! - gondolta mérgesen Sandaa, elkezdett villámlani felette. - Ostoba villámok, hogyha dühös vagyok, mindig előjönnek! - kiáltotta.
Eközben Teru és a vaizardok keményen edzettek. Legutóbb amikor átalakult, nem sikerült visszaalakítani, hozzá sem fértek a maszkjához. Szórta a cerokat, és a kardja sötét lett.
- Ez túl erős! - mondta mérgesen Shinji, aztán bevetette a Sakanadet, és a fordított világot. - Az irányok megváltoztak, tehát nem tudja kivédeni a csapásokat. - gondolta mosolyogva.
- Mi a baj? - kérdezte Teru, majd nevetni kezdett. - Megsemmisítelek, te nyomi! Mi a franc? Hogyhogy nem sikerült eltalálnom? - megdöbbent. - Szóval sikerült összezavarnia. - Nem…
- Véged! - kiáltotta Shinji, Teru megpróbálta kivédeni, de a maszkját eltalálta. - Miért nem törik le? - meglepődött, amikor a kardjának képessége eltűnt. - Ez lehetetlen… áááh! - épp sikerült kiugrania, még mielőtt egy robbanás keletkezett. - Te jössz… Rose, nyugtasd le!
- Rendben! - mondta Rose mosolyogva, megjelent az arcán a maszkja. - Így foglak lenyugtatni! - majdnem eltalálta a penge, amelyet Teru lőtt ki a szájából. - Szóval egy új technika? Robbanó penge mi? Milyen sajnálatos, hogy nem az én szintemen van! - nevetett ezután a gondolat után, megjelent egy zsinór, összeszorította vele. - Most véged van, bocsi!
- Miről beszélsz? - kérdezte hollow Teru gyűlölettel, amikor kinyitotta a száját. - Indulj, Bakuhatsuseino1! - ordította, s megindult egy kis penge, beleágyazódott Rose maszkjába.
- Hogyan? - kérdezte mindenki, amikor megjelentek karmok az ujjai hegyéből, olyan kis pengék, mint amilyet köpdösött. - Pusztuljatok! - eldobta, és felrobbant mindegyik. Sikerült kitörnie a kidouból. - Most pedig, végzek veletek! - felnézett az égre. - Cero! - egy gigantikus cero jelent meg a feje fölött. - Erősödöm, egyre jobban, ezt az is mutatja, hogy a cerom…
- Ez normális cero? - kérdezte döbbenten Hiyori. - Lényegtelen! Hachi, gyerünk állítsd le!
- Menni fog! - mondta Hachi, miközben elmormolt gyorsan egy varázsigét. - Kidou! - kiáltotta, egy lánccal összeszorította Terut, de az nem alakult vissza. - Túl erős a hollow!
- Nem lehet még Vasto Lorde szintű, de nem is juthat el addig! - mondta Shinji, támadott.
- Várj idióta! - kiáltotta Hiyori, majd ellökte onnan Shinjit, de őt eltalálta a cero. - Franc!
- Milyen butus vaizardok! - mondta nevetve Teru, megpróbált kitörni a láncokból, de nem ment neki. - Még túl gyenge vagyok, meg kell ölnöm Terut, hogy elég erős lehessek ehhez!
- Mi a baj hollow Teru? - kérdezte Arturo nevetve, mikor megjelent mögötte újra, és levágta a karját. - Megöllek, és így Terut már többet nem terrorizálhatod, mi szólsz ehhez a tervhez?
- Azt hogy ostobább vagy mint gondoltam! - kiáltotta hangosan hollow Teru, a sötétség összegyűlt a vállánál, így visszanőtt a karja, ezután előremutatta a kardját. - Arturoooo!
- Te győztél le, igaz? - kérdezte Arturo, bólintott hollow Teru. - Akkor ideje összecsapnunk!
Megjelent Arturo kezében egy egyszerű kard. Elkezdtek kardozni, de nem bírtak egymással.
- Milyen ostobának nézel te engem? - kérdezte Arturo, hátraugrott, ökölbe szorította a kezét. - Pusztulj! .- egy energiafőnixszel próbálta elpusztítani hollow Terut, ám ekkor Teru kivédte, mindenki meglepetésére. - Mit művelsz? Ostoba! - mondta mérgesen, ledöfte Terut e pillanatban a hollow énje. - Francba kölyök! - ordította. Teru azt mondta, hogy rendben van.
- Hogyan? Mit művelsz? - kérdezte hollow Teru, amikor Teru megfogta, égette a testét. - Te rohadék! - kihúzta belőle a kardot gyorsan, majd elugrott. - Szóval rájött hogy ő a tökéletes ellentétem? - megdöbbent, amikor egy nagyot hasított a testén Teru. - Nem engedhetem…
- Gyerünk, vaizardok újra együtt kell támadnunk! - kiáltotta Hiyori, ám nem bírta magát tartani. - Francba! Nem fogom bírni… - gondolta, és majdnem elájult. Shinji elkapta. - Mi a fenét csinálsz? - kérdezte amikor kinyitotta a szemét. - Engedj el, te perverz! - kiáltozott.
- Meghaltok! - kiáltotta Teru, és összpontosítani kezdett, megjelent rögtön körülötte milliónyi kis robbanó penge. - Mindannyian, meghaltok! - de ekkor eltűntek a pengék, s a maszk is.
- Áááh! A Tartarosba ne! - ordította, mikor Arturo és Teru belelökték. - Még találkozunk!
- Kétlem! - mondta Teru, aztán odafordult Arturohoz. - Köszönöm, hogy segítettél nekem!
- Ugyan! Semmiség. - mondta Arturo, eltűnt rögtön Teru szeme elől, hiába is kereste volna.
- Arturo vá… - kezdte volna, de már nem volt ideje befejezni. - M-mi történt? - kérdezte, majd megmozdította a karját, és véletlenül Hiyori fenekére csapott. Furcsán nézett. - É-én… n-nagyon… sa-sajnálom! - Hiyori nagyon ideges lett amikor megfordult. - Bocsi! - sírt.
- Ne könyörögj, most megöllek! - kiáltotta mérgesen Hiyori, átalakult a zanpakutouja shikai alakba. - Levágom a nyakadat! - elég khm… megszállott volt. - Fogd be! Idegesítesz csak!
Eközben Kodoku még mindig folytatta a bankai edzését. Be volt csukva a szeme még mindig.
- E-egy démon? - kérdezte döbbenten. - Démonok nem léteznek! - kiáltotta, félt egy kicsit.
- Hmph! Akkor hogyhogy itt vagyok előtted? - kérdezte Tenno Kami, megjelent a kezében egy óriási szélkard. - Le kell győznöd a bankait, hogy megtanulhasd! Bármit használhatsz, kivétel a Nageki no Sent! - felemelte a kardot, és lecsapott vele a földre. - Pusztulj el, most!
- Mekkora erő. - mondta döbbenten Kodoku, mikor egy gigantikus erőcsapás indult meg. - Gyerünk Tenno Kami, vágd szét az eget! - megjelent körülötte a Kaze Tate rögtön. - Nem jó ellene? - megdöbbent, amikor egyszerűen átment a pajzson az ellenfele támadása. - Démon!
- Fogd be, inkább a harcra összpontosíts! - nekiment a Tenno Kami, épp hogy sikerült kivédeni a karddal. - Mi ez? Csak nem félsz? A kardom mérete semmit sem számít hidd el! Hogyha erősebb vagy, akkor visszalökhetsz egy aprócska karddal is, de illusztrálom! - az óriási kard átalakult tőr-méretűvé, és ellökte onnan. - Ennyi volt, látod? Semmit sem érsz!
- Szóval le kell győzzelek? - megjelent mögötte. - Shunpoval gyorsabb vagyok mint a szél! - kiáltotta, megpróbálta ledöfni Tenno Kamit, azonban az széllé alakult. - Ó a francba! - becsukta a szemét, s összpontosított. - Nocsak, ott vagy! - kiáltotta, egy byakuraial eltalálta. - Most pedig, 101. támadási varázslat, Hitogoroshi Zanpakutou! - a zanpakutou kidouval azt hitte, hogy elintézte ellenfelét, de nem így volt. Az felugrott felé, és ledöfte. - Áh! Ez nem…
- Mi történt Teru, hogyhogy eltűnt a hollow alakod? - kérdezte döbbenten Love, miután lenyugodtak a kedélyek, elé ment Lisa. Ő sem értette, hogy mi történhetett Teruval. - Hogy?
- Igen… Arturo Plateado segített nekem legyőzni… és végül egy szakadékba vetettük, valószínűleg meghaltak! - azonban a vaizardok nem így gondolták, tudták nem halt meg.
- Lehetetlen! Lehetetlen, hogy meghalt volna a hollow éned! - mondta Lisa, mikor befejezte a mondandóját Teru. - Maximum most erőt gyűjt, hogy egy nagy, összeszedett csapással elintézzen! - Terut kicsit megijesztették. - Hogyha ez így van, az edzésnek egyenlőre vége!
- Szóval akkor máskor folytatjuk? - kérdezte Teru, aztán bólintottak. - Vajon… erősebb lettem? - meghallotta ekkor Raimaru hangját. - Raimaru, te vagy az? - megdöbbent.
- Már régen beszéltünk, nem? - kérdezte Raimaru, szikrázott Teru előtt, s közelebb lépett. - Nos Teru, ideje hogy megtanuld a bankait, hiszen elérted azt a szintet, amikor megérdemled!
- Most rögtön elmondod? - kérdezte mosolyogva. - Az tök jó lenne! - nevetni kezdett rögtön.
- NEM! - kiáltotta Raimaru, megjelent mögötte. - Majd hogyha meggyőztél arról. Hogy tényleg erős lettél! - beleegyezett Teru, felálltak egymással szemben. - Hmph! Majd máskor!
- Mi van? - kérdezte döbbenten Teru, amikor Raimaru nem szólt hozzá tovább. - Ezt nem teheted! - mondta mérgesen. - Francba… csak úgy itt hagyott. - gondolta mérgesen magában.
A Tartaros mélyén, egy sötéten villogó szempár aztán egy üvöltést lehetett hallani onnan.
- Hehehe! - nevetett valaki, hollow Teru volt az, ki volt kötözve a Tartaros mélyén. - Megsemmisítelek, benneteket! - kiáltotta. - Mindannyian, meg fogtok, halni! - mosolygott, miközben ezeket mondta, elkezdte magába szívni a Tartaros mélyén lévő sötét energiákat.
Kodokunak nem volt valami könnyű dolga, tekintettel arra, hogy Tenno Kami hasba szúrta.
- Árgh! - kiáltott fel Kodoku, megfogta a pengét, de az elvágta a kezét. - F-francba! - kiáltotta mérgesen, erőt vett magán, kihúzta magából a pengét. - Komolyan gondolja… akkor hát, le kell győznöm! - Pusztulj! - kiáltotta, felemelte a kardját, újra nekiment. - 102. kidou…
- Úgysem használ, akkor ne erősködj! - mondta mosolyogva Tenno Kami, majdnem lenyeste a kezét. - Nahát, milyen gyenge vagy a bankai ellen! Talán hiba volt elkezdeni az edzést?
- A fájdalom… újra érzem! - gondolta döbbenten Kodoku. - Értem! Nem használhatom azt a támadást… ki akarja kényszeríteni mi? - Toku Sike, Oto Shidou! - kiáltotta, eldobta a kardját.
- Hehehe! - nevetett őrülten Tenno Kami. - Azt hitted ez ér akármit is ellenem? - megjelent egy pajzs körülötte. - Vákuum Pajzsot hozhatok létre a szél irányításával, így nem képes elérni a rezgés! Ami pedig téged illet, azt hiszem ideje végezni veletek! - nevetni kezdett.
- Azt nem engedhetem! - ordított hangosan, megjelent a kardja a kezében. - Pusztulj el te!
Mikor összeért a két penge, egy nagy robbanás keletkezett, mindketten tartották magukat.
- Ledöflek! - mondta Kodoku, megpróbálta, ám ekkor őt döfte le Tenno Kami. - Nem lehet!
- Fuldokolj csak, a tüdődet találtam el! - nevetett Tenno Kami a fájdalom láttán. - Mint mondtam, én egy démon vagyok! - ordította, megindult egy forgó pengeszél a kardja körül.
- Ez feltrancsíroz! - mondta ijedten Kodoku, nagyon megsérült, egy nagy lyuk keletkezett a mellkasában. - Nem lehet! - kiáltott fel, amikor a földre zuhant. - Én nyertem… Tenno Kami!
- Miről beszélsz? Ostobább vagy mint hittem! - nevetni kezdett őrülten, eközben a ninják megérkeztek Uraharáékhoz. Veszélyben voltak, ugyanis a pecsételő osztag tette a dolgát.
- Mi a franc ez? - kérdezte döbbenten Urahara, amikor nem bírt mozdulni, a vaizardokkal együtt. - Yoruichi sem tud. - gondolta aggodalmasan. - Akkor ezek csakis a pecsételők lehetnek! - Hogyan? - megdöbbenten kiáltotta, tovább nem bírt beszélni. - A Hryuuran?
- Ki a francok vagytok? - kérdezte Teru, amikor meglátta a négy ninját, kik felé közeledtek.
- Teru, én is segítek! - mondta Hagesii, és mellé lépett. - Hmph! Ez a csapat a legerősebb?
- Mi vagyunk a legerősebb shinobik! - mondta Mizuoshi nevetve. - Sandaa, vigyázz magadra.
- Mit akar az a fickó Kodokutól? - kérdezte mérgesen Teru, mikor meglátta, hogy Sandaa felé közeleg. - Kodoku még mindig gyakorol, meg kell állítanom! - megpróbálta, ám felugrott Ryuu és Aert. - Nem állíthattok meg! - megpróbálta legyőzni őket. - Szikrázz, Raimaru!
- Föld stílus: Gyilkos Katana jutsu! - kiáltotta Aert, megjelent egy föld penge a kezében.
- Jutsu? - kérdezte döbbenten Urahara magában. - Szóval akkor ez tényleg az a csapat… Sandaa a legerősebb, melyik lehet az? - rájött, mikor meglátta a hajában a villámot. - Ne!
- Hehehe! Lássuk milyen ellenfél vagy te! - mutatott Kodokura, azonban az még nem volt ébren. - Mi a fene? Te alszol? - kérdezte mérgesen Sandaa. - Talán semmi ellenállást nem fogsz tanúsítani? Milyen kár, hogy egy álomszuszék vagy, még hogy méltó ellenfél… nekem?
- Kodoku! - kiáltotta Hagesii, de Mizuoshi és Wyke lett az ellenfele. - Szóval le kell győznöm titeket? Rendben van! - meglepődtek. - Umidomo no Ousama, gyerünk! Áraszd el az ellenfeleimet! Genshino Mizu Moritachi! - megindította a vízszigonyokat. - Ezt kapjátok ki!
- Cöhh! - mondta Mizuoshi, vízzé vált. Meglepődött Hagesii. - Ne nézz olyan nagyot! - nevetett. - Csak egy vízklón volt. Wyke intézzük el! - bólintott partnere. - Víz stílus!
- Szél stílus! - kiáltotta Wyke. Jég jelent meg Hagesii felett, amely majdnem eltalálta.
- Ryuu, intézzük el a kölyköt, egységesen! - mondta Aert, Ryuu benne volt. - Föld stílus: Föld Hasék Zuhatag! - megemelkedett a föld Teru fölé. - Meglepők a képességeink mi?
- Mi vagyunk az egyetlen elemi erővel rendelkező ninják, erre te alszol? - kérdezte Sandaa.
Kodoku még alszik, barátai nehéz helyzetben van, egyáltalán a lelke túlélte a csatát? Vagy vége?

Arrancar ismertető: Gin visszatér:

- Akkor hát kezdődhet, a legújabb Orihime főző-showja! - mondta mosolyogva Orihime, elővette a hozzávalókat. Elkezdett mindenki fujjolni. - Nem, nagyon jót fogok főzni most!
Megjelent előtte egy függöny, s mögötte egy vigyorgó alak, hátranézett, megijedt eléggé.
- Ichimaru Gin! - mondta ijedten a lány, megfogta a hajtűjét, és megindította a támadást.
- Hehehe… Nem fog menni butus! - Gyilkolj, Shinsou! - levágta a repülő izék szárnyát, majd elkapta. - Hé Nelliel, játszadozz el ezekkel az izékkel! - mondta Gin, s odadobta neki.
- Jengyben vany, Giny-papa! - mondta mosolyogva Nelliel, és elkezdte őket összenyomogatni.
- Ja igen, ami téged illet! - mondta Orihimének, lőtt egy kidout felé. - Rendben van most már! - egy libává alakította. - Libahercegnő lesz mától a neved! - elkezdett a liba hisztizni, elővette ekkor a mutatópálcáját, s leereszkedett egy képernyő, sötét lett, a függönyt elhúzták. - Remek! Üdvözlök minden kedves nézőt, az Arrancar Ismertető elkezdi az új évadját! Először is, lássuk Teru hollow alakjának a különleges képességeit. - megjelent Teru. - Nos, ismertessük együtt! - bólintott Teru. - Először is… - mikor a képernyőre nézett, ott volt Nelliel. - Menj le!
- Nyem! - kiáltott Nelliel, leakarta szedni a pálcával. - Nyem megyek je! - ráköpött Gin arcára.
- T-te… leköpted az arcom? - kérdezte Gin mérgesen, nekiment ekkor Libahercegnő is.
- Úgy tűnik ez egy elátkozott stúdió. - mondta Teru, mikor tiszta toll lett Gin.

0Artículos jelentése: Elemek(spanyol)
1Bakuhatsuseino jelentése: Robbanó

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?