Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BLFF 36.

Shinigami Krónikák: 36. Rész: Demonio Finales0:

„Aizen legyőzése óta eltelt egy kis idő, a hollow-k újra megjelentek, és az emberek a Rukongaiból egyre többen tűnnek el. Talán visszatért Aizen? Vagy egy új ellenfélre lehet várni? Még senki sem tudja, de az arrancarok létező problémák, az Ég Köve és a Tengerek Köve, ha egyesül azzal az átkozott tükörrel, talán olyas valami történik, amire még nincsen felkészülve, senki sem! Az emberek, shinigamik most ugyanúgy veszélyben vannak…”
- Milyen szánalmas… csak itt alszol! - mondta mérgesen Sandaa, egy normális csatára vágyott. - Kuchiyose no Jutsu! - megjelent egy kard a kezében. - Villám stílus: Karó Villám!
- Nem! Nem engedhetjük, hogy megölje Kodokut! - kiáltotta Teru, de megállította Ryuu és Aert. - Hmph! Szóval nem tudok odajutni mi? - az arcához tette a kezét, megpróbált hollow formába változni, de nem ment neki. - Miért, nem tudok átalakulni? Na mindegy. - gondolta.
- Pusztulj! - kiáltotta a Ryuu nevű ninja, megpróbált belerúgni. - A taijutsummal elintézlek!
- Gondolod? - kérdezte mosolyogva Teru, majd elugrott. Uram! Hús és csont maszkja, dobogó szárnyak, ti, kik az ember nevét viselitek! Az igazság és mértékletesség, erre a bűntelen falon álmok, de engedd, kissé hatalmára engedni a karmai haragját. 33. támadási varázslat. - mormolta magában. - Sou… katsui! - eltalálta majdnem Ryuut, de Aert kivédte.
- Föld stílus: Tál Emelkedés! Ez a jutsu kivéd mindenfajta kidout! - nevetett Ryuu mögötte.
- Köszönöm a védelmet! Most pedig, végzek veled kölyök! - előhúzott pár kunait. - Nos… lássuk mit tudsz! - eldobta, de valami furcsa volt a kunaiok mozgásában. - Nem ugrasz el?
- Ugorjak el, vagy sem? - kérdezte magában döbbenten Teru, ám érzett valamit. - Már értem, miért akarja hogy elugorjak. A lábamon van egy fémfonál, amellyel el akar buktatni. - Nem! - Ryuu meglepődött. - Raimaru, Dankou Kire! Kougekiteki mód! - elengedte Ryuu a fonalakat. - Most pedig, Dankou Kire, Ovarino mód! - egy óriási villámi indult meg a ninják felé. - Nem tudják kivédeni sehogy sem. - ám megjelent előttük Mizuoshi és Wyke, kivédték a jéggel.
- Hé ti! - kiáltotta Hagesii. - Ne meneküljetek! - megpróbálta elkapni őket az Umidomo no Ousamaval. - Hopp… a jég ellen a víz lehet nem jó? - kérdezte ostobán. Mindenki gúnyosan nézett rá. - Akkor be kell vetnem AZT… - gondolta mérgesen. - Fukouna Oomizu! - elkapta Mizuoshi és Wyke jegét a sav, így szétmarta. - Hehe… Nem értek semmit sem a jéggel!
- Gondolod? - kérdezte Wyke nevetve, s felugrottak a magasba Mizuoshival. - Semmisítsük meg! - bólintott a társa, megjelent jégszárny a hátukon. - Aztán Sandaa-val elintézzük az igazi célpontot! - pörögni kezdtek, megjelent előttük egy nagy jégszablya, épp hogy megállította Hagesii. - Azt hittem gyengébb vagy kölyök! - Hagesiit kicsit felhúzta ezzel a mondatával.
Eközben Sandaa nagyon ideges volt, hogy Kodoku nem ébred fel. Megpróbálta ütlegelni.
- Miért nem ébredsz már fel, te rohadék? - kérdezte mérgesen. - Ébredj! Ébredj! Ébredj már! - őrült volt eléggé. - Hát rendben, ha ezt akarod… - elkezdte döfködni a kardjával. Kifeszítette egy fához. - Hehehe! Most kicsit megkínozlak akkor, ha ilyen aluszékony kedvedben vagy!
Teruék és ellenfeleik között folytatódott a heves csata. Nem bírtak egymással, de a ninják mindvégig jobban álltak kissé. Most megindultak egy rohamban, azonban nem volt elég.
- Nincs elég erőnk, hogy legyőzzük ezeket a szemét shinigamikat? - kérdezte mérgesen Ryuu, miközben becsukta a szemét. - Tűz stílus… - kézpecséteket csinált. - Főnix tüzes formáció!
- Raimaru, intézzük el! - ám megjelent mögötte. - Lehetetlen! - egy óriásit robbant, nekicsapódott egy fának. - Túl erős lenne? - megdöbbent, kezdte elveszteni a reményét.
- Mi a franc? - kérdezte Hagesii, mikor megpillantotta hogy Teru a fának csapódott. - Umidomo no Ousama… a bankaiod ideje még nem jött el. - gondolta aggodalmasan. - Mást kell bevetnünk! - elkezdett a kard ragyogni, eltűnt róla az írás, megjelent a nyakán. - Pecsét, feloldás! Atlantisz Penge! - átalakult az Umidomo no Ousama, egy normális katanának látszott, korántsem így volt. - Az Umidomo no Ousama most sokkal erősebb, mint azelőtt!
- Akkor is legyőzünk! - nevetett Wyke, eltűnt, nagyon gyors volt. - A szél sebessége, enyém!
A Hueco Mundoban, a shinigami ki arrancaroknak parancsol, figyelte hogyan alakul a harc.
- Az a pecsét! - mondta döbbenten, mikor meglátta. - Lehetetlen… ez az amit én kerestem!
Sandaa egyre csak idegesebb lett, hogy Kodoku továbbra sem ébred fel. Ütlegelte újra, és újra. Végül úgy döntött, hogy radikálisabb módszerekhez nyúl, jelzett Mizuoshinak és Wykenak, hogy menjenek oda, segítsenek felébreszteni, ugyanis mindenképp harcolni akar.
- Rendben, én átveszem a másikat! - mondta mosolyogva Aert, odaugrott Hagesii elé. - Azt hiszed győzhetsz? - nevetni kezdett magában. - Lehetetlen, hogy te, vízhasználó legyőzz!
- Miért? - kérdezte mérgesen Hagesii, megjelent Aert mögött, megpróbálta megvágni. - Hogy? - megdöbbent, hogy meg sem tudta vágni. - Kemény földből van a teste? Mi a…
- Vége a harcnak! - üvöltötte Aert és Ryuu egyszerre. Aert karja átalakult föld pengévé. - Halj meg! - ledöfte Hagesiit, aztán egyet lendített, így egy nagyot hasított rajta, egy fának esett.
- Véged! - megégette Teru testét. Az már felállni sem tudott, annyira fájt a teste. - Szánalmas!
- Szánalmas? - kérdezte Kodoku, mikor kinyitotta a szemét, miután eltalálta a három ninja.
- Végre, felébredtél! - mondta Sandaa boldogan. - Gyorsan, törj ki, és harcoljunk! - nem mozdult Kodoku. - Hmph! Szóval még fáradt vagy? Akkor ideje hogy megöljelek, nemde? - kézjeleket formált. - Villám stílus: Romboló Villámlás! - felhők jelentek meg felettük.
- Nem, engedhetjük! - kiáltotta Teru, megpróbált felállni. - Most meghalsz te szemétláda!
- Mégis mit tehetnél? - kérdezte Ryuu, újra a fának rúgta. - Elégetlek téged a szent tüzemmel!
- Erős vagy… de a barátunkat nem engedjük hogy megöljétek! - mondta Hagesii, miközben a szeménél a vér ömlött. - Gyerünk Umidomo no Ousama! - nekiment Aertnek, megvágta.
- Megvágtál… - konstatálta Aert, beletérdelt Hagesiibe, aztán elrúgta arrébb. - Útban vagy!
- Meghalsz! - ordibálta sokszor Sandaa, őrült arckifejezéssel. - Miért nem állsz ellen egy kicsit? Legalább kis élvezet lehetne benned! Szánalmas! - megindította a villámokat rögtön.
- Barátaim… - motyogta, amikor meglátta, hogy Terut és Hagesiit mindjárt megölik, mert őt akarják megmenteni, visszaemlékezett az együtt töltött időkre. - Barátaim… én… ostoba voltam. - gondolta magában. - Szükségem van rátok, és ti, még most is azért harcoltok hogy ne öljenek meg. - pár könny lecsordult az arcán. - Most már örökre barátok leszünk! - ordította. - felállt a belső világában, majd lefejelte a Tenno Kamit, az meglepődött nagyon.
- Végül hát nyertél! - letört a maszk Tenno Kami fejéről, olyan arca volt mint Kodokunak. - Én vagyok te, te pedig én! Az erőnk ugyanaz, most már tied a bankai! - egyesültek ekkor.
- Meghaltok! - üvöltötte Kodoku, meglepett mindenki, mikor óriási lélekenergia tört ki belőle. Odanéztek mindnyájan, Kodoku kiszabadult. - Most pedig, megmutatom az igazi ban… kait!
- Ugyan már… biztosan megint csak kamuzik, mint a múltkor! - mondta Mizuoshi, nem vette komolyan kicsit sem Kodokut, azonban a társai tudták, hogy meg igazat mond nem trükközik!
- Úgy gondolod? - kérdezte mosolyogva, felemelte a kardját. - Hakaitekina Tenno Akuma1!
- Akuma? - kérdezte döbbenten Teru és Hagesii. - Démon? - meglepődtek mindketten eléggé.
- Az igazi bankaiomat láthatjátok! - a kard egy sötét energia karddá alakult át. Becsukta a szemét, megjelent körülötte sötét szélpáncél, mikor kinyitotta a szemét, erőteljes széllökést szabadított el, a szeme is fekete lett, a haja lobogott a szélben. - Végetek, amiért bántottátok őket! - kettőt hasított Mizuoshin és Wykeon gyorsan, holtan estek a földre. Sandaa mosolygott ezen, de nem vele harcolt. - Most pedig ti! - Ryuut és Aertet is levágta. - Rendben vagytok?
- Persze! - mondták Teruék, miközben felálltak nehézségek árán. - Nagyon jó a bankaiod!
- Kösz! - mondta Kodoku nevetve, megfordult, meglátta a pecsételő egységet. - Most ti következtek! - a ninják megijedtek, eltűntek. - Feltöröm a pecsétet! - egyet a földre csapott a kardjával, megsemmisítette a pecséteket, amelyek a vaizardokat és Uraharáékat tartotta fogva. - Ne gyertek közelebb! - kiáltotta, miközben Hiyorira mutatott a kardjával. - Én intézem el!
- Szóval kemény ellenfélnek érzed magad? - kérdezte Sandaa, nem válaszolt Kodoku. - Milyen fölöttébb bosszantó személyiséged van! - mondta mérgesen, majd megindult felé.
- Megsemmisítelek! - mondta Kodoku, lecsapott a kardjával, ám az kivédte egy villám pajzzsal. - Nocsak, szóval te erősebb vagy mint a társaid? - kérdezte szánakozva. - Sajnálom hogy meg kellett őket ölnöm! - nevetni kezdett, mint valami őrült. - Meghaltál, véged van!
- Nem tudom mire célzol! - mondta Sandaa, elkezdett vérezni. - Te átkozott! - ordította, odaugrott testvéreihez, majd együtt eltűntek. - Hogy lehet, ilyen erős? - kérdezte mérgesen.
- Lehetetlen, hogy ilyen erősek legyenek! - gondolta magában a ninják legfőbb vezetője.
- Nahát, Kuchiki-san, nagyon szép bankaiod van! - mondta mosolyogva Urahara. - Mi a…
- Nekünk még van egy visszavágónk! - mondta Terura mutatva a kardját Kodoku. Teru bólintott. - Nem életre halálra, de le szeretnélek győzni, tudjam melyikünk az erősebb!
- Rendben! - mondta mosolyogva Teru, mindenki eltávolodott onnan, ők felálltak egymással szemben. - No de aztán ne mondd, hogy én akartalak lealázni! - mondta nevetve Teru. - Oké?
- Persze! - mondta Kodoku, így idősebbnek tűnt, mint amúgy, magasabb volt mint tökéletlen bankai formában, és a haja is inkább már-már fekete volt, mint barna. - Mi a gond, félsz?
- Én? Soha! - mondta Teru, előhúzta a kardját, ám ekkor hallott valamit. - Már megint te? - megjelent a belső világában, azonban nem látott ott senkit sem. - Mi a franc? Akkor meg…
- Hehehe! - nevetés hallatszott a Tartarosból. - Most hogy fájdalmaid vannak, ez a sötét energia még ínycsiklandozóbb! - felüvöltött fájdalmasan, eltépte a zsinórokat amik lefogták. Felugrott, a maszkja megváltozott, sokkal inkább sisak volt, és szarva is voltak már. - Hehehe! Szóval itt vagy, hogy lásd a majdnem Vasto Lorde formámat? Meghalsz akkor!
- Vasto Lorde? - kérdezte Teru, megjelent mögötte a hollow alakja. - Mi is az a Vasto Lorde?
- A Vasto Lorde? A legerősebb hollow féle! Azt tartják képes elpusztítani pár Vasto Lorde az egész Seireteit… sőt nem is… az egész Lelkek Világát! - elmosolyodott gúnyosan. - És téged akkor vajon mennyi időmbe telne megsemmisíteni? Két tized másodperc? Egy század másodperc? Nem is… Ezred másodpercek töredéke! - megjelent ekkor a Raimaru is.
- Micsoda? Raimaru? - kérdezte boldogan Teru. - Jössz segíteni ez ellen a szemétláda ellen?
- Nem így mondanám! - nevetett a Raimaru. - Eljött a próbád ideje, és ez nagyon jó alkalom, nos hollow Teru, benne lennél hogy szövetkezzünk? - Terut kicsit összetörte ez a mondata. - Mit nyavalyogsz kölyök? Neked ott van a segítséged! - mutatott Teru háta mögé, ott volt Arturo. Arturo a kezét nyújtotta Teru felé, majd egyesültek valahogyan. - Hollow, gyerünk!
Ők is egyesültek, Terut nagyon megdöbbentette ez az új kinézete, és hogy Arturo is beszélt belőle. Hollow Teru és Raimaru egyesülése nagyon jól nézett ki, sárgás volt a hollow most.
- Akkor a végső harc közöttünk, nemde? - kérdezte a hollow nevetve, megjelent Teru mögött.
- Azt hiszed ez használ? - mondta Arturo, megjelent Teru hátán az energiaszárny, kivédte a támadást. - Most pedig, mutassatok valamit, amit még nem láttunk! - megjelent alatta egy cero.  - Az előbb került ide ugye? - kérdezte Arturo mérgesen. - Hmph! Piti ügy! - szétrakta a karját. - Főnix Pajzs! - megjelent egy pajzs, elszívta a cerot. - Cero! - visszalőtte Raimaruékra.
- Raimaru, te is csinálj valamit! - előretartotta a karját, így egy villámpajzs keletkezett előtte.
Eközben Kodoku csak nézte hogy mi a francot művel Teru, a szeme már sötétedett. Kezdte…
- Érteni… - mondta halkan Kodoku. - Harcolj Teru! - kiáltotta, lecsapott, de elugrott Teru. - Mi ez az őrült sebesség? - kérdezte döbbenten, miközben felrobbant előtte a föld. - Szóval…
- Sonído! - mondta a maszkos Teru. - Az arrancarok képessége, de már olyan szinten vagyok, hogy könnyedén tudom alkalmazni! - elmosolyodott. - Szóval egy visszavágót akartál nem?
- Terutól… - mondta mérgesen Kodoku, felugrott. - Megsemmisítelek! - megpróbálta megvágni. - Gyors! - gondolta, megfordult, megsebezte így, meglepve ellenfelét nagyon.
- Meg kell állítanunk a hollowizációt, kitudja, mi történhet! - mondta aggodalmasan Hachi.
- Hadd intézzék el maguk között! - mondta Urahara nevetve, megállítva ezzel Hachigent.
- Most kivégezlek te szánalmas shinigami, örökre! - kurjantott ekkor hollow Teru, előretartotta a zanpakutouját. - Láss csodát, most megmutatom az igazi erőmet! Onts vért, szikrázz sötéten, Yami Raimaru! - elkezdett vörös-fekete szikrákban szikrázni a zanpakutou, olyan volt mint a Raimaru shikai alakja, csak feketében. - Megsemmisítelek egy vágással!
- Azt szeretném én látni! - összecsaptak, amikor a két kard egymásnak feszült, egy robbanás keletkezett, kiugrottak belőle, s rögtön egymásnak ugrottak újra. Még párszor volt robbanás.
- Kisuke… - kezdte Yoruichi, amikor odament hozzá, s meghúzta a ruháját. - Valamit kell…
- Hozzám jössz feleségül? - kérdezte Urahara, Yoruichi mérgesen leütötte. - Szóval igen?
- Majd megbeszéljük máskor! - mondta Yoruichi mérgesen, félrementek. - A ninják vezetőjét ismerem, történetesen egykoron jó barátnőm volt. Talán kihúzhatnánk belőle, ki bérelte fel.
- Hmm… Igazad lehet! - megnyitottak észrevétlenül egy senkaimont, és átmentek rajta, a ninják földjére érkeztek, egy nagy templom elé. - Itt lesz ő… de nem hiszem hogy meggyőzöd. - Yoruichi készített mindent elő. - Bár… lehet hogy igen. - mondta gúnyosan.
Tovább harcoltak Kodokuék, csak a robbanások maradtak utánuk, amelyeket kardjaik okoztak. Kodoku nem fáradt ki még egyáltalán, tele volt energiával, de hollow Teru is.
- Mi a baj shinigami? - kérdezte hollow Teru. - Csak nem érzed magad kicsit legyengülve? - felugrott, a magasban az ujját feltartotta. - Megsemmisítelek! Bala Lluvia2! - ökölbe szorította a kezét, milliónyi Bala indult meg hírtelen Kodoku felé, ám mindet kivédte a Tenno Kamival.
- Ez a harc… olyan lényegtelen! - mondta hollow Teru, miközben Teruék ellen harcolt. - Úgyis én fogok nyerni, fogd fel! - nevetett Raimaruval együtt. - Megsemmisítünk titeket!
- Teru, nem adjuk fel! - bólintott Teru, mikor ezt mondta Arturo. - Nos akkor, indulás most!
Összecsapott hollow Teru és Kodoku is eközben. Szikrázott körülöttük a levegő, és közöttük is.

Arrancar ismertető: Sonído3:

- Ááh, te pulyka, vagy csirke vagy mi vagy te takarodj már az arcomtól! - kiáltozta Gin, miközben leszedte magáról nagy nehezen a liba alakú Orihimét, elkezdte üldözni a kardjával.
- Öhm… Ichimaru Gin úr… - kezdett bele aki a kamerát kezelte. - Elindult a forgatás…^^’
- Hogy mi? - kérdezte Gin döbbenten. - Öhm… Szóval a mai műsorban egy új hollow technikát ismerhetnek meg a kedves nézőim! - elővette a pálcáját. - Szóval, mutassák csak! - megjelent a képernyőn, amikor a Sonídot használta Teru. - Hogy is hívják? - kérdezte döbbenten. - Ja igen! Sonído! A lényege, hogy az arrancarok extrém sebességgel tudnak a segítségével mozogni! Mutatom is hogyan! - elkezdett ugrálni össze-vissza. - Jól illusztráltam? - megjelent ekkor a függöny alól Nelliel. - Nelliel? Te meg mit keresel itt?
- Hajjottyam hoty Giny-bácsi éppen a Sonyidot mutassza be! - mondta mosolyogva Nelliel. - Ejég gagyi vojt. - elkezdett Sonídot használni. - Így kell csinálni! - beraktak tapsvihar effektet.
- Tűnj innen! Jobban vezetnéd a műsort, hogyha nem lenne ez a beszédhibát. - mondta mérgesen Gin, majd kirúgta onnan. Beraktak ekkor egy „óóóó” effektet. - Most meg mi a baj? Ez az én műsorom nem? - megjelent előtte libahercegnő. - Pulyka, ne merd, vagy leváglak! . megijedt a liba, és elszaladt rögtön. Újra beraktak egy „óóóó” effektet. - Ez a hely átkozott tényleg! - ekkor rászakadt egy reflektor, gyorsan legördült a függöny. - Nem… haltam meg!

0Demonio Finales jelentése: Utolsó Démon
1Hakaitekina Tenno Akuma jelentése: Pusztító Égi Démon
2Bala Lluvia jelentése: Rakéta Eső
3Sonído jelentése: Hang

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?