Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BLFF 41.

Shinigami Krónikák: 41. Rész: Serpiente0:

„Aizen legyőzése óta eltelt egy kis idő, a hollow-k újra megjelentek, és az emberek a Rukongaiból egyre többen tűnnek el. Talán visszatért Aizen? Vagy egy új ellenfélre lehet várni? Még senki sem tudja, de az arrancarok létező problémák, az Ég Köve és a Tengerek Köve, ha egyesül azzal az átkozott tükörrel, talán olyas valami történik, amire még nincsen felkészülve, senki sem! Az emberek, shinigamik most ugyanúgy veszélyben vannak…”
- Grinx egy áruló! Hogyha megszerzik a Tengerek Kövét, a Marinonak vége lesz! - mondta Mizugochi aggodalmasan. - Hmm… A testvérem nem szokott kérkedni hogy a testvére a Marinoban él többnyire, úgyhogy ne mondjátok el neki, hogy elmondtam! - benne voltak Kodokuék. - A hercegnő… - fordult Hagesii felé. - A királyi kastélyban van fogva tartva!
- Értettem! - mondta Hagesii komolyan, elmosolyodott a mestere. - Mi olyan vicces most?
- Ahhogy meg akarod menteni a hercegnőt! Csak nem valami… - kérdezte, zavarba hozva Hagesiit. - Mindegy is! Úgysem lehet semmi, hogyha a hercegnő meghal! Minél előbb meg kell mentenünk! - bólintottak a fiúk, majd elővett egy lapot. - Ez itt Marino ősi térképe!
- Ősi térképe? - kérdezte Kodoku. - Mit takar az hogy ősi? - kíváncsiskodott. - Hogyan? A földalatti folyosók? Szóval vannak földalatti folyosók amiről az ellenfél nem tudhat még?
- Bizony hogy van! - mondta Hagesii, majd megmutatta mindet amelyik a kastély felé vezet.
- Fiam! Egy gond van, de az nagy… hogy a föld alatti folyosókat arrancarok őrzik, ugyebár tíz folyosó vezet oda, azonban ezek közül hét már beomlott, mikor harcoltam az arrancarokkal, még maradt három! Tíz arrancarral jött ide ez a mocsok, így hát mindenképp azt a három folyosót ők őrzik! - megértették a fiúk mire akar kilyukadni. - Szóval nagyon elővigyázatosan kell legyőzni őket. A felszínen nem mehettek a kastély felé, ugyanis van egy furcsa fegyvere az espadanak, amellyel képes sortüzet lőni ceroból! Én nem mehetek veletek!
- Miért? - kérdezte Teru, nem igazán értette miért nem akar menni velük. - Talán elfáradt?
- Ne provokálj öcsém, mert még fűbe találsz harapni! - fenyegetőzött Mizugochi, ám a dereka becsípődött. - Áh, a derekam! - lefeküdt, rögtön el is aludt. A fiúk pedig döntöttek ki merre megy. Eközben Drackes mosolygott, és a hercegnőt nézte, miközben az alust mélyen.
- Milyen szép vagy… kár hogy az ellenségem! - mondta kissé lelombozva, miközben az arcát megsimogatta. - Mi ez? - kérdezte mérgesen, amikor a lány megharapta. - Milyen egy kis vadóc vagy! - hátrahúzta annak fejét, megrántotta, s felsikoltott. - Öhm… Bocsánat! - meglepődött hogy az sikoltott. - Nem akartalak ennyire bántani. - kicsit megbánta amit tett. - A Fracciónjaim közül már nem sok maradt, a jelenlegi espadaknak mindnek annyi Fracciónja van, amennyi a száma, ez esetben nekem tíz volt, de már csak három maradt, meg kell semmisítenem a kölyköket minél előbb, különben még bajok lehetnek, és megbüntet a mester.
A hercegnő kinyitotta a szemét, meglepődött hogy még él, hiszen rosszat tett az espadaval.
- Meg sem ölsz? - kérdezte szomorúan, de az nem nézett oda. - Mi van? Nem vagy olyan gonosz mint gondoltam? Mégsem szeretnéd elpusztítani Marinot? - nem értette miről beszél.
- Elpusztítani a Marinot? Ezt hogy érted? - meglepődött Drackes, elmagyarázta neki a lány, mi is lesz majd, ha a Tengerek Köve elhagyja a helyét. - Csak át akarsz verni! - nem hitte el, de el kezdett gondolkodni azon, hogy lehet igazat mond a lány, amikor könnyezni kezdett. - A barátaid ugye tudod hogy meghalnak, ha meg akarnak menteni tőlem? Én egy espada vagyok, a resurrecciónom legyőzhetetlen ilyen szintű shinigamiknak! - még pár könny csordult le a lány arcán. - Milyen szomorú, hogy ilyen fiatalon fognak meghalni szerencsétlen shiniga…
- Fogd be, kérlek! - mondta a lány, kezdett már begolyózni az espada szövegétől. - Kérlek…
- Hmph! Rendben van! - mondta fölényesen, majd otthagyta. - Milyen ostoba lányka, a barátai életét többre tartja mint a sajátját. - Ostoba! - ordította, egy ceroval elpusztította a tetőt. - Grr!
- Hmm, mit tervezel Drackes? - kérdezte a gonosz shinigami Las Nochesben. - Nem tervezed hogy elárulsz igaz? Különben kénytelen leszek megsemmisíteni téged! No de nem baj! Az espada csapat még nincs készen, de hamarosan, készen lesz! 1-10, hamarosan készen lesz…
- Szóval erre vannak azok a titkos járatok? - kérdezte Kodoku döbbenten, mikor egy nagy kapu előtt álltak. - És hogy a rákban kell ezt kinyitni? Ha? - túlságosan kíváncsiskodott.
- Ne légy olyan kíváncsi! - mondta mosolyogva Teru, majd hátba vágta. - No de hogyan?
- Mindjárt mutatom! - mondta Hagesii, felemelte a kardját, az írások felizzottak. - Most pedig, nyílj ki! - az írással sikerült kinyitnia, a mélybe vezetett a folyosó. - Vigyázzatok, csap… - még ki sem mondta, Terut majdnem eltalálta pár dárda. - Okos! - mondta mérgesen. - Vigyázz! - majdnem eltalálta őket egy nyílzáport. - Kodoku! Te is vigyázhatnál jobban!
- Jó van, jó van! - mondta mérgesen. - De szólhattál volna, mielőtt bejövünk, hogy csapdákkal van tele a hely, de nem, neked pont akkor kell, amikor már belelépünk! Cöhh! Ááh! - majdnem kígyók közé esett. - Vizi kígyók? Te jó ég, fujj ez gusztustalan, ahogy csúszkálnak!
- Ne nyavalyogj, gyere kifele onnan! - mondta gúnyosan Teru, Kodoku lehúzta oda, s bedobta a kígyók közé. - Hé mi a fenét csinálsz? Ezek a kígyók engem meg fognak ölni! Hé, hallod?
- Cöh! Mássz ki onnan! - mondta mérgesen, Hagesii végül közéjük csapott. - Rendben van…
- Nos, akkor menjünk tovább, de lehetőleg ne veszekedjetek! - mondta mérgesen, beleegyeztek, majd odaértek egy helyre, ahol ketté volt választva az út. A bal oldal be volt omlasztva. - Francba, a rövidebb utakat már beomlasztották, akkor menjünk el jobbra!
- Miért pont balra vannak a jobb utak? - kérdezte Kodoku. - Áhá! Értem, szóval fordítottan van, minden ki azt hinné hogy a jobb oldal vezet oda, közben a jobb oldal hosszabb…
- Nem egészen, ugyanis a rövidebb út meg tele volt csapdával, szóval valószínűleg valamelyikünk meghalt volna… és nem én. - fejbe verte Teru. - Jól van, akkor csak Kodoku.
- Mit mondtál? - kérdezte mérgesen Kodoku, majd fejbe verte. - Még hogy meghalni, én? Most megmutatom én nektek! - előhúzta a Tenno Kamit, puszta erővel eltakarította a köveket, ám újabbak jöttek a helyére. - Micsoda? - kérdezte döbbenten, aztán elugrott onnan. - Nem…
- Kodoku, ne bizonyítgass, csak menjünk már a francba is! - mondta mérgesen Hagesii, miközben elhúzta onnan. - Menjünk! - beleordított az arcába, felállt, s elindultak tovább. - Hmph! Szóval ez a három út maradt már csak meg? - kérdezte döbbenten. - Kodoku, melyiken akarsz tovább menni? - Teru mérges lett, hogy nem őt kérdezte előbb. - Kuss!
- Azon! - majd befutott Kodoku. - A leggyengébb lesz itt, ezért választottam ezt, az espadara akarom tartogatni a bankait, így semmi kedvem kifáradni teljesen. - gondolta magában.
- Akkor én megyek erre! - mondta mosolyogva Teru, az ő útján volt a legkeményebb ellenfél.
- Én… Sajnálom fiúk, de nem mehetek arra amerre ti, nekem oda kell mennem a Tengerek Kövéhez. - gondolta Hagesii. - Bocsáss meg hercegnő, kérlek… - gondolta szomorúan, majd elindult a másik irányba, ám ekkor a háta mögött megjelent egy arrancar. - Nuumerós mi?
- Hmph! Én egy Fracción vagyok! - mondta mosolyogva. - Drackes nagyúr Fracciónja! Szóval a Tengerek Köve merre van lovag? - elég komoly volt a zöld hajú férfi. Izmos volt, vörös szemekkel, a haja hosszú. - Szóval így állunk mi? - az álkapcsa volt a maszkja. - Megsemmisítelek, hogyha nem mondod el, hol találjuk azt a rohadt követ! - grimaszolt.
- Soha! - mondta mérgesen Hagesii, majd előretartotta a kardját. - Hogyha kell legyőzlek, hogy eltakarodj innen! - elmosolyodott ellenfele, az is előhúzta a kardját. - Mit mosolyogsz?
- Nem akartam, hogy meghalj, de hogyha így állunk, akkor kénytelen leszek megölni téged!
- Te? Engem? - elmosolyodott Hagesii, majd felemelte a kardját, elfordította. - Áraszd el! Umidomo no Ousama! - kiáltotta, majd átalakult a kardja, a megszokott shikai alakba. - A képességeket nem tudom használni, igaz, azonban itt sokkal erősebb a shikai, mint egy bankai, olyan erős! - megjelent az arrancar mögött. - Továbbá a vízben bárhol megtudok jelenni, és eltűnni! - megvágta az arrancart, az meglepődött, hogy ilyen gyors lett Hagesii.
- Lehetetlen, hogy ilyen nagy sebességre tegyél szert! - kiáltotta idegesen az arrancar. - A nevem Hebi Mich! - mondta mosolyogva. - Tetszik, hogy ilyen gyors vagy, azonban, van egy kis gond! - megjelent, eltűnt, megjelent, eltűnt. Meglepődött Hagesii, hogy gyorsabb mint ő. - Én egy kígyó vagyok, és imádom a hátbatámadást. Hehehe! - nevetett őrülten. - A kígyók, legtöbbször szemtől szemben támadnak, azonban ez rám nem vonatkozik! - cerokat lőtt.
- Értem! - mondta mosolyogva Hagesii. - Hazudtam amikor az mondtam, hogy a kardom képességeit nem tudom használni! - tágra nyílt Mich szeme. - Most pedig, pusztulj! - a vízzel megpróbálta kettéhasítani, ám végül nem ment neki. - Micsoda? Hierro? A francba, kemény a bőre ahhoz, hogy egyszerűen elintézhessem! - megjelent mögötte. - Sinído hmph! - egyet hasított annak mellkasán, tiszta vér lett a víz, megvakította kissé Hagesiit. - Nem látok, mi?
- A vérem vakít! - nevetett Mich, majd nekiment Hagesiinek, ütlegelni kezdte. - Semmisülj meg! - ordította, nekivágta a falnak óriási erővel. - Lehetetlen hogy még élsz! - A víz megvédi? Ó a francba, a zanpakutouja víz típusú, szóval ezért védi meg a víz, de csak addig míg nála van! Valahogy el kell vennem tőle a kardot! - megpróbálkozott vele, de nem ment.
- Nem látok, de érzem, hogy honnan jön a támadás, hála a víznek. - gondolta magában nevetve. - Mi ez? Mintha fogyna a víz. - megijedt, mikor elkezdte elszívni a vizet valami.
- Ez az én vákuum technikám! Amellyel minden vizet egyetlen apró gömbbe tudok gyűjteni!
- Hogyan? - megdöbbent Hagesii, megjelent mögötte az ellenfele. - Ne, nem teheted meg!
- Dehogynem! Megöllek! - mondta gonoszan Mich, majd elkezdte ütlegelni, aztán elrúgta, az Umidomo no Ousamat pedig kirántotta a kezéből. - Óh, mi ez az írás rajta? - kíváncsiskodott.
- Nem tudom! De add vissza, arra szükségem van, hogy… - nem mondta végig a mondatot.
- Miért? Áh! Már értem… szóval ez a kulcs, a Tengerek Kövéhez, igaz? - kérdezte nevetve Mich. - Remek, akkor most szépen elmondod nekem, hogy hol is van az a rohadt kavics, és még talán életben is maradhatsz, ha akarsz! De ha nem akarsz, most megöllek, a kard…
- A kard nem mutatja meg a kő helyét, ne is álmodozz róla! A kardom nem beszél soha!
- Majd kiszedem belőle valahogyan, hmph! Lényegtelen vagy már számomra, egy szemét! Legszívesebben egy szeméttárolóba dobnálak, hogy feldolgozzanak! - Hagesii meglepődött ezeken a szavakon. - Már volt az emberek világában falatozni, talán ha ez érdekelt téged! Megettem már vagy 7-8… ezer ember! - nyújtogatta a nyelvét, majd megnyílta az arcát.
- TE ROHADÉK! - kirántotta ellenfele kezéből a kardot, meglepődött Mich, meggyógyult a szeme. - Most pedig, végzek veled! - kiáltotta mérgesen, majd ledöfte az arrancart. - Mi?
- Mi a baj? Talán azt hitted, hogy a hierromon átdöfheted azt az ócska kardot? Nem… az a lyuk volt… hmm… Mindegy, akkor megmutatom neked az igazi alakomat! - ellökte magától az ellenfelét, majd maga elé tartotta a kardját. - Lássuk, mit tudsz… - kiáltotta őrülten. - …a resurrecciónom ellen, háááháháá! - nevetett őrülten. - Sziszegj, Serpentin! - elkezdett a teste meghosszabbodni, a feje pedig összement, a nyaka behúzódott a testébe, majd sziszegni kezdett, nőtt két szárnya is, amelyek inkább uszonynak voltak használatosak. - Hehehe!
- Milyen gusztustalan egy dög vagy te? - kérdezte döbbenten Hagesii, majd megharapta valami hírtelen. - Micsoda? A kígyók korábbról? Szóval ezért tudtad, hogy itt vagyok, ugye? A kémjeid mondták el neked mi? - kezdett gyengülni, ugyanis a vízi kígyók pumpálták bele a mérget. - Áh! Ez fáj! - megmozdult egy picit, ragyogott kéken. Meglepődött Mich. - Mi az?
- A kardodnak gyógyító ereje van mi? Szánalmas! - köré tekergődzött, a pikkelyei felálltak ekkor, és lőttek sugarakat, nagyon meglepődött Hagesii, vér buggyant ki a szájából, majd becsukta a szemét. - Mi a baj? Talán fáj a szorításom, akkor ezt kapd ki! - beleharapott a vállába, ekkor felordított. - Hehehe! Most széttéplek, te féreg! - mondta sziszegve. - Ááh!
- Igen? Valóban én vagyok a féreg? Nem te? Megöltél számtalan embert, nem tudod mennyit!
- Te nem tudod hogy milyen okom van rá! Réges-régen én egy igazi kígyó voltam, egy ritka faj, de az emberek csodáltak, éppen ezért is mindent akartak rólam tudni, a társaimat megmentettem, a magam feláldozásával, ám végül, ők csak egyszerűen kísérleteztek rajtam!  Csodálatuk rögtön kíváncsisággá fordult át, és végül, megöltek! - nagyon felzaklatta, hogy el kellett magyaráznia. - Találkoztam végül Drackes nagyúrral, és így lettem az ő Fracciónja!
- Értem… - mondta szomorúan Hagesii. - De miért más embereket kellett megbüntetned?
- Másokat? Minden ember ugyanolyan! Romlott, és vágyakozó! Sosem elég ami neki van, épp ezért is kísérleteztek rajtam, végül mikor rájöttek, hogy nagyon fejlett vagyok, megijedtek tőlem, és megöltek! - vérben volt a szeme, miközben üvöltözött. - Ha az utamba állsz, véged!
- Sajnos muszáj az utadba állnom, ugyanis nem helyes, amit teszel! - kiáltotta Hagesii, majd egyet döfött, ekkor a kígyó szájából víz kezdett kiömleni, újra elárasztva a helyet, így a vákuum zóna eltűnt körülöttük, újra előnybe került Hagesii, legalábbis ő ezt hitte, de nem így volt! Vízi kígyó lévén, rohadt gyors volt Mich, így kivédte minden egyszerű támadását.
- Gyors egy kígyó vagy hallod-e! Azonban, ez kevés… - elmosolyodott, felemelte a kardját, s egy óriásit vágott ellenfele felé. A száját találta el, kettészakadt a kígyóteste, végül visszaalakult az arrancar alakjába. - Sajnálom, hogy újra meg kellett halnod! - ott hagyta.
- Mesterem, sajnálom, amiért én is elbuktam, de lehetetlen volt legyőznöm! Erősebb volt.
- Óh Mich, sajnálom hogy elbuktál! - mondta Drackes, elég szomorú volt. - A leghűbb barátom voltál, az én kígyóm… - gondolta, ám az érzései mérgesre fordultak. - De… Hmph! Most megtudom, hogy hol is van pontosan a Tengerek Köve! - Igaz hercegnő? - gúnyosan mosolygott rá, az elfordult. Megjelentek karmok az ujjai hegyén. - Mi lenne ha játszanánk?
- Meghalt az egyik szolgád, és ez neked csak ennyit számít? - érezte, amint Drackes pikkelyes ujjai, és karmai végigfutnak az arcán. - Ne… kérlek az arcomat ne bántsd! - könyörgött.
- Meglátjuk hercegnő, meglátjuk! - mondta elgondolkozva Drackes. - Lehet hogy a többiek sikeresebben járnak? Végül is nem ő volt a legerősebb Fracciónom…

Urahara vegyesbolt: Rukia az Elégedetlen:

- Hehehe! Most majd behúzom a csőbe Uraharát, beöltözök, és egy hamis festményt eladok neki jó drágán, aztán hozom majd a fogyasztóvédelmet, mikor el akarja adni nekem az „igazi képet”. - felvette a maskaráját, egy nyuszinak öltözött be, odament a vegyesboltba, Urahara nagyot nézett. - Én egy khm képárus vagyok, és ezt a képet, öt milliárd yenért adnám el!
- Rendben van! - mondta Urahara mosolyogva, elment egy ötmilliárdosért. - Tessék! - Rukia persze be is vette. Urahara meg elmosolyodott. - Jó üzlet volt… - Kuchiki-chan. - gondolta.
- Óh, elnézést? Az Urahara vegyesboltot hívom? - Igen! - Én egy nagyon gazdag öreg hölgy vagyok, és szeretnék venni egy nem hamis képet! - Rendben van Kuchiki-baa-chan! - Micsoda? - kérdezte mérgesen, Urahara elkezdett nevetni. - Tüzelőnek jó volt a kép! - felhúzta ezzel Rukiát, másnap Byakuyával ment oda. Urahara a legyezője mögé bújt mint mindig.
- Urahara… Kisuke… - mondta mérgesen, majd oldalra nézett, meglátott egy karaoke lemezt. - Áhh, csak nem? - ugrott oda csillogó szemekkel. - Egy Mr. Hínár karaoke lemez? Nem tudom elhinni! Promóciós, és nem találtam sehol. - berakta a magnójába, amit magával vitt. - Kicsi szívem, csak érted dobog… ó Mr. Hínár, a szívem érted, mozog! Mr. Hínár légy az enyém!
- Mi van? - kérdezte Rukia mérgesen.
- Úgy tűnik, hogy Kuchiki-taichou-chan elég aranyos így! - mondta mosolyogva Urahara.

0Serpiente jelentése: Kígyó

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?