Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BLFF47.

Shinigami Krónikák: 47. Rész: El Sabor de la Derrota:

„A Tengerek Köve is az ellenfél kezére jutott, és valami sötétet tervez, három shinigami harcol a jövőért, a jövőért amely ne sötét, hanem fénnyel teli legyen! Egy világot már elpusztított az arrancarok vezére, első áldozata a Marino volt, vajon, mit tervezhet? És minden espada olyan erős lesz, nem… még erősebb, mint a tizedik? Az espada hamarosan támad!”
- A nevem Furem! - mondta mosolyogva Kodoku ellenfele, miközben összecsaptak. - Szóval a kardod szél elemű ha? Akkor nem győzhetsz le! - felemelte a kardját, aztán egyet csapott, így Kodokut kiütötte. - Milyen szánalmas! - szánakozott. - Gyerünk, siessetek már! Gyorsabban végezzetek ellenfeleitekkel! - Kyouraku sem bírt az ellenfelével, összecsaptak.
- Amúgy iszákos, Rei a nevem, hogyha nem tudnád! - felugrott, a pusztakezes harcról átváltott, megjelentek kunaiok a kezében, feltöltötte villámokkal, majd eltalálta ellenfelét.
- Micsoda? Szóval különféle fegyvereket használnak? Anno, nem volt „szerencsém” ott lenni a végső ütközetben a Denchigo ellen. - gondolta Kyouraku, aztán elkezdett nevetni. - Gyerünk Ukitake, vissza kell vonulnunk! - bólintott barátja, felkapták a fiúkat, őket már kiütötték.
- Hmph! Ne menekülj Ukitake! - ordította Kagarou, megjelent a kezében a lándzsája. - Megsemmisítelek! - egy széllökést küldött felé, ám azok eltűntek. - Cöhh! Megöllek Ukitake. - gondolta mérgesen, megjelent mellett Rei és Furem, eltűntek onnan. - Ukitake… gyűlöllek!
Kyourakuék lerakták a fiúkat Unohanánál, az pedig lekezelte a sérüléseiket. Kodokuéknak meg kellett érezni a vereség ízét, „egyszerű harcosoktól”. Ukitake aggódott értük nagyon.
- Ukitake… Mi volt az Kagarou szemében? Bosszút láttam, miért gyűlöl téged annyira?
- Nem tudom… - gondolta szomorúan, elkezdett köhögni, vért köhögött fel. - Ááhh! - kicsit fájdalma volt, kiderült, hogy Kagarou belemártotta a karmait a hasába. - Ez… semmiség!
- Ukitake-taichou… - mondta ijesztően Unohana, végül belement a fehér hajú kapitány, hogy megvizsgálja. - Rendben van, semmi gond nem lesz, de hogyha lehet, akkor ne harcoljon egy ideig! - Kyouraku hátba vágta, és felordított. - Kyouraku-taichou, ha lehet ne ölje meg, oké?
- Rendben! - mondta mosolyogva, aztán elővett egy sakés üveget, miközben Unohana elment. - Kérsz barátom? - kérdezte, miközben töltött magának, az megrázta a fejét. - Rendben, akkor több marad nekem! - befejezte a viccelődést, aggódott érte, mert szomorú volt. - Mi a baj?
- Semmi. - válaszolta, aztán elfordult, és gondolkodott. - Kyouraku, most menj el innen, oké?
- Ha ezt akarod… - azonban nagyon is aggódott most már. - Mi történhetett, ami miatt ennyire maga alatt van? - kérdezte magában. Kíváncsi volt. - Meg kell tudnom, Yama-apó tuti tudja!
Odament az első osztag épületéhez, jelentés címével jutott be, de kiküldött onnan mindenkit.
- Vesztettetek! - Yamamoto összehúzta a szemöldökét. - A Denchigot csak az győzheti le…
- Ki volt pontosan Kagarou? Miért gyűlöli Ukitaket? - Yamamoto csak becsukta a szemét, s nyugodtan állt. - Válaszolj Yama-apó! - mondta mérgesen Kyouraku, az egyet kopogott a botjával. - Rendben van, lenyugszom, de akkor kérlek… mondd el mi volt közöttük!
- Kagarou sosem létezett! - mondta Yamamoto, meglepte ezzel a kijelentéssel. - A Denchigo egy szellemből született, amely birtokolta az öt fő elemet, villám, tűz, víz, föld és szél! Kagarou, annak a szellemnek egy darabja volt csak, de mi elhitettük vele, hogy ő egy shinigami, és már itt él régóta, Ukitake barátjaként! Mindenkinek az emlékeit manipuláltuk róla, kivétel persze Ukitake! - Kyouraku közben kiköpte a saket. - Igen… Ő mindvégig egy Denchigo volt, nem csak az lett. A Denchigok képesek használni egy hollowt mint fegyver! Illetve, egy elemmel rendelkeznek, az öt közül. Hogy megszerezhessék a hatodik elemet…
- …le kell győznünk egy olyan shinigamit, ami a mi elemünknek megfelelő karddal rendelkezik! - mondta Furem nevetve. Kagarou külön volt, azon gondolkodott, hogy Ukitake miért verte át régen. - Mi a baj Kagarou? Még mindig azon az ostoba kapitányon gondolkozol? - kérdezte. Kagarou felállt, s kiment a barlangból. - Hmph! Ha elárul minket…
- Nem fog! - mondta a kék páncélos. - Mizonnak, azaz nekem a szavát adta, hogy örökre a Denchigot fogja szolgálni, így nem árulhat el minket, azonban… ott van egy bökkenő…
- Igen! - mondta a barna páncélos, majd Furem felé nézett. - Úgy érzem, hogy a Hueco Mundoban van csak föld zanpakutou! Így hát, majd valahogyan el kell jutnom oda, de…
- Majd megkérjük Urahara Kisuket! - mondta nevetve Rei, ám érzett valamit. - Kagarou elment! A Seireteibe! - mindnyájan azt kérdezték „Micsoda?”. - Igen, eltűnt, odament!
- Meg akarja ölni a kapitányt. - gondolta nevetve Mizon, aztán felállt. - Visszahozzam?
- Nem… érdekel mit tudnak a shinigamik! - intette le Furem. - Ami meg téged illett Eivan, majd Urahara Kisuket felkeresed, és biztos vagyok benne, hogy szívesen segít… ha nem…
- Akkor megölöm! - mondta a barna páncélos, a többiek elmosolyodtak, aztán ő is elindult.
Kagarou közben elért Jidanbou kapujához. Jidanbou mikor meglátta, nagyon meglepődött.
- Te vagy az? - kérdezte a kapu őr, de elég barátságtalanul, Kagarou nem foglalkozott vele.
- Tűnj az útból, vagy meghalsz! - mondta mérgesen Kagarou, de Jidanbou megpróbálta lecsapni. - Rendben van, hogyha a nehezebb utat választod, meghalsz! - megjelent a keze körül egy kis szél. - Pusztulj! - nekilökte az ajtónak, az pedig összetört. Jidanbou mozdulni sem bírt. - Szánalmas! - mondta csalódottan, aztán rálépett Jidanboura, felugrott, végül a fejét eltalálta. - Aludj szépen, te nagy baba! - Yamamotonak rögtön jelentettek, hogy itt van egy Denchigo. Meg is indultak az általános védelmi erők, és az Omnitsukidou rögtön. - Hehehe…
- Denchigo, most fordulj vissza, vagy rögtön elpusztítunk! - nem hallgatta meg őket Kagarou.
- Ti? Ti még egy legyet sem tudnátok legyőzni! - felemelte a karját, és egy széllökéssel ellökte őket onnan. - El az utamból! Hol van Ukitake Juushirou? - Ukitake meghallotta.
- Kagarou! - mondta döbbenten, nagy nehezen felkelt, megjelent azonban az ajtóban Unohana. - Unohana-taichou én… - az meggyógyította teljes mértékben, ám elájult. - Köszönöm! - mosolygott, aztán egy ágyra rakta a nőt, és elindult Kagarou felé, ahonnan a hang jött. - Hát ott vagy! - Kagarou odanézett, és rögtön ideges lett. - Mit akarsz tőlem?
- Meghalsz! - mondta idegesen Kagarou, megjelent Ukitake mögött. - Pusztulj te rohadék!
- Nem! - előrántotta kardját, aztán elkezdte mormolni az aktiválási szöveget. - Hullámok emelkedjetek s legyetek pajzsom, villámok csapjatok s legyetek kardom! Sougyo no Kotowari - kivédte a csapást a kardjaival, ám jött egy következő, amely majdnem eltalálta, de elkerülte.
- Nocsak, máris használod ellenem a shikaiodat? - előhívta a lándzsáját, aztán a pajzsát. - Ez semmi, ugye tudod? - nekiment, és támadta erőteljesen. Le-lecsapott rá a lándzsával, azonban egyszerűen kivédte Ukitake a kardjaival, egy pillanatban pedig, amikor Kagarou nem figyelt rendesen, meg akadályozta a lándzsa mozgatását, és kirántotta kezéből. - Mit merészelsz?
Visszaemlékezett ekkor, egy elég emlékezetes dologra, amikor Ukitakeval gyakoroltak.
„- Ukitake gondolod, hogy valaha is leszek olyan jó shinigami mint te? - kérdezte szomorúan. Elmosolyodott „barátja”, aztán felállt, és bólogatott. - Rendben, akkor folytassuk az edzést!”
- Miért hazudtad azt nekem, hogy shinigami vagyok? Hogyha olyan jó barátok voltunk, akkor miért? Miért hazudtál? - megfogta a lándzsa pengéjét, s elrántotta Ukitaketól. Vérezni kezdett.
„- Nekem miért más színű a vérem? - kérdezte kíváncsian Kagarou, Ukitake nem válaszolt.
- Folytassuk az edzést! - mosolyodott el. Közben félrenézett, nem akarta elmondani, miért…”
- Azért fekete a vérem, mert én egy denchigo vagyok! - mondta mosolyogva Kagarou. - Már tudom a választ! - feldobta a lándzsáját, végül megfogta. - A shikaiomat aktiválni lehetetlen volt igaz? - bólintott Ukitake, újra egymásnak mentek, de most kicsit bekeményített Kagarou, feldobta a lándzsáját, aztán egy szélgömb jelent meg a szája előtt. - Pusztító Szélroham!
- Hmph! - Ukitake előre tartotta a kardját, elnyelte azzal a csapást. Meglepődött Kagarou. - Most pedig, edd meg amit főztél! - visszaverte ellenfelére a saját támadását. Ám az elmosolyodott, ugyanis pont ekkor esett le elé a lándzsa, amely megvédte. - Lehetetlen!
- Hehehe! Szerinted nem emlékszem már a kardod szánalmas képességére? - kihúzta a földből a lándzsa hegyét. - Most mit teszel? - segíteni akartak a shinigamik Ukitakenak, ám az leintette őket. - Nincs szükséged segítségre? Én azt kétlem! - mondta őrült mosollyal.
- Most elintézlek Kagarou! - kiáltotta Ukitake, nekiment a két karddal, egymás után rengetegszer lecsapott, ám mindet kivédte a pajzsával egyszerűen. - Ez a védelem nem…
- Akkor pedig… azt hiszem végeznem kéne veled! - mondta Kagarou mosolyogva, miközben pörgette a lándzsáját. - Ég veled! - kiáltotta, és belevágta Ukitake karjába a lándzsát. - Hehe!
- Még nem győztél le! - mondta Ukitake, próbált ellenállni a fájdalomnak, ám elkezdett köhögni. - Francba! Ennek is épp most kell jönnie. - gondolta mérgesen. Nem adom fel akkor sem! - beledöfte a földbe a kardját. - Doku Keikoku! - megnyílt a föld, és beleesett Kagarou, aztán pedig bezárult, az ordított még neki valamit, amin fenn akadt a szeme. - Kagarou…
Mindenki megkönnyebbült, hogy Ukitake sikeresen legyőzte ellenfelét, ám korai volt az öröm, nevetés hallatszott, a föld pedig mozgolódni kezdett. Végül szétzúzódott, megjelent Kagarou, még erősebb volt mint eddig. Nevetett őrülten, mikor felemelkedett a szele segítségével. Aztán felemelte a lándzsáját, elfújta az összes shinigamit a környékről.
- Velük nincs különösebben bajom, de téged, megsemmisítelek! - mondta mérgesen Kagarou, aztán előre lendítette a lándzsáját. Ukitake már nem nagyon bírt mozogni, a betegsége és sérülése sem engedte. - Pusztulj! - megjelent körülötte egy nagy tornádó, ám Ukitake elé ugrott valaki, Rukia volt az. - Egy lány? - kérdezte nevetve. - Egy kislány mögé bújsz? Szánalmas vagy Juushirou! - kiáltotta, aztán megindította a tornádót. - Pusztuljatok el!
- Nem! - mondta Rukia, előhúzta a zanpakutouját. - Táncolj! Sode no Shirayuki! - megfagyasztotta a tornádóval együtt Kagarout is. Meglepte ezzel ellenfelüket.
- Megfagyasztottál? - kérdezte mérgesen, elmosolyodott, kitört egyszerűen a jégből, egyet lendített a lándzsán, Rukia pedig elvesztette eszméletét, a földre zuhant. Ukitake megijedt, hogy történt vele valami. - Hm… nem sikerült kettévágni, csak megsebezni, a csudába! De úgysem ő az igazi célpontom, hanem te! - mutogatott Ukitakera. - Pusztulj! - Ukitake hálistennek ki tudta védeni a támadást. - Nocsak, dühös lettél? - Rukiaért nagyon aggódott.
- Rukia, ez az én hibám! - gondolta Ukitake, aztán felemelte a kardját, az egyiket feldobta, s elkezdte forgatni. - Ezt kapd ki Kagarou! - elkapta a másik kardjával a lándzsáját, a penge hegye Kagarou felé nézett, nem értette mire készül a kapitány. - Bakuhatsu Foukasu! - az egyik akrdjából másikba vörös fény haladt át, végül Kagarou egy nagyot robbant. - Rukia! - nagyon súlyosan megsérült Rukia, de ő maga is. - Rukia, én sajnálom, ez az én hibám…
- Nem Ukitake-taichou, nekem nem kellett volna idejönnöm, azt hiszem… - mondta szomorúan. - De rendbe jövök kapitány! - mosolygott, de feltámadt a szél. - Jön újra!
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Ukitake, mikor megjelent a szélből újra Kagarou. - Ne…
- Most megöllek! - mondta mérgesen Kagarou, a szemei másmilyenek voltak most. - Hehe!
- Nem… mert én foglak megölni… végül döntöttem, amikor majdnem megölted Rukiát! - harci pózba beállt, miközben Rukiat biztonságba helyezte. Kagarou kinevetette. - Mit…
- Te már régen eldöntötted hogy megölsz! Amikor edzettünk a shikaira nem az volt a célod?
- Tudod, én valóban a barátod akartam lenni! Szerinted miért engem választott Yama-apó? Egyértelműen azért, mert én könnyen megkedvelek másokat, akármilyenek is legyenek!
- Tessék? Te valóban a barátodnak tekintettél? - kérdezte döbbenten. - Csak hazudsz…
- Nem… valóban barátok voltunk, ám egyszer csak legyőztek téged, egy hollow, és hogyha egy hollowval kapcsolatba került egy denchigo, ráébred, hogy mit is „kell tennie”. - Kagarou összehúzta szemöldökét. - Kagarou, változz vissza, azzá aki voltál! - széttárta karját.
- Rendben! - mondta Kagarou megbánóan, eltűnt a lándzsája és pajzsa is. - Akkor hát… - megjelent két szélpenge a kezében. - Ennyire ostobának nézel? - mindkettővel megvágta Ukitaket, megjelent ekkor Kyouraku, és mérgesen nézett rá. - Meg akarsz halni? Kyouraku!
- Ő igazat mondott… - fejtette ki Kyouraku. - Senkinek sem mondta el, hogy mi… vagyis ki vagy! - Ukitake leintitte, nekiment Kagarounak, barátja aggódott érte nagyon. - Ukitake…
- Ááááh! - Kagarou ellökte, aztán feldobta a lándzsáját, és eldobta a pajzsát. A pajzsából pengék jöttek elő. - A pajzs megsebez, aztán végül a lándzsa kettévág, véged! Hehehe!
- Ukitake! - már nem lett volna ideje Kyourakunak, hogy megmentse barátját. - Nem lehet!
Ám megjelent Kodoku, és a kardjával visszalökte Kagarou mindkét csapását, meglepődtek.
- Hee? Ennyi volt? - kérdezte Kodoku mosolyogva. - Ezzel nem sokra mész majd ellenem!
- Ki a franc vagy te? - Kagarou ideges lett, meglátta, hogy a kardját szél veszi körbe. - Óh, már emlékszem! Te vagy az a fiú, akit levertünk korábban, és szél elemű kardod van, remek!
- Kyouraku-taichou, vigye innen el… - meglátta Rukiát is. - Rukia? - kérdezte döbbenten, Kyouraku elvitte Ukitaket Rukia mellé. - Nem kell a segítség! Legyőzöm ezt a szemetet! Hatsu Sike, Kaze Kizami! - pörgette ellenfele a lándzsáját, így egyszerűen kivédte a támadást.
- Ennyire vagy csak képes? - kérdezte gúnyosan Kagarou. - Hát akkor hamar véged lesz! És az első elem már készen is van! - megjelent Kodoku mögött, megpróbálta megölni, de nem ment, az kivédte. - Hmph! Szóval a kardja érzi a szelet, amit használok? Ez nem jól néz ki!
A társai közben úgy tervezték, hogy elindulnak ők is, kivétel persze Eivan, aki Urahara boltjában jelent meg, mikor meglátták Ururuék, megtámadták, ám kiütötte őket egyszerűen.
- Hol vagy Urahara Kisuke? - kérdezte nevetve, végül megjelent a legyezőjével. - Engedj el a Hueco Mundoba, mielőtt még megöllek! - Kisuke csak mosolygott. - Hallottad? Nyiss kaput!
- Egy gargantára gondoltál nem? - Eivannak nem tetszett a „pofája”, ezért megtámadta rögtön. - Óh, egy láncos penge mi? - kérdezte Kisuke, miközben felkötözte vele a tetőre Eivan.
- Elengedlek, ha beleegyezel abba, hogy segítesz nekem eljutni a Hueco Mundoba, most!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?