Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 43.

Shinigami Krónikák: 43. Rész: Cara a Cara:

„Aizen legyőzése óta eltelt egy kis idő, a hollow-k újra megjelentek, és az emberek a Rukongaiból egyre többen tűnnek el. Talán visszatért Aizen? Vagy egy új ellenfélre lehet várni? Még senki sem tudja, de az arrancarok létező problémák, az Ég Köve és a Tengerek Köve, ha egyesül azzal az átkozott tükörrel, talán olyas valami történik, amire még nincsen felkészülve, senki sem! Az emberek, shinigamik most ugyanúgy veszélyben vannak…”
- Drackes elvégzi a munkáját remélhetőleg. - gondolta a gonosz shinigami miközben ült.
Drackes nevetett, amikor rájött hogy pontosan mit is akar Yelina. A hercegnőhöz fordult.
- Hogyan kell, kinyitni azt a rohadt ajtót, amely mögött a Tengerek Köve helyezkedik el?
- Nem tudom miről beszélsz te rohadék! Nem ott van a Tengerek Köve! - szembeköpte.
- Te kis… - elkezdte fojtogatni mérgesen, majdnem összeroppantotta a nyakát. - Rendben van, dacoskodj, de attól nem lesz jobb a helyzeted, csakis rosszabb! - kijöttek a karmai. - Azonban, a csinos kis arcodat tovább szaggathatom… mondd el, hogy a francba kell…
- Hagyd békén, majd én elintézem! - megjelent a gonosz shinigami mögötte egy kristályban.
- Rendben van! - nevetett gonoszan Drackes, majd telepatikusan beszélt Yelinának. - Yelina, intézd el azt a kettőt minél előbb, mert idejön az úrnő, és nem akarom hogy szemetek lepjék el a helyet, ahol a Tengerek Köve tartózkodik! - Yelina azonban nem hallgatott rá. - Yelina!
- Mi a baj shinigami? - kérdezte Yelina mosolyogva, amikor megjelent ellenfele mögött. - Nem akarod megtámadni a társadat? Pedig ő az ellenfeled… hehehe! - csettintett egyet, Kodoku felnézett, üres volt a tekintete. Yelina elugrott onnan, ugyanis már támadott is.
- Kodoku, mi a francot művelsz? - kérdezte mérgesen Teru, aztán elugrott a támadás elől gyorsan. - A fenébe! Ez a lány irányítja, őt kell megsemmisítenem! - Meghalsz boszorka!
- Ostoba kölyök! - nevetett Yelina, csettintett, megjelent előtte Kodoku. - Semmisítsd meg!
- Igenis… úrnő! - elég monoton volt a hangja. - Megsemmisítem az ellenséged! - elrúgta onnan Terut. - Most pedig, shikai, váágd szét az eget, Égi Isten! - kiáltotta hangosan. - Most pedig, meghalsz! - üvöltötte ijesztően, Teru nem akart ellene harcolni, azonban nem volt más választása. - Mi a baj, barátom? - kérdezte őrült tekintettel. - Háá? - megjelent mögötte, egy nagyot próbált hasítani a hátába, de az megállította. - Hmph! Ez szánalmasan kevés volt!
- Igen? Akkor ezt kapd ki! - ellökte magától Kodokut, majd felemelte a kezét, s mormogott magában egy szöveget. - Hintsd el az állatok csontját! Hegyes torony, vörös kristály, acél gyűrű. Mozgó szél válik nyugodttá. A háború hangja törjön ki a kastélyból! Raikouhou!
Egy nagy villámkidou eltalálta Kodokut, elrepült messzire, meglepődött Yelina, hogy megtámadta. Megjelent Teru mögött, s megpróbált belerúgni, ám az megfogta a lábát.
- Te féreg, engedsz el?! - kérdezte mérgesen az arrancar, miközben erősködött. - Megsemmisítelek, ha nem engedsz el! - ordította, végül Teru elmosolyodott, és eldobta messzire Yelinát, átrepült pár falon. - Te rohadék! - zengett messziről a lány hangja.
- Megsemmisítelek, amiért az úrnőt bántottad! - mondta minden érzés nélkül Kodoku, miközben felkelt. - Rám támadtál? A barátodra? Ez megbocsáthatatlan! Mi lesz majd Hagesiivel, ha megtudja, hogy megöltél mi? Szerinted ő majd olyan könnyen elfogadja? Megöl téged, engedd, hogy megöljelek, és aztán majd őt is megölöm, én leszek a legerősebb! A sötétség útján haladva, rájöttem hogy így lehetek a legerősebb, hogyha megöllek titeket!
- Ostoba! Tudom hogy ezt te sem gondolod komolyan! - kiáltotta Teru, megjelent mögötte Kodoku. - Meg akarsz ölni? Hát tedd meg, ha tudod! - Kodoku már készítette a kardját.
- Meg is teszem! - mondta suttogva Kodoku, előre mutatta a kardját, döfni készült. Ám valamiért nem ment neki megölni. - Miért nem… tudlak megölni? - kérdezte mérgesen, Yelina is kezdett feszült lenni. - Sajnálom úrnőm, egyszerűen képtelen vagyok megtenni!
- Ébredj fel barátom! - kiáltotta hangosan Teru, ám ledöfte e pillanatban Yelina a kardjával, Kodoku szemébe visszajött a fény újra, Yelina elmosolyodott. - Kodoku, én sajnálom… - összeesett. Kodoku odaszaladt hozzá, ijedten, hogy meghalt barátja. - Végezz ezzel…
- Igen… Végzek ezzel a szörnyeteggel! - mondta Kodoku szomorúan, felállt, és előre mutatta a Tenno Kamit. - Rendben van akkor, most kivégezlek, te rohadék! - Yelina mosolyogni kezdett. - Gyenge vagy, így semmi esélyed sincs ellenem! - valamivel nem számolt… hogy Yelina hiper sebességgel rendelkezik. - Szóval sonído mester vagy mi? - Yelina kacagott.
- Mester? Ez a kezdő szint, hogyha tudnád, hogy az első espada milyen gyors, nem ezt mondanád! - meglepte ezzel a kijelentéssel Kodokut. - Mi a baj kisfiú? Talán meglepett, hogy vannak nálam sokkal gyorsabb ellenfelek is? Csak mert ha igen, akkor még a mi mesterünk is nagy ellenfél lesz számodra, már persze ha engem legyőzöl! - felemelte a kardját. - Pusztulj!
- Egy cero mi? - kérdezte miközben elugrott előle. - Mi a franc? - megdöbbent, amikor eltalálta Yelina. - Te szörnyeteg! Hogy a francba találtál el? - elfordította a kardot, észrevette Kodoku, hogy mi is történt pontosan. - Óh már értem! Szóval erről van szó? A kardod több pengéből áll, mindet feltöltötted, és egyenként is tudsz lőni vele, nagyon okos trükk…
- Hmph! Ez nem trükk, ez technika! - mondta ördögi vigyorral Yelina. - Itt az ideje hogy félj shinigami! - felemelte a kardját, megindított felfele cerokat. - A vízben nem tudod meghatározni honnan is jön a cero, ugyanis a kastélyban sötétség van, szinte mindenhol!
- 39. védelmi varázslat: Enkosen! - kiáltotta Kodoku, majd becsukta a szemét. - Remek, a kastély akusztikája remek, hallok minden apró kis dolgot, ami itt folyik, egytől-egyig kivédte a cerokat, ezzel megdöbbentve a gonosz lányt. - Most pedig, mutass valami érdekesebbet, vagy különben megsemmisítelek most rögtön! - Yelina kissé megalázva érezte magát.
- Te… most megaláztál, de azt hiszed hogy nyertél? Csak mert akkor nagyon ostoba vagy! - a kezén megjelent egy kis vörös energia. - Bala! - milliónyi balat indított meg ellenfele felé.
- Féreg! - mondta Kodoku, miközben kivédte a csapásokat az enkosennel. - Ennyit tudsz igaz? Akkor azt hiszem, nincs is szükség a további játszadozásra. - megjelent Yelina mögött, s megpróbálta levágni, de nem ment neki végül. - Hát rendben akkor hogyha meg akarod nehezíteni a dolgomat, bevetem ellened a shikai képességeket, Tenno Kami lebeszélte.
- Egy espadaval kell majd szembenéznünk, ezt ne feledd! - suttogta Tenno Kami, Kodoku bólintott. - A múltkor az istengyilkos képesség nagyon lefárasztott, most nem használhatod!
- Tudom! - gondolta mérgesen, Yelina egy óvatlan pillanatában eltalálta a mellkasát egy balával, leesett a tenger fenekére. Megindult felé Yelina, mint egy piranha ki régen evett.
- Felfallak! - ordította Yelina, a szája elég gusztustalan volt, nyáladzott, bár ez igazán nem látszott így a víz alatt. - Hehehe! Már régen ettem shinigami husit! - Kodoku ideges lett ezen mondata miatt, megjelent előtte, és egy óriásit vágott. - Mi a franc? - kikerekedett a szeme. - Ááhh! - most ő kötött ki a tenger fenekén, ám felsikoltott. Kodoku azt hitte már meghalt, de korántsem, két vöröslő szempár jelent meg a víz sötétjében. - Hehehe! Te akartad, te ostoba, most megmutatom neked az igazi alakomat, a resurrecciónomat! Árasszon el a sötét, Matar a la Hidra! - kezdett nőni még pár feje, pontosan hét, a teste jóval nagyobb lett, végül egy ronda sárkány-szerű valami lett belőle. - Hehehe! Megsemmisítelek! Tridente Cero! - kiáltotta hangosan, megjelent mindegyik szájában egy-egy cero. - Megsemmisítelek vele, hallod?
- Fujj, mi a franc ez a gusztustalan akármi? - kérdezte döbbenten Kodoku, megindultak felé a cerok. - 81. védelmi varázslat, Danku! - megpróbálta kivédeni, ám csak hatot tudott, a hetedik áttörte, s telibe találta. - Áááh! - hátrarepült, bele az egyik falba. - Ez lehetetlen! Hogy tör…
- Hmph! Könnyedén, ugyanis minden akadályozással egyre erősebbek a gömbök, tehát hogyha az első becsapódás sikertelen, akkor a második nagyobb erejű lesz, és így tovább! Érted már? Ezek a cerok egymásra épülnek! Nem úgy mint az átlagos cerok. Tehát hogyha hatot kivédtél, a hetedik képes lesz bármilyen pajzsot áttörni! De próbálkozz csak, Tridente Cero! - újra megpróbálkozott Kodoku a pajzzsal, azonban most máshogy. - Hogyan? Mi?
- Hogyha két pajzsot használok egyszerre, akkor kétlem, hogy áttudná törni! - nevetni kezdett a gonosz ellenfele. - Micsoda? - újra áttörte a dankut az utolsó cero, majd megakadt az enkosenen ám, ekkor: - Lehetetlen! - egy nagyot robbant az utolsó amikor testéhez ért. Megindult felé a hidra. - Te szörnyeteg! - kiáltotta, amikor beleharapott a kardjába. - Takar…
- Vigyázz, a nyála savas! - kiáltotta Tenno Kami, majd megjelent a szél körülötte. - Kodoku!
- Tudom! - kiáltotta Kodoku, s egyet rántott a kardon. - Gyerünk! Hatsu Sike, Kaze Kizami! - szétvágta az egyik fejét Yelinának, aztán elugrott onnan. - Óh hogy az a, rendben vagy Te… Mi? Mi ez? - nem bírt mozogni, nevetni kezdett a hidra minden feje, rájött ekkor mi az. - Ne!
- Hehehe! Óh, bolond fiú! Ez az Indigo Sangre, a véremből készült méreg, amely először csak megbénít, aztán pedig elkezdesz fulladozni, olyan élvezetes lesz számomra! - ijedtség jelent meg Kodoku arcán. - Add fel, megöllek, s nem kell elviselned a fájdalmat! - megindult felé, összenőtt közben a feje, amit levágott Kodoku. - Pusztulj! - a fogai megnőttek hirtelen, a szemeiből eltűnt az értelem, már csak az ösztön hajtotta, meg akarta enni. - Reiatsuuu!
- A francba, ez teljesen megőrült! - gondolta Kodoku, mikor beleharapott ellenfele. - A savas nyál… szétmarja a testem. - gondolta tátott szájjal, már beszélni sem bírt. - Valaki segítsen!
- Ajj, hogy te nem tudsz magad győzni! - kiáltotta Teru, megjelent felettük, aztán levágta a hidra fejeit, amelyekkel beleharapott Kodokuba. - A méreg, amit beléd pumpált, már nem hatásos, ugyanis a sava pont semlegesíti! - meglepődött Kodoku és Yelina is hogy tudja.
- Micsoda? Honnan tudsz ilyet? - kérdezte mérgesen Yelina, elkezdett visszanőni a fejei. - Pusztulj! - visszanőtt mindegyik feje, és megindított egy halom Tridente Cerot. - Hehehe!
- Ezt nem engedhetjük! - mondta mosolyogva Teru, majd egy raikouhouval megsemmisítette a cerokat. - Nos Kodoku, ideje tényleg, hogy elintézzük ezt a rondaságot! Rendben van?
- Okké! - mondta Kodoku, felugrott, még kicsit fájt a savas nyál által okozott sérülése, de elsődleges célja az volt, hogy megölje az ellenfelét. - Most véged van, ronda hidra!
- Milyen vicces ötlet! - mondta Yelina, majd ekkor elkezdett tintát hányni, meglepődtek a fiúk, hogy ilyen egyszerűen megvakította őket, hiszen az orrukig sem láttak. - Itt vagyok! Itt vagyok! - mondogatta mindig máshonnan, majd egy fény, és bumm beléjük csapódott egy nagy labda. - Hehehe! Milyen gyenge és ostoba shinigamikkal sikerült összeakadnom, megsemmisíteni sem érdemes titeket, hiszen szánalmasok vagytok, és ha megsemmi…
- Túl sokat pofázol, hallod-e? - mondta Kodoku, amikor levágta a fejeit, kivétel a csontosat, meglepődött Yelina, nagyon. - És most, ez a vége! - felüvöltött Yelina, végül visszaalakult, el volt törve a maszkja. - Sajnálom, hogy így lett a vége, azt akartam gyorsan halj meg végre!
- Te… arcátlan shinigami! - üvöltötte Yelina, miközben haldoklott, végül egyet még üvöltött, és felrobbant. Kodoku és Teru pacsiztak, majd megindultak Drackes felé, az már várta őket.
- Nocsak, az utolsó fracciónomnak is annyi? - kérdezte mosolyogva. - Hát rendben, akkor már csak én maradtam! De persze, még ott van milliónyi hollow, szóval… nem kell félnem, igaz hercegnő? - a karmait odatartotta annak arcához. - Mondd el! Mondd el, hogyan nyissuk ki!
- Nem tudom… miről beszélsz! - mondta a hercegnő, mérges lett Drackes, és felpofozta.
- Ostobának nézel? Mert akkor te vagy az ostoba! - mondta gyűlölet teljes tekintettel, ám megjelent mögötte Kodoku és Teru. - Szóval itt vagytok mi? - kérdezte mosolyogva.
- Mit tettél Hagesiivel? - kérdezte Teru mérgesen, mikor nem látta sehol. - Megölted igaz?
- Az a lány ott a hercegnő? - gondolkodott Kodoku. - Szóval ő az, meg van sérülve, minden bizonnyal az espada bántotta, milyen bunkó egyén, remélem hamar végzünk a szeméttel.
- Mi a bajod? - kérdezte Drackes, majd elkezdett nevetni. - Jahh hogy ő… ő ide sem jött!
- Miről beszélsz? - kérdezték a fiúk idegesen, Drackes elmosolyodott. - Beszélt te szemét!
- A nevem Drackes, nem pedig szemét… - majd levágta a ruhájának bal ujját, ott volt a karján a 10-es szám. - Én vagyok az espada, a 10.! Kis tiszteletet kérnék! - ideges volt nagyon. - A barátotok épp, százezer hollowval néz szemben, de ne féljetek, én erősebb vagyok azoknál!
- Mint százezer hollow? - kérdezte Teru döbbenten, Kodoku azonban nem félt. - Legyőzünk!
- Hehehe! Milyen nevetséges terv! - mondta nevetve, és őrült tekintettel Drackes. - Nos…
Eközben Hagesii kénytelen volt szembeszállni a százezernél is több hollowval. Elkezdett körbenézni, pontosan mekkora támadásra is lesz szüksége, végül rájött, hogy egyetlen nem elég. Felemelte a kardját, s aktiválta a shikaiát. A hollowk feltöltötték máris a cerojukat.
- Hehehe! Ostoba shinigami, mindnyájunk ellen nem győzhetsz! - mondta egy adjuchas.
- Szóval egy adjuchas ezeknek a vezetője? - kérdezte döbbenten, megindultak a cerok, ám feltartotta a kardját, és víz segítségével visszaverte a cerokat, elpusztult minden egyszerű hollow, de az adjuchas még ott fel, s mosolyogott, megnyílt egy garganta. - Egy garganta?
- Hehehe! Most jönnek a gillianek, amelyek nem olyan gyengék, hidd el! - a gargantából elkezdtek kikandikálni a gillian fejek, majd feltöltötték a cerojukat. - Ezt állítsd meg!
- A francba! Mekkora cerok! - gondolta ijedten, beledöfte a tengerfenékbe a kardját, aztán felemelte a kezét, a víz összegyűlt előtte, a víz sűrűsége óriási lett, így akarta megvédeni a kaput, ám átlőttek rajta a gillianek végül, betaláltak az ajtóba, azonban annak meg sem kottyant. - Azt hitted, te adjuchas, hogy ez az ajtó olyan könnyedén kinyílik? - egy nagy hullám indult meg a gargantába, végül telibe kapta, és megsemmisítette mindegyik gilliant.
- Lehetetlen! - mondta mérgesen az adjuchas, most ő következett. - Megsemmisítelek! - egy tigris volt, ráugrott Hagesiire, és a földön tartotta. - Megsemmisítelek a karmaimmal!
- Gondolod? - kérdezte mosolyogva Hagesii, majd lerúgta magáról, aztán felpattant. - Most megsemmisítelek! - nevetett, de az adjuchas eléggé jól bírta az iramot. Meglepően jól.

- Megsemmisítelek mindnyájotókat! - mondta mosolyogva Drackes, aztán előremutatta a kardját.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?