Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 44.

Shinigami Krónikák: 44. Rész: El Rostro del Mal:

„Aizen legyőzése óta eltelt egy kis idő, a hollow-k újra megjelentek, és az emberek a Rukongaiból egyre többen tűnnek el. Talán visszatért Aizen? Vagy egy új ellenfélre lehet várni? Még senki sem tudja, de az arrancarok létező problémák, az Ég Köve és a Tengerek Köve, ha egyesül azzal az átkozott tükörrel, talán olyas valami történik, amire még nincsen felkészülve, senki sem! Az emberek, shinigamik most ugyanúgy veszélyben vannak…”
- Megsemmisítelek! - kiáltotta az adjuchasnak Hagesii, végül ledöfte egy szép mozdulattal, az felüvöltött, s nyílt egy újabb garganta, amelyben megjelent egy shinigami, meglepődött Hagesii. - Maga meg kicsoda? - kérdezte döbbenten, amikor kiugrott a gargantából a nő.
- Hmph! Szóval ilyen a Marino? - kérdezte a shinigami, miközben körbenézett. - Kourihahen Hagesii… ugye? - bólintott a fiú. - Rendben van, akkor hát, mondd el hogy nyílik az a kapu!
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Hagesii. - Maga a Hueco Mundo új ura? - bólintott a vele szemben álló shinigami, miközben gonoszan mosolygott. - Akkor nem árulhatom el, sajnos…
- Te magad sem tudod… rád bízták, de nem tudod, erről van szó igaz? - Hagesii elfordította a fejét, nem akart válaszolni, de ezzel már válaszolt. - Akkor harcolj ellenem, hátha kitudom verni belőled, hogy hogyan nyissam ki azt a rohadt ajtót! Te vagy a Marino második legerősebb shinigamija, nem? Az első Mizugochi, de ő már vénség, ellene nem lenne élvezetes! - mérges lett Hagesii, s nekiment. - Hehehe! Milyen vicces fiúcska vagy! - előhúzta a kardját, egyszerűen kivédte. - A kardom sokkal kisebb mint a tied, és még csak nem is shikai formában van, mégis visszatartalak, semmi esélyed sincs ellenem! - felugrott.
- Egy nőt mégsem bánthatok… - gondolta Hagesii. - Várjunk! Ez a nő nekem nagyon ismerős valahonnan, valahol láttam már! - megvágta a karját a nő. - Ááh! Egy nagyot vágott előre, de az kivédte puszta kézzel. - Micsoda? - megdöbbent Hagesii. - Bankait kell majd használnom?
- Bankait? - kérdezte a shinigami. - Nocsak, mutasd azt a bankait, hátha valami erős! Mutasd!
- Nem… azt nem lehet! - mondta Hagesii mérgesen, eltűnt a nő szemei elől. - Itt biztonságban vagyok egy ideig. - hallott valamit, hátranézett, de semmi sem volt. - Huhh. - ám megjelent előtte a nő. - Hogy a… - ellökte onnan, zuhanni kezdett. - Umidomo no Ousama… - gondolta.
Eközben Drackes és Kodokuék farkasszemet néztek, miközben az előretartotta a kardját.
- Mi a gond? Beijedtetek egy espadatól? - kérdezte Drackes, a hercegnő nem bírta nyitva tartani a szemét. - Akkor hát én támadok előbb! - sonídoval megjelent Teru mögött, s megpróbálta ledöfni, ám az kivédte Raimaruval. - Nocsak, egy villámkard ha? Mutasd meg!
- Szikrázz! Raimaru! - egy villámcsapással berobbantotta Drackest, az meglepődött. - Teljes mértékben irányítom a villámokat, amelyeket szór. Most pedig, Inazuma Zesshou! - ordította.
- Rendben vagy? Hercegnő? - kérdezte Kodoku, miközben odafutott a lány, az bólintott. - Meg vagy sérülve súlyosan, de hol lehet Hagesii? - suttogott a hercegnő, meglepőt mondott. - A Tengerek Köve? Micsoda? Az arrancarok vezetője ott van? Oda kell mennünk… - odanézett a gömbre, de az eltört hirtelen. - Micsoda? Grr… Hát rendben akkor az én köröm jön! - arrébb lökte Terut, s előhúzta a Tenno Kamit. - Hehehe… Gyerünk… Tenno Kami! - kiáltotta, majd átalakult shikai alakká. Drackes mosolygott. Elkezdtek harcolni, a kardjaikkal. - Nocsak, elég jó képességeid vannak a kardozáshoz, de… nekem jobb! - majdnem eltörte ellenfele kardját, az meglepődött ezen. - Mi a baj? - újra erősen lecsapott, de megint nem sikerült. - Értem… Óvja a kardot, ezért nem tud olyan jól harcolni mint én! - ám érzett valamit, egy cero lőtte át. - Óh a fenébe! Egy pillanatra nem figyelek, és már ez történik…
- Hmph! A harcra figyelj! - kiáltotta Drackes, aztán elkezdett pörögni, s fejbe rúgta Kodokut.
- Ahh… - Kodoku nekirepült a falnak. - Ez a fickó nagyon erős… - gondolta ijedten. - Nem…
- Akkor én jövök! - mondta Teru, miközben a hercegnő kezdett menekülni, Drackes megállította. - Nem állíthatod meg a lányt! - becsukta a szemét, szikrázni kezdett a kardja. - Dankou Kire! - egy nagyot hasított Drackes hátán, annak szeme fennakadt, ám elkapta végül a hercegnőt, majd elkezdte fojtogatni. - Engedd el a lányt! - mondta mérgesen Teru. - Hallod?!
- Hee? Mióta parancsolgatsz nekem, te mezei shinigami? Nem különösebben érdekel, hogy mit mondasz, kis rohadék! - a falnak vágta a hercegnőt, majd elindult a fiúk felé. Kodoku mérgesen nekirohant. - Már megint te? - mosolygott, de aztán belerúgott Kodokuba. - Semmiség! Te leszel a következő! - mondta Terunak, mikor elindult felé komótosan.
- Kétlem! - kiáltotta Teru, aztán megjelent mögötte, s megpróbálta beledöfni a kardját, végül ment is neki. - Rai Hashi! - belevezette a 220-at ellenfelébe, megijedt az akkor, ám ekkor. - Hogyan? - egy cero kilyukasztotta a mellkasát. - Áhh! Ez… fáj! - mondta fájdalmasan, miközben a földre zuhant. - Hogyan lehetséges, hogy pont így kell meghalnom… - kérdezte.
- Nem halsz meg te idióta! - mondta mérgesen Kodoku, miközben felkelt. - Hanem ez a rondaság fog megdögleni! - Drackes elmosolyodott. - Már nem sokáig mosolyoghatsz így!
- Óh igen? - kérdezte nevetve Drackes, miközben megjelent Kodoku mögött. - Lássuk!
- Hatsu Sike, Kaze Kizami! - suttogta Kodoku, megfordult határozottan, majd egyet hasított, ezzel nagyon meglepve Drackest, meglepődött valóban, ezért is hátraugrott. - Na mi a baj?
- T-te… rohadt kis féreg! - mondta Drackes, majd nevetni kezdett, mintha megőrült volna. - Rendben, akkor végre találtam egy igazi ellenfélt, na akkor, most bekeményítek, hallod-e?
- Keményíts! De nem érdekel! Akkor is megsemmisítelek! - felemelte a Tenno Kamit, majd ellenfele mellé dobta, az elmosolyodott. - Nem sokáig mosolyoghatsz! Toku Sike, Oto Shidou! - Drackes nem értette mit akar, ám észrevette rögtön, hogy majd meg süketül.
- Mi ez a zaj? - kérdezte ijedten Drackes, próbált a Tenno Kami felé nyúlni, de nem ment neki. - Ááh! Megőrülök ettől a zajtól… hogy a francba csinálod egy szél karddal, mi?
- Nagyon egyszerű… a kardok a levegőben terjengnek, erre tekintettel, mivel a szél is a levegőben terjed, így a hang… hm… a szél rezgésekre is képes! - Drackes elájult hirtelen.
- Fel tudsz kelni, te nagy baba? - kérdezte Terut, az mérges lett, így végül felállt. - Rendben, a hercegnőt majd viszem én, neked elég lesz magad hurcolnod… - bólintott Teru, felvette a hercegnőt a hátára, s elkezdett futni. - Tenno Kami, sajnálom, de egy ideig még ott kell lenned… - kiértek elég hamar, kicsit fellélegeztek, ám ekkor valamilyen erőt éreztek.
- Ti férgek! - hallatszott Drackes ordítása, kirobbant a kastély teteje, ott volt a kezében a Tenno Kami is. - Hehehe! Két karddal foglak megölni titeket! - elrugaszkodott, majd megindult. Kodoku csak nézett, Teru kicsit megijedt, mikor majdnem ledöfte őket:
- Tenno Kami… - suttogta Kodoku, megjelent a kezében a kardja, így kivédte Drackes kardját, aztán pedig elrepítette onnan. - Meghalsz! - mondta őrült tekintettel, nagyot vágott Drackes nyakán, az a földre zuhant. - Add fel, semmi esélyed így, hogy megsüketültél!
- Gondolod? - kérdezte Drackes, felugrott, felvette a kardját. - Azt hiszed ennyi volt? Már le is győztetek? Megsüketültem, óh igen, de kit érdekel? A szemem még ép, és addig, nem győzöl le! - megindult Kodoku felé, valahogyan lelassult Kodoku, nem értette miért, elkezdte kaszabolni. Teru próbálta megállítani, ám ő is túl lassú volt. - Hehehe! A leglassabb espada is gyorsabb nálatok jóval, milyen szánalmas és szomorú. - mondta nevetve Drackes, elindult a hercegnő felé. - Nos, akkor ez már az enyém! - de Kodoku megfogta a lábát. - Mi a baj?
- Ne merd, bántani! - mondta mérgesen Kodoku, megrántotta a lábát, de ő belerúgott. - Te…
- Igen? - kérdezte mérgesen Drackes, mi az szánalmas shinigami? Hmm… Megöllek, ha akarod! - felemelte a kardját, s beledöfte Kodoku kezébe. - Dögölj meg, pondró shinigami!
- Te… szemét! - mondta halkan Teru, felemelte a hangját, meglepve mindenkit. - Meghalsz… te szemét! Volt Kyouken! - egy nagy villám belecsapott Drackesbe, az elkezdett füstölni, miután eltűnt a villám. - Rendben vagy, Kodoku? - kérdezte aggodalmasan Teru, a barátja bólintott. - Most mi a francot tegyünk? - elkezdett felkelni Drackes, elfutottak gyorsan.
- Kis férgek… megsebeztek ezek a férgek! - mondta mérgesen, felállt és a kardjáért nyúlt. - Hmph! A nyomaikat itt hagyták, remek. - mosolygott, és elindult arra amerre a nyomok vezettek. Nem tűnt fel neki, hogy ez egy csapda, amelyet a hercegnő talált ki neki.
- Köszönöm, hogy megmentettetek! - mondta a hercegnő hálálkodva. - Hagesii barátai vagytok ugye? - bólintottak a fiúk, majd ekkor rájött, hogy Kodokunak a keze rossz helyen…
- Aww! Most miért? Nem volt semmi rossz szándékom! - mondta Kodoku, miközben pofon vágta a hercegnő. - Rendben, így fogok legközelebb egy hercegnőnek segíteni… cöhh…
- Lányok, befejezni! - mondta Teru mosolyogva, Kodoku nagyon mérges lett rá. - Jó-jó… bocsi, bocsi! Különben mi az a terv, amihez meg kellet a nyomainkat hamisítani, hercegnő?
- Van egy hely, amely nagyon hasonlít a Tengerek Kövének Szentélyére, az a hely egy csapda, az idegeneknek, akiket nem látunk szívesen!  Ott van három shikigami! Hehehe…
- Shikimi? - kérdezte döbbenten Kodoku. - Mi az a shikiizé? - a hercegnő és Teru padlót fogtak. - Jól van na, bocs hogy nem tudom mi az a shikimiki izé bizé… - mondta mérgesen.
- Papírszellemek, amelyek felvannak töltve óriási reiatsuval, így olyanok, mintha igazi shinigamik lennének! - mondta a hercegnő, meglepődött Kodoku. - Most meg mi az?
- Hogyha papírok… nem fognak elázni? - újra padlót fogtak a társai. - De most miért?
- Te eláztál? - kérdezte a lány, Kodoku magára nézett, rá kellett jönnie, hogy nem ázott el.
- Nem áztam el… - mondta döbbenten. - Akkor ez a víz különleges, igaz? - kérdezte kíváncsian, az bólintott. - Értem, szóval akkor azok a papírszellemek sem fognak elázni!
Drackes odaért a csapdához, meglepődött, hogy milyen könnyen bejutott a Tengerek Kövéhez, ugyanis azt hitte, hogy ott van a kő. Már megörült neki, hogy megszerezheti.
- Remek, ez az enyém lesz, és átadom az úrnőmnek, ő pedig majd ad nekem erőt érte cserébe! - álmodozott, mikor hozzáért a kék kőhöz, az átalakult három pici papírkává. - Hogyan? Shikigami? - kérdezte döbbenten, átalakultak a papírkák, mind egy alakot vett fel. - Shinigami alakú shikigamik haa? Hmph! Várjunk… ezek nem egyszerű shikigamik, óriási erejű reiatsuval vannak feltöltve, de hogy a francban bírhatják el ezt az óriási erőt, mi? Lehetetlen!
- Megsemmisülsz, arrancar! - mondta az egyik shikigami, és nekirohant, de őt egyszerűen levágta, ám ekkor az energia elkezdett szivárogni át a másik kettőbe. - Megfizetsz! - mondta a második shikigami, ám őt is egyszeráen levágta az ellenfél, az ő ereje is átszállt a harmadikba.
- Szívás… szóval direkt feláldozta magát kettő, hogy a harmadik végül legyőzhessen mi? Franc! - gondolta mérgesen. - Meg vagyok sérülve, ez a reiatsu pedig óriási, vajon olyan erős is, mint gondolom? - ám végül átvágta a harmadikat is. - Mi van? Ettől voltam beijedve?
- Mi történt a híres, erős shikigamikkal? - kérdezte mérgesen Kodoku, leesett eléjük egy darab belőlük. - Ez el van ázva… Na akkor mi is van a nem elázással? - fordult feléjük. A hercegnő elfordult. - Szóval csak az élő dolgok nem áznak el, mi? - megérezte a reiatsuját Drackes.
- Nocsak, hát itt vagytok! - mondta mosolyogva Drackes, megjelent mögöttük, majdnem megvágta őket, de elugrottak még időben. - Hmph! Szóval kezdtek kicsit belelendülni?
- Belelendülni? Már semmit sem tudsz mutatni te sem! - mondta Kodoku, de ez nem így volt.
- Gyerünk Kodoku, intézzük el együtt! - mondta Teru, miközben lerakta a hercegnőt. - Hercegnő, álljon hátrébb! - bólintott a lány, majd elfutott egy kisebb szikla mögé. - Kodoku?
- Rendben, kezdhetjük! - mondta Kodoku, megjelent Drackes mögött, megpróbáltak két oldalról támadni, ám ez egy pörgéssel ellökte magától őket. - Ez kevés volt, Teru, többet!
Eközben máshol csata folyt, a gonosz shinigami, és Hagesii összecsaptak a kardjaikkal.
- Milyen gyenge vagy férfi létedre! - mondta a nő gonoszan, aztán megpördült, s egy jól irányzott dobással nekidobta egy sziklának. - Na most… közöld velem, hogyan nyithatom ki! - mondta gonosz tekintettel, miközben fogta a fejét. - Most mondd el, vagy kinyírlak!
- Engedj el te boszorka! - mondta mérgesen Hagesii, aztán meglendült, és felrúgta a nőt. - Most pedig én fogok kérdezni! - mondta, miközben felállt, s a kardját a nő felé tartotta, annak vérzett a szája, és épp azt törülgette, ügyet sem vetett arra, hogy valaki a nyakához szegez egy kardot. - Nem tudom, hogy miért akarja a Tengerek Kövét, elmondaná nekem végre? Talán…
- Azt ne is hidd! - mondta mosolyogva a shinigami, miután letörülte a vért, aztán elővett egy rúzst, és berúzsozta a száját. - Hmph! Egy nőnek, mindig esztétikusan kell kinéznie! - majd a lábát felemelte, s elrúgta onnan Hagesiit. - Hmm… Sajnálom, még nem kellett volna ilyen keménynek lennem! - odasétált Hagesiihez, aki nem bírt felkelni. - Hmm… Kelj már fel!
- Te rohadék! - mondta fájdalmasan Hagesii, miközben szánakozva nézte az ellenfele.
- Ilyen gyenge lennél? A többiek erősebbek? Akarom tudni, hogy milyen erősek a társaid! Főleg hogy az a Kodoku kölyök! - meglepte Hagesiit, hogy tudja Kodoku nevét rendesen.
- Honnan… tudja Kodoku nevét? - megdöbbent nagyon, ám elkezdte fojtogatni. - Engedjen el! - mondta mérgesen, az Umidomo no Ousama elkezdett beszélni hozzá. - Hogyhogy…
- Most szükséged van rám nem? - kérdezte Umidomo no Ousama, egy sötét polip volt.
- Te sötét polip haver! - mondta mosolyogva Hagesii, arrébb lökte Umidomo no Ousama.
Eközben Drackes és ellenfelei harcoltak, elég kemény volt a csata, heves volt nagyon, de…
- Gyerünk Teru! Már kifáradt! - kiáltotta, megiramodtak együtt, elkezdtek futni Drackes felé.
- Nem győzhettek le ilyen egyszerűen! - kiáltotta mérgesen az arrancar, majd felugrott, megpördült, ám a fiúk felugrottak, kikerülték a rúgásait, aztán ledöfték együtt gyorsan. - Lehetetlen! - mondta döbbenten, lezuhant ekkor a tengerfenékre, ám felállt. - Hehehe…
- Micsoda? - kérdezték a fiúk ijedten. - Képtelenség, hogy még mindig éljen… szóval ez egy espada ereje mi? - dühösen nézték, miközben az maga elé tartotta a kardját. - Resurrección?
- Az bizony! - mondta mosolyogva Drackes, elkezdett a kardja párologni, és megjelenni az arcán több fehér csontmaszk. - Most akkor hát, megláthatjátok, mi is az igazi espada hatalma!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?