Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BLFF 45.

Shinigami Krónikák: 45. Rész: Espada e Espada:

„Aizen legyőzése óta eltelt egy kis idő, a hollow-k újra megjelentek, és az emberek a Rukongaiból egyre többen tűnnek el. Talán visszatért Aizen? Vagy egy új ellenfélre lehet várni? Még senki sem tudja, de az arrancarok létező problémák, az Ég Köve és a Tengerek Köve, ha egyesül azzal az átkozott tükörrel, talán olyas valami történik, amire még nincsen felkészülve, senki sem! Az emberek, shinigamik most ugyanúgy veszélyben vannak…”
- Lássátok hát az espada igazi hatalmát! - üvöltötte Drackes, és elkezdett átalakulni, a bőre szétszakadt, és a húsa is, végül látszott a csontja, Kodokuékat elborzasztotta, a hercegnő nem bírta nézni. Látszott a gerince is, amint széthúzódott. - Resurrección: Paladín del Dragón! - a gerince végül teljesen széthúzódott, csak egy kis rész fogta össze, a húsa elfehéredett, végül megkövült, az arca pedig elkezdett meghosszabbodni, olyan lett mint egy sárkányfej, a lába összenőttek, abból lett a teste vége, a kezei pedig megnőttek, végül felüvöltött, befejeződött az átalakulása. - Hehehe! - nevetett őrülten, a farkával csapott egyet, és nőtt még két gigantikus szárnya. - A védelmem is kész, kezdhetjük a harcot, kis férgek! - mondta nekik.
- A francba, ez nagyon keménynek néz ki! - mondta döbbenten Kodoku, Teru kicsit leblokkolt. - Teru… hallod? Bankaira lesz szükségünk, hogy legyőzzük! - bólintott Teru.
- Bankai, ha? - kérdezte nevetve Drackes. - Azt hiszitek, hogy ti ketten legyőzhettek engem? Ostobák! - a farkával megpróbálta lecsapni őket, de nem sikerült neki, mert azok felugrottak. - Hehehe! Cero! - egy nagy lánglabdát lőtt, telibe találta Kodokut, így az nem bírt felkelni.
- Kodoku, rendben vagy? - kérdezte ijedten Teru. - Szóval egyedül kell szembenéznem vele? - kicsit félt, mert nem tudta, hogy hogyan győzhetné le egyedül ezt a rondaságot. - Hé rondaság! - próbálta felhúzni, de Drackest nem érdekelte. - Félsz megtámadni? Te gyík!
- Mit mondtál? - kérdezte Drackes mérgesen. - Gyík? Minek nézel te engem? - ideges lett, elkezdett csapkodni, a hercegnőt is majdnem eltalálta, de Teru próbált vigyázni. - Meghalsz!
- Ó a francba! Lehet hogy nem kellett volna felhúzni. - gondolta magában, végül telibe találta egy csapással. - Ááh! - üvöltött fel, majd összeesett. Megjelent mögötte az espada, s felvette. - Engedj el! - mondta, miközben a karmos kezeivel fojtogatta. - Ez fáj! - üvöltötte, amikor a nyakába mártotta a karmait ellenfele. - Áhh! - felájult végül. Eközben a Tengereke Köve körül is folyt egy csata, ugyanis még mindig csatáztak a gonosz shinigami illetve Hagesii.
- Miért… akarja a Tengerek Kövét, mondja el! - mondta mérgesen, de az csak kinevette, miközben nekiment. - A francba! Nem tudom rendesen visszatartani, hogyha így haladunk, végül veszteni fogok! - majd becsukta a szemét. - Nem veszíthetek! Akkor megszerezheti könnyedén a Tengerek Kövét. - ellenfele egyre jobban támadott, szinte őrült sebességgel.
- Mi a baj? Már nálam az egyik kő és a tükör, mit akarsz még tenni? Semmit sem tehetsz ellenem, kis pondró! - mondta mosolyogva, megpördült, és már ott volt a kapunál. - Hmph! Rajtad átjutni gyerekjáték! - megpróbálta ledöfni Hagesii, ám eltűnt a szeme elől, végül megjelent felette, lefelé tartva a pengét megvágta súlyosan. - Nyugi, ez még nem volt halálos seb! - mosolygott, miközben odalépett az ajtóhoz. - Lássuk csak, hogy fog ez kinyílni…
- Nem… teheti! - mondta Hagesii, miközben odacsúszott, hogy megfogja a shinigami lábát.
- Mit merészelsz? Bepiszkolod a lábam? - kérdezte fölényeskedve a shinigami, mintha más lenne, mint az előbb. - Gyűlölöm akik hozzáérnek a cipőmhöz! - elkezdte rugdosni, meglepődött Hagesii ezen a személyiségváltozáson. - Pusztulj, féreg, pusztulj! - üvöltözte.
- Ááhh! - üvöltött fájdalmasan Hagesii, majd leállt a shinigami, aztán odament az ajtóhoz újra.
- Te akartad, sajnálom! - mondta a shinigami, valamiért megbánta ami történt. - Most pedig légy jó fiú, és mondd el, hogy nyissam ki ezt az ajtót! - Hagesii felállt. - Óh, még bírsz állni?
- Legyőzlek, te boszorka! - Umidomo no Ousama gyógyította. A gonosz shinigami ügyet sem vetett rá. - Most akkor… Chinamagusai Namitachi! - megindult a sav ellenfele felé, meglepte ezzel. Felugrott gyorsan, de a lábát elkapta kicsit. Azt hitte, hogy a kaput ezzel meg lehet semmisíteni, de nagyot tévedett. - Azt hitte ugye, hogy gyenge vagyok? Akkor tévedett!
- Hmph! Én nem hiszem, hanem tudom hogy gyenge vagy! - mondta mosolyogva ellenfele, mérges lett nagyon Hagesii, ezért nekirohant. - Ugyan már, most akkor meg kell ölnöm téged! - mondta mindezt mosolyogva, elrúgta magától, felugrott, és elkezdte kaszabolni Hagesiit.
- A francba, gyorsabban sebez, mint ahogy a zanpakutoum gyógyítana tudna! - gondolta Hagesii ijedten, hátraugrott, majd elé tartotta a kardját, így kivédett egy csapást. - Ez túl erős nekem. - gondolta fájdalmasan, végül beismerte magának, bármilyen rosszul is esett. - Gyenge vagyok hozzá! Kell a bankai! - ráordított a zanpakutouja, hogy nem! Nem lehet! - De akkor meghalok te ostoba, azt te sem akarhatod, hogy meghaljak, ugyebár! - végül bele egyezett Umidomo no Ousama, hogyha úgy áll a helyzet, akkor használhatja a bankaiát.
- Mit tegyek egy ilyen rossz kisfiúval? - kérdezte ellenfele. - Előbb kettéváglak, majd a végtagjaidat a biztonság kedvéért levágom! - kicsit megint megváltozott, most szadista lett valamelyest. - Mi a baj? Van bankaiod nem?! Akkor használd már a francba is! - őrült volt.
- Maga őrült! - mondta Hagesii mérges lett, felugrott, és onnan támadott, egy nagyot csapott az ellenfél felé, az épp hogy kitudta védeni, meglepődött az nagyon. - Most pedig, vége!
- Hmph! Milyen szánalmas! - mondta nyugodtan a shinigami és ellökte arrébb, majd beledöfte a kardját. - Pusztulj! - kiáltotta, s elrúgta az útból. - Na akkor, lássuk azt az ősi védelmet! - mosolygott, előretartotta a kardját, majd elkezdett futni előre, nekiment a kapunak, ám végül visszadobta. - Hogyan? Szóval tényleg egy ilyen erős fal védi? Értem! - újra nekirohant, ám előtte termett ellenfele, Hagesii! - Te? Már megint? Már unlak kölyök, mutass valamit, most!
- Rendben van! - mondta Hagesii, elmosolyodott, előre mutatta a kardját, majd valamilyen szöveget kezdett mormogni. - Marino védelmének érdekében, a pecsétet feloldom! - elég elszánt arca volt, egy lány leesett a kardjáról, és valamilyen energia kezdte körbevenni. - Akkor hát… Bankai! Tokudaino Suichuu Kyojin! - az írás a kardjáról kezdett lekúszni, és fátyolként kezdte körbevenni, tekergődzött körülötte, Umidomo no Ousama nagyon aggódott, közben elmosolyodott ellenfelük. - Micsoda? - meglátta az írást a fátyolon, és megértette mindent. - A bankai a kulcs! - röppent át az agyán, közben mögötte felemelkedett egy óriási vízi szörny. - Megsemmisítelek a bankaiommal, így már nem kell többet tartani tőled!
- Ez az írás… - kezdte a shinigami. - Nahát… - kezdte olvasni. - Ez egy ősi írás, amelyet abban a könyvben olvastam, amelyben arról a dologról írtak, megtanultam, így könnyedén elolvasom! A lényege: Kell a bankaiod, hogy megszerezzem azt a kavicsot, most rögtön!
- Hmph! Szerinted én fogom engedni, hogy a bankaiomat felhasználd? - megindult az ellenfele, majd megjelent a karján két penge. - Mik ezek a pengék? - kérdezte döbbenten.
- Különleges képessége a családomnak, vérvonallal öröklődik! - nem tudta áttörni a pajzsot amit Hagesii teremtett maga köré. - Értem, szóval ezekkel nem fog menni! - előhúzta a kardját. - Csilingelj… Souzoushu! - a kis kardocskából egy nagyobb lett, de semmi különösebb nem látszott rajta. - A kardom többre képes, mint ahogy kinéz, hidd el nekem! - beledöfte a földbe, és ekkor az elkezdett megemelkedni. - Souzoushu technika! - a föld átalakult hollowvá. - A teremtés kardja, amely képes a földből bármit megteremteni, amiből több van mint egy! - hátralépett, s intett a hollowknak. - Megsemmisíteni azt a kölyköt!
- Pár hollow? - kérdezte mosolyogva Hagesii, aztán nevetni kezdett. - Ez nekem semmi! Érted? Semmi! - kissé furcsán viselkedett így bankai formában, a szörnyeteg mögötte meglegyintette a karját, és elsöpörte mindet, meglepve az ellenfelüket. - Na mi a baj?
- Már értem a gyenge pontodat! - felragyogott a kardja barnán, s beledöfte a földbe. - Lássuk mit teszel ez ellen! Daichi Ejiki! - lándzsák törtek fel a földből, átdöfték a pajzsot, és az egyik eltalálta Hagesiit, vér folyt a szájából. - Most pedig, ezt elveszem! - megjelent mellette, és a fátyolt elvette. Hagesii próbált utána nyúlni, ám elhúzódott, a kezére kezdett tekeredni a fátyol. - Meg akar semmisíteni a kulcs? Hmm, ez tetszik! - már majdnem az egész jobb karját beterítette. - Rendben van hát. - becsukta a szemét, a jobb karjába vezette minden reiatsuját, így az letekeredett róla, végül átalakult egy gömbbé, amelyet összenyomott, így az egy kulcs lett. - A kulcs megvan… - Hagesii kihúzta a mellkasából a földlándzsát, és elé vánszorgott.
- Nem szerezheted meg, a Marno életét! - unta már ellenfele a csatát. - Megállítom, ha kell!
- Te?! - kérdezte, majd a szemébe nézett, aztán elmosolyodott. - Ugyan! Te még egy legyet sem lennél képes bántani jelenleg, nem hogy engem, az egyik leghatalmasabb jelenlegi erőt! - elé ugrott, megvágta, aztán elrúgta messzire. - Most nincs kedvem megölni, így maradj ott! - odasétált a kapuhoz, beledöfte a kulcsot, és az kinyílt, felragyogott kéken, és összetört.
- Nem! - kiáltotta fájdalmasan Hagesii és a hercegnő egyszerre, elfordultak Terék is döbbenten. Drackes pedig felnevetett amikor a kék fény tört fel a szentélytől. - A követ neee!
- Hehehe! Ez már az én tulajdonomat képezi! - mondta mosolyogva a gonosz shinigami, megnyílt mögötte egy nagy garganta. - Valószínűleg még találkozunk, gyenge shinigami!
- A francba! Nem tudtam megvédeni Marinot, a hercegnőt, a mestert és legfőbbképp a barátaimat és a kardomat! - elkezdett sírni, a víz párolgott. - Az espada még él ugye? - elkezdett futni, Teruék eközben maguk mögé tekintettek, Drackes pedig támadott rögtön.
- Hogyha ellenem harcoltok, nem figyelhettek másra, vagy könnyen fűbe haraptok! - nevetett őrülten, és két cerot lőtt, mindkettő talált, ezzel nekivágta a fiúkat egy-egy sziklának. - Hercegnő, már nincs szükség rád, így megölhetlek! - őrülten nevetett, ám az sírni kezdett, ő pedig megsajnálta. - Mi a franc ez? Miért sajnálom én ezt kis… Grr… Nem lehetnek érzelmeim az ellenfeleimmel szemben! - megjelent a szája előtt egy cero. - Ég veled kislány!
- Nem! - kiáltotta Hagesii, amikor felugrott, és kivédte a shikaiaval a támadást. - Sajnálom… felpofozta a hercegnő, majd átölelte, meglepődött. - Hercegnő, én nagyon sajnálom hogy…
- Többet nem veszélyeztesd az életedet! - mondta sírva a hercegnő, majd újra átölelte, kissé megnyugodott, és felugrott egy sziklára. - Hagesii, Kodoku és Teru! Én most segítek nektek, hogy megvédhessétek a lakókat! - felragyogott a teste, elkezdett imádkozni, és meggyógyította őket. - Hű lovagjaim, intézzétek el az espadat, ne értem, Marinoért!
- Micsoda? Mi történt? - kérdezte döbbenten Kodoku, miközben felálltak Teruval. - Teljesen meggyógyultam? - ám ekkor elhaladt felettük egy cero, és eltalálta a hercegnőt. - Jajj ne!
- Hercegnő! - ordították mindnyájan, de Hagesii a többiek mellé ugrott. - Győznünk kell!
- Győzni? - kérdezte Drackes. - Én egy espada vagyok! Nem fogtátok még fel? - kérdezte mérgesen, megjelent milliónyi cero körülötte, minddel Hagesiiék felé célzott. - Dögöljetek meg! - megindította azokat, ám Hagesii kivédte könnyedén. - Ha? Micsoda? Ez lehetetlen!
- Nem, ez az erőm! - mondta Hagesii, mérges lett Drackes. - Semmisítsük meg! - összetették a kardjaikat. - Egységes technika! - kiáltották egyszerre. - Hakai! Tenki! - egy nagy sugár indult meg az espada felé, ám az kivédte valahogyan. - Hogyan? - egy kard volt annak a kezében.
- Hehehe! Azt hittétek, hogy nincs fegyverem? - a farkáról a hegyes fém rész eltűnt, minden bizonnyal ez a kard volt az, elmosolyodott. - Táncoljatok! - feltöltődött a kard, a farkával pedig csapkodni kezdett. - Táncoljatok csak! - végül feltöltődött a kardja, és csapott vele.
- Mi volt ez? - kérdezte mosolyogva Kodoku, mikor a füstből előugrott bankai formában. - Hakaitekina Tenno Akuma! - tetszett ez az alakja ellenfelének. - Teru, Kodoku, gyertek már!
- Rendben! - mondta mosolyogva Teru, miközben a kardja átváltozott. Borítsd be villámokkal az eget, szárnyalj a fellegek felett! - a kardja végül teljesen átalakult. A markolata olyan volt mint a Raimaru shikaianak, a pengéje villám alakú volt, illetve a keresztvasa megváltozott nagyon, négy főnixfej volt, és a markolat végén egy főnixtoll. - Hagesii, csak te hiányzol!
- Tudom! - becsukta a szemét, és megjelent a bankaia. - Bankai! Tokudaino Suichuu Kyojin!
- Ez a nagy tudományotok? - kérdezte nevetve Drackes. - Megsemmisítelek titeket is, és ezt a szánalmas világot! - ordította, lecsapott, ám nem sebezte meg őket. - Ti pondró, férgek! - megindultak felé, ordítva, minden erőt beleadva, megfogta Terut és Kodokut, aztán nekidobta őket Hagesiinek. - Hehehe! Picik! - elkezdett egy gigantikus cerot feltölteni. - Pusztuljatok!
- Nem! - kiáltotta a hercegnő, felé fordult, meg akarta enni, ám az újra imádkozni kezdett, így megbénítva egy láthatatlan lánccal. - Gyerünk fiúk, semmisítsétek meg! - de a cero feltöltését folytatta, a hercegnő végül sikeresen összeszorította a száját. - Gyerünk most! - berobbant Drackes szájában a cero, felugrottak a fiúk, összetették a kardjaikat, és megindultak.
- A vihar trió lecsap! - kiáltották a fiúk, együtt átdöfték Drackes fejét, az felordított, még egy utolsó támadást akart indítani, ám a hercegnő erőt vett magán, és végül úgy összeszorította Drackest, hogy szétrobbant. Megnyugodtak a fiúk, végre sikerült az ellenfelükkel végezni.
- Még… élek! - mondta mérgesen az espada, miközben felállt, de kezdett széthullani. - Legyőztetek! De hogyha kell, a pokolból is vissza fogok jönni, hogy megöljelek benneteket!
Végül összeesett, és szétporladt, a hercegnő azonban még ijedt volt, hiszen a Marinonak vége!
- Fiúk, segítenetek kell! A víz hamarosan eltűnik, az oxigént pedig csak a vízből tudjuk ezen a helyen lélegezni, a felszínen nincs levegő! Kérlek, segítsetek evakuálni a Marinot! - bólintottak. Mizugochi eközben már összegyűjtötte az embereket, így nem volt túl hosszú az emberek felkeresése, mindenki megjelent a főtéren, ám elkezdtek fújjolni, amikor meglátták Hagesiit, ám a hercegnő megvédte a „lovagját”. Az emberek nem akarták otthagyni Marinot. - Emberek! El kell hagynunk ezt a helyet, különben mindnyájan meghalunk! - eközben a shinigami a Hueco Mundoban nevetett, a másik kővel egyesítette ezt, aztán a tükör elé tette. - Shisui Tükör! Tedd erősebbé kardom! - beledöfte a kardját, elkezdett dobogni, megjelent mögötte egy nő. - Az espadaim már várnak? Rendben van! - elindult a teremből kifele. - Amint a kardom átalakult, nem lesz már szükségem arra, hogy arrancarok takarítsanak!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?