Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Jaakor és Tanítványai

Jaakor: Shun új partnerbakuganja a Mechtanium Surge Arc 2-ben. Háromszor harcolt a részben, először egy névtelen bunyós Longflya ellen, majd utána Drago ellen, de akkor vesztett, majd későbbiekben a Mechtavius Destroyer összetevői ellen is ment, de kikapott Coredegon álltal. A 28. részben segített Dragonak és Radizennek a Nonet Bakuganok ellen, bár nem ment valami jól. Főleg mikor megérkeztek Coredegonék, kiütötte őt is Mechtavius, kihasználva a Destroyer ellökő képességét, segített Reptakkal együtt legyőzni. A 29. részben mutatták labda formában, miközben a többiekkel beszélgetett. A 30. részben edzettek Shunnal, azután találkozott a tanítványaival, Skytrussal és Orbeummal. Azok azt szerették volna, hopgy térjenek vissza New Vestroiára, Shun beleegyezett, hiszen ők a családja, azonban amikor Shun bajban volt, Jaakor segített neki, a tanítványaival együtt, végül egyesültek Magmafuryvá, Jaakor Shunnal maradt. Jaakort lehetett látni a 31. részben labda formában, miközben beszélgettek Danék. A 32. részben harcolt a társaival a Nonetek és Mechtavius ellen, azonban nem ment valami jól, még Orbeumékkal is vesztett Magmafuryként. Végül Fortatront használva segített a győzelemben. A 33. részben szerepelt egy visszaemlékezésben Magmafury. A 34. részben a "titkos beszélgetésen" lehetett látni labda formában, majd a harcban a Wiseman hologramm ellen, bedobta Shun. A 35. részben ő nem használt Battle Suitot, egyénien harcolt Mutabrid és Fortatron ellen. A 36. részben részt vett a keresésben, de Shunnal együtt, ő érzékelte, hogy Skytrussék megtalálták Wisemant. Összecsapott a Nonetekkel a tanítványai segítségével, azután kombinálódtak, de Mandibor és Exostriker kiütötte. Shun újra bedobta később, de ekkor is vesztett. A 37. részben újra harcolt a Nonetek ellen, majd egyesült tanítványaival Magmafuryvá, hogy harcoljanak Coredegon ellen. Mikor már Mechtavius majdnem kiütötte őket, megjelent az új Mechtoganja Dragonoid Destroyer jóvoltából, mégpedig Thorak. A 38. részben lehetett látni Magmafuryt egy visszaemlékezésben. A 39. részben, miután megjelentek Mandiborék. Összecsaptak velük, mint Magmafury, de túl erősek voltak. A 40. részben harcolt Jaakor együtt a Fortatronnal és tanítványaival, ám Wiseman, azaz Coredegon egy csapással kiütötte végül. A 41. részben harcolt tanítványaival Mechtavius ellen, egyesültek Magmafuryvá, előhívták Thorakot is, de vereséget szenvedtek. A 42. részben a Doom Dimensionben volt. A 43. részben csak nézte ahogy harcol Drago és Betadron. A 44. részben Shunnal együtt látták azt a víziót, amikor gyakoroltak. A 45. részben összecsaptak Mechtaviusszal, azonban Magmafury ereje sem volt elég nagy, hogy nyerhessen, végül Dragonoid Colossus bedobta, aztán használta Fortatront. A 46. részben Fortatronban ülve nézte, ahogy Dragonoid Destroyer győzelmet arat, továbbá ott volt a bulin is.

Jaakor:

Elem: Ventus
G erő: ???G
Képességlapjai:
- Vad Démon, Villám Csapás: ???(Démon Mennydörgés)
- Holdfény Árnyék Törő: ???(Hold Árnyék Kard)
- Szikrázó Árnyék, Keresztvihar: ???(Árnyék Szikra Vihar)
- Sárkány Forgóvihar: ???(Sárkányfogó Kötés)
- Szónikus Reflektor: ???(Hang Reflektor)
- Holdfény Árnyék Hasítás: ???(Hold Árnyék Vágás)
- Hasító Hullám Villám: ???(Ninjavillám)
- Legfelsőbb Sugárlövés: ???(Császár Ítélet)
- Végső Kazami-Stílus, Gyors Düh: ???(Kazami-Stílus, Tomboló Düh)
- Illúzió, Lopakodó Összezavarás: ???(Zavarkeltő Illúzió)

Magmafury:

Elem: Ventus/Darkus
G erő: ???G
Képességlapjai:
- Legfelsőbb Moraj: ???(Császár Lándzsa)
- Legfelsőbb Sugárlövés: ???(Császár Ítélet)
- Égi Villanó Kapu: ???(Égi Várfal)


Skytruss: Skytruss Jaakor egyik tanítványa, valószínűleg Orbeummal testvérek, a Mechtanium Surge 30. részében jelent meg először, amikor meg akarták győzni Orbeummal Jaakort, hogy térjenek vissza New Vestroiára, mikor indultak volna, Shun bajba került, és megértették Jaakorék kapcsolatát, végül segítettek Shunnak, és Magmafuryvá egyesültek mindhárman, a rész végén csak ők mentek New Vestroiába. A 31. részben megemlítette Shun. A 32. részben újra megjelent, Shun hívta őt és a testvérét, segített Jaakornak, Magmafuryvá változtak, de még így is kikaptak. A 33. részben szerepelt egy visszaemlékezésben, illetve a Kombinációja Jaakorékkal. A 36. részben újra feltűnt, Shun hívta elő segíteni, azután egyesültek a harcban testvérével Jaakorral Magmafuryvá, de kikaptak a Mechtoganok ellen. A 37. részben újra harcolt a Nonetek ellen, azután egyesült Jaakorékkal Magmafuryvá. A 39. részben Orbeum és Skytruss jelezte Danéknek, hol van Wiseman szigete, azután harcoltak Stronkék ellen. Végül találkoztak Shunnal, ám megjelentek Mandiborék. Összecsaptak velük, mint Magmafury, de túl erősek voltak. A 40. részben segített ő és Orbeum a csatában. A 41. részben harcolt Jaakorékkal, és egyesült velük Magmafuryvá. Mechtavius könnyedén kiütötte őket. A 42. részben a Doom Dimensionben volt. A 43. részben ő is csak nézte Dragoék harcát. A 44. részben visszatért a múltba, csakúgy mint a többiek. A 45. részben összecsapott Mechtaviusszal, de még Magmafury sem volt képes megsebezni. A 46. részben lehetett látni még a Mechtavius elleni csatában.

Skytruss:

Elem: Darkus
G erő: ???G
Képességlapjai:
- Telihold, Hullám Égés: ???(Vakító Telihold)
- Végső Kazami-Stílus, Gyors Düh: ???(Kazami-Stílus, Tomboló Düh)
- Illúzió, Lopakodó Összezavarás: ???(Zavarkeltő Illűzió)
- Szuper Kitörő Égés: ???(Settenkedő Hurok)


Orbeum: Orbeum is Jaakor tanítványa, és Skytruss testvére valószínűleg, meg akarták győzni Skytrussel Jaakort, hogy térjenek vissza New Vestroiába, de amikor megértette Jaakor és Shun kapcsolatát, segítettek nekik, egyesültek Magmafuryvá, végül csak ő és testvére mentek vissza New Vestroiába. A 31. részben megemlítette Shun. A 32. részben újra megjelent, Shun hívta őt és a testvérét, segített Jaakornak, Magmafuryvá változtak, de még így is kikaptak. A 33. részben szerepelt egy visszaemlékezésben, úgy mint Skytruss, illetve Magmafury. A 36. részben Shun előhívta őt és testvérét, segítettek a keresésben, végül ők találták meg Wisemant. A csatában is részt vettek, egyesültek Magmafuryvá, de végül vesztettek. A 37. részben újra harcolt, majd egyesült Skytrussékkal Magmafuryvá. A 39. részben Orbeum és Skytruss jelezte Danéknek, hol van Wiseman szigete, azután harcoltak Stronkék ellen. Végül találkoztak Shunnal, ám megjelentek Mandiborék. Összecsaptak velük, mint Magmafury, de túl erősek voltak. A 40. részben segített testvérével a csatában. A 41. részben is segített a csatában, Magmafuryvá is egyesültek. Végül vesztettek. A 42. részben a Doom Dimensionben volt. A 43. részben mint testvére, ő is csak nézte a csatát, majd a 44. részben visszatért a múltba szintén. Összecsaptak a 45. részben Mechtaviusszal, nem hogy egyedül, de még Magmafuryként sem volt esélyük ellene. A 46. részben ott volt testvérével ő is.

Orbeum:

Elem: Darkus
G erő: ???G
Képességlapjai:
- Legfelsőbb Hajítás: ???(Császár Láng)
- Végső Kazami-Stílus, Gyors Düh: ???(Kazami-Stílus, Tomboló Düh)
- Illúzió, Lopakodó Összezavarás: ???(Zavarkeltő Illúzió)
- Szuper Kitörő Égés: ???(Settenkedő Hurok)

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!