Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BCWC 1.

***BCWC***

Egy szép reggelen, miközben hideg szél süvített az utcákon, már mindenki izgatottan várta a mai Bakugan City tornát. Egy év telt el, mióta a Sötét Hold megjelent az égen, azóta az Interspacenek hűlt helye, azonban a Marukura Corp felépített egy új helyet a bakuganozóknak, a Bakugan Cityt, amely már a valós világban épült meg. Gonosznak jele sincs, épp ezért gondolták, hogy rendeznek a héten egy városi bajnokságot, majd későbbiekben egy Világbajnokságot, csapatoknak!
- Marucho, valóban úgy gondolod, hogy jó ötlet mindenkinek a kezébe adni bakuganokat? - kérdezte Shun, nyugodtnak tűnt, bár eléggé aggódott, nem csak játékként kezelik-e a bakuganokat az emberek.
- Nyugodj meg Shun! - nyugtatta Marucho. - Biztos vagyok benne, hogy jól fogják a gondjukat viselni az emberek. Amúgy is, Jaakor és Radizen szerint is jó ötlet.
Jaakor Shun új bakuganja, számos ninja-képessége miatt, megfelelő partner Shunnak. Radizen, a kék bakugan pedig Marucho társa, cserfes egy fickó, de a csatában, ha kell, magas teljesítményt nyújt.
- Dan? - nem látta sehol sem, ezért kérdezte, közben Jaakor elment mellőle Radizennel.
- Óh igen! Késni fog, mint mindig! - felelte mérgesen Marucho. - Pedig hamarosan kezdődik a bajnokság! - épp e pillanatban toppant be barátjuk, kissé megváltozott a ruhája, pulcsit hordott, amely fekete-piros volt, illetve egy fekete nadrágot, vállán pedig a védője, Pyrus Fusion Dragonoid, más néven Drago.
- Bocs srácok, egy kicsit elkéstem! - szabadkozott, kicsit beszélgettek, végül kimentek a várakozók elé. Először Marucho akart megszólalni, de Dan közbeszólt! - Minek azt a beszédet elmondani Marucho? Úgysincs itt senkinek sem Mechtoganja! - suttogta barátjának, aki végül beadta a derekát. - Kezdődjék a bajnokság! - zengte be, mindenki felkiáltott boldogan, s kezdetét vette a csaták sorozata.
Egész nap dúltak a csaták, míg végül elérkezett a döntő, egy mogorva ventus elemben játszó srác, és egy életerős darkusban játszó lány között.
- Hmph! Micsoda fájdalom, egy lány lesz az ellenfelem a döntőben? Semmi élvezetet nem tartogatott ez a bajnokság számomra! - mormolta a fiú, mintha valahonnan olvasná, olyan volt a szövege, félrenézett, az előző ellenfelére tekintett. - Bár… A Fulmen „titkos ereje” érdekelne, de még túl szánalmas hogy előhívja. - gondolta.
- Hé! Ne becsülj le, csak mert lány vagyok! - kiáltotta az Anett nevezetű lány, a bakuganját szorongatta, aki egy farkas volt.
- Mi miért nem veszünk részt ezen a bajnokságon? - kérdezte mérgesen Dan. - Hallod Marucho?
- Mert valakit üdvözölnünk kell majd, de már elmondtam százszor. - hirtelen kinyílt az ajtó, betoppant rajta egy lány, ő volt az, Mira Clay.
- Mira?! - kérdezte döbbenten Dan és Shun, meglepődtek, hogy máris megérkezett.
- Fiúk, talán probléma, hogy máris itt vagyok? - kissé érettebb lett, rúzst visel, és már a ruhája is sokkal inkább „titkárnős” mint „ellenálló-vezéres”.
- Az a kölyök… - kezdte Shun, miközben figyelték a csatát. - Nagyon erős, a bakuganja egy…
- Helios? - kérdezte döbbenten Mira, mikor odapillantott. Marucho mutatott egy adatot a Heliosról. - 900G erő mi? De… A képességei hihetetlenek…
- Há! Az első kört már megnyertük! - mondta a ventusos fiú, és közben Heliost fogta.
- Aniu, mi történt? Lehetetlen, hogy ilyen erősek legyenek! - suttogta a bakuganjának, aztán feltekintett. - Az én köröm jön, nagyszájú! Bakugan fel! Darkus Aniu, gyerünk! 900G - Aniu egy farkas bakugan volt, bár elég fényes volt a szőre, szóval nem biztos, hogyha valaki nem tudja Anettről, hogy darkus elemben játszik akkor megmondaná, hogy Darkus elemű…
- Dávid! - szólt a fiú bakuganja, kinyílt. - Biztos vagy benne, hogy ezt a kört is meg tudjuk nyerni? Valamit éreztem, abban a lányban és a bakuganjában!
- Ne butáskodj, minket senki sem győzhet le! Bakugan fel, emelkedj Ventus Orbit Helios! - a bakuganja elég érdekesen nézett ki. Úgy nézett ki, mint Neo Dragonoid, csak kissé Helios-osabb verzióban, illetve zöld-fekete volt az egész teste, a szemében a gyilkos ösztön nem, sokkal inkább a tisztelet tükröződött, más volt ez a Helios, mint amit korábban megismertünk!
- Aniu, győzzünk! - helyeselt partnere. - Képességlap aktiválás: Gyilkos Éhség! - Aniu fogai megnőttek, és nagyon gyors lett, elsuhant Helios mellett, s beleharapott.
- Áááh! - kiáltott fel Helios, Aniu megállt, nagyon elégedett volt magával. - Hm! Csak vicceltem! - nagyot nevetett, miközben pofán vágta a farkával Aniut, az pedig nekiesett a palánknak, ami a nézőtértől választotta el az arénát.
- Sose becsüld le az ellenfeled! - mondta Dávid, aztán művészien felemelte a kezét. - Képességlap aktiválás: Vöröslő Árnyék, Vad Szélsugár! - megjelent Helios szájában egy gömb. - Semmisítsd meg! - őrültre váltott az arckifejezése, szinte megijesztette Anettet, Aniu éppen hogy elugrott.
- Ez az erő, hatalmas! - fogalmazta meg érzéseiket Aniu. - Anett, gyorsan!
- Igen! Tudom! Képességlap aktiválás: Fekete Érzék Pajzsa! Visszaveri az ellenfél képességét! 1200G>1700G
- Micsoda?! - üvöltötte Dávid. 1400G>900G - Szóval egy reflektor mi? Rendben van hát! - előrenyújtotta a BakuColart. - BakuNano, Orbit Bomber! Pusztíts! 900G>1000G BakuNano képességlap aktiválás: Orbit Bomber, Bombázó! - az ágyúból megindult egy féktelen tűz. 1000G>1400G
- Lehetetlen! - kiáltott fel ijedten Aniu, mikor eltalálta a sugár, azonban megjelent valami a hátán. - BakuNano, Aerowears! Pusztíts! 1300G>1400G Így egyenlő az erőnk!
- Szóval neki is van BakuNanoja mi? - kérdezte magában döbbenten Dávid, elmosolyodott. - Lehet mégsem olyan unalmas ez a csata… De… Itt a vége! - volt egy nyaklánca, tulajdonképpen még jobban meg sem néztük hogyan néz ki. Sötét haja van, amely kissé hosszú, ápolatlan, a ruhája eléggé szakadt, fekete farmerja van, illetve egy zöld-fekete rövid ujjú ingje, a szemei semmi érzést nem mutatnak általában, viszont egy valakivel mindig kedves, a társával. - Nos, drága Helios, mutasd meg az igazi erőt! - a nyakláncán megjelent egy furcsa jel, és Helioson is.
- A Gate and Key? - kérdezte döbbenten Dan. - Ez nem…
- A jel… újra. - mondta Dávid. - Amikor teljes szinkronban vagyok Heliosszal, olyankor jelenik meg.
- Teljes szinkron? - kérdezte nevetve Anett. - Mi mindig teljes szinkronban vagyunk! BakuNano képességlap, Aerowears, Lobbanás! - rengeteg szikra indult meg.
- Milyen kevés. - mondta Dávid, feltekintett szomorúan az égre. - A te erőd… ez! - megjelent a kezében egy kéken izzó képesség. - A végső képességlapunk! Kolosszus Hatalom… Oltalmazó Erő!
Megjelent egy óriási szél energia Helios körül, vörösen izzott a szeme, most először lehetett észlelni a szemében a gyilkos ösztönt. Mikor összesűrűsödött az energia, kirobbant hirtelen.
- Ááh! - kiáltott fel őrülten Aniu, belőle is kitört valamilyen titkos energia.
- Úgy tűnik, hogy ez a bajnokság egyre több izgalmat nyújt számunkra. - mondta Shun, miközben aggodalmasan figyelte a végkifejletét a csatának. - A Földet nem keverhetjük veszélybe, ha kell, le fogjuk állítani a csatát, rendben van? - bólintottak Miráék.
- HELIOS! - Dávid nyaklánca egyre jobban a zöld energiában égett, végül megjelent felette egy zöld lyuk. - Micsoda?! Mi a franc ez? - végül kiesett a szinkronból a látvány miatt, de Helios erőt vett magán, és győzött egy K.O.-val!
- Aniu! - Anett nagyon megijedt, hogy valami baja eshetett a társának, kit annyira tisztel. Sárga blúzt visel egyébként, és fekete-kék miniszoknyát. A cipője lila, illetve a körmei is, a szemei kékek, hosszú barna haja van, egy kis fekete csíkkal, de most nem mosoly ült az arcán.
- Mi nyertünk, milyen unalmas. - mikor át akarták nyújtani a nyereményt, nem nagyon érdekelte, otthagyott mindent, ám megakadt a szeme valakin. - Bálint Brown, eh? Megjegyzem ám a neved…
- Milyen bunkó alak. - mondta mérgesen Dan, a többiek meg csitítgatták.
- Nos, egy bejelentésünk lenne! - mondta Mira, miközben Anett és a Bálint nevezetű fiú a dobogón álltak. - Jövő héten indul, a BCWC! - mindenki azt kérdezgette: „Mi az a BCWC?”. - Természetesen, a Bakugan City World Championship, amely egy csapatverseny lesz! - Anett szeme kikerekedett a hírre, aztán elfutott, Bálint meglepőnek gondolta a viselkedését, szóval követte. - Hé, a győzteseink meg… Ajj… Ez így nem jó! - utánuk akartak eredni, de újságírók rohamozták meg őket.
- Julie? - kérdezte döbbenten Dan. - Szóval végül sikerült bejutni a városi TV-be riporternek? - kérdezte nevetve.
Ő itt Julie Makimoto, az eredeti Battle Brawlersből, jelenleg nem bunyózik, hanem a „normális életét” próbálja élni.
- Óh igen Danny, természetesen! Meginterjúvolnálak, na, benne lennél?
- Persze Julie, de a végén még Runo féltékeny lesz… - elszomorodott kicsit.
- Mikor láttad utoljára Runot? - kérdezte aggodalmasan Julie.
- Hogy mikor? - visszagondolt. - Mióta elköltöztünk, egyszer sem láttam. Ő is befejezte a bakuganozást, és úgy döntött, hogy akkor nem is jön az Interspacebe, de ezt te is jól tudod…
- Igen… - felemelte a fejét gyorsan. - Na de akkor az interjút!
Anett csak futott, és futott, miközben gondolkodott. Aniu sem tudta vele tartani a versenyt, valami történt, kitudja, mi játszódhatott le a fejében, de a BCWC-hez lehet köze, hiszen pont akkor szaladt el.
- Hogyha WC, akkor biztosan, hogy el fognak jönni, ők is… - gyűlölködve gondolt vissza egy férfira és egy lányra, végre utolérte a Bálint nevezetű fiú, az ő haja is barna volt, és félhosszú, fehér-sárga pólója és farmere volt, a cipője pedig márkásabb-fajta, fekete. Vele volt Aniu is, Anett mérgesen elvette tőle. - Hogyan merted ellopni Aniut?
- De hát te hagytad ott, ostoba nőszemély! - mondta Bálint bakuganja mérgesen.
- Mit mondtál? - kérdezte Anett mérgesen, szikrázott köztük a levegő.
- Ugyan… ugyan, nem kell veszekedni! - próbálta őket szétszedni. - Nyugi már Blitz, és kérj bocsánatot!
- Blitz? - kérdezte az épp e pillanatban megjelent Dávid. - Elnevezted a bakuganodat?
- Te vagy az… aki megnyerte a bajnokságot!
- Hmph! Milyen ostobaság, elnevezni a bakuganjainkat, ki hallott ilyenről. - kinevetette őket, aztán elfordult. - Még találkozunk, és hogyha újra összecsapunk, használd a Fulmen Erőt.
- O-oké… de az meg mi? - kérdezte Bálint, nem értette miről van szó.
- Azt hitted hozzád beszélek? - hideg volt a hangja. - Ostobaság… Egy kezdőt nem hívok ki, a Fulmennek szólt ez a kihívás! - Bálint padlót fogott, Anettnek pedig isteni sugallata támadt.
- Hé, te felfújt hólyag… - kezdte Dávidnak.
- Tessék?!
- Mármint, Dávid… valamit szeretnék…
- Nincs veled mit beszélnem! Vesztes vagy! - mondta komoran Dávid, s otthagyta őket.
- Grr… Bunkó! - mondta mérgesen Anett, Aniu csitítgatta. - No mindegy… Azonban hogyha idejön Schneiz, és „Ő”, akkor kell egy csapat, ez hülyén hangzik így… Akkor meg… De nem akarok olyan csapatot összehozni, amely csak a bosszúmért létezik. - Bálint, várj! - épp hogy meghallotta a fiú, pár perccel később már elbúcsúztak.
- Bálint, jó ötletnek tartod, hogy egy csapatot alkossunk azzal a lánnyal? - aggodalmaskodott Blitz, azonban a fiú elmélyedt. - Bálint, hé! Figyelsz?
- Micsoda? Bocs Blitz, csak elmerengtem azon amit Dávid mondott.
- Mire gondolsz? - visszagondolt. - A Fulmen Erejére? - próbálta utánozni Dávid hangját.
- Milyen vicces vagy! - nevetett Bálint, ám hamar komolyra váltott arckifejezése, próbált komolyan hozzáállni ehhez a dologhoz. - Mi az a Fulmen Ereje? - kizökkent gondolatmenetéből. - Várjunk csak, te mióta beszélsz ennyit?
Közben Anett elkezdte követni Dávidot, utcáról utcára figyelte, hogy merre megy, tartotta a távolságot természetesen, Aniu nem tartotta ezt jó öltetnek.
- Valaki követ minket! - mondta Helios, Dávid csak bólintott, aztán megfordult, de semmit sem látott maguk mögött. - Biztos vagyok benne…
- Hmm… Érdekes. - hangos volt, hogy hallja Anett, kíváncsi volt a reakcióra. - Menjünk Helios! - Az a lány… Minek követ engem?
- Huhh, majdnem lebuktunk! - kifújta magát Anett, Aniu szólt hozzá, mikor kinyitotta szemeit, valami eltakarta előle a Holdat. - Hee?!
- Minek követsz? - kérdezte mérgesen. - Igazán idegesítő vagy! Hagyj békén, elegem van az ilyen idegesítő emberekből! - Anett büszkeségén csorba esett.
- Te… Te… Bunkó! - felpofozta. A fiú meglepődött, hogy „ezt merészelte”. - Engedd el a karom! - a fiú úgy tett, s otthagyta. - De… valamit meg kell… Ááárgh! Már megint!
- Felpofozott… - gondolta mérgesen, fogát összeszorította. - Gyűlölöm, az ilyen idegesítő alakokat. - Helios komolyan aggódott érte, hiszen még sosem látta ilyen mérgesnek.
- Nem érdekel! Még ha a brit büszkeségen csorba esett, akkor sem adom fel ennyivel! Dávid Mittudoménmi, akkor is a csapatom tagja leszel! - elrepült felette egy madár, majd lepottyantotta. - Még ez is. - mondta gúnyos nézéssel, végül úgy döntött haza indul. - Hogyan találom meg majd? Fenébe azzal a madárral!
Dávid egy korántsem megbízható környéken élt, hogyha Anett követi, bizony nagyon meglepődhetett volna, de ez nincs máshogy ellenkező esetben sem. Dávid nem gondolta, hogy Anett egy óriási házban lakik.
- Hé kölyök! Hoztál nekünk valamit? - kérdezte egy gyanús kinézetű figura.
- Fogd be! - hűvös volt mint mindig, majd odébbállt, de az alak nem tágított tőle. - Mit akarsz már? Mondtam hogy tűnj innen!
- Milyen nagy arcod lett kölyök! Talán hasznodra lenne egy kis verés nem? - előhúzott a szemétből egy vasrudat.
- Bakugan, fel! - a srác megijedt, aztán elfutott. - Ostoba… Heliost nem mocskolnám be ilyesmivel! - magabiztosan továbbment.
- Nem gondolod, hogy kissé „bunkó” vagy másokkal? - kérdezte Helios.
Dávid másnak már valami bunkó beszólást mondott volna, de Helios volt az a kivételes személy, akire képes volt hallgatni.
- Úgy gondolod? Partner… - Régen volt, már amikor mi találkoztunk, nagyon régen. Te ismersz a legjobban, de beismerni másnak, hogy igaza van, nehéz… azt hiszem. - Helios, én sajnálom, hogyha zavar a viselkedésem. Ha tudsz magadnak jobb társat ak…
- Mit beszélsz te?! - hördült fel mérgesen. - Soha, el nem tudnék jobb partnert képzelni nálad!
Egy romos házba fordultak be, aztán leült a földre Dávid, végül elaludt. Helios őrizte álmában, és keltében, nem engedett senkit közelébe, akit veszélyesnek ítélt meg.
- Az a lány, mit akarhatott? - elmélkedett Helios, miközben figyelte Dávidot, amint alszik.
Bálint egy átlagos házban lakott, mikor megérkezett mindig édesanyjának köszönt oda, aki mosolyogva várta.
- Szia kicsim! - mondta mosolyogva, az édesapja késő estig dolgozott. - Láttam, hogy harmadik lettél…
- Óh, igen, csak harmadik… - szomorú lett, de valaki átölelte, aki mindig mellette volt.
- Dehogyis csak! Én büszke vagyok rád, hogy ilyen eredményt elértél, ne feledd el, mindig büszke leszek rád.
- Köszönöm… anyu! - elmosolyodott, aztán megmordult a gyomra. - Hopp! Éhes lettem! Milyen kaja van?
- Készítettem egy kis gombalevest, aztán utána ehetsz rizst halrúddal, vagy van még egy kis sushi.
- Öhm… Kérek mindenből! - boldog volt, hogy az ő édesanyja főz a világon a legjobban, de aggasztotta a Fulmen Ereje.
„- A Fulmen Ereje, az őseim ereje. - mondta Blitz. - A fajom utolsó túlélője vagyok, én birtoklom egyedül ezt az erőt, azonban az ősi ellenfelünk, a Dragonic faj, amely kipusztította a fajomat.
- Dragonic? Már valahol mintha láttam volna egy Dragonic bakugant, vagy rosszul mondom?
- A Dragonic egy páncélos sárkány faj, amely sötét erőkkel rendelkezik. Előszeretettel gyilkolnak más fajok rejtett erejéért. A Sötét Bakuganok Tiltott Erejét is meg akarták szerezni, ám végül nem sikerült. Amikor már nem maradt titkos erővel rendelkező bakugan, elkezdődött a fajban egy háború, így végül már csak egyetlen létezik, vagyis… azt hittem egy sem!
- A Dragonic… Egy szemét faj! - felidegesítette Bálintot, hirtelen bevillant valami. - A tévében! - kiáltott fel, Blitz nem értette mit mondott. - A tévében láttam a Dragonic szörnyet! Azt hiszem, Dragonic Equitem volt a neve!
- Equitem? Equitemet mondtál? - megrettent a név hallatán, ezután nem is szólt Bálinthoz.”
- Mi lehet abban az Equitemben, ami ennyire megrémítette Blitzet? Talán ennyire szörny… - elé rakta édesanyja az ételt, így nem volt kedve már ezen agyalni.
Anett eközben szüleivel ebédelt, az óriási étkező asztalnál. Elfért volna 15 ember is akár, de ők hárman ettek ott. Egy séf szolgálta fel a fenségesnél fenségesebb étkeket.
- Mi történt ma veled Anett? Vesztettél, úgy hallottam. - szólalt meg édesapja, megtörve a kínos csendet.
- Igen… Az ellenfele nagyon erős volt, még gyakorolnia kellett volna, hogy legyőzze. - mosolygott édesanyja. Anett mindkettőjüket nagyon szerette. Az apja inkább sokat várt el, az anyja pedig nagyon védte mindig, pont kiegészítették egymást.
- Nos… Aniu és én újra fogunk találkozni „velük”. - felemelték a szülei a fejüket, meglepődtek. - Bosszút fogok állni, azért amit tettek.
- Lányom… - az apja is aggodalmaskodott, ilyet még nem igen látott a lánya.
Aniu fent volt a felső teremben, ahol kissé magába fordulva emlékezett vissza egy szörnyű vereségre, de ez nem a mai volt, sokkal inkább, egy régebbi, a sötét múltjukból. Megjelent valami zöld az ablakban, meglepődött Aniu, kinyitotta az ablakot. Helios volt az.
- M-mit keresel… itt?
- Érdekel, hogy mit akartatok tőlünk, sietnem kell, Dávid akár veszélybe is kerülhet!
- Szólok Anettnek! - kiáltott fel Aniu, pár pillanat múlva ott volt a lány.
- Hát te vagy az? Nem értettem mit akar Aniu, de… azt sem értem, te mit akarsz itt. A bunyósod, nem nagyon kedvel, akkor mit érdekel téged, hogy mit akarok?
- Aggódok érte, ez minden! Szóval mit akarsz?
Anett elmesélte neki, mi jutott eszébe, és elég jó ötletnek találta, azonban volt egy bökkenő, Dávid meggyőzése. Helios nem is sejtette, eközben mi történik Dáviddal.
- T-te meg ki a franc vagy? - álmában beszélt Dávid, elég szörnyű rémálma volt, egy sötét maszkos idegen, akin ugyanolyan jel volt, mint rajta a csatában, csak lila.
- Ébredj, te kis aprólék! - a gyanús figura volt korábbról, kezében egy bakugan.
- M-micsoda? - elég gyorsan felkelt. A fickó felbukkanása annyira nem lepte meg, de hogy Helios otthagyta az igen! - Helios… Hova a francba tűnhettél?
- Hehehe! Nincs itt a bakuganod? Milyen kár, véged! - őrült tekintettel bedobta bakuganját. - Emelkedj! Darkus Raptorix, semmisítsd meg azt a férget!
- Ááh! - ordított fel Dávid, Helios valahogyan érezte, hogy baj van.
- Nem lehet! Dávid bajban van! - Helios kiszállt az ablakon, s átalakult bakugan alakba. Aniuék úgy döntöttek követik.
- Mi a francot akarsz? - kissé berezelt Dávid, de megpillantott valamit, amely nem tetszett neki. - Takarodj az ostoba Raptorixeddel, vagy valaki lesújt rád.
- Há! Ki a franc védene meg téged? Anyuci, vagy apuci? Hee?
- Grr… Te szemét! - suttogta mérgesen. Megjelent „ellenfele” előtt egy bakugan.
- Bakugan fel! - hallatszott egy férfias hang. - Darkus Heracleidae, emelkedj! Te, ki a gonoszságból felemelkedtél, reszkess, az alvilág királya lesújt rád! - Raptorix és mestere meglepődtek rendesen. - Mi a baj, máris berezeltetek? - Dávidot valamilyen érzés öntötte el, nem a félelem, de a csodálat sem, sokkal inkább, a harc érzése, vágyott ez ellen az alak ellen harcolni. - Képesség aktiválás! Herceg Kardja! - mutatta bakuganjának, hogy semmisítse meg ellenfeleiket. Raptorixet könnyen leütötte, aztán egy nagyot vágott a földbe, de nem találta el. Heracleidae visszarepült golyó formában kezébe. - Viszlát kölyök! - kiáltotta Dávidnak. Hosszú szőke haja volt, és kék szeme. A ruhája pedig, egy hercegi ruhához hasonló volt.
Épp ekkor érkeztek meg Anették is, Helios nagyon megijedt, de mikor látta, hogy rendben van Dávid, megörült.
- És hol a francban voltál? - jobbra pillantott, meglátta Anettet. - Ne mondd hogy…
Anett azonban most mással volt elfoglalva, megpillantotta Dávid megmentőjét, a szemén látszódott a meglepettség.
- Lehetetlen! - suttogta, felé nézett a férfi is, neki is elkerekedett a szeme.
- Anett? - kérdezte döbbenten. - Hmph! - elmosolyodott, aztán eltűnt egy könnyed mozdulattal.
- Ő volt az… Schneiz… Te szemét! - Dávid mérgesen odalépett hozzá.
- Mit keresel itt? Megmondtam, hogy hagyj békén! - Anett rá sem hederített. - Te ismered azt az alakot, aki az előbb itt volt?
- I-igen… - de még mindig a látvány hatása alatt volt.
- Mit akartál? - megváltozott a hangja, most hogy rájött, van nála erősebb is, és „ez a lány” ismeri. - Mondd el!
- Hogyhogy, hirtelen ennyire méltónak gondolsz arra, hogy tárgyaljunk? - kérdezte gúnyosan.
- Cöh! Hagyj békén! Látom, mégsem ismered azt az alakot.
- Prince… Schneizt? - Dávid megállt, hiszen már elindult Heliosszal.
- Ő a Brit Bakugan Liga legjobbja? - érezte, amint felforr a vére, pedig nem szokott ilyet érezni. - A Brit Bajnok… Le kell győznöm! - gyilkos szemekkel nézett maga elé, megrémisztve Anettet.
- Te… itt laksz? - Dávid nem reagált, de egyértelmű volt. - Ez szörnyű.
- Nem kell sajnálatot színlelned, csak mondd mit akarsz!
Végül Anett meghívta magához a következő nap reggelre Dávidot. Fogalma sem volt, merre is van az a hely ahol lakik a lány, de végül beleegyezett.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!