Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGO129.

YGO! The Newest Generation: The Ten Lords and the Sad Warrior 1. Rész: Újratalálkozás

Két hónap telt el az év végi párbaj befejezése óta, Yusei és csapata elment a Nazca-völgybe, de nem találtak semmit sem. Dávid és Ratchel már régóta nem találkoztak, emiatt a fiú nagyon aggódott, bár közben le is volt foglalva kissé, a barátnője, Jessica miatt.
- Jessica, most komolyan ennyi mindent akarsz hozni a szigetre?
- Miért baj az? - kérdezte nyafogva barátnője. Jessicát nemrég ismerte meg, először megy ebben az évben a szigetre, de ez nem jelenti, hogy elsős! Az északi akadémia diákja volt mindeddig.
- Nők… Sosem tudom megérteni őket! Menjünk már! - a magángépre végre sikerült felszállniuk. - Ratchel… Remélem rendben vagy! - gondolta útközben.
- Dávid, mire gondolsz? Csak nem valami jobb csajra, mint én?
- Fejezd már be a nyafogást, Ratchelre gondoltam! Tudod… a testvérem.
- B-bocsi. - pirult el a lány. - Sajnálom igazán.
- Ahh mindegy! - elővette a laptopját, Jessica elment hátulra, míg Dávid valamit tesztelt. - Remek, a Bíbor Égbolt akcióra készen áll!
Mindeközben, Bálint a mindenki számára kijelölt járaton ült, és az elsős lányok éppen azt beszélték, ki a legcukibb fiú.
- Az a Bálint fiú, olyan aranyos! - mondta az egyik lány.
- Istenem… Miért kell minden évben ezzel a járattal jönnöm? - gondolta gúnyosan. - Bezzeg Dávid, mehet a magángéppel!
Megjelent ekkor Alexis, és rendre utasította a lányokat.
- Ezek a lányok, egyre kezelhetetlenebbek! - Alexis belefáradt már most az útba.
- Na, igen! De hát, egyszer ön is volt gyerek, nemde? - kérdezett vissza Bálint, a lány csak helyeselve bólogatott, és visszaemlékezett a régi szép időkre, amikor még Jaden Yukival, és Zane Truesdaleel jártak az Akadémiára.
- Apropó Zane… Még nem kapta vissza a lelkét. - elszomorodott.
- A paklimon szinte semmit sem változtattam. - gondolta Bálint. - Szerintem Dávid sem, hiszen nincs nagyon oda a szinkron szörnyekért, szóval, semmi aggódnivalóm!
Meglengett a repülő, mindenki megijedt, hogy lezuhannak, de Alexis csendre intette őket.
- Nyugalom, ez a repülő nem eshet le!
Mikor Bálint kipillantott, valami sötétség vette őket körbe, mintha egy szörnyet látott volna elsuhanni a gép mellett.
- Mi a fene… - kérdezte magában. - Csak képzelődtem?
Dávidék előbb értek oda, Alexis nem közölte a fiatalokkal, hogy kissé eltértek a szokásos útvonaltól.
- Üdvözlöm, Mr. Syler! - Crowler mint mindig, most is próbált nyalizni.
- Hmm… Emlékszem a nevére… Tudom! - Crowler szeme csillogott. - Mrs. Crowler, nemde?
- Gúnyolódsz kislány? - kérdezte mérgesen.
- Tessék? - kérdezte mérgesen Dávid. - Jessica, menjünk! - otthagyta egyszerűen az igazgatót, aki idegesen toporzékolt még egy ideig.
Pár órával később, Bálinték is megérkeztek, Jessicával együtt üdvözölte Dávid.
- Helló! - mondta mosolyogva Bálint, Dávid viszonozta, Jessica viszont furcsán viselkedett.
- Ő az a híres Jessica! - mutatta be barátjának.
- Örvendek! - a kezét nyújtotta Jessicának, azonban az nem viszonozta. - Jó, akkor mindegy! Nos, Dávid, a paklidra kíváncsi vagyok, viszont…
- Mivel még nem rögtön kezdődik a felvételi, ezért bemutatjuk Jessicával a nyár gyümölcsét!
- Remek… Érdekel amúgy is, milyen ez az új „Naturia” típus.
- Jessica, benne lennél egy párbajban ellenem? - kérdezte Dávid kedvesen. Bálintnak nem tetszett ez a fú, de nagy kedvesség, furcsállotta.
- Persze drágám! - mosolygott vissza. Bementek egy kicsit az erdőbe.
Bálint leült egy hatalmas kőre, lerakta a táskáját maga mellé, Dávid és Jessica felvették a párbajkorongjukat.
- Jessica, komoly leszek, hidd el! Párbajra fel! (Kéz: 5)
- Persze édesem, párbaj! Hölgyeké az elsőbbség! (Kéz: 5->6) Rendben, megidézem a Naturia Babot támadó állásba! (ATK: 500; Lv: 2) Lefordítok két lapot, és a köröm vége!(Kéz: 6->3)
- Húzok, és… Lefordítok védelembe egy szörnyet. Lefordítok 5 lapot, kör vége! (Kéz: 6->0)
- Öt lefordított lap? - döbbent meg Bálint. - Mi tervezhet? A Fúziót semmi értelme sem lenne lefordítani ilyen helyzetben.
- Nagyon ravasz, azonban ez kevés, hogy megijessz Dávid! Húzok! Gyerünk, Naturia Tök! (1400; Lv: 4) Effektjét aktiválom, speciálisan idézem a Naturia Rózsaostort!(ATK: 400; LV:3)
- Mégis mi értelme ilyen gyenge lapoknak? - nem tetszett ez a taktika Bálintnak. - Várjunk! Az utolsó lap egy tuner, csak nem?
- Hmph! Jessica, azt hiszed ez elég lesz ellenem? - kérdezte nevetve Dávid.
- Remélem! - mosolygós válasza inkább ijesztő volt, mint őszinte, azonban ezt csak Dávid nem vette volna észre. - Naturia Rózsaostor, Naturia Tök végül Naturia Bab, szinkronidézés! Nyíljon ki a virágod, hangod szárnyaljon a levegőben, végig a természetig, ahol kibontakozhat a szépséged! Naturia Leodrake nyisd meg az utat a természetbe! (LV: 2+3+4=9; ATK: 3000)
- Tyűűha, szóval egy 3000-es szörny? - kérdezte nevetve Bálint.
- Csapdaaktiválás! Leodrake Harsonája! Ebben a körben, egy szörny, melynek nevében „Leodrake” van, képes védelmi szörnyön is sérülést okozni, továbbá nem használható ellene semmilyen effekt! Támadd meg a lefordított szörnyet!
- Ne! - kiáltotta Dávid, elmosolyodott a szörny pusztulásának pillanatában. - Amikor felfordítják ezt a szörnyet, - a Kiber Lárva Bábját(DEF: 2000; Lv: 1) - aktiválódik az effektje, amellyel idézhetek 500-500 élet fejében Kiber Lárvát! Csapdalap aktiválás! Emésztő Élet, amikor egy saját lap effektje miatt életpontomból fizetnem kell, azt az életemhez adja ez a lap! Azt jelenti, hogy idézek a pakliból három Kiber Lárvát, így kapok 1500 életpontot! - meglepődött még Jessica is. (Dávid: 4000->3000->4500)
- Szóval három kukac? - kérdezte becsmérlően Jessica. - Lefordítok egy lapot, és kör vége! (Kéz: 4->1)
- Eljött az idő, amire vártam! Megmutatom a paklim igazi erejét!
- A paklija igazi ereje? - kérdezte Bálint. - De hogyan idéz ebből Végső Kibert?
Jessica csöppet sem aggódott, lehet, hogy ismerte ezt a paklit? Nem… Dávid direkt most mutatja meg mindenkinek!
- Aktiválom a Kiber Lárva Továbbfejlesztést! A paklimból speciálisan idézek egy Kiber Lárva, és egy fejjel felfele levő csapda feláldozásával, egy Erősített Kiber Lárvát!(ATK: 500)
- Egy tuner? - De Dávid… Mit akar ez…
- Pont, amit látsz! - szólt rá Dávid mérgesen. - Aktiválom az Erősített effektjét, feláldozok 2 Kiber Lárvát, és mellé 1000 életpontot.(Dávid: 4500->3500) Jöjjön hát, két Kiber Sárkány a paklimból! - meg is jelentek, összekeverte a pakliját. - Így a Kiberek ereje 0 lett, és szintjük kettővel lecsökkent!
- Egy Vylon Szinkron? Nem… Az lehetetlen, akkor mi lesz ez? 8-as…
- Megmutatom hát a Bíbor Égbolt igazi erejét! Erősített, és két Kiber Sárkány, szinkronidézés! Két sárkány eggyé válik, ó Iker Kiber Sárkány, add át az erőd, hogy megvédhessen minket! Erősített Kiber Sárkány, mutass utat! - megjelent ekkor az Iker Kiber Sárkány, és elkezdett átváltozni, a két fejéből egy-egy kar lett, a teste kissé megváltozott, egy fej és nyak jelent meg a tetején, a farka lerövidült, és lábak lettek belőle. - Minden szikrázzon! Hzakron, az Iker-Kiber Lovag! - kezeiből, egy-egy energiakard lett.(Lv: 3+3+2=8)
- Az ereje… 2800! Csak mint az Iker Kiberé, de akkor mi értelme ennek? Amúgy is, miért pont Bíbor Égbolt?
- Ne értetlenkedj! Egy szép napon megtudod, addig is, az ászlapjaim, míg nem idézem meg, nem értheted!
- A Leodrake így is erősebb! Nincs esélyed még ezzel a szörnnyel sem, add fel!
- Soha! Aktiválom Hzakron effektjét, az Iker Sárkány Haragját! Kivonok két olyan lapot a temetőből, melynek nevében van a „Sárkány” ekkor elpusztíthatok egy lapot az ellenfél oldalán!
- Micsoda? Akkor a Leodrake…
- Iker Sárkány Haragja, sújts le! - eltűntek a kardok, majd a kezein levő sárkányfejekből villámlabdákat indított meg, ezzel elpusztítva az ellenfél szörnyet.
- Csapdalap aktiválás! Leodrake Dicsősége! Amikor egy „Leodrake” lap elpusztul, az ellenfél szörnyének az ereje erre a körre 0-ra csökken az ereje.
- NEM! - nevetett Dávid. - Csapda aktiválás! Ellentét Ellentéte! Amikor az ellenfél egy olyan lapot aktivál, amellyel a szörnyem erejét lecsökkentené, a szörnyem ereje ahelyett, hogy lecsökkenne, annyival nő meg, amennyivel lecsökkentette volna! Ez azt jelenti…
- Jessicának semmi esélye sincs már. Ez azt jelenti! - Azonban, ez a lány nagyon aggaszt, olyan sötét a kisugárzása. Szikra Sárkány, megnéznél valamit? Normális esetben nem tennék ilyet…
- Akkor hát, Jessica sajnálom, de itt a vége! - a lány csak bólintott. - Hzakron, Iondárda Suhintás! - kezeiből előtűntek korábban fényben csillogó kardjai, és lecsapott velük a védtelen lányra.
- MICSODA?! Volt a kezében egy olyan lap, amellyel nyerhetett volna, ahogy gondoltam… A Naturia sokkal többre képes mint hittem.
- Jessica, rendben vagy? - a lány felállt, s gratulált. Bálint odalépett, megbizonyosodott maga, hogy Szikra valóban jól mondta-e, és úgy volt!
Pár órával később, Dávidék befejezték a vizsgáztatást, Dávidnál nem sokan mentek át, még így is, hogy az ultra-gyenge paklit adták oda neki, bár Bálintnál se sokkal többen.
- Na de fiúk, nem épp az volt a lényeg, hogy megbuktassatok mindenkit. - nevetett Atticus rajtuk.
- Hol van amúgy Jessica? - kérdezte Dávid.
- Eltűnt? Nem veled volt? - Bálintnak egyre jobban nem tetszett. - Ja amúgy, mi volt az a Hzakron izé?
- Rájöttem, hogy nem megyek semmire, ha a fúziós szörnyeket használom, amióta a Szinkron Szörnyek megjelentek, viszont... Nem akartam elhagyni a régi szörnyeimet, így apám továbbfejlesztette, így az Iker-Kiberből megszületett Hzakron!
Eközben a sötét erdő mélyén, valaki a telefonjával állt, amely bevilágított egy kis erdőrészt.
- Oclisa, remélem, jól tudod a feladatod! - kiáltotta a telefonból egy sötét hang.
- Magna, nem kell mondanod! Tudom jól, hogy el kell intéznem Horakhty választottjait, hehehe!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg