Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BW: TaI Ep 4

Pokémon Black and White: Truth and Ideals 4. Rész: Csaták Sorozata, a Kezdők Viadala!

- Oshawott, gyerünk! - kiáltotta Sean, miután Snivy is elkezdett futni. - Intézzétek el gyorsan!
- Nincs esélyetek. - mondta N. - Purrloin, intézd el gyorsan mindkettőt! - Purrloin felugrott, aztán próbált karmolni a két pokémon felé, ám ekkor: Oshawott lefékezett gyorsan, Snivy belekapaszkodott, aztán elrugaszkodott.
- Nem lehet! Purrloin, vigyázz! - kiáltotta ijedten N.
- Snivy, üsd le egy Szőlő Ostorral! - Purrloin képtelen volt megállni, végül eltalálta Snivy ostora, és a földre esett.
- Purrloin! - kiáltotta N, odafutott hozzá. - Vége a csatának, Purrloin megsérült, én… nem ezt akartam. - mondta halkan.
- Hé, beszélj lassabban! - mondta Blake, miközben Sean elkezdett turkálni a táskájában.
- Nesze! - odadobott egy főzetet N-nek, az meglepődött.
- Miért segítesz egy ellenségednek? - kérdezte N, nem igazán értette az emberek gondolkodását. Aztán megitatta Purrloinnal. Nagyon kedves volt a pokémonhoz, aztán felállt. - Purrloin, menj nyugodtan, igazad van, neked a természetben van a helyed!
- Ez az alak, idegesítő. - gondoltam Sean, aztán elfordult. - Még találkozunk ugye, N?
- Meglehet, ha előtte rá nem jöttök, mi is az igazság! - megjelent három furcsa alak.
- Ezek meg kik? Csak nem a társaid? - kérdezte Blake mérgesen, Snivy is támadásra készen állt, Sean leintette. - Biztos vagy benne? Nagyon furcsák.
- Indulhatunk! - mondta N, majd egy füstfelhő jelent meg körülöttük, s csak úgy eltűntek.
- Micsoda? Mik ezek, valami ninják? - kérdezte döbbenten. - Hé, várj meg! Snivy vissza.
- Oshawottnak edzésre van szüksége, úgy érzem. - gondolta Sean, miközben a pokélabdáját szorongatta. - Hé, jössz már?
- Jövök, jövök! Gyere, anyu a zenész utcában van, régen furulyázott.
- Óh, értem, akkor menjünk oda! Gondolom, a legmagasabb épület legmagasabb szintjén tartózkodik, azt hallottam, hogy ki lehet a hangszereket próbálni.
- Anyu, itt vagyunk! - kiáltozta Blake, aztán mutatták nekik a hangszereket, próbálták ösztönözni, hogy játsszon valamilyen hangszeren. - Hát, nem igazán tudok játszani… na de anyu, te próbáld meg a furulyát, azt mondtad régen jól ment.
- Ugyan kisfiam, most nincs kedvem hozzá, de… Blake, te tudsz valamilyen hangszeren játszani? - kérdezte, majd odahúzódott hozzá. - Köztünk szólva, Blaket próbáltam ösztönözni, de nem ment soha, mindig csak álmodozott.
- Tudok, zongorázni! - leült, aztán eljátszott egy ismeretlen, mégis csodálatos számot.
- Nem ismerem ezt a számot, ki írta? Én Mozart és Beethoven darabokat szeretek hallgatni. - áradozott Mrs. Gray. Blake nem igazán értette, miről hadovál édesanyja.
- Hogy ki írta?  - elkomorodott, aztán csak annyit válaszolt, hogy: - Nem tudom, ki tudhatja?
- Megint ez az arc… De miért? - kérdezte magában, aztán anyja felé fordult. - Anyu, most már elég lesz ebből, én nem értek egy szót sem, menjünk innen!
Mikor kiértek a házból, Blake és Sean arca egy nagy plakátra ragadt, amelyet eddig észre sem vettek. Pedig a felirat mindvégig majd kiszúrta a szemüket: Pokémon Kezdőknek Viadal!
- Nevezzünk, Sean? - kérdezte Blake izgatottan. - Nos, jelentkezzünk, jelentkezzünk!
- Ha már ennyire feltüzelt, akkor jelentkezhetünk, de mi az a Borostyán Tér? Hol van az?
- A város mottója az, hogy „Vastag borostyán a jólét jele.” Így hát, keressünk borostyánokat, azt hiszem! - egy-két borostyán szál volt össze-vissza a környéken, elkezdték követni, végül mikor a végére értek, egy kisebb, mint a Főtér, de annál szebb udvar tárult eléjük.
- Ez a hely csodálatos! Már értem, miért hívják Borostyán Térnek.
- Blake, siessünk, már csak két perc, és nem lehet tovább regisztrálni, hiszen már este van!
- Valóban, hogy elszaladt az idő. - odaszaladtak gyorsan, aztán feliratkoztak hamarjában. - Huhh, végül siker… Anya, hol vagy? - aggódott, hogy csak így eltűnt.
- Szerintem, hazament. - ekkor megpillantott egy levelet. - Nézd csak, szerintem ő írhatta!
Mikor Blake kinyitotta, és elolvasta, megnyugodott. Igaza volt Seannak, csak hazament.
- Akkor, menjünk a Pokémon Centerbe, hogy kipihenjük a nap fáradalmait. - el is indultak. - Vastag borostyán a jólét jele, milyen furcsa mondás, vajon Nuvema Townnak is van?
- Természetesen, hogy van. „Város, ahol különböző utak találkoznak.” Úgy gondolom, ez helytálló, hiszen különböző régiókból, ott kötnek ki a hajók, illetve akik kezdő mesterek, minimum egyszer ellátogatnak Juiper professzorhoz.
- Igen, ez igaz! Te már jártál másik régióban? - Sean elhallgatott. - Én még sosem. Hé, mi a baj? Miért álltál meg? - megpillantott ekkor egy fényt az égen. - Az első csillag, mely megjelenik. Olyan szép, nemde? A sötétülő ég, és egyszer csak, egy ragyogó csillag beborít fényével mindent.
- A csillagok nem fénylenek, csak a napok. - jegyezte meg Sean, Blakenek nem tetszett a „beszólása”. - Menjünk most már komolyan be, a Centerbe.
Eközben a Team Sparkler valamit tervezett, egy kávézóban ültek, közel Accumula City főteréhez. Közben mosolyogtak.
- Hehehe, a tervünk nagyszerű, csak teljesíteni kéne. - Rose tejet ivott természetesen.
- Ivan remélem, összejön a terv, nem akarom, hogy a mi kis Roseunk hiényt szenvedjen bármiből is. - aggodalmaskodott Axel.
- Axel, Ivan, tudom, hogy mindent csak a boldogságomért tesztek. - gondolta Rose gyöngéd hangon. - Ne légy már ilyen nyuszi, ha nem próbálkozunk, nem is nyerhetünk!
- Igazat kell adnom Rosenak. Axel, ne aggodalmaskodj annyit, hiszen a tervünk biztos!
- Valóban! Sikerülnie kell, ha törik, ha szakad! - üvöltött szinte Axel, mindenki ránézett. - Elnézést kérek! - mondta zavarodottan.
- Axel, fogd már be a szád, még rájönnek, hogy mi vagyunk a szörnyű Team Sparkler!
- Királylány, ezt nem kéne neked sem kiordítanod! - szólt rá Ivan mérgesen.
Eljött a nagy nap, az ég tiszta volt, a nap fényében tündökölt minden. A növények foto szintetizáltak, még ha ez nem is látszott, a borostyán is nőtt, bár ez sem látszott. A világon olyan sok minden nem látszik, pedig megtörténik. Sean sosem gondolkodott ilyeneken, ő mindig a kézzelfogható dolgokat tartotta létezőnek, más nem érdekelte.
- Eljött hát, ez a szép nap, amikor az újonc trainerek összemérhetik az erejüket társaikkal!
Üdvrivalgás tört ki, mikor ezeket kimondta, a fura öltözékű, öregnek látszó emberke.
- Hogyha megsérül a pokémonotok, és kiestetek, nem a Centerbe kell menni, ugyanis Joy nővér eljött hozzánk, hogy segítsen. - megjelent egy eléggé alacsony Joy nővér.
- Micsoda? Ez a Joy nagyon furcsa. - mondta egy fiú. - Mintha nem is ő lenne…
- Végezetül, a döntőbíró, Mr. Busa! - megjelent egy halnak öltözött dagadt emberke. - Kezdhetjük a csatákat? - a trainerek serege kiáltott fel. Ekkor egy nagy táblát húzott elő, amelyen elég rosszul összeeszkábált bajnokságjelzés volt.
Sean első harca, egy lány ellen volt, akit Mayleynek hívtak, és a kezdő pokémonja egy Sandile volt, kedves lánynak látszott.
- Szia, a nevem Mayley, a pokémonom pedig Sandy, a Sandile! - valóban, nagyon kedves volt. - Te vagy Sean, ha nem tévedek.
- Igen! - bólintott. - A kezdőm Oshawott, előnyben vagyok ellened, sok sikert azért. - előhívta Oshawottot. - Mutasd meg, mi rejlik benned, Oshawott.
- Sandy, előre! Hölgyeké az elsőbbség! Használj Homokvihart! - a krokodil felugrott, majd pörögni kezdett.
- Ez nem hat Oshawott ellen! - Oshawott a háta mögé bújt. - Most meg mi a fenét csinálsz?
- Megijedt, aktiválódott Sandy képessége, a Megfélemlítés! Vajon képes lesz ijedtében harcolni? Lehet, már vége is van a csatának!
- Oshawott! - kiáltotta mérgesen, ekkor Oshawott összekapta magát, majd, mint hős, aki már nyert, előre ugrott. - Használj Vízágyút!
- Sandy, ugorj ki a Homokviharból, aztán használj gyorsan harapást!
- Hiba! - Kayley kissé összezavarodott, így egy hatalmas hibát követett el. - Gyerünk! Oshawott, használj Vízjátékot! - mikor a földhöz ért Oshawott, magabiztos volt a tekintete, majd víz tört fel, és Sandilet ellökték tőle.
- Ne, Sandy! Ez… lehetetlen. - döbbent meg Kayley. - Hiszen, nem is tudtam, hogy tanulhat ilyen mozdulatot Oshawott. Köszönöm a csatát, sokat tanultam belőle. - meghajolt, utána elment, közben visszahívta a pokémonját.
Blake korántsem kapott ilyen könnyű ellenfelet, egy tudóspalánta volt az ellenfele, Cube.
- A nevem Cube, és le foglak győzni könnyedén! - nevetett a szemüvege alatt. - Indulj kislány, Pawniard! - Pwniard nem nagyon volt harcoló kedvében.
- Vigyázz Blake, ez a pokémon kemény! - gondolta Sean. - Düh Vágóval könnyen okozhat súlyos sérüléseket is…
- Blake vagyok, és nem fogom feladni, csak mert nem vagyok előnyben ellened, előre Snivy!
- Pawniard, számításaim szerint, Dög Vágóval kell indítanunk! - Pawniardnak nem volt szimpatikus trainere, de azért megtette, amit kért.
- Snivy, ugorj fel gyorsan, majd használj Szőlő Ostor. - azonban Pawniard nagyon szilárd volt, nem volt olyan könnyű lelökni a földre, mint gondolták. - Nem lehet!
- Most pedig, használj szépen lefejelést! - Snivy ügyesen kikerülte a mozdulatot.
- Micsoda? De hát, a számításaim, ezt nem jelezték! - kiáltotta Cube. - Pawniard, te ostoba! Kelj már fel! - beleszorult Pawniard szarva a földbe.
- Remek, eljött a mi időnk, intézd el! Először is, használj Csábítást! - a szívecskék azonban nem voltak hatással a Pawniardja. - Micsoda?! Szóval ez a pokémon is lány?
- Bizony, de Pawniard, szedd már össze magad!
- Snivy, akkor repítsd el a Szőlő Ostoroddal a tár másik végébe! - ez egy döntő csapás volt, Pawniard vesztett. - Ez az Snivy, nyertünk!
- Gratulálok, szép győzelem volt! - mondta Sean, mikor elkezdett tapsolni. - Azonban, lassan mi is összekerülünk, az a csata lesz a legérdekesebb!
Így is történt, már szinte vége volt a napnak, közeledett a döntő ideje, amikor is összekerült a két fiú. Oshawott és Snivy is jócskán belefáradt a csatákba, de bírták még, erre a csatára biztosan.
- Elérkezett a mi időnk, Sean! - mindketten mosolyogtak, hiszen erre vártak már reggel óta.
A nap szinte tűzött, verejték csöpögött mindkettejük arcáról, de nem csak a meleg miatt, hanem mert már elfáradtak ő maguk is a csaták közepette.
- Sean vagyok, és a pokémonom Oshawott, megmutatjuk, mit tudunk, Blake Gray!
- Ugyan már, ne legyünk ennyire formálisak, kezdjük inkább, nemde Snivy?
- Oshawott, mi támadjunk először! - ekkor Snivy pofon vágta. - Hé, ez meg most miért?
- A hölgy szeretne kezdeni, ugye Snivy? - bólintott partnere. - Mindent beleadunk!
Összecsapott a két pokémon, a harci szellem ott lobogott mindkettejükben, de már fáradtak voltak, igaz nem adhatták a maximumot így, de még így is erősek voltak.
- Nahát, mintha Oshawott tegnaphoz képest, sokkal erősebb lenne! - döbbente meg Blake.
- Szerinted, miért keltünk ma 4-kor? Gyakoroltunk, épp így tanulta meg a Vízjátékot!
Miközben ezt a fontos eszmecserét folytatták, zajt hallottak, a rendezői standnál, odafigyeltek.
- Mi az, hogy nem adják ide a pokémonjainkat? Már fel kellett épülniük! - kiáltotta mérgesen egy fiú, amely oly ismerős volt számukra.
- Mi van ezzel a Cubebal? - kérdezte gúnyosan Blake. - idegesítő egy alak.
Azonban Cube gyanakvásának volt oka, ekkor ugyanis megjelent az igazi Joy nővér, az Audinojával, és a hamis felé mutatott:
- Kiadtátok magatokat nekem, illetve egy versenyt rendeztetek, miért tettétek mindezt?
- Francba bolondok, lebuktunk! - mondta mérgesen a hamis Joy, aztán lerántotta álruháját, Rose volt az. - Gyerünk, mutatkozzunk be a nagyvilágnak! Mi vagyunk a Team Sparkler!
- Már megint ők? - kérdezte mérgesen a két fiú.
- Már megint ezek a kölykök? - ők sem örültek nekik jobban.
- Gyerünk Audino, leckéztesd meg ezeket a puhányokat! - kiáltotta Joy nővér. - Árnyék Labda! - beletalált a standba, ám ekkor felemelkedett egy léghajó, rajta: „Team Sparkler”.
- Team Sparkler? Kik ezek a bohócok? - zúgtak a beszólások, de nem érdekelte őket.
- Na de Joy nővér, a szövegünk még el sem mondtuk! De ezt most bepótoljuk!
- Vörös Rose a nevem, azaz vörös rózsa, ne kerülj elég, vagy ellop a róka.
- Axel vagyok, és tolvajlás kenyerem, mindenki pokéja kell hát nekem.
- Végül itt van a vezér, Ivan mester, kis trainerek nem kell sírnotok értem! Mi vagyunk…
- A Team Sparkler! - kiáltották. A tömegmérges volt, szóval felgyorsítottak.
- Nem menekültök! - kiáltották a fiúk, ám Snivynak és Oshawottnak már nem volt semmi ereje, hogy kivédjék Trubbish Sav Permetjét.
- Majdnem el is felejtettük, őket is magunkkal visszük!
- Nem visztek el senkit, Audino, állítsd meg őket!
- Nem, nem, nem! Minccino, Hiper Hang! - ezzel megakadályozták Audinot a támadásban.
Egy újabb szorult helyzet, igaz N-től megmenekült Snivy és Oshawott, de vajon, ez a kapcsolat, ember és pokémon között, most is ilyen végkifejletet fog eredményezni?

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human