Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Harubaru Bakuganjai

Harubaru Kollekciója:


Pyrus Flare Dragaon: Harubaru védője, és társa. Az 1. részben jelent meg, és Tatsumát is vele mentette meg. Később, amikor Raichi Munikist használta, akkor vette elő Harubaru, és végül győzelmet arattak. A 2. részben, kiderült hogyan is lettek partnerek Harubaruval. Master Shimo adta neki, amikor megtalálta azt, az arany szobor alatt. A 3. részben használta Harubaru, miközben Raichival együtt mutatták Tatsumának hogyan kell dobni. Végül Gif Jinryuu átlökte Munikis portállapjára. A 4. részben Harubaru használta, hogy legyőzzék Koht illetve Leonesst. Használta együtt Nata Naginával is, azonban még így sem győztek, ám végül, egy egyenes lövéssel kritikális KO-t okoztak. Az 5. részben újra használta Harubaru, próbált Double Standet okozni, azonban nem sikerült, kiütötte őt is Acro Gezard, újra próbálkoztak, azonban, újra sikertelenül, sőt, megsérült Dragaon is. A 6. és 7. részben használta Harubaru, hogy leverje Blan Shoultot és a Gigan Taures sereget, sikerült is előbb-utóbb, azonban Harubaru túl közelről dobott, a 7. részben pedig végre sikerült. A 8. részben újra mutatták ahogy sikerült a kihívás, majd szembe kellett néznie Saint Aquasszal, akit végül átalakulva győzött le. Gren Dragaon lett. A Gachi Baku 39. részében szerepelt.
Speciális Mozdulatok:
- Láng Lövés


G erő: 600G
Pyrus Gren Dragaon: Harubaru fejlődött védője. Saint Aquas ellen alakult át a 8. részben, aztán a 9. részben kipróbálta egy Zak Jaguard ellen, majd a 10. részben használta Harubaru a Shadow Sanjushi ellen, a rész végén kiütötte Borg Mahisast. A 11. részben használta Harubaru, hogy legyőzze Well Gallowt, azonban ez sikertelen volt, hiszen Well Gallow kivédte a Critical KO-t a speciális mozdulatával. A 12. részben összezúzta Well Gallow, de aztán kiderült, hogy ő és Munikis egy ön-fejlesztő bakugan, és aztán átalakult Rise Dragaonná.
A Gachi Baku 39. részében szerepelt.


G erő: 660G(19. részben)/640G(22. részben)
Pyrus Rise Dragaon: A 12. részben Harubaru bedobta. A 13. részben kiderült, hogy Harubaru mellélőtt, majd később használta rajta az új lövési technikáját, és bedobta. A 14. részben sikerült kiütnie a Shadow Sanjushi bakuganjait. A 15. részben Harubaru a tréningen használta, először nem sikerült Critical KO-t okozni Killer Volcán, de aztán... igen. A 17. részben lehetett látni. A 18. részben használta Harubaru, Savac belemászott, de végül sikerült kiszedni belőle, és Critical KO-t okozni Dio Sivacon. A 19. részben a Power Battleben használta, azonban nem volt nagy sikere. A 20. részben szembe kellett szállnia G-Ganoradaval, aki kiütötte elsőre. A 21. részben végül sikerült felülkerekednie G-Ganoradan. A 22. részben használta Harubaru, hogy segítsenek megjavítani Falcoékat. A 24. részben Harubaru használta az edzésen, Blan Shoult ellen, de nem sikerült. A 27. részben használta Harubaru a Grifek ellen, bár nem volt túl eredményes. A 28. részben mellément, ugyanis Falco egyet karcolt a pályába, majd később elérte Falcot, de túlmentek a portállapon. A 29. részben elkezdte indítani Harubaru, de végül a 30. részben lehetett látni az eredményét, sikerült győzniük, egy Double Critical KO-val. A 31. részben eleinte nem sikerült legyőznie Hugger Dgumát, de végül egy erőteljes lövéssel leverte. A 33. részben Munikisszel együtt elintézték Dgumát és Dmillt. A 34. részben használta Harubaru. A 36-38. részekben Kachia Gell ellen használta és Jinryuu ellen Harubaru. A 39. részben Butta Gill könnyedén kiütötte. A Gachi Baku alatt használta Harubaru, és a végső csatában. A Gachi Baku 1. részében használta Tohga ellen, és még a Hosszú Barikádot is áttörte vele egyszerűen, így végül győztek. A 3. részben lehetett látni, amint Harubaru győzött vele valaki ellen. A 4. részben újra győzött vele egy ismeretlen ellen. Az 5. részben 3-4 csatát megnyert. A 6. részben lehetett látni a nagy képernyőn. A 9. részben használta Harou ellen. A 10. részben szerepelt Barri Beyond ellen, akit nem tudott egyelőre leverni. A 11. részben sikerült letarolnia Barri Beyondot, így győzhetett Harubaru. A 12. részben elkezdett átalakulni. Nem bírt Nivil bakuganjaival, majd egy Sechs Tavanel szobor miatt kettévált. A 13. részben megjavították, majd átalakult Jigen Dragaonná!
A Gachi Baku 39. részében szerepelt.


G erő: 700G
Pyrus Jigen Dragaon: A Gachi Baku 13. részében szerepelt először, eleinte Harubaru nem tudta használni, ám végül összehangolódott vele, és rájött a nevére. A 14. részben használta Harubaru a döntőben, és a napfényt felhasználva könnyedén visszavert bármilyen támadást. A 15. részben végül Gaga Garyuunek sikerült kiütnie, ám ekkor felfénylett, és egy másik módba váltott Harubaru segítségével. A 16. részben Ni no Jigenben legyőzte végül Nivil bakuganjait. A 17. részben Seis Tavanellel kellett szembenéznie, de legyőzte őt is Ni no Jigenben. A 18. részben használta Raichi ellen, még a Ni no Jigent is. A 19. részben használta Harubaru, nem volt komolyabb harca. A 20. részben használta Jiba Fudou ellen, de nem bírt vele. Majd a 21. részben sikerült egy kártyát megszereznie, de még Ni no Jigenben sem volt képes Jina Fudou dupla mágnesét überelni. A 22. részben sem sikerült végül legyőznie Jiba Fudout. A 23. részben használta Harubaru, hogy aktiválja a DraThront. A 24. részben sikerült a Deka Dragon Modeot megnyitni a San no Jigen alakjával. A 25. részben és 26. részben Elec ellen használt Harubaru, majd végül elérte az utolsó formáját, amivel győzött, a Yon no Jigent. A 27. részben ellőtte Harubaru. A 31-34. részekben a Grifek ellen használta, és kiderült róla, hogy lehet vele Bindolni. Így megszületett Go Dragaon, akinek erejével sikerült győzni. A 36. résztől pedig Raichi és Munikis ellen használta Harubaru. A 38. részben Bindolta Bujin Dragaonná, majd később Jiba Dragaonná. A 39. részben újra Jigen Dragaonként használta, és összecsapott Zeta Munikisszel, végül ő lett a győztes.
Speciális Mozdulatok:
- Metál Fej
- Jigen Lagúna


Pyrus Go Dragaon: A Gachi Baku 35. részében szerepelt először. Go Horus és Jigen Dragaon Bindja. Erőteljes bakugan, könnyedén elintézte a Grifek Bindjait. Neki is van több alakja, mint Jigen Dragaonnak.


Bujin Dragaon: A Gachi Baku 38. részében szerepelt, sikeresen legyőzte Os Presst.


Jiba Dragaon: A Gachi Baku 38. részében szerepelt, kiütötte egyszerre Yodan Sifourt illetve Os Presst is.


G erő: 590G
Pyrus Gas Burnan: Harubaru az első részben használta Raichi ellen. A 2. részben, Harubaru visszaemlékezésében lehetett látni. A 41. és 42. részben lehetett látni. A Gachi Baku 1. részében használta Tohga ellen. A 9. részben használta Harou ellen. A 10. részben használta Harubaru.  A 11. részben használta Taran ellen.


Pyrus Nata Nagina: Harubaru az első részben használta Raichi ellen. A 4. részben használta Harubaru Leoness ellen. A 41. részben lehetett látni. A Gachi Baku 1. részében használta Tohga ellen. A 9. részben használta Harou ellen. A 11. részben használta Taran ellen.


Pyrus Let's Gao: A Gachu Baku 12. részében Harubaru elmondta Tatsumáéknak, hogy őt fogja használni innentől és En Glideot Nata Nagina illetve Gas Burnan helyett. A 14.,15. és 16. részben használta Nivil ellen. A 18. részben használta Raichi ellen. A 19. részben használta Nivil és Tatsuma ellen. A 21. részben használta Elec ellen. Újra használta Elec ellen a visszavágóban.


Pyrus En Glide: A Gachi Baku 12. részében mutatta be Harubaru. A 15. és 16. részben használta Nivil ellen. A 18. részben használta Raichi ellen. A 19. részben használta Nivil és Tatsuma ellen. Újra Elec ellen használta, a visszavágójukban.


Haos Sechs Tavanel: A 14. részben jelent meg először, egy fémdobozból. A 15. részben, kiderült, hogy egy legendás bakugan, ott volt Raichinál is egy. Illetve, ez egy Tavanel Kupa nevezetű bajnoksághoz kell, hogy jelentkezhess. A 21. rész végén, miután Harout legyőzte Harubaru, megjelent rajta egy Tűz Fém darab. A 30. részben megjelent rajta egy víz és egy fény darab. A 33. részben megjelent rajta a szél fém darabja. 
A végén Sechs Tavanel segített győzni Seis Tavanel ellen, és visszaadták a fém részeket.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók