Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BW: TaI Ep 5

Pokémon Black and White: Truth and Ideals 5. Rész: Lesújtó Vereség, Hova Tűntél Pawniard?

- A pokémonjaink! - csattant fel a tömegből, senki sem tehetett semmit, hiszen a Team Sparkler jól felkészült. Ez a tér jól visszhangzott, így a Hiper Hang erősebb volt, mint bárhol.
- Oshawott! - kiáltotta aggodalmasan Sean, aztán elkezdett futni a fülét befogva.
- Há, nézzétek a kis lúzert, azt hiszi, hogy sikerülhet utolérnie minket, ostoba! - gúnyolódott Rose, miközben Ivan és Axel örömkönnyet hullattak a győzelmük érzésére. - Mi van már? Csináljatok valamit, ne csak itt bőgjetek!
- Ne tedd már tönkre a boldogságunk Rose! - fakadt ki Axel, aztán inkább elhallgatott.
- Állj meg Sean! - mondta Blake, de barátja nem hallotta rendesen. - Nem sikerülhet… bármilyen szomorú is kimondani. Snivy megmozdulni sem bír.
- Ne légy bolond! Meg kell őket mentenünk! - kiáltotta idegesen Sean. - Oshawottot nem…
Mikor már kilátástalannak tűnt a helyzet, valami történt: egy nagy tűz indult meg a léghajó felé. Mikor odapillantottak az irányába, meglátták Hisako Whiteot!
- Ez a lány? - kérdezték döbbenten a fiúk.
- Mi az, hogy „ez a lány”? A nevem Hisako, bunkók! Ha megmentem a pokémonjaitok, akkor legalább legyetek sokkal kedvesebbek velünk.
- Milyen nagy dolgokat mond valaki! - mondta Ivan nevetve. - még idáig se ér a lángotok.
- Biztos? - kérdezte Hisako mosolyogva. - Tepig indulj! Használj Lángszórót. - a gumit átlyukasztották egyszerűen. - Nos, mi a véleményetek, Team Sparkler, vagy mi a szösz?
- Hehehe, ez most nem fog menni! - nevetett Axel, mikor megnyomott egy távirányítót, és rakéták jöttek ki a léghajóból, így tovább repültek.
- Most, Oshawott és Snivy! - kiáltotta Hisako, ekkor felébredt mindkét pokémon. Közben kijött a labdájából Cube Pawniardja, kivel korábban Snivy harcolt.
- Mi a fene történik? - kérdezte Rose. - Na, ne! A pokémonok! - Snivy kitört, és Oshawott is.
Pawniard felugrott, és levágta a rakétákat. Snivy és Oshawott lehozták a labdákat.
- Tepig, eljött a mi időnk! Végső csapás, Lángszóró!
- Védd ki Minccino, használj Hiper Hangot! - mikor ezzel próbálkoztak, eltűnt a lány. - He?
- Itt vagyok, ostobák! - kiáltotta Hisako, mikor becsapódott a Lángszóró a léghajóba.
- Nem! - ordítozott Ivan. - Minden pénzünk erre a tervre ment el!
- Micsoda? - kérdezte Rose mérgesen. - Mindent erre az egyszerű rakétameghajtásra költöttetek? Mit fogunk így enni? Áááh, elszállunk úgyis. - De hogyan zavarhattak össze? - Jenny járőr és Duosion értem már. - végül felszívódtak.
- Köszönjük a segítséget. - mondta Jenny járőr Hisakonak, miközben kezet fogtak.
- Ugyan már Jenny járőr, én szívesen segítek bárkinek, persze Tepignek ez remek edzés is volt. - mosolygott, közben a fiúk is odamentek hozzá. - Rendben vannak a kis pokémonjaitok? - kérdezte kedvesen, miközben sunyi vigyort ejtett. - Ezért lenne a legjobb, ha elengednétek őket, csakúgy, mint Ghetsis nagyúr mondta. - Sean mérges lett.
- Mit mondtál? Csak nem te is mellette állsz? - kérdezte, miközben Oshawottot fogta.
- Ugyan, én nem állok ilyen piti emberek mellett, a magam ura vagyok. - nevetett. - Blake, a Snivyd sokkal erősebb, mint Sean Oshawottja, és ezt a típuselőnyt leszámítva mondom.
- Ó, köszönöm. - válaszolt kedvesen Blake. Seannak nem tetszett Hisako nagy kedvessége.
- Menjünk be a Centerbe. - eközben Cube égen-földön kereste az ő kis Pawniardját.
Leültek Hisakoval teázni a fiúk. A lány úgy döntött állja mindnyájuk számláját.
- Majd ha legközelebb találkozunk, ti fogtok fizetni. - mondta ravasz mosollyal a lány.
- Hol edzetted Tepiget, hogy ilyen erős lett máris? - kérdezte Sean, nem tetszett neki a szemben ülő stílusa, főleg az a vigyor.
- Ugyan, ne kérdezz marhaságot. Hiszen most jöttem ki az erdőből, egyértelműen hogy a tó környékén edzettem! A típus-gyengéje Tepignek egyelőre csak a víz.
- Az veszélyes, ott volt egy Seismitoad! - hívta fel figyelmét a veszélyre Blake.
- Seismitoad? Ja, az az alamuszi-nyuszi? - kérdezte nevetgélve Hisako. - Tepig elintézte egyszerűen. - Sean az asztalra csapott mérgesen. - M-mi a baj Sean?
- Ilyen hazugságot, még hogy legyőzzön az egyszerű Tepiged egy Seismitoadot? Lehetetlen!
- Egy hős Tepigje képes rá, de csak a hősé. - mondta még mindig nyugodtan Hisako, ekkor érkezett meg a tea. - Köszönöm Joy nővér. Igyatok fiúk, ez a kedvenc teám.
- Pfuj, ez keserű! - mondta Blake, miközben kiköpte. - Ez a keserű vacak a kedvenced?
- Keserű vacak? - kérdezte Hisako, most először váltott arckifejezést, mérges lett, de nagyon. - Miért, te milyen teát szeretsz? Csak nem a legegyszerűbbeket, amely a számat nem is érintheti? Hee? - most először látták Hisakonak ezt az őrült arcát.
- Ez a lány bogaras. - suttogta oda Seannak Blake.
- Hallottam ám. - mondta gúnyosan Hisako, közben már le is nyugodott.
- Igazad van Blake, ez a lány valóban nem normális. - gondolta Sean, miközben összehúzta szemöldökét. - Azonban, az vitathatatlan, hogy jó trainer. Ahogyan vezette Oshawottékat egyszerre a saját pokémonjával, az csodálatos volt. - Azt hallottam, hogy a tea a lélek tükre is valamilyen szinten. A nagymamám mesélte, hogyha valaki a keserűt szereti, az olyan maga.
- A nagymamád lehet, hogy bölcs volt, de én nem vagyok keserű. - mondta Hisako, közben hívást kapott az XTransceiveren. - Elnézést, egy kicsit tudnátok várni? - bement a lány wc-be.
- Ez a lány, jó trainer, de embernek csapnivaló. - jelentette ki Blakenek. - A nagymamám biztosan nem tévedett a teákkal. A magány teája, és a barátság teája, amelyet megízleltem életemben, mégis, mi az az érzés, amit hiányoltam? Miért nem lehetek barátokkal körülvéve az óta, amióta az történt…
- Micsoda? Mi történt? - úgy tűnt Sean kissé hangosan gondolkodott, ekkor hagyta abba eszmecseréjét. - Mi a baj Sean? Mit titkolsz ennyire?
- Nem tartozik rád minden! - kiment a Centerből, és leült egy padra, hogy gondolkozzon.
- Hova tűnt a barátod? - kérdezte Hisako, mikor visszaérkezett. Kinézett az ablakon és megpillantotta. - Ó, szóval ő nem lehet a másik hős, pedig… Azt hittem van rá esélye, de nem érzek semmi lehetőséget benne. Tévedtél öregúr, szerintem nagyon nagyot.
Pár perccel később Sean visszajött, aztán megitta szemrebbenés nélkül a teát, Hisako mosolyogva nézte, aztán a mosoly az arcára fagyott, ugynis Sean kihívta.
- Gyerünk, mutasd meg azt a nagy erőt! - mondta Sean, mintha nem hitte volna el Hisakonak, hogy legyőzte Seismitoadot. - Nos, elvállalod?
- Egy picurit később. Hiszen most egy fontos vendéget várunk. - mikor belépett Juniper, bólogatott. - Juniper professzor üdvözlöm itt.
- Sziasztok, fiatalok! - leült Hisako mellé, aztán elmondta mi járatban van erre. - A Chargestone Caveben elindultak a kutatások, eközben én idejöttem. Hallottam a Team Plasmáról, és a Team Sparklerről, ez így egyszerre túl különös nem gondoljátok?
- Professzor Juniper, ugye nincs igaza Ghetsisnek? - kérdezte Blake aggódva. - Hiszen…
- Természetesen, nincs. Minden pokémon maga dönti, el mit akar tenni, én legalábbis ebben hiszek. Remélem, hogy ti is.
- Minden csak fekete és fehér, eh? - kérdezte gúnyosan Hisako a professzortól. - A fekete és fehér mindenkinek más. Mint az édes, és a keserű.
- Igen, mindenkinek más nézőpont a helyes, és a helytelen az ezzel szemben álló, azonban aki végül állva marad, és a teóriája beválik, megmutatja az igaz utat!
- Igaza van professzor. - mondta Blake, ez volt a pillanat, mikor Hisako úgy döntött eljött a csatájuk ideje.
- Gyerünk Sean, a professzor előtt harcoljunk! - nevetett a lány, Sean készen állt.
Kimentek a főtérre, amely jelenleg üres volt, így itt csatázhattak. Juniper lett a bíró.
- Gyertek ketten, vagy esélyetek sem lesz Tepig ellen. - beképzeltnek tűnhetett Hisako, azonban nem azért mondta, hogy nagyzoljon, komolyan hitt ebben.
- Akkor Sean, mehet? - kérdezte Blake, barátja bólintott. - Indulj Snivy, kemény csata lesz!
- Oshawott, megmutatjuk, hogy tévedett! - a labdáját eldobta, ekkor Hisako megszólalt:
- Hogyha veszítetek, akkor el fogjátok engedni a pokémonjaitok! - Juniper meglepődött a feltételen, de a fiúk is. - Indulj Tepig, mutasd meg az igazi erőd!
- Hisako, csak nem te is a Team Plasma oldalán állsz? - kérdezte Juniper szomorúan.
- Ugyan professzor Juniper, dehogyis, csak hiszem, hogy igazat mondanak! Akkor kezdjük!
- Snivy, használj Csábítást! - a szívecskék mikor eltalálták volna Tepiget, elugrott előlük.
- Tepig, gyerünk Lángtöltetet nekik! - Tepig gyorsabb lett, majdnem eltalálta Snivyt. - Szóval Snivy ilyen gyors? Akkor a legokosabb, ha előbb elintézzük Oshawottot!
- Te azt csak hiszed! - mondta Sean. - Először Vízi Sport! Így nem hathat ránk, annyira a tűz támadása! - bólintott Blakenek.
- Tepig, Öklelés! - azonban Snivy Szőlőostora megakadályozta, hogy betaláljon Oshawotton.
- Oshawott most Vízágyú! - telibe kapta Tepiget, de az meg sem érezte. - Micsoda? De…
- Mint mondtam, a tó környékén edzettünk! Így a víz szinte meg sem kottyan nekünk! Tepig, intézd el őket egy nagy Lángszóróval!
- Oshawott ugorj Snivy elé gyorsan! - a kagylóval valamennyit sikerült kivédeniük.
- Ez a harc, még nem eldöntetett. - gondolta Juniper. - Viszont a Tepig, sokkal ügyesebb, mint a két kezdő. Látszik, hogy sokat edzettek vele, azonban ez rendellenes így. Mire kifejlődik, már nem lesz hova fejlődnie, így talán könnyebb lesz elintézni.
Egy ideig a csata így folyt, ám egy óvatlan pillanatban történt valami, amikor Hisako dühe elszabadult.
- Oshawott, gyerünk! - kiáltotta Sean, ekkor elkezdett futni Oshawott, Snivy pedig meglökte. - Használd a Vízágyúd! - így a Vízágyúból egy, a Vízsugárhoz hasonló támadás lett, ezzel odacsapott rendesen Tepignek.
- Tepig? Szóval kombináltátok az erőtöket? - a szemében valami őrült ragyogás jelent. - Akkor nem kell finomkodnunk, hehehe! - őrület szélén táncolt a lány. - Tepig, mutasd meg az igazi erőd! Parázs! - egy óriási parázs elsodorta Snivyt és Oshawottot is.
- Ez lehetetlen! Micsoda erő. - gondolta Juniper. Sean odaállt Oshawott mellé. - Rendben vagy? - társa bólintott, aztán felkelt.
- Snivy rendben van, szóval folytathatjuk! - Tepig felugrott, és onnan támadott újra. A köveket felszántotta vele a földről, kicsit megperzselte Seant is. - Snivy, ne!
- Oshawott! - alig bírtak felkelni ez után a támadás után.
- Még, még, még! Félelem és kétségbeesés! - kiáltozott őrülten Hisako. Tepig pedig gúnyosan nevetett. - Hehehe! Intézd el mindet, MOST!
Tepig a végső támadást próbálta megindítani, amikor elé ugrott valamilyen pokémon.
- Ez egy Pawniard! - kiáltotta Juniper. - Miért jött a pályára? - testhelyzetéből úgy látszott, hogy próbálta megvédeni Snivyt és Oshawottot. - Most vajon mi fog történni? - Hisako, állj le! Fejezd be!
- Hehehe! Intézd el a Pawniardot is! - kiáltott fel őrülten Hisako, ám Pawniard leütötte Tepiget. - Micsoda? Grr… - aztán visszahívta Tepiget, és elindult. - Akkor hát, szerencsétek volt, de legközelebb, már nem lesz! - őrült tekintete nem tűnt el, csak miután már ő maga elveszett a lenyugvó napba.
- Mi volt ezzel a lánnyal? - kérdezte Juniper. - Teljesen tönkretette a teret. Gyere elő, Gigalith! - így újra lekövezték a teret, hálistennek elég gyorsan.
- Hisako, igazán erős volt. De ez a Pawniard, olyan ismerős. - gondolta Blake.
- Az a lány… van valami mögötte, hiszen azok a szemek, mintha valami… - Oshawott, mit csinálsz? - Oshawott épp udvarolt a Pawniardnak, ki szívesen vette azt.
- Sni! - megpofozta Oshawottot, aki kissé felcsattant. - Sni-sni! - Oshawott folytatta az udvarlást. - SNI! - ellökte Pawniardtól.
- Hehehe, csak nem féltékeny vagy Snivy? - kérdezte nevetve Blake.
- Snivy, mint lány meg akarja védeni azonos nemű társát. - mondta professzor Juniper mosolyogva.
Ekkor megjelent Cube, és meglátta Pawniardját, odafutott boldogan.
- Köszönöm, megtaláltátok az én kis drágám! Gyere vissza a labdába! - a fiúk ekkor, egy olyan jelenségre lettek figyelmesekre, amelyet eddig nem láttak. - Micsoda?
- Valóban, vannak pokémonok, amelyek nem akarnak már a mesterükkel maradni! - mondta Juniper, szomorú volt, hiszen Cube elkezdett sírni, a törött labda, és a menekülő pokémon láttán. - Ez a nap, igazán fárasztó volt azt hiszem. Mindnyájunk számára.
- Igen, valóban. - mondták a fiúk, aztán Cubebal együtt bementek a Centerbe.
Oshawott a távolodó nap fényeit nézte, amely beborította narancssárga sugarával mindent. A kis pokémon szemében nem ez a szép látvány csillogott, nem is az elalvó természet, hanem Pawniard, akibe beleszeretett, ki épp most rá gondol.
- Pawn-pawn! - motyogta Pawniard, miközben megállt, aztán visszafordult Accumula felé. Nem Cube hiányzott neki, őt nem szerette egyáltalán, azonban az a tekintet, amelyet korábban látott Oshawott arcán, megragadta, úgy döntött, megkeresi még egyszer őket.
- Igenis, Ghetsis nagyúr. - mondta Hisako, miközben Tepiggel mendegéltek Striaton City felé. - Akkor kezdődjék el az új küldetésem. Hehehe. Tepig, erősebbé kell válnod. - a lenyugvó nap fényei, már sehol nem voltak, az éjjeli hold fénysugara borított be mindent, amelyet nem takartak a sötét lombok. Amerre Hisako tartott, talán ennél is sötétebb, vagy lehet, hogy ez az, amire mindig is vágyott.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human