Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Master Shimo


Név: Master Shimo/Mister Down
Kor: Ismeretlen
Védő bakugan: Gas Burnan
Első szereplése: 1. epizód (BakuTech! TV)
Külföldi szinkronhangjai: Masanori Noda(japán)
Elem: Blue Blaze(Ismeretlen)

Jellemzés: 1. Szezon: Master Shimo Harubaru és Raichi mestere, ő vezette a meccset az 1. részben, és végül Harubarut nyilvánította győztesnek, így neki adta a fém darabokat. A 2. részben Harubaru visszaemlékezésében jelent meg, lehordta, amikor nem ment neki a dobás, végül odaadta neki Dragaont, aztán a Hosszú Lövés próba elé állította. A 3. részben odaadta Tatsumának Gif Jinryuut, aztán mondta a fiúknak, hogy segítsenek Tatsumának. Kicsit leordította a fejüket, amikor veszekedtek. A 4. részben nem volt túl nagy szerepe, csak a végén beszélt egy kicsit. A 9. részben elemezte Harubaruék bakuganjainak új alakját, aztán elmesélt egy történetet, amikor még fiatal volt. Quilt tanította őt, és a Shadow Sanjushi mesterét, Jyout, de végül Jyou legyőzte, és ott hagyta a Dojot, ekkor toppant be épp a Shadow Sanjushi. A 10-11. részben vezette a meccset. Illeve Karashina történetében is meg lett említve. A 12. részben mesélt a fiúknak, hogy Munikis és Dragaon önfejlesztő bakuganok. A 13. részben lehetett látni, miközben a fiúk a Shadow Sanjushi ellen csatáztak. A 14. részben, lehetett látni a Dojoban, majd később találkozott régi riválisával, Master Jyouval, beszélgettek a tanítványaikról, észrevette, hogy Sechs Tavanel megjelent. A 15. részben a Shadow Sanjushit edzette. A 26. rész végén újra megjelent, amikor a Sanjushi kihívta Harubaruékat. A 27. részben lehetett látni, ahogy a 28.-ban is, megdöbbent, milyen kemények lettek a Grifek. A 29. részben tovább nézte a csatát, a 30. részben pedig, elmagyarázta miért kaptak fém darabokat. A 36. részben szerepelt, majd eltűnt, miután elmondta a kihívást. Majd Mister Downként megjelent a 38. rész végén, hogy Mister Upnak leckét tanítson. A 39. részben Mister Down bemutatkozott Raichiéknak, majd hadakozott egy sort Mister Uppal. Később beszélt Harubaruval, és a harangot megérintette az ujjával, amely kettétört, miután Butta Gill kiütötte Munikist és Dragaont. Kihívta Raichit, közben az öreg Shimo ott volt Quiltnél. Ellene Raichi szinte semmit sem tehetett, végül a fiú feladta. Később a BakuThron DX-t kipróbálták barátjával, ám Seis Tavanelt érezve, odamentek, és kihívták Zakurot, ellene Zakuro átalakult, Seis Tavanel átvette az irányítást. Részt vett a Gachi Baku tréningen, majd veszített az Aquos Monolitnál, és a végső csatában is részt vett.

Gachi Baku (2. szezon): Ő is kommentátor a Tavanel Cupon. A 13. részben ott volt, amikor Rise Dragaont javították. A 17. részben be volt zárva egy buborékba. A 20-22. részekben ott volt, miközben Elec és Harubaru összemérték az erejüket. A 24. részben ő és Mister Up segítettek Harubarunak aktiválni DraThron Deka Dragon Modeját. Ott volt később az Elec elleni visszavágónál is, és a Grif Kyoudai elleni csatánál. Raichi és Harubaru csatájánál is ott volt. A 39. részben kiderült, hogy ő Mister Down.

Bakugan:
- Blue Blaze Gas Burnan(védő bakugan)
- Darkus Gigan Taures(dojo bakugan)
- Subterra Zak Jaguard(dojo bakugan)
- Aquos Killer Volca(dojo bakugan)
- Aquos Butta Gill(védő bakugan-Mister Downként)

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt