Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Tatsuma Bakuganjai


G erő: 600G
Aquos Gif Jinryuu: Tatsuma védője, a 3. részben kapta Master Shimotól. Harubaru és Raichi tanították neki, hogyan használja. A 6. részben használta Tatsuma, Quilt Templománál. A 10. részben újra használta Tatsuma, de elég kicsit lökött rajta. A 12. részben újra mellélökte Tatsuma. A 15. részben használta volna Tatsuma az edzésben, ha ellövi. A 19. részben használta Tatsuma, elég sok sikerrel. A 22. részben használta Tatsuma, hogy segítsen a Grif testvéreknek. A 24. részben használta Tatsuma. A 25. részben Tatsuma megpróbálta elkapni, miután kifagytak, de a földre esett. A 34. részben újra szerepelt, a Grifek kutatóközpontjában, kiderült, hogy képes beszélni, majd miután Odos rátámadt Tatsumára, megszállta Tatsumát, ezzel elfogadva Odos kihívását. A 35. részben Tatsumával beszélt. A 36-38. részekben használta Tatsuma, több-kevesebb sikerrel. Tatsuma a Gachi Baku alatt használta, illetve a végső csatában. A Gachi Baku 19. részében használta Tatsuma, és elért vele egy Double Critical KO-t. Quilt a rész végén átalakította egy erősebb Gif Jinryuuvá.
Képességlapjai:
- 845 Erősítés: +180G Aquos bakugannak, +80G minden más elemű bakugannak(csak használóra vonatkozik)
- Jinryuu Öt: Ötször dobhatod be egymásután Gif Jinryuut.


G erő: 680G
Aquos Gif Jinryuu: A 19. részben alakította át Quilt.


G erő: 820G
Aquos Twin Doubrew: A 34. részben használta Tatsuma, a Grifek ajánlották fel, hogy használhatja. A 35. részben használta Jinryuu, hogy legyőzze Odost, végül vele sikerült.


Aquos Dive Fujoe: A 34. részben idézte az alvilágból Dagger Odos, majd a 35. részben Jinryuu használta Tatsuma testében, azonban hamarosan kettévágta Odos, így újra megemmisült.


Haos Act Jile: A Gachi Baku 30. részében használta Act Jilet DraThron.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok