Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Sho Grif


Név: Sho Grif
Kor: 12
Védő bakugan: Falco
Első szereplése: 4. epizód (BakuTech! TV)
Külföldi szinkronhangjai: Ryo Agawa(japán)
Elem: Ventus

Jellemzés: 1. Szezon: Ő, és testvére Koh, a 4. részben jelentek meg, kihívták Harubaruékat. Bár ő az idősebb, és valóban úgy is viselkedik Kohval, mint egy báty, de egyébként sokkal kevésbé megfontolt. Van Falcoval is túldobott, amikor Raichi ellen akart csatázni. Az 5. részben mérges lett, mikor testvérének baja esett, mérges lett, Raichi után ő is portállapra küldte bakuganját, azonban rossz döntés volt, Tohga Acro Gezardja szinte összezúzta Van Falcot. A 6. részben Harubaruékkal ő is elment Quilt Templomához, majd ő is a csapdába sétált. A 8. rész végén lehetett látni a  többiekkel. A 15. részben megérkezett a Dojoba, majd testvérével együtt, ki kellett próbálniuk a kaktusz pózt. Eleinte nem ment jól a tréning, de aztán sikerült nekik. A 16. részben szembenézett Zakuroval, azonban simán leverte őt és testvérét. A 17. részben lehetett látni. A 18. részben lehetett látni. A 22. részben próbálták megjavítani a testvérével együtt a bakuganjaikat, de nem ment, Raichiék segítsége után, megjelent náluk egy Sechs Tavanel. A Sechs Tavanelért kihívta Koh, a 23. részben. Sho vonakodott tőle, de végül belement. Sikerült győznie, Kohval kibékültek, aztán Falco átalakult. A 24. részben megmutatta Jyounak a bakuganját, és kiderült, hogy Tri Falconak több módja is van. A 25. részben segíteni próbált Leoness esésén Falcoval, de helyette összetörte, bocsánatot kért a testvérétől. A 26. részben gyakorolt testvérével együtt, Tri Falco összezúzta a digitális klón Hollow Munikist. A rész végén megjelent Kohval a Dojoban, és kihívták Harubaruékat. A 27. részben elkezdték a csatát, nagyon kemények lettek. A 28. részben bár Leonessen volt a nagyobb hangsúly, de Harubarut ő is megszivatta rendesen. A 29. részben kialakították a Grif Hármas Pajzsot testvérével, aztán pedig a 30. részben vesztettek. Kohval együtt szomorúak voltak, de kaptak mindnyájan fém darabokat. A 34. részben gyakorolt a BakuThron DX-szel. A 35. részben, úgy gondolta a többiekkel, hogy Tatsuma csak álmodott. A Gachi Bakun részt vett, majd a tréningen is. Testvérével együtt vesztettek Seis Tavanel ellen a Ventus Monolitnál, de végül sikerült győzniük ellene, együtt mindenkivel.

Gachi Baku (2. szezon): A 3. részben szembe került Nivillel, aki ellen vereséget szenvedett elég hamar. A 4. részben beszélt Raichiékkal. A 6. részben ott volt Kohval együtt a kommentátoroknál. A 8. részben lehetett látni Kohval. Általában a Tavanel Cup végéig a kommentátorokkal volt. A 12. részben ott van amikor Harubaru legújabb bakuganjait bemutatja. A 13. részben segítettek megjavítani Rise Dragaont a testvérével és Tarannal, majd próbáltak segíteni összehangba hozni Harubarut és az új Dragaont. A 17. részben be volt zárva egy buborékba. A 18. részben ott volt, amikor az új Csatateret próbálták ki Harubaruék. A 19. részben részt vett Tatsumáék megviccelésében. A 20-22. részekben ott volt Elec és Harubaru csatájánál a Bakugan Dojoban. A 23. részben bemutatták Tarannal a DraThront, majd megpróbálta ellőni, de nem volt elég erős. Ott volt az Elec elleni visszavágónál, majd egy maszkos idegen ellen harcolt a 27. részben. A 28. részben a testvérével együtt szurkoltak Raichinak Zakuro ellen. A 31. részben végre elérték az új, fejlettebb szintet a bakuganjaik, amelyeket kipróbáltak Harubaruék ellen, ám végül vesztettek, még annak ellenére is, hogy volt Bindjuk. A 36. résztől kezdődő Raichi elleni csatát figyelte.

Bakuganjai:
- Ventus Van Falco(védő bakugan)
-- Ventus Tri Falco(fejlődött védő)
--- Ventus Tri Falco Kyouka Version(Tri Falco Kyouka alakja)
---- Ventus Lashow Falco(másodszor fejlődött védő)
---- Ogre Falco(Lashow Falco Bindja)
- Aquos Dive Fujoe
- Ventus Win Dmill
- Haos Sechs Tavanel

Csaták:

Ellenfél: Kimenetel:
Raichi Kuronashi Nem Volt Kimenetele
Tohga Vereség
Zakuro(Kohval) Vereség
Koh Győzelem
Harubaru, Raichi Vereség

Tavanel Cup:

Ellenfél: Eredmény:
Nivil Nem Jutott Tovább
 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt