Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Koh Grif Bakuganjai


Haos Kilan Leoness: Koh Grif védő bakuganja, a 4. részben használta Harubaru ellen először. Nagyon nagy az állóképessége, hiszen Dragaon még Nata Naginával együtt se tudta ledönteni, de végül sikerült. Az 5. részben egyszerűen legyőzte Acro Gezard. A 15. részben Koh használta a tréning során. A 16. részben használta Koh Zakuro ellen, azonban Dio Sivac és Bone Skuls is egyszerűen elintézte. A 22. részben meg lett javítva. A 23. részben Koh használta Sho ellen, de végül vereséget szenvedtek. A 24. részben használta Koh. A 25. részben használta Koh, hála Shonak összetört, de folytatta a csatát Koh, kiütötte Dio Sivacot, de Bone Skuls ellen nem volt esélye, ekkor átalakult.

Speciális képesség:
- Büszke Szikla


Erő: 650G
Haos Shield Leoness: A 25. részben jelent meg, Bone Skullst szétszedte, Koh nagyon örült neki. A 26. részben összezúzta a Rise Dragaon Digitális Klónt gyakorlás közben. A 27. részben megkezdte a bedobását Koh, míg a 28. részben kiütötte a mezőn lévő összes bakugant. Munikis ellen használta a védelmét, így Double Stand alakult ki. A 29. részben bedobta Koh, kialakítva ezzel a Grif Hármas Pajzsot, majd a 30. részben vesztettek. A 34. részben használta Koh. Koh a Gachi Bakuban, illetve a végső csatában használta. A Gachi Baku 4. és 5. részeiben újra használta Koh, ám végül veszített Go Horusszal szemben. A 13. részben használta Jigen Dragaon ellen. A 19. részben szerepelt újra a Baku Fuchinál.
Speciális képesség:
- Penta Pajzs
- Grif Hármas Pajzs(Tri Falcoval)
- Pajzs Agyar


Haos Ogre Leoness: Először a 31. részben jelent meg, miután átalakult. A 32. résztől Dragaonék ellen harcolt, végül a 33. részben Bindolta Koh, Lashow Leonessé!


Lashow Leoness: Először a 33. részben használta Koh, mindenkit meglepett a Binddal. A 34. és 35. részekben is használta, ám végül vesztettek.


Darkus Gravi Nome: A Gachi Baku 4. és 5. részeiben használta Nivil ellen.


Subterra Hugger Dguma: A Gachi Baku 4. és 5. részeiben használta


Aquos Dive Fujoe Kyouka: A Gachi Baku 27. részében használta Raichi ellen.


Aquos Goon Ikarus: A Gachi Baku 31. részében használta először, Zakuro ellen. A 32-35. részekben Sho használta Harubaru és Nivil ellen.


Haos Sechs Tavanel: A 25. részben megjelent Kohnak is egy Tavanel, és rajta egy víz fémdarab.
A végén Sechs Tavanel segített győzni Seis Tavanel ellen, és visszaadták a fém részeket.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok