Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Shadow Sanjushi Bakuganjai


Subterra Acro Gezard: Acro Gezard az 5. részben jelent meg, amikor a Shadow Sanjushi egyik tagja, Tohga jelent meg a Bakugan Dojoban. Furcsa alak volt, azonban vitathatatlan, hogy Acro Gezard ellen, a csapat egyik tagjának sem volt esélye. Megrepesztette az összes bakugant. A 6. részben lehetett látni egy visszaemlékezésben. A 10. részben újra lehetett látni, Tohga használta Harubaruék elleni csatában. A 11. részben is használta Tohga. A 12. részben Well Gallow őt is kiütötte. A 13. részben Tohga egy portállapra lőtte. A 14. részben legyőzte Rise Dragaon. A 39. részben lehetett látni Mister Upnál. Visszakapta Tohga, majd a Gachi Bakuban és a végső csatában használta. A Gachi Baku 1. részében használta Tohga, az új speciális mozdulatával eleinte rendesen fölénybe került Harubarunak, de végül veszítettek. A 13. részben használta Jigen Dragaon ellen. A 19. részben használta újra.
Speciális Mozdulat:
- Nagy Híd
- Hosszú Barikád


Subterra Zak Jaguard Kai: A Gachi Baku 1. részében használta, de Rise Dragaon könnyen legyőzte.


Subterra Cha Nozchi: A Gachi Baku 1. részében használta, de Rise Dragaon ugyanúgy legyőzte, mint Zak Jaguardot.


Haos Sechs Tavanel: A 26. részben kiderült, hogy Tohgának is megvan a saját Tavanelje. A végén Sechs Tavanel segített győzni Seis Tavanel ellen, és visszaadták a fém részeket.Darkus Borg Mahisas: A 9. részben jelent meg, amikor Karashina leverte a harangot vele. A 10. részben lehetett normálisan látni, amikor már csatában használta Karashina. Végül Gren Dragaon egész könynedén kiütötte. A 11. részben is használta Karashina. A 12. részben őt is kiütötte Well Gallow, majd Karashina újra bedobta egy portállapra. A 13. részben végig a pályán volt. A 14. részben legyőzte Rise Dragaon. A 39. részben lehetett látni Mister Upnál. Később visszakapta Karashina, használta a Gachi Bakuban és végső csatában is. A Gachi Baku 2. részében szerepelt, próbálta Karashina legyőzni Go Garyuut vele, de nem sikerült. A 19. részben használta újra. Szerepelt a 25. részben, kikapott Nivil ellen.


Darkus Nata Nagina: A Gachi Baku 1. és 2. részében szerepelt, Go Garyuu könnyedén elintézte.


Aquos Killer Volca: A Gachi Baku 2. részében szerepelt.


Haos Sechs Tavanel: A 26. részben kiderült, hogy Karashinának is megvan a saját Tavanelje. A végén Sechs Tavanel segített győzni Seis Tavanel ellen, és visszaadták a fém részeket.Haos Well Gallow: A 10. részben lehetett először látni, amikor Jinza bedobta a portállapra. A 11. részben Zero Munikis a speciális mozdulatával lelökte a portállapjáról, azonban előtte Dragaon támadását kivédte a saját speciális mozdulatával. A rész végén Jinza egy erőteljes dobással megindította. A 12. részben a furcsa dobó képességét felhasználva bedobta őt Jinza, és elsöpörte az összes bakugant, Munikist és Dragaont összezúzta. A 13. részben bedobta Jinza egy portállapra. A 14. részben legyőzte Rise Dragaon. A 39. részben lehetett látni Mister Upnál. Visszakapta Jinza, majd használta a Gachi Bakuban, és a végső csatában. A Gachi Baku 5. részében szerepelt, kikapott Go Horus ellen. A 19. részben használta újra.
Speciális Mozdulat:
- Gallow Raijin


Haos Blan Shoult Kai: A Gachi Baku 5. részében használta Nivil ellen.


Haos Sechs Tavanel: A 26. részben kiderült, hogy Jinzának is megvan a saját Tavanelje. A végén Sechs Tavanel segített győzni Seis Tavanel ellen, és visszaadták a fém részeket.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok