Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Quilt


Név: Quilt
Kor: 150(10-nek néz ki)
Védő bakugan: Saint Aquas
Első szereplése: 6. epizód (BakuTech! TV)
Külföldi szinkronhangjai: Kazuyoshi Shiibashi(japán)
Elem: Aquos

Jellemzés: 1. Szezon: Quilt, egy templom vezetője. Még nem mutatta meg az arcát, azonban próba elé állította a fiúkat. Tatsumát elrepítette vagy százszor, Harubaru próbája végül befejeződött, Raichi próbája is, illetve a Tatsuma, aki megjelent a Raichi vs. Raichikor, az is ő volt. A rész végén derült ki. A 8. részben végül megjelent Harubaru előtt, és kihívta, végül Harubaru legyőzte Gren Dragaonnal Saint Aquast. Quiltet lehetett látni a 9. rész visszaemlékezésében. A 25. részben kiderült, hogy ő volt Zakuroként Koh ellenfele. A 36. részben újra felbukkant, amikor próba elé állította a fiúkat. A 39. részben figyelte a fiúkat, közben Shimo megjelent mellette.

Gachi Baku (2. szezon): Az 5. részben szerepelt. A 16. részben megjelent Seis Tavanellel. A 17. részben elmagyarázta, hogy Seis Tavanel célja még mindig ugyanaz, csak most a Tavanel Cuppal akarja megsemmisíteni a Bakuganok Jövőjét. A 19. részben segített megviccelni Tatsumáékat, majd átalakította Gif Jinryuut. A 27. részben magához teleportálta Raichiékat, a 28. és 29. részekben figyelte Zakuro és Raichi csatáját. A 36. részben, amikor megjelent Raichi, magához teleportálta a Dojoban levőket, és segített Raichinak elvégezni a DraThron próbát. Ott volt a Raichi vs. Harubaru alatt is.

Bakuganjai:
- Haos Blan Shoult
- Haos Gigan Taures(rengeteg, kőből vannak)
- Aquos Saint Aquas(védő bakugan)

- Darkus Bone Skuls(másolat)
- Darkus Dio Sivac Savackal(másolat)

Csaták:

Ellenfél: Kimenetel:
Harubaru Hinode Vereség
Koh Vereség
 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg