Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Quilt


Név: Quilt
Kor: 150(10-nek néz ki)
Védő bakugan: Saint Aquas
Első szereplése: 6. epizód (BakuTech! TV)
Külföldi szinkronhangjai: Kazuyoshi Shiibashi(japán)
Elem: Aquos

Jellemzés: 1. Szezon: Quilt, egy templom vezetője. Még nem mutatta meg az arcát, azonban próba elé állította a fiúkat. Tatsumát elrepítette vagy százszor, Harubaru próbája végül befejeződött, Raichi próbája is, illetve a Tatsuma, aki megjelent a Raichi vs. Raichikor, az is ő volt. A rész végén derült ki. A 8. részben végül megjelent Harubaru előtt, és kihívta, végül Harubaru legyőzte Gren Dragaonnal Saint Aquast. Quiltet lehetett látni a 9. rész visszaemlékezésében. A 25. részben kiderült, hogy ő volt Zakuroként Koh ellenfele. A 36. részben újra felbukkant, amikor próba elé állította a fiúkat. A 39. részben figyelte a fiúkat, közben Shimo megjelent mellette.

Gachi Baku (2. szezon): Az 5. részben szerepelt. A 16. részben megjelent Seis Tavanellel. A 17. részben elmagyarázta, hogy Seis Tavanel célja még mindig ugyanaz, csak most a Tavanel Cuppal akarja megsemmisíteni a Bakuganok Jövőjét. A 19. részben segített megviccelni Tatsumáékat, majd átalakította Gif Jinryuut. A 27. részben magához teleportálta Raichiékat, a 28. és 29. részekben figyelte Zakuro és Raichi csatáját. A 36. részben, amikor megjelent Raichi, magához teleportálta a Dojoban levőket, és segített Raichinak elvégezni a DraThron próbát. Ott volt a Raichi vs. Harubaru alatt is.

Bakuganjai:
- Haos Blan Shoult
- Haos Gigan Taures(rengeteg, kőből vannak)
- Aquos Saint Aquas(védő bakugan)

- Darkus Bone Skuls(másolat)
- Darkus Dio Sivac Savackal(másolat)

Csaták:

Ellenfél: Kimenetel:
Harubaru Hinode Vereség
Koh Vereség
 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!