Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Master Jyou


Név: Master Jyou/Mister Up
Kor: Ismeretlen
Védő bakugan: Nata Nagina/Kachia Gell
Első szereplése: 9. epizód (BakuTech! TV)
Külföldi szinkronhangjai: Souichi Abe(japán)
Elem: Pyrus

Jellemzés: 1. Szezon: Master Jyou, a Shadow Sanjushi mestere. A 9. részben egy visszaemlékezésben szerepelt először, korábban a Dojot elhagyta, miután legyőzte Shimot. A 11. részben említés esett róla Karashina sztorijában. A 14. részben végül megjelent teljes valójában, beszélt Shimoval, illetve a tanítványaikról is beszéltek. A 15. részben mesélt Shimo csapatának Sechs Tavanel legendájáról, majd a kaktusz pózt kipróbáltatta velük, egy kihívást tett eléjük, végül elmesélte, hogy létezik egy bajnokság, a Tavanel Kupa. Megérezte, amikor Zakuro érkezett. A 16. részben ott volt, amikor a Grif testvéreket legyőzte Zakuro. A 17. részben lehetett látni. A 18. részben lehetett látni. A 19. részben ott volt, miközben a Power Battle folyt, megállapította, hogy Harubaru jobb Critical Battleben, majd kiderült, hogy meghívta Harou Kidout. A 20. részben lehetett látni. A 21. részben ott volt a csata alatt, illetve mikor megjelent a Tűz Fém darab. A 24. részben beszélt Shoval, Tri Falcoról. A 26. részben örült a tanítványainak, illetve annak, hogy kaptak ők is Tavanelt. A 27-30. részekben ő is nézte a Grif Kyoudai vs. Team Dragaont, majd elment a tanítványaival, és közölte Harubaruékkal, hogy innentől ellenfelek. A 36. részben megjelent Mister Upként a Dojoban, Quilt küldte, a mestere. A bakuganjával eléggé ellátta a fiúk baját, Tatsumával team-upolt. A 37. részben megtanította Tatsumának, hogyan dobjon rendesen, a 38. részben pedig egy olyan technikát használt, amellyel elpusztította a pályát. A 39. részben hadakozott Mister Downnal, majd pakolgatott. Nála volt a Shadow Sanjushi bakuganjai. Mister Up és Mister Down a BakuThron DX-et próbálgatták a Gachi Baku alatt, azonban érezvén Seis Tavanelt, elindultak ellenőrizni azt. Kikapott Zakuro ellen, pedig nagy rémyeket fűzött a győzelméhez. A tréningen részt vett, de a Haos Monolitnál vesztett. Végül, mikor mindenki együtt legyőzte Seis Tavanelt, ő is ott volt.

Gachi Baku (2. szezon): Ő is kommentátor a Tavanel Cupon. A 6. részben beszélt a tanítványaival. A 13. részben ott volt, amikor Rise Dragaont javították. A 17. részben be volt zárva egy buborékba. A 24. részben Mister Upként segített Harubarunak. A Grifek elleni csatánál ott volt, mint néző, illetve a Harubaru vs. Raichinál is. A 39. részben kiderült, hogy ő Mister Up.

Speciális Lövési Technikái:
- Gell Felső

Bakuganjai:
- Pyrus Nata Nagina(védő bakugan)
- Pyrus Kachia Gell(védő bakugan-Mister Up)

Csaták:

Ellenfél: Kimenetel:
Harubaru, Raichi(Tatsumával)
Nem Volt Kimenetele
 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg