Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Zakuro


Név: Zakuro/Seis Tavanel
Kor: Ismeretlen
Védő bakugan: Dio Sivac, Bone Skuls(előzőek), Sanzu Hollowbos(jelenlegi)
Első szereplése: 15. epizód (BakuTech! TV)
Külföldi szinkronhangjai: Hidenori Takahashi(japán)
Elem: Darkus

Jellemzés: 1. Szezon: A 15. részben jelent meg először, lerombolta a Dojot. A 16. részben a Grif testvérek ellen csatázott, csak úgy elővarázsolt egy párbajtért, végül megsemmisítő vereséget mért a testvérekre, mindkét bakuganját használva. A 17. részben szembenézett Raichival, a párbajteret megváltoztatta, hogy nagyobb kihívás legyen, aztán a sötétségét rázúdította ellenfelére, azonban Harubarunak hála, veszített, mérges lett nagyon. A 18. részben szembenézett Harubaruval, akivel nem bánt könnyedén, hiszen használta Savacot, így képtelen volt Harubaru, hogy portállapra dobja a bakuganját. Végül Sivacot legyőzte Harubaru, hiszen Savac kikerült Dragaonból. Kiderült, hogy neki is van már saját Sechs Tavanelje. A 24. részben megjelent a Grifek kutatóközpontjában. A 25. részben kiderült, hogy nem is ő volt az, hanem Quilt adta ki magát neki. A Tavaneljével valami történt, ugyanis sötét lett. Megpróbálta azt legyőzni a bakuganjaival, azonban nem ment, de végül sikerült a saját erejével. Mister Up és Down kihívták, az előbbi ellen sikeresen győzött, ugyanis elkezdett egy új stratégiát, azonban amikor az utóbbival harcolt, Seis Tavanel átvette felette az irányítást, és eltűnt. Megtámadta a templomot, miközben Harubaruék edzettek, és eldöntötte, hogy megsemmisíti a világot, úgy, hogy a monolitokat a templom körül elpusztítja. Ellenfeleit sorra legyőzte, és elvette azok fém részeit, azonban azzal nem számolt, hogy a Sechs Tavanelek aktiválódnak, és így sikerülhet legyőzniük. Úgy tűnt, Zakuro visszanyerte eszméletét, miután vesztett, de Seis Tavanel felfénylett, és eltűntek.

Gachi Baku (2. szezon): A 16. rész újra feltűnt, még mindig irányította Seis Tavanel. A 17. részben elsötétítette a helyet, majd kihívta Harubarut, ám végül kikapott ellene, és visszaváltozott normális Zakurová. A 27. részben újra felbukkant, a 28. részben pedig elkezdte csatáját Raichi ellen. A legújabb bakuganja sokkal erősebb volt, mint bármely idáig. A 29. részben végül győzött Raichi ellen, de csak szerencsével. Kiderült, hogy ő is bölcs, és már Quilttel van. A 31. részben segített kipróbálni a Grifeknek az új bakuganjaikat, aztán a Grifek csatájánál, majd Raichiék csatájánál is ott volt.

Bakuganjai:
- Darkus Dio Sivac(előző védő bakugan)
- Savac(Dio Sivac része)
- Darkus Bone Skuls(előző védő bakugan)
- Haos Sechs Tavanel

-- Darkus Seis Tavanel
- Darkus Sanzu Hollowbos(jelenlegi védő)
- Subterra Ken Panzer
- Aquos Co Tanker

Csaták:

Ellenfél: Kimenetel:
Koh, Sho
Győzelem
Raichi Vereség
Harubaru Vereség

Tavanel Cup:

Ellenfél: Eredmény:
Harubaru Nem Pusztította El a Bakuganok Jövőjét
 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!