Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Spectra


Név: Spectra Phantom/Keith Clay
Kor: 19/21
Védő bakugan: Helios
Csapda bakugan: Pyrus Metalfencer
Battle gear: Twin Destructor és Zukanator
BakuNano: Bombaplode
Első szereplése: 1. epizód (New Vestroia)
Külföldi szinkronhangjai: Yasuhiro Mamiya(japán), Dan Petronijevic(amcsi)
Elem: Pyrus->Darkus

Jellemzés:
New Vestroia:

Mira küzdött Gus Grav ellen, és Spectra leveszi az állarcát ha Mira nyer, ha Gus akkor Mira csatázik egyet Hydronnal, de az előbbi történt. S Spectra bemutatta az arcát. S ekkor felfedte magát, mint Keith Clay. Ám Gus ennek nem örült, helytelenítette. Mira eléggé sokkos állapotba kerül, amikor kiderül, hogy a legnagyobb ellensége, pont a bátyja.

Ezután Spectra megakarta szerezni Dragot, s átment Ő is a Földre. Ezután kihívta Dant, s legyőzte Őt bakugan csatában. Később Dan megszerezte Apollonirt, vagyis Apollonir ment hozzá, s kihívta Spectrát. Spectra előbb Heliost, majd Dragot használta, de azt szörnyen. Tiszta tiltott képességlapokat használt, és ez fájt Dragonak. S végül elvesztette a harcot.

Azután Mirának üzenetet küldött, hogy csatlakozzon a Vexoshoz, s a húga csatlakozott. Ám ezután Mira nem értett egyet vele, s kihívta. Spectra ezelőtt még Viper Heliosból Cyborg Helisot csináltatott az apjával, Ő volt a "legvégső" mechanikus bakugan. S Mirát legyőzte. Azután azt az utasítást adta Mirának, hogy Gussal győzze le Dant és Acet, s szerezze meg Dragot, ám Mira ellene dolgozott.

Spectrát miután Mira elárulta, megkapta Maxus Helioshoz szükséges darabokat, s Dant kihívta egy "utolsó" csatára. Valóban a Vexosban ez volt az utolsó cselekedete, mert eközben Őt és Gust elárulta a többi vexos tag. Végül használta Maxus Heliost, felrepült a palotához, s mikor a palota felrobbant, mindenki azthitte hogy meghalt. Előtte pár perccel Dannel harcolt azzal a lézerpengével. Ám Elico, Brontes és Primo Vulcan megmentették Őt és a sérült Cyborg Heliost.

Később visszatért, pont amikor Volt kihívta Dant. Ő az Ability X-el ezelőtt Brontest, Elicot és Primo Vulcant átalakította, s "kiölte belőlük a lelket". Gus azzal állította le Voltot, hogy megmutatta Alto Brontest. Ezután Dan, Mira és Marucho nézett vele és Helios MK2-vel szembe. A 3 ellenfele legyőzte, de eközben használta Maxus Heliost is. Később visszatért, s kia karta hívni Dant, megyegyeztek, ha Dan nyer elviszi őket a vexos palotához, ha veszt akkor a tökéletesség magját átadja önként. Végül Spectra vesztett (szerintem szándékosan.). Majd pedig beváltotta az ígéretét. Miután elvitte őket a palotához, akkor figyelmeztette Zeno-t, hogy ne bántsa a "barátait". Gust ekkor nagyon felhergelték azok amiket Spectrára mondtak, s Gus feláldozta magát Spectra becsületéért. Spectra ezután meg akarta bosszúlni az elhunyt barátját, s tudta, hogy a BTS felálltáig nem lehet kész a végső bakugan. Zeno ellen használta a saját speciális battle gearjét, de Clay prof. csalása miatt vesztett. Az Exodusban pedig segít a bakuganokat kivinni, majd elmegy, és később, a 44. részben kihívja Dant egy végső harcra, előtte látszik, hogy hiányzik neki Gus, talán ezért is csatlakozik a veresége után Danékhez, majd "visszaváltozik" Keithé. A 45. részben összehasonlítja Helios és Drago DNSét, és kiderül, hogy Drago is kompatibilis a Battle Gearhez, így elkészíti JetKort, majd Hawktor és Coredemmel csatázik Dan ellen, hogy rájöjjenek Helix Drago csatastílusára.

A 45. részben miután ekészült JetKor, elkezdik a csatát, Keith újra Spectra lesz, s elég könyörtelenül harcol Helix Drago ellen, majd a 46. részben teljessé teszi JetKort, majd Akwimossal megy Danék ellen, hogy kipróbálják a remekművet, előtte viszont még Mirának is adott egy Bug Spyt, hogy beszélhessen az apjukkal.

Később amikor Myleneék betörtek Marucho házába, bunyózott Shadow ellen, s Helios MK2-val szétzúzták Shadow bakuganját. Amúgy ő csapta be Shadowékat, így elvezetve az Interspacebe. Majd egyszercsak úgy döntött, újra elindul megbosszulni Gust. Elindul a Vestal  Destroyeren, s bejut a Motherpalacebe, majd kihívja Zeno't. Sokáig jól áll, majd végül bajba kerül, ekkor megmenti Gus, aki életben van. Utána küzdenek Zeno' és Assail Farbros ellen, amikor egyszercsak megjelenik  az Alternatív, igaz, sikerült a terve, jó útra tért az apja, de végül az visszament, hogy megnézze a Dharakos videót, így hát, Mirával mentek el végül. Miután elbúcsúzott Danéktől, visszament vestali társaival Vestalra.

Mechtanium Surge:

A Mechtanium Surge 15. részben hálistennek újra felbukkant, és egy új elemben ragyogott az erejük Heliosszal, darkusban. Elmagyarázta, hogyan lett Helios darkus, és hogy miért, aztán elkezdte tizedelni a káosz bakuganokat, Marucho küldött egy SOS-t és azért ment az Interspacebe hogy segítsen. A 16. részben újra szerepel, bár nincs nagy szerepe, közli hogy megváltozott Dan, majd aztán hogy milyen szomorú hogy a bunyósok széjjel esnek, aztán otthagyja őket. A 19. részben újra megjelenik Spectra, mégpedig a hajóján, a Vestal Destroyeren, majd használja Heliosszal a Bombaplodeot, és legyőznek egy mechtogant. Végül elmennek a rész végén újra. A 24. részben használja a mechtoganját, Slynixet, aki nagyon erős, utána pedig megsemmisítenek rengeteg ellenséget, ám végül megjelenik Venexus Titan, és Mutant Krowll, így kicsit előnybe kerül Mag Mel, ám ekkor Rafe felhozza, mi lenne ha Helios és Drago is BakuMutant formába alakulnának, így végül megszületik Mutant Helios és Mercury Drago, utána pedig ők ottmaradnak még, míg Danék elmennek az Interspaceből, nem tudni pontosan mi lett velük. A 25. részben újra felbukkant a Földön a Vestal Destroyerrel, és segít Danéknek Razenoid ellen. Mutant Morphot is használ, Taylean és Helios egyesülnek, végül Razenoid ellen Helios már kevésnek bizonyul, így utasítja Gust, hogy aktiválja Doomtronicot és Blasteratet. Végül még így sem sikerül legyőzni Razenoidot. A 26. részben, együtt Gusszal mentek Mag Mel serege ellen, végül örült hogy Dan nyerte meg a csatát, így nem pusztult el a Föld. Ő is odament a többiekkel Danhez a legvégén.

Bakuganjai:

Mechtanium Surge:

Harcai:
New Vestroia:

Ellenfél: Kimenetel:
Baron Győzelem
Gus(emlék) Győzelem
Dan,Shun(Gussal) Vereség
Dan Győzelem
Dan Vereség
Mira Győzelem
Dan Nem Volt Kimenetele
Dan,Marucho,Mira Vereség
Dan Vereség
Hydron,Zenoheld(Dannel,Mirával) Vereség(Összeomlott a csata rendszer)
Dan(Final Battle) Vereség
Dan(Coredemmel és Hawktorral) Ismeretlen
Dan(Akwimossal) Ismeretlen
Shadow Győzelem
Zenoheld(Gussal) Nem Volt Kimenetele
Zenoheld(Ellenállókkal és Gussal meg Hydronnal) Nyert

| Győzelem: 6 | Döntetlen: 4 | Vereség: 6 |

Mechtanium Surge:

Ellenfél: Kimenetele:
Mag Mel Szolgái(Többiekkel) Nem Volt Kimenetele
Mag Mel(Többiekkel) Győzelem
Mag Mel Serege(Többiekkel) Nem Volt Kimenetele
Mag Mel Nem Volt Kimenetele
Mag Mel serege Nem Volt Kimenetele

| Győzelem: 1 | Döntetlen: 4 | Vereség: 0 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg