Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Tohga


Név: Tohga
Kor: Ismeretlen
Védő bakugan: Acro Gezard
Első szereplése: 5. epizód (BakuTech! TV)
Külföldi szinkronhangjai: Ismeretlen
Elem: Subterra

Jellemzés: 1. Szezon: Ő a Shadow Sanjushi nevű csapat egyik tagja, nagyon kemény fickó, ezt bizonyította a belépője is. Azonban néha el tudja bénázni a dolgokat. Levette a Dojo feliratát, miután leverte Harubaruékat, el is vitte magával. Összezúzta a bakuganjaikat szinte. A 6. részben megjelent egy visszaemlékezésben. A 9. részben jelent meg újra, illetve lehetett látni visszaemlékezésben is. A 10. részben szembeszállt a fiúkkal, Karashina és Jinza oldalán. A 11. részben tovább folytatták a csatát, majd ő is részt vett a bocsánat kérésben. A 12. részben folytatták a csatát. A 13. részben folytatták a csatát, és bedobta Acro Gezardot. A 14. részben, miután vesztett Harubaruék ellen, jó kedve lett. Lehetett látni Jyou visszaemlékezésében. A 15. részben Master Shimo edzette. A 24. részben lehetett látni a digitális képernyőn. A 26. részben megjelent csapattársaival együtt, kiderült, hogy van Sechs Tavaneljük. Ki akarták hívni a Dojo Triot, de félbeszakította őket Koh. A 27, 28, 29. részekben megdöbbent, mennyit fejlődötek a Grifek. A 30. részben elment Jyouval és társaival együtt. Mikor Raichi harcolt Mister Down ellen, felbukkantak ők is, hogy a bakuganjaikat visszakapják, a Gachi Bakuban is részt vettek, a tréningen is. A Subterra Monolitnál ha vesztettek is, de végül együtt, mindenkivel, nyertek.

Gachi Baku (2. szezon): Az 1. részben Harubaruval került szembe a Tavanel Cupon. Eleinte jól állt, kapás 2 kártyát begyűjtött, azonban az utolsó egyet nem sikerült neki megszerezni, végül ő veszített. A 2. részben megdöbbent, amikor Karashina bakuganját egyszerűen elsöpörte Nivilé. A 3. részben Sho harcát figyelte. A 4. részben fent volt Karashinával a kommentátoroknál. A 6. részben beszélt a többiekkel együtt Master Jyouval. A 8. részben lehetett látni a barátaival. Általában a Tavanel Cup végéig a kommentátorokkal volt. A 12. részben ott van amikor Harubaru legújabb bakuganjait bemutatja. A 13. részben szerepelt, segíteni próbált kipróbálni az új Dragaont. A 17. részben be volt zárva egy buborékba. A 19. részben részt vett Tatsumáék megviccelésében. A 20-22. részekben nézte Elec és Harubaru csatáját, végül megrázó élményben volt része. A 23. részben ott volt, amikor a DraThront bemutatták, majd megpróbálta ellőni. A legtöbb csatánál ott volt mint néző innentől, komolyabban harcolt még DraThron ellen, de kikapott ellene.

Bakuganjai:
- Subterra Acro Gezard(védő bakugan)
- Subterra Cha Nozchi
- Subterra Zak Jaguard Kai
- Haos Sechs Tavanel

Csaták:

Ellenfél: Kimenetel:
Koh, Sho, Harubaru, Raichi
Győzelem
Team Dragaon(Karashinával és Jinzával) Vereség

Tavanel Cup:

Ellenfél: Eredmény:
Harubaru Nem Jutott Tovább
 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg