Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Koh Grif


Név: Koh Grif
Kor: 11
Védő bakugan: Leoness
Első szereplése: 4. epizód (BakuTech! TV)
Külföldi szinkronhangjai: Kozo Dozaka(japán)
Elem: Haos

Jellemzés: 1. Szezon: Ő, és testvére Sho, a 4. részben jelentek meg, kihívták Harubaruékat. Ő a fiatalabb, azonban sokkal idősebbnek látszik, továbbá mint egy idősebb ember, sokkal tapasztaltabbnak tűnik testvérénél, viszont Sho öccsével igazán bátyusként viselkedik. Az 5. rész elején Leonesst egy portállapra küldte, aztán Tohga egyszerűen kiütötte, Koh az épület hátuljába repült. A 6. részben szerepelt, Harubaruékkal ment ő is Quilt Templomához, aztán egy csapdába esett mint a többiek. A 8. rész végén lehetett látni. A 15. részben megérkezett a Dojoba, majd testvérével együtt, ki kellett próbálniuk a kaktusz pózt. Eleinte nem ment jól a tréning, de aztán sikerült nekik. A 16. részben Zakuro ellen vesztett a testvérével. A 17. részben lehetett látni. A 18. részben lehetett látni. A 22. részben a testvérével együtt, próbálták megjavítani bakuganjaikat, segítettek nekik Raichiék, azóval végül sikerült, ám ekkor megjelent egy Sechs Tavanel. A 23. részben kissé furcsán viselkedett, miután megjelent Tavanel. Kihívta testvérét, és aki győz, azé Tavanel, végül vesztett, majd sírt. Shoval kibékültek, odaadta neki Tavanelt. A 24. részben gyakorolgatott, amikor megjelentek barátai, legyőzte a digitális klón Dio Sivacot, észrevette, hogy lefagytak Raichiék, és megjelent a nagy ellenfele, Zakuro. A 25. részben Zakuroval nézett szembe, nem ment neki jól, de miután Shield Leoness megszületett, nyert. Kiderült, hogy csak Quilt volt az. Boldogan mutatta a többieknek újdonsült bakuganját, illetve győzelmének hála, kapott egy Sechs Tavanelt víz fém darabbal. A 26. részben gyakorolt egy digitális klón Rise Dragaonon, amelyet összezúzott végül. A rész végén kihívták Harubaruékat. Illetve ebben a részben kiderült, hogy kidajerozta a haját. A 27. részben elkezdték a kemény csatát Raichiékkal, nem hagytak esélyt az ellenfélnek, hogy győzzenek, a rész végén kezdte az első lövését. A 28. részben kiütötte az összes bakugant a mezőn, majd az új speciális mozdulatát használva, sikerült visszaverni Munikist. A 29. részben testvérével kialakították a Grif Hármas Pajzsot, miután a 30. részben vesztettek, szomorú volt, de kaptak fém darabokat, és megmutatták Jyounak, aki megmondta nekik, hogy innentől ellenségek. A 34. részben gyakorolt a BakuThron DX-ben. A 35. részben, úgy gondolta a többiekkel, hogy Tatsuma csak álmodott. Részt vett a Gachi Bakuban, majd a tréningen is. A Ventus Monolitnál vesztettek testvérével, de végül, mindenkivel együtt nyertek.

Gachi Baku (2. szezon): A 3. részben figyelte Sho harcát Nivil ellen, és drukkolt bátyjának. A 4. részben Nivillel küzdött meg, majd az 5. részben végül kikapott ellene. A 6. részben a testvérével együtt a kommentátorokhoz felment. A 8. részben lehetett látni Shoval. Általában a Tavanel Cup végéig a kommentátorokkal volt. A 12. részben ott van amikor Harubaru legújabb bakuganjait bemutatja. A 13. részben segítettek megjavítani Rise Dragaont a testvérével és Tarannal, majd próbáltak segíteni összehangba hozni Harubarut és az új Dragaont. A 17. részben be volt zárva egy buborékba. A 18. részben ott volt, amikor az új Csatateret próbálták ki Harubaruék. A 19. részben részt vett Tatsumáék megviccelésében. A 20-22. részekben nézte Elec és Harubaru csatáját. A 23. részben bemutatták Tarannal és Shoval a DraThront, majd miután testvére gyenge lövése megtörtént, megpróbálta ő is, de ő pedig irányítani nem tudta. Ott volt az Elec elleni visszavágónál, majd egy maszkos idegen ellen harcolt a 27. részben. A 28. részben a testvérével együtt szurkoltak Raichinak Zakuro ellen. A 31. részben végre elérték az új, fejlettebb szintet a bakuganjaik, amelyeket kipróbáltak Harubaruék ellen, ám végül vesztettek, még annak ellenére is, hogy volt Bindjuk. A 36. résztől kezdődő Raichi elleni csatát figyelte.

Speciális Lövési Technikák:
- Oroszlán Szikla
- Büszke Hintó

Bakuganjai:
- Haos Kilan Leoness(védő bakugan)
-- Haos Shield Leoness(fejlődött védő)
--- Haos Ogre Leoness(másodszor fejlődött védő)
--- Lashow Leoness(Ogre Leoness Bindja)
- Darkus Gravi Nome
- Subterra Hugger Dguma
- Haos Sechs Tavanel
- Aquos Dive Fujoe Kyouka
- Aquos Doon Ikarus

Csaták:

Ellenfél: Kimenetel:
Harubaru Hinode Vereség
Tohga Vereség
Zakuro(Shoval) Vereség
Sho Vereség
Quilt Győzelem
Harubaru, Raichi Vereség

Tavanel Cup:

Ellenfél: Eredmény:
Nivil Nem Jutott Tovább
 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg