Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Karashina


Név: Karashina
Kor: Ismeretlen
Védő bakugan: Borg Mahisas
Első szereplése: 5. epizód (BakuTech! TV)
Külföldi szinkronhangjai: Hiro Nakajima(japán)
Elem: Darkus

Jellemzés: 1. Szezon: Karashina a Shadow Sanjushi tagja. Az 5. részben csak a sziluettje látszott, a 9. rész végén ő borította le Mahisasszal a harangot. A 10. részben végre elkezdődött a csata, azonban Gren Dragaon végül kiütötte Mahisast. Karashina egy igazán ijesztő nőszemély. A 11. részben is kissé ijesztő volt, illetve bocsánatért esedeztek Jyouhoz. Karashina elmesélt egy történetet, gagyi képekkel illusztrálva. A 12. részben folytatták a csatát, bedobta újra Borg Mahisast, mikor Dragaon átalakult, meglepődött. A 13. részben folytatták a csatát. A 14. részben, miután vesztett Harubaruék ellen, jó kedve lett. Lehetett látni Jyou visszaemlékezésében. A 15. részben Master Shimo edzette. A 24. részben lehetett látni a digitális képernyőn. A 26. részben megjelent a társaival, és a Tavaneljüket megmutatták Jyounak, végül kihívták a Dojo Triot, de Koh megérkezett, és felbeszakította. A 27, 28, 29. részekben megdöbbent, mennyit fejlődtek a Grifek.  A 30. részben elmentek a mesterükkel együtt. Mikor Raichi harcolt Mister Down ellen, felbukkantak ők is, hogy a bakuganjaikat visszakapják, a Gachi Bakuban is részt vettek, a tréningen is. A Subterra Monolitnál ha vesztettek is, de végül együtt, mindenkivel, nyertek.

Gachi Baku (2. szezon): Az 1. részben egy furcsa fiú ellen harcolt, egy nagy robbanás után a földre került. A 2. részben folytatódott a csatája Nivillel, azonban mindvégig esélye sem volt, végül vesztett. A 3. részben figyelte Sho harcát Nivillel. A 4. részben fent volt a kommentátoroknál Tohgával együtt. A 6. részben beszélt Master Jyouval. A 8. részben szerepelt a többiekkel. Általában a Tavanel Cup végéig a kommentátorokkal volt. A 12. részben ott van amikor Harubaru legújabb bakuganjait bemutatja. A 13. részben ott volt, amikor Rise Dragaon átalakult. A 17. részben be volt zárva egy buborékba. A 19. részben részt vett Tatsumáék megviccelésében. A 20-22. részekben nézte Elec és Harubaru csatáját, végül megrázó élményben volt része. A 23. részben ott volt, amikor a DraThront bemutatták, majd neki sem sikerült a portállapra juttatnia azt.  A legtöbb csatánál ott volt mint néző innentől, komolyabban harcolt még DraThron ellen, de kikapott ellene, illetve ezelőtt még, Elec is leverte.

Bakuganjai:
- Darkus Borg Mahisas(védő bakugan)
- Darkus Nata Nagina
- Aquos Killer Volca
- Haos Sechs Tavanel

Csaták:

Ellenfél: Kimenetel:
Team Dragaon(Tohgával és Jinzával) Vereség

Tavanel Cup:

Ellenfél: Eredmény
Nivil Nem Jutott Tovább
 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!