Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Jinza


Név: Jinza
Kor: Ismeretlen
Védő bakugan: Well Gallow
Első szereplése: 5. epizód (BakuTech! TV)
Külföldi szinkronhangjai: Yumi Uchiyama(japán)
Elem: Haos

Jellemzés: 1. Szezon: Jinza a Shadow Sanjushi tagja. Az 5. részben jelent meg először, de akkor csak a sziluettje látszódott. A 9. részben lehetett látni teljesen, azonban csak a 10. részben csatázott először. Well Gallowt bedobta a portállapra. A 11. részben a többiekkel együtt bocsánatot kért Jyoutól, azután pedig újra, mikor legyőzte Zero Munikis Gallowt. A rész végén egy erőteljes dobást használt. A 12. részben, a titkos dobási képességével kiütötte az összes bakugant a mezőn, Munikist és Dragaont összezúzta. A 13. részben folytatták a csatát, bedobta Well Gallowt. A 14. részben, miután vesztett Harubaruék ellen, jó kedve lett. Lehetett látni Jyou visszaemlékezésében. A 15. részben Master Shimo edzette. A 24. részben lehetett látni a digitális képernyőn. A 26. részben megjelent a többiekkel együtt a Dojoban, kiderült, hogy van Tavaneljük, majd megpróbálták kihívni a Dojo Triot, de jött Koh és Sho! A 27, 28, 29. részekben megdöbbent, mennyit fejlődötek a Grifek.  A 30. részben elmentek a mesterükkel együtt. Mikor Raichi harcolt Mister Down ellen, felbukkantak ők is, hogy a bakuganjaikat visszakapják, a Gachi Bakuban is részt vettek, a tréningen is. A Subterra Monolitnál ha vesztettek is, de végül együtt, mindenkivel, nyertek.

Gachi Baku (2. szezon): Az 1. részben együtt nézte Raichival Tohga és Harubaru harcát. A 2. részben megdöbbent Karashináék harcán. A 3. részben figyelte Sho harcát. Az 5. részben Nivillel nézett szembe, de kikapott ellene. A 6. részben beszélt Master Jyouval. A 8. részben lehetett látni a barátaival. Általában a Tavanel Cup végéig a kommentátorokkal volt. A 12. részben ott van amikor Harubaru legújabb bakuganjait bemutatja A 13. részben ott volt a Grifek épületében. A 17. részben be volt zárva egy buborékba. A 19. részben részt vett Tatsumáék megviccelésében. A 20-22. részekben nézte Elec és Harubaru csatáját, végül megrázó élményben volt része. A 23. részben ott volt, amikor bemutatták a DraThront, az ő lövése sem sikerült jobban, mint a többieké. A legtöbb csatánál ott volt mint néző innentől, komolyabban harcolt még DraThron ellen, de kikapott ellene.

Speciális Lövési technikák:
- Zuhatag Technika
- Ujj-Gondolat Átadás

Bakuganjai:
- Haos Well Gallow(védő bakugan)
- Haos Blan Shoult Kai
- Haos Sechs Tavanel

Csaták:

Ellenfél: Kimenetel:
Team Dragaon(Karashinával és Tohgával) Vereség

Tavanel Cup:

Ellenfél: Eredmény
Nivil
Nem Jutott Tovább
 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human