Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Team Anubias

Team Anubias: Az Insterspaceben Danék egyik ellenfél csapata. Elég kemény fickók, és a csalást sem vetik meg(pl. a 2 vs. 1-es meccseket).


Név: Anubias
Kor: Ismeretlen(Halott)
Védő bakugan: Darkus Horridian
BakuNano: Aeroblaze
Első szereplése: 1. epizód (Mechtanium Surge)
Külföldi szinkronhangjai: Rob Greenway(amcsi)
Elem: Darkus

Jellemzés:
Ő a Team Anubias vezetője, és a második legerősebb bunyós az Interspaceben. Az első részben ideges lett, amikor Ben akart harcolni Dannel, de végül odaadta neki Horridiant, hogy győzze le vele és Bolcanonnal együtt Dant. A 2. részben Sellonnal együtt próbálták megállítani Zenthont. A 3. részben üdvözlik egymást a csapatok, aztán Anubias és Dan kiállnak egymás ellen. Az első fordulót elveszti, de a többit megnyeri, így a győztes ő. Végül elmondja Dannek, hogy annak ellenére hogy riválisok, tiszteli Dant, de megbántotta azzal hogy úgy bunyózott mint egy amatőr. Végül azt mondta neki, hogy ha már nincs a szíve a csatában, akkor inkább hagyja abba. Az 5. részben beszélt Dannel, majd ő mondta el neki hogy Shunék harcolnak. Miután pedig Sellon beszállt a csatába, aztán ő is, majd végül ő győzött. A 6. részben újra összeméri az erejét Dannel, végül Dan megőrül, majd kiütik Horridiant, de végül ő lett a bajnok. A 7. részben megmutatta a BakuNanoját, és legyőzött két fiút. A 9. részben Mag Mel elküldte őt New Vestroiára, hogy intézze el Dant, és szerezze meg Drago erejét. Kiderült Anubiasról hogy ő egy gundalian, és Iron Dragonoidot meg Venexust használt Dragoék elintézésére. Végül vesztett, majd visszament az Interspacebe. A 10. részben legyőzött pár gyereket, az új Mechtoganjával, Smasheonnal. A 11. részben Sellonnal kávézgatott. A 12. részben, úgy döntött, hogy nem vész részt a zászlófogó versenyen, hanem a csapattársait küldte. A 13. részben, harcolt Shun ellen, és hagyta magát, hogy legyőzze. Majd utána Sellonnal diskuráltak, és ő akart menni Danért, de végül Sellont küldte Mag Mel, és dühös volt ettől. A 14. részben harcolt ő és Robin Marucho és Shun ellen, azonban az invázió az Interspace ellen megállította a csatát. A 15. részben a csapattársaira bízta a bakuganokat, ám amikor Spectra megjelent, ráküldte az összest. A 16. részben tovább harcoltatta Horridianéket, majd aztán aktiválta a Nanoikat. A 18. részben ott volt Gundalian, csakúgy mint Sellon, és harcolt Danék ellen, ám végül vesztett. A 19. részben megjelent Mag Mel mellett, és segített a harcban Sellonnal együtt. A 20. részben Mag Mel elküldte Sellonnal, hogy szerezze meg a kulcsot Dantől, ám végül vesztettek, de a Team Anubias többi tagjának felfedte az igazi kilétét, és Danéknek is természetesen. A 21. rész végén rájön, hogy Sellon eltűnt végre a színről, így eljött az ő ideje. A 22. részben kihívja végül Dant, egy végső, mindent eldöntő harcra. Használ még egy Mechtogan Titant is, illetve Mutant Bakuganokat, ám végül Mag Mel elnyeli. A 26. részben, mint egy illúzió felbukkant Noah előtt, és bíztatta.

Bakuganjai:
- Darkus Horridian(védő bakuganja)
- Aeroblaze(BakuNanoja)
- Darkus Iron Dragonoid(Káosz Bakuganja, Mag Meltől kapta, meghalt)
- Venexus(Iron Dragonoid Mechtoganja)
- Venexus Titan(Mechtogan Titan)

- Smasheon(Horridian Mechtoganja)
- Aquos Krakenoid(2. Bakuganja)
- Aquos/Haos Mutant Krakenoid(1. Mutant Bakugan)

- Jam Saber(Krakenoid Nanoja)
- Pyrus Bolcanon(3. Bakuganja)
- Hyper Pulsor(Bolcanon Nanoja)

- Deezall(Káosz Mechtoganja)
- Mizerak(Káosz Mechtoganja)
- Rockfist(Káosz Mechtoganja)

- Haos Krowll(4. bakuganja)
- Haos/Aquos Mutant Krowll(2. Mutant Bakugan)

Harcai:

Ellenfél: Kimenetel:
Zenthon(Sellonnal) Nem Volt Kimenetele
Dan Kuso Győzelem
Tri-Twister(Maruchoval, Shunnal, Sellonnal) Győzelem
Dan Nem Volt Kimenetele
Bash Brothers Győzelem
Dan Vereség
Shun Vereség(Szándékosan)
Shun, Marucho(Robinnal) Nem Volt Kimenetele
Bunyósok(Sellonnal) Nem Volt Kimenetele
Dan, Shun, Marucho(Sellonnal) Vereség
Bunyósok(Mag Mellel és Sellonnal) Nem Volt Kimenetele
Bunyósok(Sellonnal) Vereség
Dan Nem Volt Kimenetele

| Győzelem: 3 | Döntetlen: 6 | Vereség: 4Név: Ben
Kor: Ismeretlen
Védő bakugan: Pyrus Bolcanon(korábbi)/Pyrus Ziperator(jelenlegi)
Első szereplése: 1. epizód (Mechtanium Surge)
Külföldi szinkronhangjai: Drew Nelson(amcsi)
Elem: Pyrus

Jellemzés:
Ő a Team Anubias egyik tagja. Amikor megtudja Anubias hogy Ben akar kiállni Dannel, először nagyon ideges lett, de végül belement, és odaadta neki Bolcanont és Horridiant. Igaz 2 vs. 1 meccsben ment Dragoék ellen, de végül vesztett. A 6. részben segített Anubiasnak, amikor megőrült Dan és Drago. A 7. részben ott volt Anubias mellett a bejelentésnél. A 12. részben részt vett a zászlófogó versenyen, de végül kiütötte a Hyper Pulsor Horridiant. A 13. részben Noahnak elmondta, hogy Anubias direkt vesztett. A 14. részben lehetett látni, amikor a csapat együtt volt. A 15. részben rá bízta Bolcanont Anubias, majd elkezdték legyőzni a káosz bakukat, ám amikor Spectra megjelent, Anubias átvette a dolgokat. A 16. részben szerepelt újra, és majdnem eltalálta Zenthon, de Shun megmentette. A 20. részben megtudta, hogy Anubias gonosz. Egy csatlakozási ponthoz akartak menni Danékkel, hogy kijussanak az Interspaceből. A 22. részben szerepelt a többi csapattársával. A 23. részben a csapattársaival együtt megmentették a Team Sellon tagjait, illetve legyőztek rengeteg káosz bakugant. A 24. részben harcolt káosz bakuganok ellen, ám végül kikapott társaival együtt Horridian ellen. A 25. részben a társaival harcolt Mag Mel serege ellen. A 26. részben folytatták a harcot Mag Mel erői ellen a Földön, miután eltűntek a Razen Titanek, csodálták a Ziperatorjaikat az emberek.

Bakuganjai:
- Pyrus Bolcanon(valószínűleg védője, Anubias visszavette)
- Darkus Horridian(1. és 12. részben kapta Anubiastól, Anubias visszavette)

- Aeroblaze(A 12. részben kapta Anubiastól, Anubias visszavette)
- Pyrus Ziperator(új védő, 23. résztől)

Harcai:

Ellenfél: Kimenetel:
Dan Kuso Vereség

| Győzelem: 0 | Döntetlen: 0 | Vereség: 1 |Név: Jack
Kor: Ismeretlen
Védő bakugan: Aquos Krakenoid(korábbi)/Aquos Ziperator(jelenlegi)
Első szereplése: 1. epizód (Mechtanium Surge)
Külföldi szinkronhangjai: Gil Anderson(amcsi)
Elem: Aquos

Jellemzés:
Ő a Team Anubias egyik tagja. Marucho ellen harcolt a második részben, eleinte jól állt, aztán Marucho támadott, ám végül megjelent Zenthon, és mindketten vesztettek ellene. Ő is ott volt Anubias mellett a 7. részben. A 10. részben harcolt Marucho ellen, és végül egyszerűen vesztett.
A 12. részben részt vett a zászlófogó versenyen, de végül kiütötte az Aeroblaze Krakenoidot. A 14. részben lehetett látni, amikor a csapat együtt volt. A 15. részben nem bízott rá Anubias Bakugant. A 16. részben szerepelt újra, és majdnem eltalálta Zenthon, de Shun megmentette. A 20. részben megtudta, hogy Anubias gonosz. Egy csatlakozási ponthoz akartak menni Danékkel, hogy kijussanak az Interspaceből. A 22. részben szerepelt a csapattársaival. A 23. részben szerepelt a csapattársaival, megmentették Soonékat, majd káosz bakuganokat irtottak. A 24. részben is szerepelt, és a ZipZamével írtotta a káosz bakuganokat, ám végül vesztett. A 25. részben a társaival harcolt Mag Mel ellen. A 26. részben folytatódott a harc Mag Mel csapatai ellen.

Bakuganjai:
- Aquos Krakenoid(védője, Anubias visszavette)

- Jam Saber(BakuNano, Anubias visszavette)
- Aquos Ziperator(új védő, 23. résztől)

Harcai:

Ellenfél: Kimenetel:
Marucho Nem Volt Kimenetele
Marucho Vereség

| Győzelem: 0 | Döntetlen: 1 | Vereség: 1 |Név: Robin
Kor: Ismeretlen
Védő bakugan: Ventus Ziperator
Első szereplése: 1. epizód (Mechtanium Surge)
Külföldi szinkronhangjai: ??(amcsi)
Elem: Ventus

Jellemzés:
Ő a Team Anubias egyik tagja. A 6. részben segített Anubiasnak, amikor Dan és Drago megőrültek. Szintén ott volt Anubias mellett a 7. részben. A 10. részben harcolt Shun ellen, összefogott Soonnal ellene. Boulderont és Hyper Pulsort használta.
A 12. részben részt vett a zászlófogó versenyen, de végül kiütötte a Gem Saber Bolcanont. A 14. részben harcolt Anubiasszal Marucho és Shun ellen. Végül kikapott, Shun kiütötte Bolcanont. A 15. részben rá bízta Anubias Krakenoidot, és használta a káosz bakuk ellen, ám aztán Anubias átvette az irányítást. A 16. részben szerepelt újra, és majdnem eltalálta Zenthon, de Shun megmentette. A 20. részben megtudta, hogy Anubias gonosz. Egy csatlakozási ponthoz akartak menni Danékkel, hogy kijussanak az Interspaceből. A 22. részben szerepelt újra a csapattársaivak. A 23. részben feltűnt csapattársaival, megmentették Chriséket, aztán pedig továbbáltak káosz bakuganokat megsemmisíteni. A 24. részben újra használta a ZipZamét, a káosz bakuganok ellen, de kikapott mint a többiek, Horridian ellen. A 25. részben a társaival együtt harcolt Mag Mel erői ellen. A többiekkel együtt, ő is harcolt a 26. részben Mag Mel serege ellen.

Bakuganjai:
- Aquos Krakenoid(6. és 15. részben használta, Anubias visszavette)

- Pyrus Bolcanon(10. és 12., 14. részben használta, Anubias visszavette)
- Hyper Pulsor(10. és 12., 14. részben használta, Anubias visszavette)

- Ventus Ziperator(új védő, 23. résztől)

Harcai:

Ellenfél: Kimenetel:
Shun(Soonnal) Vereség
Shun, Marucho(Anubiasszal) Vereség

| Győzelem: 0 | Döntetlen: 0 | Vereség: 2 |Név: Noah
Kor: Ismeretlen
Védő bakugan: Subterra Ziperator
Első szereplése: 4. epizód (Mechtanium Surge)
Külföldi szinkronhangjai: Scott Gorman(amcsi)
Elem: Subterra

Jellemzés:
Ő a Team Anubias egyik, legújabb tagja! Először a 4. részben tűnt fel, mint Dan legnagyobb rajongója, a többiek kigúnyolták mert rajongott érte, majd miután elvesztette Drago az irányítást, kezdte átgondolni a dolgokat. A 6. részben pedig, amikor Zenthon megjelent, teljesen megváltozott Danről a képe, majd a 10. részben, miután győzött Anubias Smasheonnal, belépett a Team Anubiasba. A 12. részben szerepelt, de ő nem vett részt a zászlófogón. A 13. részben megrendült a bizalma Anubiasban, de Ben elmagyarázta neki, hogy az direkt vesztett. A 15. részben rábízta Anubias Horridiant, de lesokkolt és nem használta, aztán Horridiant elkezdte irányítani Anubias.
A 16. részben szerepelt újra, és majdnem eltalálta Zenthon, de Shun megmentette. A 20. részben megtudta, hogy Anubias gonosz. Egy csatlakozási ponthoz akartak menni Danékkel, hogy kijussanak az Interspaceből. A 22. részben elrabolja Anubias, majd elengedi, és figyeli a csatát, nem örül neki hogy Anubiast elnyelte Mag Mel. A 23. részben bukkant fel, kicsit megváltozott, már bátrabb lett, Ziperator a védője, legyőzött egy káosz bakugant, aztán a csapattársaival együtt mér rengeteget. A 24. részben is felbukkant, és harcolt a káosz bakuganok ellen, mint társai, végül kikaptak Horridian ellen, azonban kijutottak az Interspaceből. A 25. részben újra szerepelt társaival Mag Mel serege ellen harcoltak. A 26. részben, miközben már feladta volna a reményt, megjelent előtte Anubias, mint egy illúzió, s bíztatta. A többiekket ő bíztatta ekkor, hogy folytassák. A rész végén csak mint társai, ő is nagyon örült.

Bakuganjai:
- Darkus Horridian(15. részben kapta Anubiastól, Anubias visszavette)
- Subterra Ziperator(új védő, 23. résztől)

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók